Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Didemcim hergün konuşmakmi bizimkiler çoğu gün bizim evdeler geçen hafta 5 gün falan bizdelerdi aramızda iyide olsa olmuyor doğrusu ama iyi insanlar lafları yok bi zararları yok bu yüzden sorun etmiyorum elleride boş gelmezler öyle gerçekten yasemin cim zararlı bişi olsa yerler bu ek gıda olayı baya hararetli geçiyor �� bedisim canım helal olsun nedemek çocukla hayat kolay değil aman evin işide bitmiyor ki yap yap aynı Tümay nerelerde bilen varmi��

Son düzenleme:
Kızlarr günaydınn. Daha doğrusu tünaydın mı desem acaba. Gece geç yattım başımın ağrısından uyuyamadım uykum vardı kim görürse neyse kalktık kocişle kahvaltı ettik. Kaynanamın 25 senelik emektar çamaşır makinesi artık ömrünü tamamlamış ve benden bu kadar demiş artık en nihayetinde gelen elemanda artık bu tamir edilmez deyince bir makşne tavsiye etmiş arçelik istemiş kaynana o modele bakmaya gitti eşim ölçülerini de alacak siparişi verecek kayınpeder çarşıya inemez çünkü uğraşamaz eşim karttan çektirecek onlarda bize verecekler işte ona bakmaya gitti bende evi toparlıcam daha. Sinemaya gitmek istiyorum ama iğnem var ya 7 ye 20 kala vuruyorum işten gelişime göre ayarladım 10-15 dk farketmiyor ama iş yapıp gitsem yetişemeyebilirim bakalım bugün işleri yapayım lem yelidlerimi çekeyim oturduğumda yarın giderim belki ne zamandır çıkmıyorum haftasonu biraz hava alayım ya hem eşime de alışveriş yapmam lazım. Bu ay sonu 28 ocak doğum günüm. Netten kaban ve bir bluz beğendim kocişim onları aldı bir de yurtdışındaki eltiye takı aldım kaynımla gönderdim ya 50 tl lik hediye çekim var onun da üzerine koyup takı alıcam kendime. Bu arada yavaş yavaş moda girdim sanırım bir sayfa var fcebook sayfasını beğendim ve yoğurt mayalama vardı birçok yerde okudum ama onu denicem. Hamileliğimde doğal beslenmek istiyorum. Bebeğimi de elimden geldiğince doğal beslicem aklı erene kadar kendi tercihleri gelişmeden herşeyini doğal ve evde hazırlıcam asla hazır ürün, çikolata, kola, hazır yiyecekler vermeyi kof kilo yaptırayı düşünmüyorum siz de yanı şekild bebeim kilo almıyor demeyin eğer bir rahatsızlığı yoksa hiç önemi yok sağlıklı olması yeter. Herşeyi doğal olsun mümkün olduğu kadar hazır yiyeceklerden fast food ürünlerden şekerden tuzdan uzak tutun 1 yaşına kadar yemeklerine tuz katmayın ya da eder miktarda katın. Ağaç yaşken eğilir derler. Ben çok güzel bilgiler öğreniyorum.

Mrb canlar bugun annecim gitti artık yalnızım ve bir okadarda panik süt sagma problemi olmasa sıkıntı yokta nasıl ederim bilme rabbim verir elbet bi kolaylıgını birde biz sabahçıyız kızımla gaz problemimiz var colik die bi surup varmış bitkisel ondan kullanıcam bilgisi olan yada kullanan varmı aranızda umarım herkes iyidir bi yaramazlık yoktur kız ayaktayken tuvalete bile gidemiyorum resmen yapışık yaşıyoruz rabbim yardım etsin inş.

Tatlicim sut bunyeni o kadar yoruyorki ister istemez acikiyor ve ilk buldugunu agzina aterken buluyorsun kendini malesef ger emzirmeden sonra 70 kalori harciyormus insan bedeni bende oyleydim abur cuburu krsmek ise yariyo gercektn bi sure sonra unutuyorsun ama buvdefada evde ne bulursan onu yemeye basliyorsun bu bende genelde ekmek arasi oluyo kuru kayisi cok nobetim geldiginde bide ara ogunlerde tarcin zencfil ve zerdacalli yogurda basladim o ne yiyemem derldigini duyar giviyim ama zerdacal acayip guzel bisiymis cok hos bi tadi oluyo. Tokta tutuyo bi dene istersen yaptiklarimixi pqylasalim ki verelim su kilolari canimcim ya elbise bile almiyorum crza verdim kendime kilo vermek icin ama bakalim hayirlisi

Kaynat dediğin nedir birde ınu tarif etsrn kuzum

Canım aktarlarda satılıyor içinde ne ararsan var zerdeçal çubuk tarçın karanfil vs. Aktarlara yada marketlere kaynar malzemesi almak istiyorum dersen verirler sana onu suda kaynatıyorsun sonra süzüp şekerle tatlandırıyosun.

canım ve bol bol şekerli yemeye çalış çayı bile şekerli iç gerçekten etkisi oluyor İnş. en yakın zamanda sütün artar canım.

