Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Gunaydin kizlar ...Bugun kontrolum vardi doktor sezeryan icin gun verir diye beklerken 2 hafta sonra gel dedi tartistim doktorla kizlar dua edin kizima bisey olmasin basta ne konustu simdi ne yapiyor (

Ho Hooytt aynen öyle kim tutar beni...kırdım zincirlerimi sanırım:)) tabi önemli olan yazılmak değil bunu sürdürmek (sporlan alakalı) ...Dilerim aynı kararlılığım uygulama esnasında da devam eder...Ben de seninle lgili aynı heyecanı yaşıyorum zuzum..Adet günlerimizin aynı olması da aynı şekilde heyecan vermişti bana:)))

Kuzuummm uyku hali bende de var..sen de olmasın mı? ölüyorum uykusuzluktan...Sabaha zombi gibi başladım...Epilasyona gelince; İnan ben de epilasyonu hep bu yüzden erteledim..Aman hamile kalıcam...aman o zaman çıkıyormuş, yok zararlı olurmuş, yok hamile kalırsam yarım kalırmış...ertele dur...3 yıldır aynı şey...eeeeehhh sıkıldım kendimden artık...yok olmuyor...hamile mamile kalacağım yok benim...o nedenle ertelediğim herşeyi RABBİM in izin verdiği ölçüde yapmaya karar verdim...

Gunaydin kizlar ...Bugun kontrolum vardi doktor sezeryan icin gun verir diye beklerken 2 hafta sonra gel dedi tartistim doktorla kizlar dua edin kizima bisey olmasin basta ne konustu simdi ne yapiyor (

Tümay ım canım benim adam baktı herhangibir risk görmedi demek ki...Ne güzel bebeğin normal sürecini yaşıyor...SÜPHANALLAH MAŞALLAH sağlıklı da...Dualrımda olduğunu biliyorsun ama bir daha söylemek istedim...ve şunu da bilmeni istedim sana dua ederken kalbim kadife gibi...yumuşacık...bu ne demek...aksilik yok demek...rahaatt çook rahat ol...RABBİM gönlünü ferahlatsın İNŞALLAH...

canım Allahın izniyle bir şey olmayacak sağlıkla kavuşacaksın bebeğine. doktorun demekki gelişimini tam tamamlamasını istiyor sen yinede haftaya bir daha git içim rahat değil de en azından haftalık kontrolün yapılmış olur, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

uğrar uzun uzun yazarım canım ama gögüslerim çatlamadı çok şükür...ben 8 aydan itibaren saf zeytinyağını sürdüm canım..ya ondan çatlamadı ya da çatlayacağı yoktu o da bahane oldu

Nasılsınız?
Hamile olanları Rabbim hayırlısıyla kurtarsın bebelerini kucaklarına alsınlar inşallah..
Benim gibi bebe bekleyenlere de en kısa zamanda hayırla versin..

Ben 2 aralıkta kürtaj oldum.. Bebeğimin kalp atışı hiç oluşmadı, gelişmedi aldılar.. 2 adet dönemi bekleyeceğim ben.. 1 hafta sonra ilk adetimi olacağım Allah'ın izniyle inşallah.. Tabi ki herkeste olduğu gibi bende de ikincisinde de aynı sıkıntı olacak mı korkusu çok var.. Yaptırabilidiğim testleri yaptırdım sonuçları 15 gün sonra alacağım.. Aranıza yeni katılıyorum...

Ay buket geçen bendebyefim kuru fasülye aşlahım sabahı sabah ettik yavrum aglamaktan bi hal oldu dahada yemem yazık
Kuzlar bulgur çorbası iyi süt yapıomuş denemek isterseniz

canlarımm benim nasılsınız? beni sorarsanız iyiyim çok şükür..

