Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Mrb kızlar nasılsınız benim moralim bozuk sütüm yetmiyor mama veriyorum herseyi denedim artmıyo 2 saatte 40 ml ancak çıkıo napıcam bilmiyorum

Ah canım ayni stresi iki aydir yaşıyorum inanki hani derler ya "yeme ve içme hırpasi oldum" ama kilo aldim baskada bisey olmadi. Ve tecrube ile swbit ki stres yapmayinca kendisi geliyor hicbirseye gerek duymadan. Ben artik pes ettim napim artik gece gunduz mama vericem psikolojisine gecipkendimi rahat birakinca baktimki daha iyi gibi oldu süt durumum maşallah. Lutfen kendini kasma en önemlisi bu. Ben humana. Rezene çayı. Ihlamur. Iciyorum. Birde dereotu yiyorum arada. Iki litre su bide. Allah yardimcimiz olsun süt lerimiz bol olsun inşallah hayirlisi ile

Buket katılıyorum sana hergun farkli sut durumu. Kafaya takmayinca iyi ama genelde. Takinca tamamen kaciyor.

Betül bugun 2 aylik oldu teyzeleri maşallah
Aşı oldu hemde üç tane. Gözlerinden yaşlar akti ayyy cok fena içim gitti. Iki tane bacaktan bir tane omuzdan. Rabbim hepimizin bebeklerini hastalıklar dan korusun şifaolsun iinşallah aminnnnn.

Mrb kızlar nasılsınız benim moralim bozuk sütüm yetmiyor mama veriyorum herseyi denedim artmıyo 2 saatte 40 ml ancak çıkıo napıcam bilmiyorum

canım stres yapma inan stres çok büyük etken bu konuda yetecek mi yetmeyecek mi çıkacak mı bile etkiler yani bol su iç bulgur soğan tüket. Komposto da aynı şekilde ama yoksa da yok yani mama zehir değil ki kuzum olduğu kadar ama sen elinden geleni yap

Canım benim senin şu pozitif konuşmaların yok mu nasıl rahatlatıyor beni bir bilsen ümit tohumları ekiyor yüreğime ferahlıyorum. Bu yıl için gerçekten güzel şeyler hissediyorum yani içim kıpır kıpır girdim özel bir şey yapmadım yemek yedik evde oturduk öyle miskin miskin ama yeni yıl yeni umutlar geçen yıl ne kadar olumsuz geçtiyse bu yıl o kadar olumlu geçecek diyorum kendimce yani bebek gelir ya da gelmez bilemiyorum ama genel olarak huzurluyum geçen yıl böyle girmemiştim yeni yıla. Sen böyle diyorsan vardır bir bildiğin inşallah bu yıl hepimiz için güzel olur bir avuç kaldık hepimiz muradımıza ereriz. Ben ruh olarak iyiyim ama son günlerde başım çok ağrıyor yılbaşı öncesi sol kulağımın arkasında sancı vardı. Bugünde çok başım ağrıyor ama biliyorum sebebini yılbaşı gecesi geç yattım dün öğlen kalktı ve tabi akşamda uyku tutmadı o yüzden uykumu alamadım sabahta o yüzden bu akşam erken yatıcam. Ayrıca sadece bebek olayına odaklanmak istemiyorum kpss ye hazırlanıcam sanırım. Ve uzun yıllardan sonra günlük tutmaya karar verdim dün başladım. Sene sonunda tüm seneyi okumak güzel olur diye düşündüm. İnşallah Rabbim tüm sene güzel şeyleri yazmayı nasip eder tabi günlüğüme sizin güzel habrlerinizi de yazacam inşallah

geçmiş olsun şifa olsun kuzuna..bu ayı 17 sinde de benimki cız olacak..

Aminn canım benim aminn denicem bi şekilde son bulacak inş. Duydugumu deniyorum
Ahh keşke fışkırsa napalim ama oldugu kadar
Ecwt yasi tıpkı bebek sahibi oldugumyz gibi demek buda psikolojiye baglı ne zaman pes ettik ozaman gelecek demek

Oyle sedacım rabbim verecek nasibini ben neyapsam bol herkes kusmetini yer dimi

Anaaamm günlüüükkk...süpper fikiirrr...yaa süpersin Sedam yaaa...vakit bulabilir miyim bilmiyorum ama sanırım ben de yapıcam...Harkulade bir fikir aklınla bin yaşa...

canım tecrübeli anneler yazmış ama bende şunu eklemek isterim, vücuttaki strese bağlı artan ve azalan hormon prolaktin, ve prolaktinde süt yapan hormon, ianan ki hoşaflar çaylar boşuna sadece süt ve mutlu bir anne süt şelalesi yapar Allah'ın izniyle..

çok saçma ama gözlerim seni arad, içimden de dedimki inşallah nişantaşına gitmez, orda popon thelike de :)) kardeşine bayıldım tam benlik bir yorum yapmış :))

burju82/ burcu 24.12.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat

Burcuumm ahretliğim ...bu sabah okudum duanı...Yalvardım yakardım ...ne diimm RABBİM güldürsün yüzümüzü...

