Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Bende listede yarıda kalmıştım şimdi tamamlıcam inşallah. Sayenizde tüm seneyi dua ederek geçirdim vesile oldunuz çok güzel oldu yeni senede doğum yapanlar anne olanlar çoğalacak belki listemiz azalacak ama yine de dualarımızı edeceğiz. Burası sayesinde birçok dua ezbrledim birçok duanın anlamını öğrendim ve tabii ki insanların birbirlerini görmeden de birini yüreğinden geçirmesinin ve onu hissetmenin ne kadar değerli olduğunu anladım o enerjniz hep yanımdaydı aşılamamda, tüp bebekte, canımı sıkan herşeyde tüm yıl desteğinizle bana çok şey kattınız iyi ki varsınız yeni senede de hep beraber olmak dileğiyle

CANIMMMM ayy çok sevindim yeni bir tüp yoluna girmişsin Allahım hayırlı uğurlu etsin herşey yolunda gitsin inşallah rabbim seni bu sefer mutlulukların en güzeli ile mükafatlandırsın inşallah, emeklerini karşılığını sana kolaylıkla versin Allahım

aslııııııııııı ayyy maşallah 41 kere hemde ayyy 1 kız 1 erkek ikiz ne demek yaaa dünyanın en güzel 2 nimeti bir arada demek. bir taşla 2 kuş demek, ayy çok güzel bişey demek ayyy çok sevindim maşallah Allahım nazarlardan korusun inşallah

Cok sevindim srnin adina canim hayirlisi olsun senin ve bebeslerin icin ne guzel Rabbim 2 duyguyu birden ayni anda yasatmis olacak sana hemde ayni anda ne guzel sana biz tek tek tasi dogur ooooo ugras dur valla

SEDA kuzum başlamışsın transfer işlerine.Allah hayırlı etsin tamamına erdirsin olumlu hayırlı sonuçlansın inşallah..

ASLI kıııııııııızz ne güzel bi taşla iki kuş vurdun haaaa...

ANNELERİN DİKKATİNEE
kizlar 4. Ayda cocuklarimiza verdikleri kan ilacinin icinde paraben var hemde 2 turu birden saglik bakanligi bu maddeye masum gostermek icin bildiri yayinlasada ben pek inandirici bulmadim hem paraben yuzdeside verilmiyorki nerden bilecegiz ne kadar kullanildigini bunu benim gibi dikkatini ceken anne varmi acqba bide seker var buda dislerin erken curumesine neden oluyo ayrica sutle kullanmayiniz diye uyarisi var iyide ben cocugumu emzirmeden ne kadar tutabilirimki sabah kalkmis ac cocugu

Didem canim Allah razi olsun, duaları okumuşsun, ağzına sağlık.

Seda cok haklısın canım, burası sayesinde ben 2013 senesini cok dualı gecirdim burfaki herkes vesile oldu, toplu dualar harika..inşallah daha cok uzun sürer. Allahim gecen sene edilen tüm dualari hayirlisiyla kabul etsin insallah ve insallah bu transferde saglılı hayırlı evlatlarin gelir sedoşumm, kolay olsun...

4. ayda ne veriyolar ki didem...???

Canım benim facede görünce nasıl mutlu oldum anlatamam ne güzel bir kız bir erkek Rabbim nazarlardan korusun, sağlıkla annelerinin karnında doğup büyüsünler inşallah.... tatlım bende gebelik şekeri çıktığından mecburen diyet yapıyorum gerçekten çok zor hamileyken, yasak olan şeylerin sadece tadına bakıyorum veya arada çok az kaçamak yapıyorum ama fazla kilo almadım 8 kilo almışım, çok şükür ki bebişim kilosu normal çıktı az veya çok değil..sende sık sık az ye böylece cok yememiş olursun.
canım hayırlı uğurlu olsun başlamışsın inşallah seninde aslı gibi hayırlı haberlerini alacağız hemde çift çift:) ... çok sağol tatlom çok şükür her şey yolunda evet zaman çok çabuk geçiyor inşallah bütün hamişlerimiz sağlıkla bebeklerine kavuşur.
didem kan yapıcı ilaçlarla kalsiyum alınmadığını biliyorum demir vitaminini öldürüryomuş, dediğin gibi emzirirken mümkün değil kaç saatte bir emziriyorsun mesela emzirdikten bir saat sonra versen ilacını bence etkisini kaybetmez

Mrb kızlar nasılsınız benim moralim bozuk sütüm yetmiyor mama veriyorum herseyi denedim artmıyo 2 saatte 40 ml ancak çıkıo napıcam bilmiyorum

Mrb kızlar nasılsınız benim moralim bozuk sütüm yetmiyor mama veriyorum herseyi denedim artmıyo 2 saatte 40 ml ancak çıkıo napıcam bilmiyorum

canım bu konuda pek bilgim yok ama böyle üzülüp strese girersen sütün daha da azalır moralini bozma ve hemen araştır neler süt yapar, bol bol sıvı al su iç, kabak tatlısı bol süt yaparmış istersen bir dene, inşallah çoğalır canım

canımmm
ne zaman dogurdun yaaaa
tesadufen gordum cok sevındım kavusmanıza gozun aydın
saglıkla buyusun kızın ınsallah.
Sutun ıcınde lutfen stres yapma ınan cok etkısı var.
Kızın emdıkce gelır bol bol emzır doymasada ceksın memeden
gerekınce mamasınıda ver.
Tek yolu bol su canım en az 3 lt sıvı tuket gerısı yalan.
Bıde humana stıll tea ıcebılırsın ben hala ıcıyorum.
Bıde mamma mılk maker dıye bı damla var
her eczanede yok ınternette bulabılırsın.bunların faydası olabılır.
Ha bıde boza. Mayalı ıcecekler sut yapıyor.
Bu arada 2 saatte 40 ml suan bebısıne zaten yeter daha kac gunluksun bılmıyorum ama.
Yenıdoganlar fazlasını ıcemez.
Vucudun her zmn bebegının ıhtıyacına gore sut uretecek bunu unutma.
Bebegın buyudukce sutunde artacak bosuna stres yapma hersey normal

Sorma kuzum yılbaşı akşamı tüm şubeler günsonu işlemini bitirene kadar her biriminden bir müdür bir yetkili bekleyecek dediler...ne güzel tüm şubeler pıtır pıtır yaptı bir şubemizde kasa tutmayınca bekledik..ama çok değil 8 falandı çıktığımda...

