- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.841
CANIMMMM ayy çok sevindim yeni bir tüp yoluna girmişsin Allahım hayırlı uğurlu etsin herşey yolunda gitsin inşallah rabbim seni bu sefer mutlulukların en güzeli ile mükafatlandırsın inşallah, emeklerini karşılığını sana kolaylıkla versin AllahımBende listede yarıda kalmıştım şimdi tamamlıcam inşallah. Sayenizde tüm seneyi dua ederek geçirdim vesile oldunuz çok güzel oldu yeni senede doğum yapanlar anne olanlar çoğalacak belki listemiz azalacak ama yine de dualarımızı edeceğiz. Burası sayesinde birçok dua ezbrledim birçok duanın anlamını öğrendim ve tabii ki insanların birbirlerini görmeden de birini yüreğinden geçirmesinin ve onu hissetmenin ne kadar değerli olduğunu anladım o enerjniz hep yanımdaydı aşılamamda, tüp bebekte, canımı sıkan herşeyde tüm yıl desteğinizle bana çok şey kattınız iyi ki varsınız yeni senede de hep beraber olmak dileğiyle
Canlarım herkese mutlu yıllar ; ))))
Dün kontrolümüz vardı şükürler olsun bebeklerimiz iyiler bide bebisimizin tekininde doktor teyzesi pipisini gördüdiğerine de kız dedi ) bakalım hayırlısı sağlıkla gelsinlerde 15 gün sonra kontrolümüz var bide doktor bana kızdı kilo almışım yeme dedi bebekler büyür merak etme dedi ;( rejime başlamam lazım ama yemekten başka bişey düşünemiyorum ; ((
ANNELERİN DİKKATİNEE
kizlar 4. Ayda cocuklarimiza verdikleri kan ilacinin icinde paraben var hemde 2 turu birdensaglik bakanligi bu maddeye masum gostermek icin bildiri yayinlasada ben pek inandirici bulmadim hem paraben yuzdeside verilmiyorki nerden bilecegiz ne kadar kullanildigini bunu benim gibi dikkatini ceken anne varmi acqba bide seker var buda dislerin erken curumesine neden oluyo ayrica sutle kullanmayiniz diye uyarisi var iyide ben cocugumu emzirmeden ne kadar tutabilirimki sabah kalkmis ac cocugu
4. ayda ne veriyolar ki didem...???
Canım benim facede görünce nasıl mutlu oldum anlatamam ne güzel bir kız bir erkek Rabbim nazarlardan korusun, sağlıkla annelerinin karnında doğup büyüsünler inşallah.... tatlım bende gebelik şekeri çıktığından mecburen diyet yapıyorum gerçekten çok zor hamileyken, yasak olan şeylerin sadece tadına bakıyorum veya arada çok az kaçamak yapıyorum ama fazla kilo almadım 8 kilo almışım, çok şükür ki bebişim kilosu normal çıktı az veya çok değil..sende sık sık az ye böylece cok yememiş olursun.Canlarım herkese mutlu yıllar ; ))))
Dün kontrolümüz vardı şükürler olsun bebeklerimiz iyiler bide bebisimizin tekininde doktor teyzesi pipisini gördüdiğerine de kız dedi ) bakalım hayırlısı sağlıkla gelsinlerde 15 gün sonra kontrolümüz var bide doktor bana kızdı kilo almışım yeme dedi bebekler büyür merak etme dedi ;( rejime başlamam lazım ama yemekten başka bişey düşünemiyorum ; ((
canım hayırlı uğurlu olsun başlamışsın inşallah seninde aslı gibi hayırlı haberlerini alacağız hemde çift çift:) ... çok sağol tatlom çok şükür her şey yolunda evet zaman çok çabuk geçiyor inşallah bütün hamişlerimiz sağlıkla bebeklerine kavuşur.Çok teşekkürler canım evet başladım henüz hazır embriyolarım olduğu için yumurtama baskılayıcı iğnelerimi vuruyorum asıl regl olunca tam olarak başlıcam ama başladım sayılır. İnşallah canım kısmet hayırlısı diyorum artık.
Canım ne güzel herşey yolundaymış demek kontrole daha sık gideceksin artık zaman n çabuk geçiyor canım ya maşallah sağlıkla tamamla kucağına al inşallah..
