- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.821
evet canım tarihi geçmiyor ama evde kalacağına birinin yararına olsunBURCUDAN 1 yasin, eşimin arkadaşından da 107 yasin geldi toplamda 532 oldu, Allahıma hamd olsun inşallah Rabbim okunan duaların yüzü suyu hürmetine bana ve isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
Burcum ignelerin tarihi hemen gecmez, sonucta sende hayırlısıyla hamile kalacaksın, sana da lazım olacak, tabiki sen bilirsin kuzum
Havin123 arkadaşim senin de duanı okudum, Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bekletmeden inşallah
Mesude senin bu kuzunun gözleri ne kadar güzel maşallah Allahim korusun. Kocaman olmuş Rabbim nazardan korusun
Meral bebeğim hicbir şey için geç değil. İyi ki basindayken bilgin oldu. No pROBLEMA baby. Sen tam gaz devam et sakin moralini bozma.
Tümay bebeğim Allahin dediği olacak sakın kalbini kötüye yorma. Korkunun anlıyorum. Ama inanıyorum Rabbim sagsalim evladini sana verecek tatlim. Dualarla bekle.
Sedavim yaznistim sana ama gormedin sanirim hayirli olsun tedaviye baslamisdin yeni yil senin icin daha iyi gecer insallah saglikli sihhatli bir bebişin olur cok cok mutlu olursun Rabbim yüzünü güldürsün hersey gönlünce olsunKızlarr nasılsınız gelemiyorum hiç yoğunum halsizim vs.. haftasonu eh işte dinlendim yarında tatil neyse ki. Yumurtlama önleyici iğnelere başladım pazar günü karnımdan vuruyorum çok ince iğneler öncekilerden de ince kolay vuruyorum 10 ml çekip vuruyorum regl olana kadar vurucam. Bu yıl güzel şeyler hissediyorum belki de hissetmek istediğim için. Çok hengameli yorucu bir sene geçirdim yeni yıla girdiğimizde bir aşılama, bir tüp bebek onca ilaçlar iğneler, heyecanlar ama artık o sayfayı kapattım yepyeni bir sayfa açıyorum hayırlısı olsun diyorum artık. Dua listesini yarın bitiricem. Akşam kaynanama gittik bu akşam gitmicez eşim sıkılıyorum filan dedi evdeyiz. Oradan geldik markete uğradık filan yemeklerimi hazırladım hazır olsun diye bir sıcak yapılacaklar kaldı iki kişiyiz ama insan özeniyor yine de.
Herkese sağlıklı, huzurlu, mutlu seneler diliyorum. Hamile olanlar sağlıkla evlatlarını kucaklarına alsınlar, anne olanlar sağlıkla büyütsünler sorunsuz inşallah ve benim gibi güzel umutlar besleyen arkadaşlarım tez zamanda sağlıkla, hayırlısıyla güzel haberler alalım 2014 bizim senemiz olsun ama öncelikle sağlıklı, sevdiklerimizle birlikte, rızkımız azalmadan süper bir sene olsun..
aaaaa meral allahtan tanıdığın bir yer varmış bilgi almışsın internette okuduklarım da aklımda kalan alexandrite onu iyi diye biliyordum değilmiymiş,kontrole gidince ne oluyormuş onu anlamadım
inşallah meralim bütün kalbimle amin diyorum..Evet işyerindeyim...Evet çok sinirliyim... ama umutlarım hala yemyeşil:))) Hepinize nice nice nice uzun, hayırlı, mutlu, huzurlu, sağlıklı, başarılı yıllar diliyorum....Gönlünüzden her ne geçiyorsa hepsinin gerçekleştiğini gördüğünüz, mutluluktan deliye döndüğünüz kocaa bir yıl...kocaa bir ömür de diliyorum...e daha ne dileyim..Üstüne de önce Burcum ve Sedam dan olmak üzere...K. Burcum, Tuğbam, Zeynebim ve bizzat kendim ve kardeşimden HAMİLEYİİİİMMMM çığlıkları duymak için RABBİM e yakarıyorum...
Kuzum şimdi bir uygulama yaptılar 3 hafta sonra yine gel (bunun adı kontrol) yine atış yapalım dediler...Ama o Ankara daki ablam dedi ki..Lazerde kontrol olmaz...işini iyi yapmıyorlar temiz taramyorlar sen işe uyanma diye bi daha üstünden geçiyorlar dedi...bekle 45 gün 2 ay falan tüm tüylerin çıksın endiyak lazer yaptır dedi..Endiyak en ince tüyleri gören tek teknolojiymiş...Ay yılbaşı yılbaşı bomba bir açıklama oldu ama işteyim canım sıkıldı cvap yazayım dedim:))))
Canlarım herkese mutlu yıllar ; ))))
Dün kontrolümüz vardı şükürler olsun bebeklerimiz iyiler bide bebisimizin tekininde doktor teyzesi pipisini gördüdiğerine de kız dedi ) bakalım hayırlısı sağlıkla gelsinlerde 15 gün sonra kontrolümüz var bide doktor bana kızdı kilo almışım yeme dedi bebekler büyür merak etme dedi ;( rejime başlamam lazım ama yemekten başka bişey düşünemiyorum ; ((
Dün kontrolümüz vardı şükürler olsun bebeklerimiz iyiler bide bebisimizin tekininde doktor teyzesi pipisini gördüdiğerine de kız dedi ) bakalım hayırlısı sağlıkla gelsinlerde 15 gün sonra kontrolümüz var bide doktor bana kızdı kilo almışım yeme dedi bebekler büyür merak etme dedi ;( rejime başlamam lazım ama yemekten başka bişey düşünemiyorum ; ((
Sedavim yaznistim sana ama gormedin sanirim hayirli olsun tedaviye baslamisdin yeni yil senin icin daha iyi gecer insallah saglikli sihhatli bir bebişin olur cok cok mutlu olursun Rabbim yüzünü güldürsün hersey gönlünce olsun
Kuzum şimdi bir uygulama yaptılar 3 hafta sonra yine gel (bunun adı kontrol) yine atış yapalım dediler...Ama o Ankara daki ablam dedi ki..Lazerde kontrol olmaz...işini iyi yapmıyorlar temiz taramyorlar sen işe uyanma diye bi daha üstünden geçiyorlar dedi...bekle 45 gün 2 ay falan tüm tüylerin çıksın endiyak lazer yaptır dedi..Endiyak en ince tüyleri gören tek teknolojiymiş...Ay yılbaşı yılbaşı bomba bir açıklama oldu ama işteyim canım sıkıldı cvap yazayım dedim:))))
iyi akşamlar kızlar bugün kontrole gittik çok şükür kızım iyimiş kilosu ve boyu normal dedi, artık kontrollerimiz sıklaşacakmış, 15 gün sonraya çağırdı.
2014 hayırlarla gelsin hayırlarla gitsin inşallah sağlık mutluluk huzurla dolsun taşsın.
Evet işyerindeyim...Evet çok sinirliyim... ama umutlarım hala yemyeşil:))) Hepinize nice nice nice uzun, hayırlı, mutlu, huzurlu, sağlıklı, başarılı yıllar diliyorum....Gönlünüzden her ne geçiyorsa hepsinin gerçekleştiğini gördüğünüz, mutluluktan deliye döndüğünüz kocaa bir yıl...kocaa bir ömür de diliyorum...e daha ne dileyim..Üstüne de önce Burcum ve Sedam dan olmak üzere...K. Burcum, Tuğbam, Zeynebim ve bizzat kendim ve kardeşimden HAMİLEYİİİİMMMM çığlıkları duymak için RABBİM e yakarıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?