Benimde kuzucuğum gaz sancısı çekiyor sürekli ağlıyor ne yapacam bilmiyorum kimyon verdim omadı anason çyı verdim olmadı rezene verdim olmadı artık kafayı yiyecem o ağladıkça benim içim gidiyor sancıdan ayaklarını çırpıyor

yeni liste hazır

canlarım listemiz hazır, hayırlı uğurlu bol bereketli olsun inşallah

eksik varsa mutlaka uyarım, görmez tarafıma denk gelebilir

bu pazartesi başlıyoruz hayırlısıyla

duyurular kısmına, seda'nın lem yelid tespihini ekledim ve tümay'ın doğumu çok yakın ,ona fetih süresi okumayan varsa diye kaldırmadım

Son düzenleme:
allah razı olsun canım rabbim evladına kavuştursun tez vakitte

canım ellerine sağlık ufak bi düzeltme tarihleri yanlış yazmışsın 07 ocak salı ve çarşamba günleri olarak 2 sefer yazılmış

Kızlar nasılsınız.bende bugün evi toparladım yemek filan işte. Kızlar ben lem yelidi kendim okuyup bitirmeye karar verdim araştırdım tek okunması daha iyidir diyor hep okurken de bu akşam içimden öyle geldi bitirim ben bunu dedim içimde rahat edecek böyle hergüm 5 bin çekebilirsem iki haftada bitiyor dün akşam ve bu akşam toplamda 5 bin 100 okudum ama kasmadım ondan işe giderken arabadaa evde okurum sürekli daha erkende biter belki okuyan varsa şu vakte kadar onları sayarım ama daha okumayın çok teşekkürler canlarım severek okuyacağınızdan şüphem yok sadece benim tercihimm

bende 2 aylık düşük yaptıktan sonra 20 gun süreklı kanama olması sebebyle doktora gıttım ve bana smear testi yaptı.test sonucu lsil yani kanser öncü hücre cıktı ve hemen ardından leep yapıldı sukur rabbime leep patoloji sonucum papiller endoservisit yani kronik iltihap cık ne yapacam bılmıyorum gebe kalmak ıstıyorum

geçmiş olsun canım Dr ne diyor inş sorunsuz hamile kalırsın

Kızlar dün gece çok sevdiğim Berrin neşe ablam fenalsmis kalbi durmus suan ybu sizlerden rica ediyorum dua edermisiniz

daha az önce bugün seda için lem yelid okuyayım diyordum yazını gördüm sen nasıl istersen ama yardıma ihtiyacın olursa söyle canim

Rabbşm yardımcın olsun tevvekkül çok önemli dualara sarıl rabbimden iste inş. En kısa sürede sanada nadip edicektir

Çok kötü bi gece geçirdik çok agladı ceylin eslem bende agladım kıvrsndı durdu kuzum şimdi o uykuya geçti ben yatamıcam malesef öyle böyle geçicek büyücek amne olmak kolay deilmiş kendi söylediğim ninniye bike aglıyorum gözleribe bakıyorumda bekkeyen arkadaşlara dua ediyorum inş. Sizinkinde gaz sıkıntısı olmasın çok zor çok

allah razı olsun canım rabbim evladına kavuştursun tez vakitte
amin canım Rabbim sana da çok sağlıklı ömrü uzun bir evlat yollasın

canım ellerine sağlık ufak bi düzeltme tarihleri yanlış yazmışsın 07 ocak salı ve çarşamba günleri olarak 2 sefer yazılmış
Özlemim sağolasın hemen düzelttim kuzum :)

tamam sedoşum nasıl istersen , 2000 tane benden yaz, Allah kolaylık versin

sevgili minacım çok gecmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah şükür ki patolojı temiz çıkmış, şimdi benimde kronik iltihabım vardı yıllarca cektim hala da cekiyorum, benim smear temiz çıktı ama enfeksiyom sürekli kendini tekrarlıyor, bende 2 aylıkken kürtaj oldum , kürtajdan sonra enfeksiyon bayağa bir azaldı ama tamamen bitmedi, bende 3 ay ard arada adetime 10 gün kala günde 2 kez soğan kürü yatım, sonra üç ay çörek otu yağı içtim, enfeksiyonum azaldı, tamamen bitmiyorum ama bu bitkisel şeylerin etkisi oluyor, istersen bir dene sanada faydası olur belki

Kızlar dün gece çok sevdiğim Berrin neşe ablam fenalsmis kalbi durmus suan ybu sizlerden rica ediyorum dua edermisiniz

canım Rabbim kurtarsın inşallah sağsalim evine döner, sonuçtan bizi haberdar et, dualarıımda olacak, öz ablan mı?

nazanım Allah yardımcın olsun inanki süz böyle yazdıkca ben çok korkuyorum, bugün bütün gün düşündüm hep olumsuz yeşler yazılıyor, bizim kızların hepsi anneliğin çok zor olduğunu düşünüyor, acaba ben ne yapıcam??? vazgeçsem mi diye düşündüm inan ki, bide Aslı geldi aklıma valla kalbim sııştı, Rabbim kolaylıklar versin

duyuru

kızlar listede yaşlarımızı bir yaş büyüttüm, koca bir yıl gecti, beni kandıramazsınız,herkese bir yaş ekledim

uğurlu tablodaki anne aday adayları bana bat tarihlerini yazdırsın, sayımız çok az kaldı, listede fazlalık yapanlar var, hemen aşağıdaki hamişler listesini insinler

tümayyyyyyyyyyyy doğurdun mu, son durum ne? dün bütün gün aklımdaydın??? kv'den haberler nasıl????

Canlarim beni merak etmissiniz kayinvalidemdeyim tansiyonum dusuyor yalniz kalmiyorum doktor kontrolunden sonra gecicem evime sali gitcem kontrole destekleriniz icin cok sag olun ben evhamm yapiyorum ister istemez...Yeni dua listesinin ciktisini aldim sag olsun benide eklemiss burcum unutmamis Asli kuzucuklarin iyiymis cok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…