didem kan yapıcı ilaçlarla kalsiyum alınmadığını biliyorum demir vitaminini öldürüryomuş, dediğin gibi emzirirken mümkün değil kaç saatte bir emziriyorsun mesela emzirdikten bir saat sonra versen ilacını bence etkisini kaybetmezANNELERİN DİKKATİNEE
kizlar 4. Ayda cocuklarimiza verdikleri kan ilacinin icinde paraben var hemde 2 turu birdensaglik bakanligi bu maddeye masum gostermek icin bildiri yayinlasada ben pek inandirici bulmadim hem paraben yuzdeside verilmiyorki nerden bilecegiz ne kadar kullanildigini bunu benim gibi dikkatini ceken anne varmi acqba bide seker var buda dislerin erken curumesine neden oluyo ayrica sutle kullanmayiniz diye uyarisi var iyide ben cocugumu emzirmeden ne kadar tutabilirimki sabah kalkmis ac cocugu
Mrb kızlar nasılsınız benim moralim bozuk sütüm yetmiyor mama veriyorum herseyi denedim artmıyo 2 saatte 40 ml ancak çıkıo napıcam bilmiyorum
Mrb kızlar nasılsınız benim moralim bozuk sütüm yetmiyor mama veriyorum herseyi denedim artmıyo 2 saatte 40 ml ancak çıkıo napıcam bilmiyorum
benim bir arkadaşta lazer yaptırdı ayda bir çağırıyorlardı galiba, kız 15 günde bir gidiyordu çabuk bitsin diye çokta çabuk bitti onunki
sen niye geç saate kadar çalıştın canım yaa yılbaşı yılbaşı olurmu öyle vicdansızlar
Canlarim ballarim hepinizin yeni yil dileklerini okudum ve hepsini içten bir amin diliyorum. Bu yil herkese Saglik huzur bereket ve basari getirsin. İmanimiz daha çok artsin. Ülkemize huzur gelsin. Ve tabiki bebek isteyenlere saglikli hayirli bebekler gelsin. Dun evde deli gibi yedim ve tv özledim. Ankara ve İstanbullu canli verdiler ya baktim bizim kizlari gorurmuyum diye :)))))) hepinizi kucakliyorum oluyorum
Bende listede yarıda kalmıştım şimdi tamamlıcam inşallah. Sayenizde tüm seneyi dua ederek geçirdim vesile oldunuz çok güzel oldu yeni senede doğum yapanlar anne olanlar çoğalacak belki listemiz azalacak ama yine de dualarımızı edeceğiz. Burası sayesinde birçok dua ezbrledim birçok duanın anlamını öğrendim ve tabii ki insanların birbirlerini görmeden de birini yüreğinden geçirmesinin ve onu hissetmenin ne kadar değerli olduğunu anladım o enerjniz hep yanımdaydı aşılamamda, tüp bebekte, canımı sıkan herşeyde tüm yıl desteğinizle bana çok şey kattınız iyi ki varsınız yeni senede de hep beraber olmak dileğiyle
Birçok şey denedim biecanım bugunde ayva kompostosu denicem kabak tatlısını sevmem ama zorda kalırsam denerimcanım bu konuda pek bilgim yok ama böyle üzülüp strese girersen sütün daha da azalır moralini bozma ve hemen araştır neler süt yapar, bol bol sıvı al su iç, kabak tatlısı bol süt yaparmış istersen bir dene, inşallah çoğalır canım
canımmm
ne zaman dogurdun yaaaa
tesadufen gordum cok sevındım kavusmanıza gozun aydın
saglıkla buyusun kızın ınsallah.
Sutun ıcınde lutfen stres yapma ınan cok etkısı var.
Kızın emdıkce gelır bol bol emzır doymasada ceksın memeden
gerekınce mamasınıda ver.
Tek yolu bol su canım en az 3 lt sıvı tuket gerısı yalan.
Bıde humana stıll tea ıcebılırsın ben hala ıcıyorum.
Bıde mamma mılk maker dıye bı damla var
her eczanede yok ınternette bulabılırsın.bunların faydası olabılır.
Ha bıde boza. Mayalı ıcecekler sut yapıyor.
Bu arada 2 saatte 40 ml suan bebısıne zaten yeter daha kac gunluksun bılmıyorum ama.
Yenıdoganlar fazlasını ıcemez.
Vucudun her zmn bebegının ıhtıyacına gore sut uretecek bunu unutma.
Bebegın buyudukce sutunde artacak bosuna stres yapma hersey normal
NAZAN canım benim bugün senin duanı okudum, Rabbim evine huzur ve bereket versin, evladına uzun ve sağlıklı br ömür nasip etsin inşallah, göğüslerin iyileşsin, kızın pırt pırt kolayca gaz çıkarsın :))
Birçok şey denedim biecanım bugunde ayva kompostosu denicem kabak tatlısını sevmem ama zorda kalırsam denerim
Mrb cnm 18 aralıkta dogum yaptım çok saol valla derya sagdım 40 ml verdim doymadı 30 ml mama verdim üstüne aglıyo durmuyo vermesem çıkmu oluyoki acaba bilemedim şimdi bol su içiyorum kayısı komposto humana gece cayı var rezene incir kaynattım onu içiyorum hurma yiyorum kayısı ezme recelini sulandırıp içiyorum gögüslerimse tara makibayla sagıp veriyorum elayı öp benim içinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?