Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)


hoşgeldin canım umarım çok sürmez cabucak kavuşursun bebegine
 

Hoşgeldiiin tam yerindesin aramıza pıhtılaşma sorunu olan biri daha geldi, öncelikle geçmiş olsun ,inşallah hayırlısı ile sende kucağına alırsın bebeğini inşallah,senin pıhtılaşman heterozigotmu yoksa homozigotmu canım biraz senden bilgi alalım, bu arada benimde kanımda pıhtılaşma var 2 bebeğimi kaybettim
 
amin inşallah.benim mthfr-c677t homozigot mutant bende bir düşük yaşadım uzun zaman olmayınca doktora gittim düşük sebebini araştırırken öğrendik.geçmiş olsun sanada canım umarım meleklerinin yerine Allah bir bebek verir sana.clexane kullanıyorum başta eşim yapıyodu iğneyi ama alıştım şimdi kendim yapıyorum.burada kendi durumumda aynı şeyleri hisseden insanlarla paylaşmak çok güzel bişey.teşekkürler herkese.
 

benimki heterozigot mutasyon benimki biraz daha hafifi geliba doktor öyle anlatmıştı
 
tolga ecemişe gidiyorum akayda çok iyi ve ilgili bi doktor kendimi güvende hissediyorum gerçekten rahatlatıcı herşeyi rahatlıkla sorabiliyosunuz.

akay bana çok uzak kalıyor canım yaa peki oranın muayene ücreti nasıl? benim gittiğim doktorda doğumu akayda yaptırıyordu,peki senin genetik testlerin nerde yapıldı?
 
Son düzenleme:
akay bana çok uzak kalıyor canım yaa peki oranın muayene ücreti nasıl? benim gittiğim doktorda doğumu akayda yaptırıyordu

evet benimki homozigot o biraz daha ağır sanırım araştırdığım kadarıyla.muayene ücreti 50lira tabi yaptırdığım testler falan bu ay baya tuzlu oldu bizim için.senin doktorun kim?
 
evet benimki homozigot o biraz daha ağır sanırım araştırdığım kadarıyla.muayene ücreti 50lira tabi yaptırdığım testler falan bu ay baya tuzlu oldu bizim için.senin doktorun kim?

selahattin kükner, 50 tl iyiymiş her gittiğinde veriyormuydun ücret, ben test yapılması gerekince devlet hastanesinde yaptırıyordum o yönden iyiydi çünkü oranın fiyatları baya yüksek çıkıyordu.
 
selahattin kükner, 50 tl iyiymiş her gittiğinde veriyormuydun ücret, ben test yapılması gerekince devlet hastanesinde yaptırıyordum o yönden iyiydi çünkü oranın fiyatları baya yüksek çıkıyordu.

10 gün içinde gidersen vermiyosun ama burası hastanede tolga hoca akayda tüp bebek merkezinde.bebeğin kalp atışlarını duyana kadar ordasın sonra eğer o doktorla devam etmek istiyosan muayenehanesine gidiyomuşsun.doktoru çok övdüler ondan oraya gittim tüp bebek merkezi ama normal hamilelik içinde gidebiliyosun.
 
canım benim gördüm ben senin yazını, hatta cevap yazdım, sen sil desende silmem dedim.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun eniştenin canım benim
ayyyyyy maşallahh yaaaaa inananmıyorum yaaa nickin gibi 7 veren gül gibi tomurcuklandın mı sen şimdi yaaa, ayyy bak iyiki seni tesbih listesinden silmemmişim bak hepimizin duaları kabul oldu inşallah canım benim, ben seni hemen hamişler listesine alayım ama kan testini getir önce, belgeyi bize göster
yaşşasınnn ayy umutlarım yeşerdi vallahi billahi süper bir haber maşallah maşallah maşallah

aAAA rastgele gördümm ne güzel bi haber bu yaa
canım yaa sen hep böyle güzel haberleri görüveriyorsun varya melekmisin nesin kuzum
kızlar bu hastane nerde istanbuldamı bende gitmek istiyorum siz ikinizde oraya gidecekken hamiş kaldınız galiba, bende oraya gideyim ozaman yazın adını adresini????

tatlım hoşgeldin, sefalar getirdin, ismini, yaşını, evlilik yılını da yazarsan seni hemen listeye ekliyim
 
Özlemcim kuşum seni topiğimizin asoşeytipresliğinden sonra, birde kan pıhtılaşması uzmanımız ilan ediyorum.
ALlahım hayırlısı ile önce en kısa zamanda kendine şifa bulup, sonrada tüm arkadaşlarımıza tavsiyelerinle yol göstermeni nasibetsin

Buketim için ilk sayfanın en altına yazdım pazar günü 7 ayetel kürsi okunacak diye. okuyabilen elinden ne geliyorsa daha fazlasını okusun tabi
 
kızlar bu hastane nerde istanbuldamı bende gitmek istiyorum siz ikinizde oraya gidecekken hamiş kaldınız galiba, bende oraya gideyim ozaman yazın adını adresini????
canım o hastane kastamonuda ben kastamonuluyum gecen hafta ordaydım gülde orda yaşıyor ya onun için ona önerdim şerife bacı kadın doğum hastanesi güzel bi hastane..
 
Yahu kızlar şu bizim Gül'ün yaptığı süprize bakın yaa, yine bir umut yeşermesi yaşattı bana ama ben hala regliyim kafayı yiycem, ayın 7sinde lekelenmeye başladım, ayın 25 i oldu hala bazı gün leke, bazı gün normal kanama şeklinde saçmalıyorum. sinir oldum yaa, bi temizleneyim gidicem dr a artık off
 
Gül arkadaşımıza tebriklerimi sevinçlerimi sevgileri gönderiyorum








ayy sevincimi nasıl ifade edeceğimi şaşırdım yaaa
 
Son düzenleme:
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…