Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

listeye beni de ekle canım

akyüzcigdem/ çiğdem 25.12.2013 çarşamba Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
bafs32/ Ferhan 28.12.2013 cuma Ailesine huzur ve bereket, evladına sağlıklı uzun bir ömür ve hayırlı ,sağlıklı bir kardeş

Arkadaşlar ALLAH kabul ederse dualarınızı okudum...RABBİM gönlünüzün muradını versin İNŞALLAH...

canım tamam öyle başlarım da tesbihimi almamışım yanıma öğlen eşimin odasında okuyayım ama ayetel kürsiyi ezbere bilmiyorum netten açıp okusam olur dimi bir de teşbihsiz okusam lem yelidi sayısını yazsam bir kenara. O da olur mu ben yemekten sonra eşimin odasına geçip okuyayım başlatayım haber ederim

Kızlar günaydın. Nasılsınız. Ben gece 2 idi daha uyuyamamıştım oysa dün işyerinde çok uykum vardı ama yok gelmedi bir türlü evde. Döndüm durdum tabi çok uykum var şimdi yine bir şey değil de öğlen yemeği yiyince ağırlık çöküyor. Neyse ki son gün yarın tatil. İğnelerie devam ediyorum çok inceler çok kolay vuruyorum ama küçük küçük izler oluşmaya başladı tabii vurdukça. 14 tane var içinde 5. yi vurdum dün bitene kadar regl olmazsam yedek şırınga alıcam ilaç yetermiş zaten çok az çekip vuruyorum. Ki yetmez büyük ihtimal şırıngalar çünkü geç regl oluyorum ben.

kızlar merhaba,
gelemiyorum ya buraya sizi hem çok merak ediyorum hemde kendimi çok suçlu hissediyorum sizinle çok olamıyorum diye inş telafi edeceğim ben bu durumları.. misafirler vardı kvler.. onlar gittiler elifi sağlık ocağına götürdüm geldim kontrole çok şükür yolunda görünüyor herşey kızlar çok yorgun ve uykusuzum evim dağınık dualarımı okumadım yeni liste oluşuyor bugun eski listeyi bitireceğim ksmetse hepinizden özür diliyorum gecikmeler için.. canlarım benimm herşey yolunda mı acep..

seda lem yelid'e başlayacakmışsın sen duasını bu vakte kadar okumuşsundur ben mesajını yeni gördüm ama yinede yazayım dedim

DUAYA BAŞLAMA

1)
“EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirra him Kul hüvallâhü ehad.Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad” (7 adet okunur)

2)”
Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” (7 adet okunur)
3)”LEM YELİD” (Manası: Doğurmamış) okunur. Toplam 70000 adet okunacak.

hayırlı cumalar canlarım.
burcum dua listesinde bende varım Allahın izniyle ekle beni.
kızlar ben artık kilo verme konusunda durmak bir kenara almaya başlıyor gibiyim. şu boğazımı kesmem lazım çok ıvır zıvır yiyorum bakalım nolacak.
kaş göz bıyık birbirine girmiş durumda ben biraz operasyon yapayım betül hanım uyanmadan. sedacımmm hayırlı haberlerini bekliyorum yaa hep aklımdasın inşallah pozitifi alırsın bu sefer 40 gün 40 gce topikte sevinç çığlıkları atarız
meralim yine coşmuş maşallah sağlıklı yaşam tüysüz yaşam pozitf hayat süpppperrrsin valla banada gaz veriyorsun ama betül bi huysuzlanıyor bütün gazım kaçıyor veriyorum kendimi çikolataya bisküviye
sündüzcüm özledm bebeğim nasılsın minik kuş napıyor.
dünürüm ilede görüşemiyorum zaten ayy anti sosyal tipsiz oldum ben yaa
anamm betüş uyanır gibi oluyor ayy gidiyorum ben

Özlemim çok teşekkür ederim canım ben Burcu'nun dedikleriyle açıp niyetlendim başlangıç 100 tane de lem yelid okudum ama senin yazdıklarını da yine okudum. Tesbih olmadığı için yanımda başlangıç olsun diye öyle 100 tane okudum öğrenci varken filan okunmuyor kendi kendime konuşur gibi evde devam edicem artık okumaya

Arkadaşlar tedavimin kısmen başlaması nedeniyle 70.000 adet lem yelid okumasına niyetlenmiş bulunmaktayım. İştirak etmek isteyen arkadaşlara duyuruyorum. Ne kadar okuyabiliyorsanız yardım edebiliyorsanız şimdiden teşekkürler ediyorum bu sefer kendi aramızda hiç kimseye söylemeden okucam. Hayırlısıyla bitirmek nasip olur inşallah..

