- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.921
Canlarim beni merak etmissiniz kayinvalidemdeyim tansiyonum dusuyor yalniz kalmiyorum doktor kontrolunden sonra gecicem evime sali gitcem kontrole destekleriniz icin cok sag olun ben evhamm yapiyorum ister istemez...Yeni dua listesinin ciktisini aldim sag olsun benide eklemiss burcum unutmamis Asli kuzucuklarin iyiymis cok sevindim.
Canlarim beni merak etmissiniz kayinvalidemdeyim tansiyonum dusuyor yalniz kalmiyorum doktor kontrolunden sonra gecicem evime sali gitcem kontrole destekleriniz icin cok sag olun ben evhamm yapiyorum ister istemez...Yeni dua listesinin ciktisini aldim sag olsun benide eklemiss burcum unutmamis Asli kuzucuklarin iyiymis cok sevindim.
Kızlar dün gece çok sevdiğim Berrin neşe ablam fenalsmis kalbi durmus suan ybu sizlerden rica ediyorum dua edermisiniz
Burcum ağzına sağlık eklerim senin okuduğunu. Daha bugün okuyamadım ütüm bitsin devam inşallah azmettim kendim bitiricem.benim yaş 28 ocakta 31 oluyo canım yaa şaka gibi ama yaşımdan memnunum.duyuru
kızlar listede yaşlarımızı bir yaş büyüttüm, koca bir yıl gecti, beni kandıramazsınız,herkese bir yaş ekledim
uğurlu tablodaki anne aday adayları bana bat tarihlerini yazdırsın, sayımız çok az kaldı, listede fazlalık yapanlar var, hemen aşağıdaki hamişler listesini insinler
Tümayy gecen sabah kalktıgımda tumay diyerek uyandım :), inşAllah guzel haberlerle gel gununde netleşir belki salı gunu.. dualarımız seninle.. gönlün ferah olsun.. çok az kaldı kızına kavuşmana.. inşAllah.
Canım inşAllah iyidir şu an.. son durumundan haberdar et Berrin Neşe ablanın.. dua ettim.. edeceğimde.. Allah şifa versin inşAllah..
BURCUM.. cankuşumm dua listesine benide almışsın Allah razı olsun.. önceki listem çok az kaldı.. onu tamamlarım artık ptesi inşAllah..
SEDAA.. canımcımm ben dua listesini tamamlayamadım ya.. onu tamamlayıp sana lem yelid e yardım edicem sayı bildiririm ben sana..
NAZAN:. kolik mi oldu kızçenn biliyorum ne kadar zorlandıgını ve yapman gerekenleri sıralıyorum ben yapmıştım
sen ağlama o ağlarken çünkü ona bir faydası yok, bende çok gözyaşı döktüm ama doktor gaz sancısı bi şekilde geçicek rahat ol dedi nasıl olunucaksa.. omuza al Eslem'i.. kolları omuzdan sarksın, sırtını yavaşça sıvazla bizim elif sadece bu pozisyonda dursun istiyordu ama çok yorucu oluyor arabasında dolaşmaya alıştıramadım sen alıştırabilirsen o daha az yorucu olur.. zinco kullandık hiç işe yaramadı sap samplex işe yaradı onu kullan bence etkili baya. kendin gunde min..3 kez rezene demle iç..kimyon bende işe yaramadı.. rezene onu ayrıca sakınleştiriyor.. mutlaka rezene iç lutfen ben aktardan rezenenın kendısını alıp kendım demlıyorum hazır halde değil ben hala içiyorum.. kendın cıkolata nutella sut ıcıyorsan içme, yeme.. acı elma yağından çok fayda bulmuşlar ben bulamadım sende dene istersen ama bir damlayla masaj yapıcakmışsın ben epey sürmüştüm epey keskin kokusu var.. soguk daha çok gaz yapıyor karnını hep ört.. ayakları daima sıcak olsun.. Eslem in durmaktan hoşlanacağı bir pozisyon mutlaka var, onu bulmaya bak.. o sakinleştiriyor.. dediğim gibi bizim ki omuza almaktı ki netde gaz çıkarma olarak onu gösteriyor.. masajları izle.. karnına saat yönünde çok bastırmadan masaj yaparsan belki rahatlar.. NAZAN eminim çok gergin yorgun uykusuz ve bebegin ağlıyor diye ağlamaya yakınsın ama inan geçiyor.. biz 2 aylıktı acile götürdük artık bayılıcaktı çünkü nefessiz kalıyordu dr gayet sakın muayene