- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.801
Gunaydin fistiklar
MERAL canim inan ki epilasyon isine çok sevindim bende çok tirsiyordum keşke sen bu yaz baslasaydin senden gazi alir bende giderdim harika oluyor ablamdan biliyorum bide pikini bölgesi ve kumu çevresi bin rengi aciliyor. Sana tam gaz destek veriyorum spor konusunu şükür halletmissin. Seni durdurunca aşk olsun 2014 e böyle pozitif giren süper yürü be pehlivanim :) ayrıca bebeğim o yasin listesi eski liste sonradan eklenenler oldu daha yeni listeyi yayinlamadim. Not defterinde sende varsin hiç unuturmuyum ben seni... Meral im yazdigini okuyunca inanılmaz bir heyecan duydum neden bilemiyorum bir insanin killarini aldirmasi beni bu kadar mutlu ettialtında yatan karar vermiş olman yeni başlangıçlar beni çok sevindirdi. Yeni saclarini hemen face e koy optum seni bebek
canım çok şükür rüya yönünden bi sıkıntım yok rahatım şuan tek sıkıntım uykusuzuuuuummm uykum vaaaar erkenden uykum geliyor yatıryorum sonrada gecenin bi vakti uyanıp dönüp duruyorum sabah kaltığımda belim ağrıyordu ve şuan gözlerimi açmak istemiyorum,bende uyku hali yeni yeni başladı sanırım
bu arada ablan içinde hayırlı uğurlu olsun
ooohhhh ne güzel yeni yıla çok güzel başlayacaksın sonuna kadarda güzel geçsin inşallah,şu epilasyona bende bir türlü cesaret edemedim sağlıksız olabilir diye ama iyi yapmışsın ama bizim iş yerinde bir arkadaş epilasyon yaptırmış kıllardan kurtulmuş kız şimdi 7 veya 8 aylık hamile geri çıktı kıllar bi işe yaramadı epilasyon diyor inşallah sende öyle olmaz canım.
Gunaydin kizlar ...Bugun kontrolum vardi doktor sezeryan icin gun verir diye beklerken 2 hafta sonra gel dedi tartistim doktorla kizlar dua edin kizima bisey olmasin basta ne konustu simdi ne yapiyor(
Gunaydin kizlar ...Bugun kontrolum vardi doktor sezeryan icin gun verir diye beklerken 2 hafta sonra gel dedi tartistim doktorla kizlar dua edin kizima bisey olmasin basta ne konustu simdi ne yapiyor(
Oy oy maşallah size kocaman olmuş bidik. Allah nazardan saklasin. İlk dönemi kapatman çok iyi olmuş canım Allah kolaylık versin. Mümkün oldukça sıksık gel izletme kendini. Bak artik topikte bir sürü anne var. İki ayi nasip geçirdim gel anlat. Özellikle göğüslerin catladi mi onu yaz. Çok optum benim aalbüm de Bedriye nazan ve yasemini n bebeklerinin fotolari var
eveeeeeeeeet kızlar ben geldim...bu saatte yazıyorum çünkü dün gece 1.5 da hastaneden geldik.. 3te yattım 11 de kalktım..tabi gece uyanmaları saymıyorum...anlayacağınızbir gün çnce yediğim kuru fasülyenin faydalarını görmüş oldum. bebişim gaz topladı.:)))dün bütün gün uyumadı gece dookttora götürdük.. gaz gibi duruyo dedi. fitil verdi.. bir tane ilaç yazdı..sup simplex diye..iyi geldi..bugünde kuzucuğum uyududa uyudu.dünün intikamıını aldı..ama çok zordu yaa... kayın validem yanımda yoktu biyere gittiç...eşimde onu götürdü..ilk defa kzıımla baş başa kaldık derken..bir dakka durmadı..bide üstüne üstlük eşim habersiz misafirgetirdi(onada biraz emrivaki olmuş sanırım) feci bir gündü..hastaneye gittik acilde bir sürü çocuk ağlayan ağlayana ..Allah oralara düşürmesin....oralarsızda etmesin