Canım benim canımmmm, Allah bin kere razı olsun, önce tüylerin bitsin sonrada mart'da karnına 2 tane sağlıklı yavru konsun inşşşallah :)

oyyy maşallah resmen abla olmuş :)) Allah nazardan korusun , sağlıklı huzurlu bir bebek olsun inşallah

Ha kızlar yazmayı unutmuşum dua listesini de bitirdim.

Amin canım ağzına sağlık Allahım kabul etsin inşallah , bende yeni listeyi pazar hazırlarım

yeni dua listesi duyurusu

nazan ve yeni gelen arkadaşlarımız hariç, bizim eski tayfayı aynen kura çekilişine ekliyorum ve Allah nasip ederse pazar günü "hasbinallahü venimel vekil" tespihiyle duamızı hazırlıyorum..çıkmak girmek isteyen yazsın, öptüm bebekler

bu listede bende varım

selamlar herkese, uzun bir aradan sonra herkese sevgiler saygılar ve musmutlu günler diliyorum...
yeni yılınız da hayırlı ve bereketli olsun inşallah...
ben yeni yıl bebeğiydim 25 yıl önce dün doğmuşum, güzel bir kutlama yaptık evimizde mutluyum..
bebeğim ve kocacım yanımda çok şükür bana en büyük hediye onlar..

Selim artık iyice hareketlendi, emekliyo ve her odaya girip çıkıyo.. yatak odasındaki aynanın karşısına geçip kendine bakıyo, (ayna yere kadar) konuşuyo kendiyle.. odasınki halısında ayıcıklar var gidip onları seviyor.. ve tabiki mutfak vazgeçilmezi.
orda her türlü her yeri karıştırıyo, eğer çamışır makinası çalışıyorsa oturup onu izliyor
tabiii ben selim'in peşinde koşturmaktan şimdilik 3 kilo vermiş bulunmaktayım.. baktım ki veriyorum cidden dikkat etmeye başladım bende.. bakalım verebilecek miyim bu doğum kilolarını..
pazartesi günü bir iş görüşmem var, bi yandan olmasını istiyorum rahat ederiz-ihtiyacımız var , bi yandan da selimden ayrılacağım için çok üzülüyorum.. kendimi adapte edemedim daha bu fikre..
hayırlısı bakalım..

Perşembe günleri akşam sohbete gidiyorum 1 aydır, bugün gidemeyeceğim Selim grip oldu, hep memede kalmak istiyor bu günlük böyle oldu.. çok huzurlu ayrılıyorum ordn.. Sohbete gitmekle iyi bir karar aldım, varsa sizinde böle etrafınızda bence es geçmeyin, kendinize vakit ayırın yalnızca 2 saat..

Şu emzirme ve süt konusunda size tek tavsiyem, kafaya takmamanız acaba var mı diye düşünmeden emzirmenizdir canlarım..
bende ilk 10 gün emzirdim sonra yara oldu, 20 gün sağdım ve mama destekli verdim, 40ımızın dolmasına 1 hafta vardı ve cesaret ettim çok acıyor biliyorum, hatta kanıyor.. ağlıyorsun belkide.. ama eğer bir kez dayanıp cesaret edersiniz ve gerçekten istersiniz ancak bunu siz başarabilirsiniz.. herkesin sütü vardır, ama sağmak sütü azaltır, bebeğin emiş gücü çok daha farklı..
ve doğru emzirme tekniği diye bir şey var, onu araştırıp bakın eğer onu da uygularsanız ztn yara iyileşir ve geçer..
çok şükür şuan gözüm kapalı bile veriyorum memeyi, eminim yarası olanlar bunu çok istiyor.. inanın sizi çok iyi anlıyorum..
ve tüm bu acılar ve lohusa depresyonunu yaşarken yanımda kimsem yoktu ne annem nde kardeşim...
tek desteğim internet ve eşimdi.. Çok şükür ki bu günlere geldik..
Sakın pes etmeyin, Bebeğinizin sizde hakkı varsa bu ona vereceğiniz annesütü ve hakkı olan 2 yıl emzirmektedir.. Kur'anda bu şekilde geçer.. Rabbim sıkıntılarınızı gidersin inşallah..

Didemcim, seninle aynı fikirdeyim tatlım..
o kan ilacını bana sağlık ocapından verdiler, kullanman gerekiyor dediler.. ellerinde bir sürü vardı. her gelen çocuğa veriyorlardı..
Sordum hemşire hanıma; nerden biliyosunuz bebeğimin kan eksikliği olduğunu diye hani bi tahlil yapıp verseler eyvallah, ezbere veriliyor yanii... hayır dedim ben bunu kullanmıcam. Tahlil yaptırdım gayet normal çıktı kan değerleri..
Ztn anne sütü alan bebeğin dışardan bi takviyeye ihtiyacı yok. Ek gıdaya geçince de yediklerinden alıyo ztn.. arada bir tahlili tekrarlamak yetrli..
kısacası ben kullanmıyorum yani canım..