etti.. 1-1,5 ay daha sabret azalır dedi.. söylemesi kolay dedim.. ama azaldı çok şükür şimdi aralarda oluyor.. senin dönemindeyken inan kafayı yiyorum sandım.. ama geçiyor.. hayırlısıyla zaman geçsin bak.. görüceksin, nasıl sakinleşiyor.. Eslem in üzerine dua oku, selavat getir.. SÜT konusunda da ben sütüm yok diye düşünmemeye çalıştım hep hatta çevremden sütün yok galiba ağlıyor dediler ben duymazdan geldim.. helva ye bol bol susattıracak o da sana süt olucak..ben sanabu yazdıklarımın hepsini yaptım.. sakın akıl vermek gibi algılama.. kolik bebek gerçekten zor ama Allah yardım ediyor.. elektrikli süpürge saç kurutma mak.. onlarıda bi dene istersen çok durmadıgında ama bunlar alışkanlık yaparsa hep dınlettırmek zorundasın bu ağlama nöbetleri geçiyor ama neye alıştırırsan o yanına kalıyor :), bak benım sırtım o kadar yoğun ağrıyor ki duruş bozukluğundan elif omuz istiyor sürekli çünkü, dr da dedi niye alıştırdın susmuyor napayım dedim, susar o bişekilde dedi.. şekli bu işte dedim omza almak.. bizleri haberdar et ağlama krizine girdiğinde dua okuyalımm.. akşamları okurumda zaten.. şifa niyetine.. çok uzattımm.. son söz inan geçicek.. :)
Kizlarr merabaaa yeni dua listesi de hazırlanmış ellerine sağlık Burcucum
Ben gelemiyorum perşembe günü ananemi kaybettik hep ordayım ; ( aklım sizlerde çok öpüyorum herkesi
Allah yokluklarını göstermesin allah herkese nasip etsin geçicek bu gunler inş. Burcu okadar dua ettik bekledik asla şikayet etmiyorum ama zor aslının allah yardımcısı olsun şimdidenamin canım Rabbim sana da çok sağlıklı ömrü uzun bir evlat yollasın
Özlemim sağolasın hemen düzelttim kuzum :)
tamam sedoşum nasıl istersen , 2000 tane benden yaz, Allah kolaylık versin
sevgili minacım çok gecmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah şükür ki patolojı temiz çıkmış, şimdi benimde kronik iltihabım vardı yıllarca cektim hala da cekiyorum, benim smear temiz çıktı ama enfeksiyom sürekli kendini tekrarlıyor, bende 2 aylıkken kürtaj oldum , kürtajdan sonra enfeksiyon bayağa bir azaldı ama tamamen bitmedi, bende 3 ay ard arada adetime 10 gün kala günde 2 kez soğan kürü yatım, sonra üç ay çörek otu yağı içtim, enfeksiyonum azaldı, tamamen bitmiyorum ama bu bitkisel şeylerin etkisi oluyor, istersen bir dene sanada faydası olur belki
canım Rabbim kurtarsın inşallah sağsalim evine döner, sonuçtan bizi haberdar et, dualarıımda olacak, öz ablan mı?
nazanım Allah yardımcın olsun inanki süz böyle yazdıkca ben çok korkuyorum, bugün bütün gün düşündüm hep olumsuz yeşler yazılıyor, bizim kızların hepsi anneliğin çok zor olduğunu düşünüyor, acaba ben ne yapıcam??? vazgeçsem mi diye düşündüm inan ki, bide Aslı geldi aklıma valla kalbim sııştı, Rabbim kolaylıklar versin
Geçmiş olsun canım dikkat et ama söyle düşün yüksek tansiyondansa düşük bi bakıma daha iyiCanlarim beni merak etmissiniz kayinvalidemdeyim tansiyonum dusuyor yalniz kalmiyorum doktor kontrolunden sonra gecicem evime sali gitcem kontrole destekleriniz icin cok sag olun ben evhamm yapiyorum ister istemez...Yeni dua listesinin ciktisini aldim sag olsun benide eklemiss burcum unutmamis Asli kuzucuklarin iyiymis cok sevindim.
Akıl verceksin tabi suan öyle muhtacımki söylenenlere srn benden tecrübelisin umarım geçer bedriye zor çok zorTümayy gecen sabah kalktıgımda tumay diyerek uyandım :), inşAllah guzel haberlerle gel gununde netleşir belki salı gunu.. dualarımız seninle.. gönlün ferah olsun.. çok az kaldı kızına kavuşmana.. inşAllah.
