- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.901
Tatlicim sut bunyeni o kadar yoruyorki ister istemez acikiyor ve ilk buldugunu agzina aterken buluyorsun kendini malesef ger emzirmeden sonra 70 kalori harciyormus insan bedeni bende oyleydim abur cuburu krsmek ise yariyo gercektn bi sure sonra unutuyorsun ama buvdefada evde ne bulursan onu yemeye basliyorsun bu bende genelde ekmek arasi oluyoSündüz cum Allah şifa versin inşallah ayy en kisa zamanda. Ayy tipi tipe bak sen yoğurdu sevmedi demrk. Puding versen bayılır kesin nluzumsuz şeyleri sever bu minikler hep cunku)
Sedacimm cok iyi dusunmussun bende okumayi cok isterim ve okudukça sana bilgi veririm inşallah kuşum. Allah şimdiden kabul etsin.
Didem tatlim ahh acayip fenayim bugun markete siparis verdim ve bi baktim bir poset bisküvi çikolata istemişim gayri ihtiyari(
Ben zaten yemin etmezsem kendimi tutamam biliyorum. Eskidende hep Allaha yemin ederdim derdimki Allahim 1 hafta şunu bunu yemiycem. Ozaman tutabiliyorum kendimi ancak. Bana yine bu yöntem kalıyor mecburen. Bi gaza gelip bari sadece çikolata bisküvi yememeye dair yemin etsem ne güzel olur.
yok sayı isemiyorum zaten canım çünkü olabilir o sayı okunamayabilir o yüzden tabii okundukça yazılması daha iyi Allah razı olsun canımm
Sağol Burcum kendim okuyacaktım ama toplu daha iyi olur diye düşündüm başlladım hayırlısıyla.
Tamam canimcim hadi bakalim hayirlisuCanım suan lohusayım biliosun içine sinmiyo böyle durumlarda biliyorum ama oku dersen okurun haber et tatlım çorbada bir fiske tuzumuz olsun hesabı rabbim gönül muradını versin[/QUOTE
Canım içine sinmiyorsa okuma hiç sorun değil tatlım benimm lohusamm ayy gebebelikten lohusalığa terfi ettin sen dee. Bebişin iyidir inşallahhh
Yok canım başlangıç dualarını ben okudum zaten sadece lem yelid okunacak yanii.
Yaseminim sağol canım benimm senin de işin gücün var artık okuyabildiğin kadar gülüm hiç sorun değil vakit bulabilirsen yanii
Benden beterleride varmis amaninnnDidemcim hergün konuşmakmi bizimkiler çoğu gün bizim evdeler geçen hafta 5 gün falan bizdelerdi aramızda iyide olsa olmuyor doğrusu ama iyi insanlar lafları yok bi zararları yok bu yüzden sorun etmiyorum elleride boş gelmezler öyle gerçekten yasemin cim zararlı bişi olsa yerler bu ek gıda olayı baya hararetli geçiyor �� bedisim canım helal olsun nedemek çocukla hayat kolay değil aman evin işide bitmiyor ki yap yap aynı Tümay nerelerde bilen varmi��ya tatlicim ne biliiim her aninin icindeler ne kadar iyide olsalat bir yerdrn sonra bayiyo brn lohusalikta cok sogudum ondanda batiuo sanirim
Kaynat dediğin nedir birde ınu tarif etsrn kuzum
allah razı olsun canım rabbim evladına kavuştursun tez vakitteyeni liste hazır
canlarım listemiz hazır, hayırlı uğurlu bol bereketli olsun inşallah
eksik varsa mutlaka uyarım, görmez tarafıma denk gelebilir
bu pazartesi başlıyoruz hayırlısıyla
duyurular kısmına, seda'nın lem yelid tespihini ekledim ve tümay'ın doğumu çok yakın ,ona fetih süresi okumayan varsa diye kaldırmadım
yeni liste hazır
canlarım listemiz hazır, hayırlı uğurlu bol bereketli olsun inşallah
eksik varsa mutlaka uyarım, görmez tarafıma denk gelebilir
bu pazartesi başlıyoruz hayırlısıyla
duyurular kısmına, seda'nın lem yelid tespihini ekledim ve tümay'ın doğumu çok yakın ,ona fetih süresi okumayan varsa diye kaldırmadım
