Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

evet canım tarihi geçmiyor ama evde kalacağına birinin yararına olsun

Tesekkur ederim tatlim yeni yilda senin icin iyi seyler olur evladini kucagina alacagin mutlu huzurlu saglikli bir yil dilerim tombiş yanaklarindan öptüm cnm

Kızlarr nasılsınız gelemiyorum hiç yoğunum halsizim vs.. haftasonu eh işte dinlendim yarında tatil neyse ki. Yumurtlama önleyici iğnelere başladım pazar günü karnımdan vuruyorum çok ince iğneler öncekilerden de ince kolay vuruyorum 10 ml çekip vuruyorum regl olana kadar vurucam. Bu yıl güzel şeyler hissediyorum belki de hissetmek istediğim için. Çok hengameli yorucu bir sene geçirdim yeni yıla girdiğimizde bir aşılama, bir tüp bebek onca ilaçlar iğneler, heyecanlar ama artık o sayfayı kapattım yepyeni bir sayfa açıyorum hayırlısı olsun diyorum artık. Dua listesini yarın bitiricem. Akşam kaynanama gittik bu akşam gitmicez eşim sıkılıyorum filan dedi evdeyiz. Oradan geldik markete uğradık filan yemeklerimi hazırladım hazır olsun diye bir sıcak yapılacaklar kaldı iki kişiyiz ama insan özeniyor yine de.

Herkese sağlıklı, huzurlu, mutlu seneler diliyorum. Hamile olanlar sağlıkla evlatlarını kucaklarına alsınlar, anne olanlar sağlıkla büyütsünler sorunsuz inşallah ve benim gibi güzel umutlar besleyen arkadaşlarım tez zamanda sağlıkla, hayırlısıyla güzel haberler alalım 2014 bizim senemiz olsun ama öncelikle sağlıklı, sevdiklerimizle birlikte, rızkımız azalmadan süper bir sene olsun..

Kizlar hepinizin yeni yilini kutluyorum yeni yil size ve ulkemize hayirli okur insallah saglik huzur para mutluluk getirsin hepinizi sevgiyle öpüyorum

Sedavim yaznistim sana ama gormedin sanirim hayirli olsun tedaviye baslamisdin yeni yil senin icin daha iyi gecer insallah saglikli sihhatli bir bebişin olur cok cok mutlu olursun Rabbim yüzünü güldürsün hersey gönlünce olsun

herkese mutlu yıllar...
yeniyıl para istiyene para sağlık isteyene sağlık mutluluk isteyene mutluluk bebek isteyene bebek getirsin:)))

aaaaa meral allahtan tanıdığın bir yer varmış bilgi almışsın internette okuduklarım da aklımda kalan alexandrite onu iyi diye biliyordum değilmiymiş,kontrole gidince ne oluyormuş onu anlamadım

Kuzum şimdi bir uygulama yaptılar 3 hafta sonra yine gel (bunun adı kontrol) yine atış yapalım dediler...Ama o Ankara daki ablam dedi ki..Lazerde kontrol olmaz...işini iyi yapmıyorlar temiz taramyorlar sen işe uyanma diye bi daha üstünden geçiyorlar dedi...bekle 45 gün 2 ay falan tüm tüylerin çıksın endiyak lazer yaptır dedi..Endiyak en ince tüyleri gören tek teknolojiymiş...Ay yılbaşı yılbaşı bomba bir açıklama oldu ama işteyim canım sıkıldı cvap yazayım dedim:))))

iyi akşamlar kızlar bugün kontrole gittik çok şükür kızım iyimiş kilosu ve boyu normal dedi, artık kontrollerimiz sıklaşacakmış, 15 gün sonraya çağırdı.
2014 hayırlarla gelsin hayırlarla gitsin inşallah sağlık mutluluk huzurla dolsun taşsın.

Evet işyerindeyim...Evet çok sinirliyim... ama umutlarım hala yemyeşil:))) Hepinize nice nice nice uzun, hayırlı, mutlu, huzurlu, sağlıklı, başarılı yıllar diliyorum....Gönlünüzden her ne geçiyorsa hepsinin gerçekleştiğini gördüğünüz, mutluluktan deliye döndüğünüz kocaa bir yıl...kocaa bir ömür de diliyorum...e daha ne dileyim..Üstüne de önce Burcum ve Sedam dan olmak üzere...K. Burcum, Tuğbam, Zeynebim ve bizzat kendim ve kardeşimden HAMİLEYİİİİMMMM çığlıkları duymak için RABBİM e yakarıyorum...

inşallah meralim bütün kalbimle amin diyorum..