Canım inşAllah iyidir şu an.. son durumundan haberdar et Berrin Neşe ablanın.. dua ettim.. edeceğimde.. Allah şifa versin inşAllah..
BURCUM.. cankuşumm dua listesine benide almışsın Allah razı olsun.. önceki listem çok az kaldı.. onu tamamlarım artık ptesi inşAllah..
SEDAA.. canımcımm ben dua listesini tamamlayamadım ya.. onu tamamlayıp sana lem yelid e yardım edicem sayı bildiririm ben sana..
NAZAN:. kolik mi oldu kızçenn biliyorum ne kadar zorlandıgını ve yapman gerekenleri sıralıyorum ben yapmıştım
sen ağlama o ağlarken çünkü ona bir faydası yok, bende çok gözyaşı döktüm ama doktor gaz sancısı bi şekilde geçicek rahat ol dedi nasıl olunucaksa.. omuza al Eslem'i.. kolları omuzdan sarksın, sırtını yavaşça sıvazla bizim elif sadece bu pozisyonda dursun istiyordu ama çok yorucu oluyor arabasında dolaşmaya alıştıramadım sen alıştırabilirsen o daha az yorucu olur.. zinco kullandık hiç işe yaramadı sap samplex işe yaradı onu kullan bence etkili baya. kendin gunde min..3 kez rezene demle iç..kimyon bende işe yaramadı.. rezene onu ayrıca sakınleştiriyor.. mutlaka rezene iç lutfen ben aktardan rezenenın kendısını alıp kendım demlıyorum hazır halde değil ben hala içiyorum.. kendın cıkolata nutella sut ıcıyorsan içme, yeme.. acı elma yağından çok fayda bulmuşlar ben bulamadım sende dene istersen ama bir damlayla masaj yapıcakmışsın ben epey sürmüştüm epey keskin kokusu var.. soguk daha çok gaz yapıyor karnını hep ört.. ayakları daima sıcak olsun.. Eslem in durmaktan hoşlanacağı bir pozisyon mutlaka var, onu bulmaya bak.. o sakinleştiriyor.. dediğim gibi bizim ki omuza almaktı ki netde gaz çıkarma olarak onu gösteriyor.. masajları izle.. karnına saat yönünde çok bastırmadan masaj yaparsan belki rahatlar.. NAZAN eminim çok gergin yorgun uykusuz ve bebegin ağlıyor diye ağlamaya yakınsın ama inan geçiyor.. biz 2 aylıktı acile götürdük artık bayılıcaktı çünkü nefessiz kalıyordu dr gayet sakın muayene etti.. 1-1,5 ay daha sabret azalır dedi.. söylemesi kolay dedim.. ama azaldı çok şükür şimdi aralarda oluyor.. senin dönemindeyken inan kafayı yiyorum sandım.. ama geçiyor.. hayırlısıyla zaman geçsin bak.. görüceksin, nasıl sakinleşiyor.. Eslem in üzerine dua oku, selavat getir.. SÜT konusunda da ben sütüm yok diye düşünmemeye çalıştım hep hatta çevremden sütün yok galiba ağlıyor dediler ben duymazdan geldim.. helva ye bol bol susattıracak o da sana süt olucak..ben sanabu yazdıklarımın hepsini yaptım.. sakın akıl vermek gibi algılama.. kolik bebek gerçekten zor ama Allah yardım ediyor.. elektrikli süpürge saç kurutma mak.. onlarıda bi dene istersen çok durmadıgında ama bunlar alışkanlık yaparsa hep dınlettırmek zorundasın bu ağlama nöbetleri geçiyor ama neye alıştırırsan o yanına kalıyor :), bak benım sırtım o kadar yoğun ağrıyor ki duruş bozukluğundan elif omuz istiyor sürekli çünkü, dr da dedi niye alıştırdın susmuyor napayım dedim, susar o bişekilde dedi.. şekli bu işte dedim omza almak.. bizleri haberdar et ağlama krizine girdiğinde dua okuyalımm.. akşamları okurumda zaten.. şifa niyetine.. çok uzattımm.. son söz inan geçicek.. :)
Canım başınız saolsun allah mekanını cennet etsin ananenin öpüyorum çokKizlarr merabaaa yeni dua listesi de hazırlanmış ellerine sağlık Burcucum
Ben gelemiyorum perşembe günü ananemi kaybettik hep ordayım ; ( aklım sizlerde çok öpüyorum herkesi
tümayyyyyyyyyyyy doğurdun mu, son durum ne? dün bütün gün aklımdaydın??? kv'den haberler nasıl????