yasom seni..çokiyi anlıyorum..bende göbeğime baktıkça kendimden iğreniyorum..geceleri durmadan terliyorum(ben bu ter olayını atamadım bi türlü emzirdikçe terliyorum ben)..kalkıp atlet değişiyorum.kendimden tiksinir haldeydim.geçeçn banyodan çıktım güya kremleniyorum..göbeğime baktım..hem kırışık hem kıllı..hem rtasından diklemesine kopkoyu renk bir çizgi geçiyor hemde yırtık..dedim bu herif bana nasıl bakacak.bu ne çirkinlik..bi krem bile alamadım..ben nasıl huzursuz oldum nasıl huzursuz oldum anlatamam..sonra bir anlığına bi ampül yandı kafada..dedim kzımbuket sen manyak mısın...mis gibi evladın var Allah vermiş bunu sana..sen onu karnında taşıdığın için böyle olmuşsun..dert ettiğin bu mu? kafana taktığın bu mu? Allah tan belanı mı istiyorsun derler ya aynen öyle..dedim ki yok yok..bunu yapmaya şikayet etmeye hakkım yok..çirkinsede çirkin..kimseye göstermezsin olur biter.. ha kiloya gelince..ben 10 gün sonra eski halime döndüm..hala fotolarda göründüğüm gibiyim.sıskayım yani..sizin aksinize bende biraz kilom kalsaydı bu herif beni öyle daha çok beğeniyodu diye düşünüyorum..ama malesef..hamile kalmadan önce sısıkaydım ama bir ufak ayva göbeğim vardı..doğumdan sonra o bile gitti:)))
burcu çok sevindim kararına..bak işte.allah birden bire yolunu açıyo.ocak 11 dedin de mi..ne varki şunun şurasunda..inşallah sonu hayırlı olur..güzel olur..pozitif sonuçlar alırsın...
bu arada kızlar bana cevap dönmüşsünüz banyoyla ilgili çok sağolun...bebekleri başkasına emanet etme hususunda bende sizin gibiyim.. bizim oralarda bir tabir var arkam geri çekiyo diye..ben iki defa bırakıp gitmek zorunda kaldım..gerçi uyuttum gittim.uyanmadan döndüm ama...kulağımda sesi çınladı sanki...ama zaman geçince anladımki babannesi de en an benim kadar ihtimam gösterir..iyi bakar..belki benden de iyi bakar..üstünü giyidirip çıkarırken banyo yaptırırken hala acemiliklerim var..telaş etmemek bira zgüvenmek lazım...biraz dışarı çıkıp kendimize de zaman ayırmamız gerek..özellikle yaso bu sözüm sana...yoksa bocalarız..aktif bir hayattan birden bire bağımlı bir hayata geçince her insan bocalar..ha ben bunu henüz yapamadım..bende daha gidip kaşımı aldıracam saçımı kestirecem..onuda 2 saat içinde yapmayı düşünüyorum..kuaför evin yanında:)
meral o çok güzel bi kolaylık..bende yaptırmıştım yarım kaldı...şimdi de hormonlrdan dolayı bi tuhaf oldum zaten..
kızlar ne alemdesiniz ne var ne çok:)
ben arada bakıp çıkıyorum..alıntı yapamadım kusura bakmayın:)
MESUDE..çok geçmiş olsun dikkat et kendine..havalarda soğuk
BEDİŞ..sanada geçmiş olsun yav ne oldu böle..
NAZAN..korkma halledersin iç güdülerin bu işin üstesinden getirir seni:))
BURCU...dün okuyup sana haber verecektim..yasin den bahsediyorum.. bu gün okurum..1 tane de bana yaz kuşum..rabbim sana da bağışlsın tez zamanda sağlıklı bir evlaat
ANNELERE SORU.. şu uzun soğuk kış geçelerinde bebeklerinizi hangi sıklıkta banyo yaptırıyorsunuz... ben pazartesi perşembe yıkıyorum..malum soğuk buralar..üşümesinden üşütmesinden korkuyorum.. ne dersiniz.???