Herkese mutlu umutlu yıllaraaaaaaa :) :) :) :) :) Herkesin yeni yılı kutlu olsun ve tüm isteklerin hayallerin gerçekleştiği bir yıl olsun canlarım

Son düzenleme:

benim bir arkadaşta lazer yaptırdı ayda bir çağırıyorlardı galiba, kız 15 günde bir gidiyordu çabuk bitsin diye çokta çabuk bitti onunki

sen niye geç saate kadar çalıştın canım yaa yılbaşı yılbaşı olurmu öyle vicdansızlar

Canlarim ballarim hepinizin yeni yil dileklerini okudum ve hepsini içten bir amin diliyorum. Bu yil herkese Saglik huzur bereket ve basari getirsin. İmanimiz daha çok artsin. Ülkemize huzur gelsin. Ve tabiki bebek isteyenlere saglikli hayirli bebekler gelsin. Dun evde deli gibi yedim ve tv özledim. Ankara ve İstanbullu canli verdiler ya baktim bizim kizlari gorurmuyum diye :)))))) hepinizi kucakliyorum oluyorum

Sekerkiz Tuğba dun duani okudum canim. Rabbim sana saglikli hayirli evlatlar versin insallah

Slm kizcelerim bu gun yeni bir yil ve ilk gunu hepinize saglik nutluluk getirsin ins bebisler annelerini uzmesin isteyenin kucagi bebis dolsun ins sizi cokkk seviyorum iyi yillar

Canlarım herkese mutlu yıllar ; ))))
Dün kontrolümüz vardı şükürler olsun bebeklerimiz iyiler bide bebisimizin tekininde doktor teyzesi pipisini gördü diğerine de kız dedi ) bakalım hayırlısı sağlıkla gelsinlerde 15 gün sonra kontrolümüz var bide doktor bana kızdı kilo almışım yeme dedi bebekler büyür merak etme dedi ;( rejime başlamam lazım ama yemekten başka bişey düşünemiyorum ; ((

Aslım face de gördüm..maşallah kız çok sevindimmmm, süper bir haber ..aman boşver doktorunu, canının istediğini ye, bir daha hamile olmayacaksın biliyorsun di mi?, ye iç, gez boşverrrrr :)) Allah nazardan korusun sizi

Aslıcım gözünüz aydın demek annesinin bir kızı babasınında bir oğlumu olcak ay iki tane daha fanatik galatasaraylımı gelio tühb :)) yeme konusununa gelin 25 kg almış biri olarak çok uöursaöa derim ama muzu kedinlikle tavsiye ediyorum hergün ye valla ben şuan bile yiyorum zira sütüm yeterli deil

NAZAN canım benim bugün senin duanı okudum, Rabbim evine huzur ve bereket versin, evladına uzun ve sağlıklı br ömür nasip etsin inşallah, göğüslerin iyileşsin, kızın pırt pırt kolayca gaz çıkarsın :))

Çok teşekkürler canım evet başladım henüz hazır embriyolarım olduğu için yumurtama baskılayıcı iğnelerimi vuruyorum asıl regl olunca tam olarak başlıcam ama başladım sayılır. İnşallah canım kısmet hayırlısı diyorum artık.

canım ablan doğru demiş aslında tüyler çıkınca çağırıyorlar yeniden zaten kısa tüylere yapılmaması lazım gereği de yok tekrar çıkıyor iyice yeniden yapılıyor ama sana dedikleri gibi kontrol gibi çağırıp yapanlarda var onu da duymuştum da ablanın dediği daha doğrusu yerden yere değişiyor ben yaptırmadım ama çok araştırmıştım bir ara bende çok istiyorum toptan temizlik ne güzel eğer hiç çıkmayacaksa süper ama aşağı tarafa yaptırmaya utanıyorum ben dışarıya ağdaya bile gidemiyorum.

Canım ne güzel herşey yolundaymış demek kontrole daha sık gideceksin artık zaman n çabuk geçiyor canım ya maşallah sağlıkla tamamla kucağına al inşallah..

Canım çalıştın mı geç vakite kadar bende 5 te çıktım akşam dersleri yokmuş zaten akşama bakan öğrenci işçi gelmicem dedi bende çıktım valla. O güzel dileklerine amiinn diyorum kocaman öpüyorum seni inşallah senin içinde çok güzel hayırlı sürprizli bir yıl olur bebeğimmm

Canımm face da gördüm anladım çok sevindim eğer doğru görsüyse ne güzel tek seferde bir kız bir erkek annesi olacaksın ya süper birşey. Rabbim sağlıkla tamamlamanı ikisini de sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah bir daha ki seneyi kucağında bebeklerinle karşıla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…