BURCUMMMM canımmm benimm dusundukçe sana çok seviniyorum.. inşAllah çok guzel olucak herseyy
MERALLİİMMM canıımmmcımmm çok iyi yapmışsın hele epilasyon atagına bayıldım, gebe kaldıgında cıksalar bıle gebelik bıtırınce 1.2 seansta gecıyormuş hemen.. canın yanmadı mı

TUMAYIIMMM senı çokçokçok ıyı anlıyorum bende senın gıbı hatta sendende fazla tepki gösterırdım ama doktor enn mınık bır risk görseydi zaten doğuma alırdı seni adam doğrtsa onun için daha iyi ama o senin ve bebeğinin sağlığına göre hareket ediyor.. tombikçe olucak kızın tumayımm rahat ol sen..

Tatlım ben 2 güne bir yıkıyorum ve yıkamadığım günler elini yüzünü vücudunu sabunlu ılık su ile sliyorum duruluyorum kurutuyorum mis gibi oluyor :) annem böyle alıştırdı beni ama ben klimalı sobalı odada yıkıyorum dikkat edersen iyice kurutursan bebişi hasta olmaz canımcım sende böyle yap bence hem rahatlıyorlar hemde hoşlarına gidiyor

Kuzum ben okuyamıyorum ama anneme söyledim 1 tane okuyacak kuzucum senin için :)

Merhabalar Nasılsıniz ben hasta oldum çocuğu hasta etmeyelim diye dışarı bile cikmazken hasta oldum maskeyle dolaşıyorum ayşe şevval e bulaşmasında korkuyorum allahtan annemler yanımda bi çok işle onlar ilgileniyorlar bugün babam ve 83 yaşında babaannem bize geliyor ta Balıkesir'den ev kalabalıklasiyor inş çabucak iyileşirim dua listesi bitti allahım dualarimizi kabul etsin inş canlarım buket Nazan 3 ay dolara kadar nohut fasulye yemeyin canlarım 3 ay sonunda daha rahat gaz çıkarıyorlar Tümay canım allaha emanet kuzun inş sağlıcakla kavuşursun meleğine sonuçta ne kadar içerde kalırsa o kadar iyi ama korkularını anlıyorum bol bol dua canım Meral oh 2014 e bomba gibi giriyorsun masallah sana ben daha kuaför yüzü görmedim perişan lik diz boyu inş bu motivasyonunun hep sursun bizede bulassin burcu canım hayırlı olsun co k sevindim seda ve sen çifte bayram yaptırcaniz bize heyecanlandıran bi haber bu ablanın ise başlaması da çok güzel iyi günlerde harcayın paraciklarini yasemin çim tel konuşmuştuk depresyon humması gün geçtikçe insanı sarmaliyor diye tek düşündüğüm herseyin değişeceği ve güzelleşmeye başlayacağı zamana bırakalım zahmet olmadan rahmet yok hiç kolay değil kolay olsaydı cennet analarin ayağı altinda olmazdı canım unutup atladığımız varsa kusura bakmasın allaha emanet olun çok öptüm burcu bana 1 yasin yazmayı unutma olur mu

Son düzenleme:

Canım benim dikkat et kendine bebeğin için senin sağlığının da piskolojininde yerinde olması gerekiyo ya ben kendimi bi anda kötü anne hissettim yada sizmi çok pimpirikli davranıyorsunuz ben 40ım çıkana kadar annemde kalacam ve bugün bebişimin yarı kırkı doluyor ve bu 20 gün zarfında ben 3 kez eşimle 1-2 saatliğine dışarı çıktım market alışverişidir kend evimden bebeğe bana eşya almaya gittim ve en fazla 3 saat dışarıda kaldım hem eşime hem kendime vakit ayırdım sonuçta ben iyi olacamki eşimde çocuğumda iyi olsun hiç düşünme canım nasıl bırakacam diye inan emanet olunca ailen gözünden sakınıyor kendinede zaman ayır tatlım