Ohhhh sefan olsun...Anacım televizyonlar Bakırköy ü çekmemiş ki yoksa kabak gibi görünürdüm Benim maloz kardeşim tutturdu Nişantaşı da Nişantaşı ama biz kocamla direndik gitmedik...Zavallı kocası direnemedi ve gittiler saat 22:00 da...nasıl çıktıkalrını bilememişler...rezillik...izdiham varmış resmen...gerçi televizyonda da gösterdiler ama...Bi de manyak diyo ki abla Kabe de ki izdiham anında neler yaşayacağımı deneyimledim resmen diyo:)))) neyse ki can sıkıcı şeyler yaşamamışlar...

oy oy oy yerim ben o minnoşları...Ben de face de gördüm..Çook ama çook sevindim...RABBİM sağ salim kucağına almayı naip etsin İNŞALLAH....Aman kuzum dikkat kilo alman önemli değil de ALLAH korusun gebelik şekeri falan çıkar canın sıkılır...

Sedoşuuumm canım beniimm bayılıyorum senin duygularını ifade edişine..Bil mukabil...Her cümlenin altına tek tek imzamı atarım...ALLAH ın izniyle sende bu sene yavaş yavaş koparsın buralardan...annelikle topik yürümüyor anladığım kadarıyla:))) Bu Ocak - Mart arası beni çok heyecanlandırıyor...Bakın Ekim içinde aynı şeyi hissederim...Ekim de tıpır tıpır haberleri topladık...Şubat-Mart yazın kızlar bir kenara güzel haberleri silsilesi olacak ALLAH ın izniyle...2014 sıcacık bir yıl ...hepimiz mutlu olacağız çok inanıyorum ben...Tüp Bebek çalışmalarım esnasında çift çizgiyi gördüğüm testi saklamıştım...Onu hergün görebileceğim bir yere koydum...Bana kendimi çok iyi hissettiriyor...tekrar görücem inanıyorum ve o günü sabırla bekliyorum....

burju82/ burcu 24.12.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat

Burcuumm ahretliğim ...bu sabah okudum duanı...Yalvardım yakardım ...ne diimm RABBİM güldürsün yüzümüzü...

Birçok şey denedim biecanım bugunde ayva kompostosu denicem kabak tatlısını sevmem ama zorda kalırsam denerim

Mrb cnm 18 aralıkta dogum yaptım çok saol valla derya sagdım 40 ml verdim doymadı 30 ml mama verdim üstüne aglıyo durmuyo vermesem çıkmu oluyoki acaba bilemedim şimdi bol su içiyorum kayısı komposto humana gece cayı var rezene incir kaynattım onu içiyorum hurma yiyorum kayısı ezme recelini sulandırıp içiyorum gögüslerimse tara makibayla sagıp veriyorum elayı öp benim içinnn

Agzına saglık kuzucugummm rabbim gönül muradını versin inş.

operım teyzesı,sende mınıgını kokla bızım ıcın
30*60 cc arası bence bı ogunde doyurucu olur canım
daha cok kucuk bebegın az az sık sık yıyecek
sutun de ona gore gelıyor suan halıyle
ah o gogus yaraları yokmu, ne cektık be..
Makınada acıtıyor ya bence dayanabılırsen emzır yınede.
Bebegın cektıgı gıbı olmuyor cunku ama yınede mecbur olunca tabıkı napıcaksın.
Yetmıyor dıye evham yapma bak dusunce gucuyle hersey oluyor.
Sutun yok deyıp durursan yokolur.sen onu bı sıl aklından.
Her aglamasını da aclıga yorma baska derdı vardır belkı.
Sen verdıkce o ıcer suan doyma hıssı yok onlarda.
Sutunu ver bırak bakalım o mamayı verme. Gerekırse daha sık emzır yada sagıp ver.
Ama dedıgım gıbı sen verdıkce o alır o aldıkcada sen ah cocugum acmıs dersın.
Ama oyle degıl yanı aldanma sakın, bende yasadım.
Emdıkten sonra zaten okdr ac kalsa ortalıgı yıkar.
Sen memelerını cabuk ıyılestırmeye bak.
Kabuk fln olduysa tahın yagı yumusatıp dusuruyo hemen.
Acık bırak mumkun oldugunca hava alsın.
Garmastan pomatla da nemlendırebılırsn ama ne yaparsan yap hızını alıp canın yanmadan gecmeyecek
bı mucıze yok malesef bu durum ıcın
allah yardımcın olsun canım.

Aslı kaç kilo aldın canım ben geçen pazar tartıldım yarım kilo almışım sadece,rejim yapma ama yediklerine dikkat et canım fazla tatlı yeme.

kuzum yapıyomuşsun işte birsürü şey..üzülme ki gelsin..ben de çok dert ettim..zamanla oturuyo..bir gün mama vermemme gerek kalmıyo bir gün 90 cc mama veriyorum..yani belli oluyo..bende istiyorumki aşsın taşsın sağıp dolaba koyayım.. işe gittiğimde kızım süt içsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…