- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #4.281
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 2 yıllık evliyim bebek istiyorum bende 1 yıldır uğraşıyoruz bakalım.bir düşüğüm oldu ondan sonra tanıştım kadınlar kulübü ile üye değildim ama buradan öğrendiğim çoook şey oldu.Rabbim hepimize sağlıklı bebekler doğurmayı nasip etsin en kısa zamanda kavuşalım bebeklerimize.bende kan pıhtılaşması sorunu var bir aydır iğne yapıyorum kendime.çok şükür onun dışında eşiminde benimde tüm testlerimiz yapıldı bi sıkıntımız yok.bu heyecanlı süreci sizlerle paylaşmak istiyorum bende.
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 2 yıllık evliyim bebek istiyorum bende 1 yıldır uğraşıyoruz bakalım.bir düşüğüm oldu ondan sonra tanıştım kadınlar kulübü ile üye değildim ama buradan öğrendiğim çoook şey oldu.Rabbim hepimize sağlıklı bebekler doğurmayı nasip etsin en kısa zamanda kavuşalım bebeklerimize.bende kan pıhtılaşması sorunu var bir aydır iğne yapıyorum kendime.çok şükür onun dışında eşiminde benimde tüm testlerimiz yapıldı bi sıkıntımız yok.bu heyecanlı süreci sizlerle paylaşmak istiyorum bende.
hoşgeldin canım umarım çok sürmez cabucak kavuşursun bebegine
amin inşallah.benim mthfr-c677t homozigot mutant bende bir düşük yaşadım uzun zaman olmayınca doktora gittim düşük sebebini araştırırken öğrendik.geçmiş olsun sanada canım umarım meleklerinin yerine Allah bir bebek verir sana.clexane kullanıyorum başta eşim yapıyodu iğneyi ama alıştım şimdi kendim yapıyorum.burada kendi durumumda aynı şeyleri hisseden insanlarla paylaşmak çok güzel bişey.teşekkürler herkese.Hoşgeldiiin tam yerindesin aramıza pıhtılaşma sorunu olan biri daha geldi, öncelikle geçmiş olsun ,inşallah hayırlısı ile sende kucağına alırsın bebeğini inşallah,senin pıhtılaşman heterozigotmu yoksa homozigotmu canım biraz senden bilgi alalım, bu arada benimde kanımda pıhtılaşma var 2 bebeğimi kaybettim
canım birde sen ankaradaymışsın sanırım kontrollerin için nereye gidiyorsun söyleyebilirmisin
amin inşallah.benim mthfr-c677t homozigot mutant bende bir düşük yaşadım uzun zaman olmayınca doktora gittim düşük sebebini araştırırken öğrendik.geçmiş olsun sanada canım umarım meleklerinin yerine Allah bir bebek verir sana.clexane kullanıyorum başta eşim yapıyodu iğneyi ama alıştım şimdi kendim yapıyorum.burada kendi durumumda aynı şeyleri hisseden insanlarla paylaşmak çok güzel bişey.teşekkürler herkese.
tolga ecemişe gidiyorum akayda çok iyi ve ilgili bi doktor kendimi güvende hissediyorum gerçekten rahatlatıcı herşeyi rahatlıkla sorabiliyosunuz.
akay bana çok uzak kalıyor canım yaa peki oranın muayene ücreti nasıl? benim gittiğim doktorda doğumu akayda yaptırıyordu
evet benimki homozigot o biraz daha ağır sanırım araştırdığım kadarıyla.muayene ücreti 50lira tabi yaptırdığım testler falan bu ay baya tuzlu oldu bizim için.senin doktorun kim?
selahattin kükner, 50 tl iyiymiş her gittiğinde veriyormuydun ücret, ben test yapılması gerekince devlet hastanesinde yaptırıyordum o yönden iyiydi çünkü oranın fiyatları baya yüksek çıkıyordu.
canım benim gördüm ben senin yazını, hatta cevap yazdım, sen sil desende silmem dedim.Merhaba arkadaşlar, yokluğumu farkeden oldumu bilmiyorum ama 10 gündür yoktum... Eniştemi (halamın eşini) elim bir kazada kaybettik. Geçmişi pek okuyamadım ama bugün benim dua günümmüş. Ben Yasemine sıram gelmeden yazmıştım listeden silin diye sanırım görmedi. Madem sizler bana okudunuz bende sizler için tesbihimi çekeyim. Günü gününe okuyamadığım içinde hakkınızı helal edin.
ayyyyyy maşallahh yaaaaa inananmıyorum yaaa nickin gibi 7 veren gül gibi tomurcuklandın mı sen şimdi yaaa, ayyy bak iyiki seni tesbih listesinden silmemmişim bak hepimizin duaları kabul oldu inşallah canım benim, ben seni hemen hamişler listesine alayım ama kan testini getir önce, belgeyi bize gösterElim ayağım titriyo, Adaşım olan Gül arkadaşımız sanırım adetin 25. günü test yapmıştı silik görmüştü, bende sırf meraktan bugün adetimin 26. günü olduğu için yapayım dedim ve aşağıdaki çizgileri gördüm :18:
Eki Görüntüle 517397
Şimdi ben hamilemiyiiimmmm
canım yaa sen hep böyle güzel haberleri görüveriyorsun varya melekmisin nesin kuzum
aAAA rastgele gördümm ne güzel bi haber bu yaa
kızlar bu hastane nerde istanbuldamı bende gitmek istiyorum siz ikinizde oraya gidecekken hamiş kaldınız galiba, bende oraya gideyim ozaman yazın adını adresini????evet tatlımm RABBİM nelere kadir ama mutlaka git dua etmeye... kan tahlilide yaptır şerife bacı hastanesinde hasan bey çok iyi hemen alırsın sonucu bekletmiyolar tatlımm..tekrar hayırlı olsunn inan çok sevindimm.....
canlar öpüyorum hepiizi tek tek iyi bakın kendinizeeee allaha emanet
bukettt özledik seni
canım o hastane kastamonuda ben kastamonuluyum gecen hafta ordaydım gülde orda yaşıyor ya onun için ona önerdim şerife bacı kadın doğum hastanesi güzel bi hastane..kızlar bu hastane nerde istanbuldamı bende gitmek istiyorum siz ikinizde oraya gidecekken hamiş kaldınız galiba, bende oraya gideyim ozaman yazın adını adresini????
canımm ben 3 gün lekelenme gördüm kahveydi 1 kerede kırmızı geldi gecti adet değil lekelenme ise mutlaka dr git..Yahu kızlar şu bizim Gül'ün yaptığı süprize bakın yaa, yine bir umut yeşermesi yaşattı bana ama ben hala regliyim kafayı yiycem, ayın 7sinde lekelenmeye başladım, ayın 25 i oldu hala bazı gün leke, bazı gün normal kanama şeklinde saçmalıyorum. sinir oldum yaa, bi temizleneyim gidicem dr a artık off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?