Aslım şuan ortalama 335 oldu, haber beklidigin yerler var, onlarda bana sayi yollasin, ona göre ihtiyac olursa sana tel den yazarim, Allah bin kere razi olsun canım rabbim evlatlarina uzun ve saglikli bir ömür versin
TUBA canım yolunuz acık olsun, dualar içinde Allah razı olsun, cok güzel bir tatil olur inşallah
DIDEM cim yasıniçin cok sağol Rabbim evladına uzun ve saglıklı bir ömür versin
BEDRIYEM Allah yardimcin olsun canım benim, kolaylık versin
YASEMIN kimi duysam yeni anne adaylarından hepsinin durumu ayni, yani tek sen degilsin, Rabbim bu durumdan bir an önce kurtulmanı nasip etsin, yasin benim icin okunuyor, hayirli saglikli bir evlada sahip olmak icin
buketcim bende haftada 2 defa yıkıyorum.
burcu tatlım yasin ne için okunuyor bana cepten blgi ver kuşum geçmişe dönemedim bakamadım.
gördüğünüz gibi zombi gibi bu saatte girebildim topiğe, betül dün hiç uyumadı bütün gün yapışık ikiz gibiydik, artık akşam 10 da kendimi hüngür hüngür ağlarken buldum, sinirlerim yıprandı, tahammülüm kalmadı, hayattan bezdim, alıp başımı gitmek istedim, kendimi her konuda yetersiz görüyorum, ne sütüm yetiyor, ne evimin işlerini yapabiliyorum, ne spor yapabiliyorum, ne düzenli beslenebiliyorum, ne eşime bir faydam var... ayıptır söylemesi ben hala eşimle karı koca manasında bir durum yapamadım, okadar yorgun bezgin isteksiz bir durumdayım ki bütün hayati faaliyetlerim çökmüş durumda. zaten vucut olarak kendim beğenmiyorum, hiçbir kıyafetim olmuyor, bide üstüne üstlük sürekli bunaldıkça kendmi bişey yerken buluyorum bana moral olsun dye.
Allahıma şükürler olsun rabbim bana kızmasın böyle şikayet eder gibi yazıyorum ama paylaşmayıncada içimde patlayacak korkuyorum. içimden arabaya binip kaçıp gitmek geliyor çoğu zaman. sadece kendimi alıp gitmek hiçbirşeyi düşünmeden bütün sorumluluklarımdan kaçmak geliyor, büyük bir depresyonun eşiğindeyim Allahım bana güç kuvvet versin, gazlı ve durmayan bebeklerin hepsine hayırlısıyla sağlık huzur saknlik nasibetsn rabbim.
canlarımm benim nasılsınız? beni sorarsanız iyiyim çok şükür..
BURCUMMMM canımmm benimm dusundukçe sana çok seviniyorum.. inşAllah çok guzel olucak herseyy
MERALLİİMMM canıımmmcımmm çok iyi yapmışsın hele epilasyon atagına bayıldım, gebe kaldıgında cıksalar bıle gebelik bıtırınce 1.2 seansta gecıyormuş hemen.. canın yanmadı mı
TUMAYIIMMM senı çokçokçok ıyı anlıyorum bende senın gıbı hatta sendende fazla tepki gösterırdım ama doktor enn mınık bır risk görseydi zaten doğuma alırdı seni adam doğrtsa onun için daha iyi ama o senin ve bebeğinin sağlığına göre hareket ediyor.. tombikçe olucak kızın tumayımm rahat ol sen..
Ay buket geçen bendebyefim kuru fasülye aşlahım sabahı sabah ettik yavrum aglamaktan bi hal oldu dahada yemem yazık
Kuzlar bulgur çorbası iyi süt yapıomuş denemek isterseniz
Ayyy Bedişim şimdi canım sıkıldı...Ankara dan eskiden gittiğim bir merkeze mail attım akşam...çok severdim onları saolsun hemen aradı sabah...Nasıl kızdı anlatamam...Bana sormadan nasıl yaparsın böyle bişeyi diye...Cihazı beğenmedi ..Modern ağda diyoruz biz ona dedi...ALLAH tan gittiğim merkezde endiyak da var alex de...kesinlikle endiyak la devam eiyorsun kontrole falan da gitmiyorsun dedi...Bilinçli olduğunu göster onlara anlasınlar senin bu işi bildiğini tedirgin olsunlar dedi...:))) ALLAH tan sormuşum...Üç kağıt merkezleri olmuş hepsi yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?