Son düzenleme:
ayy canım geçmiş olsun kötü olmuş inş kısa zamanda iyilesirler demekki doymuyor 60 cc ver bakalım içecek mi

napim canım hastayım 24 saat maskeyle dolaşıyorum kızıma bulasmasin diye annemler geldi Balıkesir'den bu hafta başında da babamla babaannem geldi misafirlerimiz ağır yani evim doldu taştı şevval çok mutlu halinden bu arda ek gıdaya başladım yoğurt pek hoşuna gitmedi 😋 bizde böyle simdilik

İnşallah canım benim bu sefer vakti gelmiştir. Lem yelide başladım hayırlısıyla geçen sefer vaktim olmamıştı hayırlısıyla bitiririm inşallah. Sen kaş bıyık olaylarını hallet bari hazır uyumuşken ya o bile lüks oluyor dimi bebek varken.

hayırlara vesile olsun inş canım okudukça yazarım hoşçakal

sayı vermesek de okudukça yazsak olmaz mı canım...

listeye beni de ekle canım
Dua listesi cekilisine ekledim canım seni :)

tamam yasom senide eklerim, Allahım kolaylık versin kuzum

Allah hayırlı kılsın sedoşum çektikçe haber veririm ben sana haydi bismillah

Canım suan lohusayım biliosun içine sinmiyo böyle durumlarda biliyorum ama oku dersen okurun haber et tatlım çorbada bir fiske tuzumuz olsun hesabı rabbim gönül muradını versin

Yasemincim vslla 4 ay gecti daha tek bir kilo bile veremeyenbiri olarak brn ettim sen etme diyorum baskada bisi demiyorum nasil oldu cqnim betus cozuldumu aglamalar:26:

Tatli hayirli ugurlu olsun canim ins hayirlara vesile olur bende okudukca yazarim ins canim bi suresi varmi

Bana gelince geliyorum gidiyorum kimsecikler yok bu topikte ya muhabbetinizi ozledim valla ben bu aralar mutlu mutsuz ortaya karisik vaziyetteyim kizlar ya evim topla topla bitmii bizim kiz uyuma bilmii falan ama her halime sulur Rabbim sikayetci degilim seve seve yapiyorm kizim sag olsunda raziyim valla oyle idare edip gidiyoruz isye kizlsr ya bisi sorcam kaynana kayinpederle hr alllahinnnnnnnn gunu konusan varmi benim gibi acaba ya cok baydi artik hergun ayni muhabbet yada ben cok sogudum ondan batiyo bilmiyorum:44:

Sündüz cum Allah şifa versin inşallah ayy en kisa zamanda. Ayy tipi tipe bak sen yoğurdu sevmedi demrk. Puding versen bayılır kesin nluzumsuz şeyleri sever bu minikler hep cunku )

Sedacimm cok iyi dusunmussun bende okumayi cok isterim ve okudukça sana bilgi veririm inşallah kuşum. Allah şimdiden kabul etsin.

Didem tatlim ahh acayip fenayim bugun markete siparis verdim ve bi baktim bir poset bisküvi çikolata istemişim gayri ihtiyari(
Ben zaten yemin etmezsem kendimi tutamam biliyorum. Eskidende hep Allaha yemin ederdim derdimki Allahim 1 hafta şunu bunu yemiycem. Ozaman tutabiliyorum kendimi ancak. Bana yine bu yöntem kalıyor mecburen. Bi gaza gelip bari sadece çikolata bisküvi yememeye dair yemin etsem ne güzel olur.

sayı vermesek de okudukça yazsak olmaz mı canım...

yok sayı isemiyorum zaten canım çünkü olabilir o sayı okunamayabilir o yüzden tabii okundukça yazılması daha iyi Allah razı olsun canımm

Dua listesi cekilisine ekledim canım seni :)

tamam yasom senide eklerim, Allahım kolaylık versin kuzum

Allah hayırlı kılsın sedoşum çektikçe haber veririm ben sana haydi bismillah

Sağol Burcum kendim okuyacaktım ama toplu daha iyi olur diye düşündüm başlladım hayırlısıyla.

Ben gündüz başlangıç 100 tane okudum arada derede işyerinde evde de 2.000 tane okudum oldu 2.100 başım ağrımasa daha okurdum ama uykum var dün gece uyuyamadığım için neyse yarın evdeyim vakit buldukça okucam artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…