Tümayy gecen sabah kalktıgımda tumay diyerek uyandım :), inşAllah guzel haberlerle gel gununde netleşir belki salı gunu.. dualarımız seninle.. gönlün ferah olsun.. çok az kaldı kızına kavuşmana.. inşAllah.
Burcum canim benim bekliyorum bakalim ne zaman dogurcam ..Kvdeyle idare ediyoruz hergun bi hastalik buluyor benden daha vahim durumu ama esim benim yalniz kalmamdan cok korkuyor annesinin yaninda bile 5 6 kere ariyor ....
aslıcım başınız sağolsun, mekanı cennet olsun, zaman ilaç olsun size, dikkat et kendineKizlarr merabaaa yeni dua listesi de hazırlanmış ellerine sağlık Burcucum
ee eski listem kaybolmuş, bilgisayarımdaydı şu an yok.. eski listeye sahip olan bi hayırsever var mı acaba.. ne olur, lutfen, yalvarırım
Kızlar nasılsınız.bende bugün evi toparladım yemek filan işte. Kızlar ben lem yelidi kendim okuyup bitirmeye karar verdim araştırdım tek okunması daha iyidir diyor hep okurken de bu akşam içimden öyle geldi bitirim ben bunu dedim içimde rahat edecek böyle hergüm 5 bin çekebilirsem iki haftada bitiyor dün akşam ve bu akşam toplamda 5 bin 100 okudum ama kasmadım ondan işe giderken arabadaa evde okurum sürekli daha erkende biter belki okuyan varsa şu vakte kadar onları sayarım ama daha okumayın çok teşekkürler canlarım severek okuyacağınızdan şüphem yok sadece benim tercihimm
Rabbbim tez zamanda sifa versin canimKızlar dün gece çok sevdiğim Berrin neşe ablam fenalsmis kalbi durmus suan ybu sizlerden rica ediyorum dua edermisiniz
Tatlicim uyurken yatagina sicak su torbasi koymayi bi dene istersen su an zor nazancim biliyorum bu hic bitmeyecek gibi geliyo simdi sana bununda farkibdatim canim ama bebekten bebege degisiklik gostersede 40 sonrasi cogu gidecek inan bunlarin ya sabirÇok kötü bi gece geçirdik çok agladı ceylin eslem bende agladım kıvrsndı durdu kuzum şimdi o uykuya geçti ben yatamıcam malesef öyle böyle geçicek büyücek amne olmak kolay deilmiş kendi söylediğim ninniye bike aglıyorum gözleribe bakıyorumda bekkeyen arkadaşlara dua ediyorum inş. Sizinkinde gaz sıkıntısı olmasın çok zor çok
Basiniz sagolsun canimKizlarr merabaaa yeni dua listesi de hazırlanmış ellerine sağlık Burcucum
duyuru
kızlar listede yaşlarımızı bir yaş büyüttüm, koca bir yıl gecti, beni kandıramazsınız,herkese bir yaş ekledim
uğurlu tablodaki anne aday adayları bana bat tarihlerini yazdırsın, sayımız çok az kaldı, listede fazlalık yapanlar var, hemen aşağıdaki hamişler listesini insinler
Kizlarr merabaaa yeni dua listesi de hazırlanmış ellerine sağlık Burcucum
Asli canım basın sağolsun canım Tümay hadi hayırlısı canım kızını al gel artıkinbedisim elifimize maşallah inş hersey daha güzel olucak nazancım o ağlamalar hepimizin başına geldi canım hersey zamanla geçiyor sabır canım insanın elinden bişi gelmeyince üzülüyor Nurse Harveys adlı şurup iyi geliyormuş adaçayı yağı da iyi geliyor dualar için çok teşekkür ederim burcum Öz ablam degil genel durumu suan çok kötü heran hersey olabilir deniyor hayırlısı allahtan
Bedriyem maşallah, elif'in bu hale gelmesine cok seviniyorum, o arasıra yaşadıllarınızda hemen biter inşallah, nazan'a ne güzel öneriler vermişsin, o günlerini hatirladım, Allahım kolaylik versin, bu arada seda tespihi tek başına cekecekmiş canım biz cekmiyoruz, öptüm ve özledim cok :))
aslıcım başınız sağolsun, mekanı cennet olsun, zaman ilaç olsun size, dikkat et kendine
oyyi Bedriyem bende yok liste, tühhh, ne yapacan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?