Ayyy Bedişim şimdi canım sıkıldı...Ankara dan eskiden gittiğim bir merkeze mail attım akşam...çok severdim onları saolsun hemen aradı sabah...Nasıl kızdı anlatamam...Bana sormadan nasıl yaparsın böyle bişeyi diye...Cihazı beğenmedi ..Modern ağda diyoruz biz ona dedi...ALLAH tan gittiğim merkezde endiyak da var alex de...kesinlikle endiyak la devam eiyorsun kontrole falan da gitmiyorsun dedi...Bilinçli olduğunu göster onlara anlasınlar senin bu işi bildiğini tedirgin olsunlar dedi...:))) ALLAH tan sormuşum...Üç kağıt merkezleri olmuş hepsi yaaa...

Selam kizlar nasilsiniz biz bugun 6 ay aşilarimizi olduk cok dukur atlattik insallah ateşi cikmaz 4 tane asi yaptilar kuzum benim ya bu arada emeklemeye de basladik biz herkes iyidir insallah hepinizi öpüyorum

Sündüz cnm cok gecmis oldun dikkat et gecirme kiza isin daha zor olur sende cabucak iyileş

Eklentiler

• $20131228_141734.webp
    21 KB · Görüntüleme: 31
  • $IMG-20131223-WA0006.webp
    17 KB · Görüntüleme: 21

vardır bi bildiği belki..sormadın mı..endişelerini anlatsaydın keşke..gerçi anlatmışsındırda.ne bileyim bu doktorlar bazen anlaşılmıyo..

Ay buket geçen bendebyefim kuru fasülye aşlahım sabahı sabah ettik yavrum aglamaktan bi hal oldu dahada yemem yazık
Kuzlar bulgur çorbası iyi süt yapıomuş denemek isterseniz

bulgurda gaz yapar nazan..bak sündüz yazmışki 3 ayından sonra yiyin..

burcu canımcım bende seni sefiyom..3 kez yazayım mı?:))))

aaaaa meral allahtan tanıdığın bir yer varmış bilgi almışsın internette okuduklarım da aklımda kalan alexandrite onu iyi diye biliyordum değilmiymiş,kontrole gidince ne oluyormuş onu anlamadım

Yasin listesi son durum

Annem 228
Bedriye 87
Nazan 1
FB tuba 15
Tümay 3
KV 30
Didem 1
Meral 1
Buket 1
Bircan 1
Asli 42
Ben 10
Yasemin 2
Gülhan 1
Sündüz 1

Toplam 424

Kalanida bir arkadasimız tamamlayacak. Okuyan herkesten Allah bin kere razi olsun. Unuttuğum birileri varsa hemen haber edin

Mesude senin bu kuzunun gözleri ne kadar güzel maşallah Allahim korusun. Kocaman olmuş Rabbim nazardan korusun

Meral bebeğim hicbir şey için geç değil. İyi ki basindayken bilgin oldu. No pROBLEMA baby. Sen tam gaz devam et sakin moralini bozma.

Tümay bebeğim Allahin dediği olacak sakın kalbini kötüye yorma. Korkunun anlıyorum. Ama inanıyorum Rabbim sagsalim evladini sana verecek tatlim. Dualarla bekle.

kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız ya bir şey söyleyecektim bu kan sulandırıcı iğneyi kullananların eğer iğne ihtiyaçları varsa bende epey kaldı lazım olan varsa yollayabilirim kargo parasıda bana ait fraxiparine 0.4 maksat evde kalmasın

BURCUDAN 1 yasin, eşimin arkadaşından da 107 yasin geldi toplamda 532 oldu, Allahıma hamd olsun inşallah Rabbim okunan duaların yüzü suyu hürmetine bana ve isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah

Burcum ignelerin tarihi hemen gecmez, sonucta sende hayırlısıyla hamile kalacaksın, sana da lazım olacak, tabiki sen bilirsin kuzum

Havin123 arkadaşim senin de duanı okudum, Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bekletmeden inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…