geçmiş olsun canım Dr ne diyor inş sorunsuz hamile kalırsınbende 2 aylık düşük yaptıktan sonra 20 gun süreklı kanama olması sebebyle doktora gıttım ve bana smear testi yaptı.test sonucu lsil yani kanser öncü hücre cıktı ve hemen ardından leep yapıldı sukur rabbime leep patoloji sonucum papiller endoservisit yani kronik iltihap cık ne yapacam bılmıyorum gebe kalmak ıstıyorum
daha az önce bugün seda için lem yelid okuyayım diyordum yazını gördüm sen nasıl istersen ama yardıma ihtiyacın olursa söyle canimKızlar nasılsınız.bende bugün evi toparladım yemek filan işte. Kızlar ben lem yelidi kendim okuyup bitirmeye karar verdim araştırdım tek okunması daha iyidir diyor hep okurken de bu akşam içimden öyle geldi bitirim ben bunu dedim içimde rahat edecek böyle hergüm 5 bin çekebilirsem iki haftada bitiyor dün akşam ve bu akşam toplamda 5 bin 100 okudum ama kasmadım ondan işe giderken arabadaa evde okurum sürekli daha erkende biter belki okuyan varsa şu vakte kadar onları sayarım ama daha okumayın çok teşekkürler canlarım severek okuyacağınızdan şüphem yok sadece benim tercihimm
Kızlar dün gece çok sevdiğim Berrin neşe ablam fenalsmis kalbi durmus suan ybu sizlerden rica ediyorum dua edermisiniz
bende 2 aylık düşük yaptıktan sonra 20 gun süreklı kanama olması sebebyle doktora gıttım ve bana smear testi yaptı.test sonucu lsil yani kanser öncü hücre cıktı ve hemen ardından leep yapıldı sukur rabbime leep patoloji sonucum papiller endoservisit yani kronik iltihap cık ne yapacam bılmıyorum gebe kalmak ıstıyorum
amin canım Rabbim sana da çok sağlıklı ömrü uzun bir evlat yollasınallah razı olsun canım rabbim evladına kavuştursun tez vakitte
Özlemim sağolasın hemen düzelttim kuzum :)canım ellerine sağlık ufak bi düzeltme tarihleri yanlış yazmışsın 07 ocak salı ve çarşamba günleri olarak 2 sefer yazılmış
Kızlar nasılsınız.bende bugün evi toparladım yemek filan işte. Kızlar ben lem yelidi kendim okuyup bitirmeye karar verdim araştırdım tek okunması daha iyidir diyor hep okurken de bu akşam içimden öyle geldi bitirim ben bunu dedim içimde rahat edecek böyle hergüm 5 bin çekebilirsem iki haftada bitiyor dün akşam ve bu akşam toplamda 5 bin 100 okudum ama kasmadım ondan işe giderken arabadaa evde okurum sürekli daha erkende biter belki okuyan varsa şu vakte kadar onları sayarım ama daha okumayın çok teşekkürler canlarım severek okuyacağınızdan şüphem yok sadece benim tercihimm
bende 2 aylık düşük yaptıktan sonra 20 gun süreklı kanama olması sebebyle doktora gıttım ve bana smear testi yaptı.test sonucu lsil yani kanser öncü hücre cıktı ve hemen ardından leep yapıldı sukur rabbime leep patoloji sonucum papiller endoservisit yani kronik iltihap cık ne yapacam bılmıyorum gebe kalmak ıstıyorum
Kızlar dün gece çok sevdiğim Berrin neşe ablam fenalsmis kalbi durmus suan ybu sizlerden rica ediyorum dua edermisiniz
Çok kötü bi gece geçirdik çok agladı ceylin eslem bende agladım kıvrsndı durdu kuzum şimdi o uykuya geçti ben yatamıcam malesef öyle böyle geçicek büyücek amne olmak kolay deilmiş kendi söylediğim ninniye bike aglıyorum gözleribe bakıyorumda bekkeyen arkadaşlara dua ediyorum inş. Sizinkinde gaz sıkıntısı olmasın çok zor çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?