Tatlim sabah ac karnina verilmesi gerekiyomus bizede hamileyken ilac vermuslerdi hani o geldi aklima oda ac karninaydi kullanmiycam ya ben hic icimr sinmedi
Tatlicim ya bu soZleri cok duydun biliyorum ama normal bunlar emzirdikce gelecek sutun pas etme cok canin aciyo biliyorum ama oyle cigdem o kadar guzel anlatmiski baska ne denir ustune
Bende varim tatli kus

Cigdem krz senin su konusmalarina bayiliyorum valla insani o kadarrahatlatiyorsun ki valla guzin ablavolacak kizcesin helal sana tatlisim su emzurme konusundaki 2 yili o kadar anlatmaya calistimki cevremdeki annelere kuranda boyle yaziyo diye pcu gibi bakti cogu neyseki buradaki annislerimiz bilincli cok sukur
Masallah kocaman olmus enekliyo bide masallah yavruyaaaaa ya rabbim hastalik dert keder vermrsin ins
Tstlicim ne guzel demissin syben valla ya bi ara bisey cikariyolar denek oluyo o donemki cocuklar sonra yok o iyi degil bu olsun falan bide paraben var icinde ya sekerde var kanser nedeni psraben vermiicem bende ys hic icime sinmedi sahsen

Canım pekmez iç ve pekmezli yumurta ye yağlı ballı yap canım birde sizin oralarda yapılıyor mu bilmiyorum kaynar yap ve hergün 2 bardak iç ılık bi şekilde sütün artıyor ve sütüm kesildi yada yetmiyor deme sütüm yayılmaya gitti gelecek de gerçekten psikoloji çok etkili

Pekmezli yumurtada yumurtayı yağda apıyorsun pişmesine yakın pekmezi döküyorsun ve yiyorsun :)

Yağlı ballıda margarini tavada eritip pekmezi döküyorsun birazcık kaynatıyorsun ve ekmeği bana bana yiyorsun kuzucum :)

Canım beni de eklermisin ama ben ancak ayın 21inden sonra okumaya başlayabilirim eğer sizin içinde uygun olursa :)

Anaaamm günlüüükkk...süpper fikiirrr...yaa süpersin Sedam yaaa...vakit bulabilir miyim bilmiyorum ama sanırım ben de yapıcam...Harkulade bir fikir aklınla bin yaşa...
Yaa evet canım hem iç dökmek hem yılsonunda en başa dönüp okumak güzel olur dedim. Sende yaz ne var her akşam yatmadan tek başına kalarak.

Canım bende varım tabii ki vee dua süperr yeni yılın ilk duasının startını veriyoruz yanii.. bu arada ben baskılayıcı iğneye başladım ya daha tam start için regl beklicem ama lem yelide başlasak mı..

Buket seda gulhan ve didem canlarim sizde listedesiniZ. Zaten varolan listeden çekeceğim kurayi.

Sedaaaaaa canim lem Yelid e baslayalim tabiki. Hic geciktirme. Hemen ilanini yap. Allahin izniyle çekeriz. Varsa başka bir şey onuda oluruz. Haydi ya Allah

Çiğdem mmmmmm canim hoşgeldin. Yeni isin sana bereket ve huzur getirsin. Yani hayirlisiyla olur inşallah. Ek gelir her zaman iyidir. Kuzudan ayrilmak zor olur ama alisirsin eminim. Hakkında hayirlisi olsun

Tamam canım yarın başlatırım o zaöan da başlarken bir dua vardı onu okuyp öyle başlatmam gerekiyor dimi aslında tam cuma vakti başlamak ilkini çekmek isterim ama öğle tatiline girmemiş oluyorum yine de tesbihimi yanıma alıp öğlen eşimin odasında okur başlarım ama başlama duasını biliyorsan gönderir misin burcumm

Yeni yıl hepimize sağlık huzur getirsin inş Bircanim maşallah 31 olmuşsun günler ne çabuk geçiyor maşallah aslı canım kızın oğlun oluyormuş Ohh miss ikisi bi arada allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin nazancım süt olayı stresle kaçıyor zamana bırak istedikleri ver sagmakla emmesi aynı değil neden mama veriyorsun aglıyor mu yeterince kilo alıyorsa sütun yetiyor dur aman dikkat et biberona alışıp memeni bırakmasin

Kaynat dediğin nedir birde ınu tarif etsrn kuzum

Canım çatlaklardan ilhap gelio doktor verme sağ dedi çok aglıyo gazı var dedik 16 günlük çocukta gaz olmaz o doymuyodur dedi o sebepten veriyorum 2 saatte 40 ml çıkıo anxal ama bizimki doymuyo sanırım badıyo yaygarayı

sedoşum bir başlama duası vardi ama inan hic hatırlamiyorum, bizim özlem biliyordu ama oglene kadar gelmez herhalse, sen bir internetten bak, bulamzsan, benim başlama duamı söyleyeyim sana, 3 nas 3 felak 3 ihlas 3 ayetel kursu ikuyup dilegimi söyler salavat getirp başlarım, önemli olan kalpten gecendir bence, ya Allah de başla canım inşallah, şimdiden hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…