Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Tümayım inşallah salı günü hayırlısıyla doğuma alınırsın, ve inşallah sağsalim evladına kavuşursun, evhamını çok iyi anlıyorum ve sana hak veriyorum canım benim, Rabbim hayırlısıyla sağsalim evladını kacağına verecek..dualarımdasın, Allah'a emant ol...

Tümayy gecen sabah kalktıgımda tumay diyerek uyandım :), inşAllah guzel haberlerle gel gununde netleşir belki salı gunu.. dualarımız seninle.. gönlün ferah olsun.. çok az kaldı kızına kavuşmana.. inşAllah.

Kızlar dün gece çok sevdiğim Berrin neşe ablam fenalsmis kalbi durmus suan ybu sizlerden rica ediyorum dua edermisiniz

Canım inşAllah iyidir şu an.. son durumundan haberdar et Berrin Neşe ablanın.. dua ettim.. edeceğimde.. Allah şifa versin inşAllah..

BURCUM.. cankuşumm dua listesine benide almışsın Allah razı olsun.. önceki listem çok az kaldı.. onu tamamlarım artık ptesi inşAllah..

SEDAA.. canımcımm ben dua listesini tamamlayamadım ya.. onu tamamlayıp sana lem yelid e yardım edicem sayı bildiririm ben sana..

NAZAN:. kolik mi oldu kızçenn biliyorum ne kadar zorlandıgını ve yapman gerekenleri sıralıyorum ben yapmıştım

sen ağlama o ağlarken çünkü ona bir faydası yok, bende çok gözyaşı döktüm ama doktor gaz sancısı bi şekilde geçicek rahat ol dedi nasıl olunucaksa.. omuza al Eslem'i.. kolları omuzdan sarksın, sırtını yavaşça sıvazla bizim elif sadece bu pozisyonda dursun istiyordu ama çok yorucu oluyor arabasında dolaşmaya alıştıramadım sen alıştırabilirsen o daha az yorucu olur.. zinco kullandık hiç işe yaramadı sap samplex işe yaradı onu kullan bence etkili baya. kendin gunde min..3 kez rezene demle iç..kimyon bende işe yaramadı.. rezene onu ayrıca sakınleştiriyor.. mutlaka rezene iç lutfen ben aktardan rezenenın kendısını alıp kendım demlıyorum hazır halde değil ben hala içiyorum.. kendın cıkolata nutella sut ıcıyorsan içme, yeme.. acı elma yağından çok fayda bulmuşlar ben bulamadım sende dene istersen ama bir damlayla masaj yapıcakmışsın ben epey sürmüştüm epey keskin kokusu var.. soguk daha çok gaz yapıyor karnını hep ört.. ayakları daima sıcak olsun.. Eslem in durmaktan hoşlanacağı bir pozisyon mutlaka var, onu bulmaya bak.. o sakinleştiriyor.. dediğim gibi bizim ki omuza almaktı ki netde gaz çıkarma olarak onu gösteriyor.. masajları izle.. karnına saat yönünde çok bastırmadan masaj yaparsan belki rahatlar.. NAZAN eminim çok gergin yorgun uykusuz ve bebegin ağlıyor diye ağlamaya yakınsın ama inan geçiyor.. biz 2 aylıktı acile götürdük artık bayılıcaktı çünkü nefessiz kalıyordu dr gayet sakın muayene etti.. 1-1,5 ay daha sabret azalır dedi.. söylemesi kolay dedim.. ama azaldı çok şükür şimdi aralarda oluyor.. senin dönemindeyken inan kafayı yiyorum sandım.. ama geçiyor.. hayırlısıyla zaman geçsin bak.. görüceksin, nasıl sakinleşiyor.. Eslem in üzerine dua oku, selavat getir.. SÜT konusunda da ben sütüm yok diye düşünmemeye çalıştım hep hatta çevremden sütün yok galiba ağlıyor dediler ben duymazdan geldim.. helva ye bol bol susattıracak o da sana süt olucak..ben sanabu yazdıklarımın hepsini yaptım.. sakın akıl vermek gibi algılama.. kolik bebek gerçekten zor ama Allah yardım ediyor.. elektrikli süpürge saç kurutma mak.. onlarıda bi dene istersen çok durmadıgında ama bunlar alışkanlık yaparsa hep dınlettırmek zorundasın bu ağlama nöbetleri geçiyor ama neye alıştırırsan o yanına kalıyor :), bak benım sırtım o kadar yoğun ağrıyor ki duruş bozukluğundan elif omuz istiyor sürekli çünkü, dr da dedi niye alıştırdın susmuyor napayım dedim, susar o bişekilde dedi.. şekli bu işte dedim omza almak.. bizleri haberdar et ağlama krizine girdiğinde dua okuyalımm.. akşamları okurumda zaten.. şifa niyetine.. çok uzattımm.. son söz inan geçicek.. :)

Burcum ağzına sağlık eklerim senin okuduğunu. Daha bugün okuyamadım ütüm bitsin devam inşallah azmettim kendim bitiricem.benim yaş 28 ocakta 31 oluyo canım yaa şaka gibi ama yaşımdan memnunum.

Canımcığım yok okuma ben kendim okuyup bitirmeye karar verdim öyle sinecek içime.çok sağol düşünmen yeter cnımm benim akluna geldikçe bi dua et yeter.

Kizlarr merabaaa yeni dua listesi de hazırlanmış ellerine sağlık Burcucum
Ben gelemiyorum perşembe günü ananemi kaybettik hep ordayım ; ( aklım sizlerde çok öpüyorum herkesi

Kızlar bende yumurta baskılayıcı iğne vuruyorum ya dün vurdum herzaman vurduğum yerden zaten bi gün sağ bigün sol vuruyorum soldan vurdum enjekte ettim çıkardım kanadı baya ama bay orası kan oldu pamuk filan sildim devam etmedi neyse ki ama korktum acı yoktu da damara denk geldi sanırım dr sorun olmaz demişti öle böle yapıcam regl olana kadar.

Ben gelemiyorum perşembe günü ananemi kaybettik hep ordayım ; ( aklım sizlerde çok öpüyorum herkesi

Canımmm başınız sağolsun Allah mekanını cennet etsin inşallah.geride kalanlara uzun ömürler versin

ee eski listem kaybolmuş, bilgisayarımdaydı şu an yok.. eski listeye sahip olan bi hayırsever var mı acaba.. ne olur, lutfen, yalvarırım

Allah yokluklarını göstermesin allah herkese nasip etsin geçicek bu gunler inş. Burcu okadar dua ettik bekledik asla şikayet etmiyorum ama zor aslının allah yardımcısı olsun şimdiden
Geçmiş olsun canım dikkat et ama söyle düşün yüksek tansiyondansa düşük bi bakıma daha iyi
Akıl verceksin tabi suan öyle muhtacımki söylenenlere srn benden tecrübelisin umarım geçer bedriye zor çok zor
Canım başınız saolsun allah mekanını cennet etsin ananenin öpüyorum çok

tümayyyyyyyyyyyy doğurdun mu, son durum ne? dün bütün gün aklımdaydın??? kv'den haberler nasıl????

Burcum canim benim bekliyorum bakalim ne zaman dogurcam ..Kvdeyle idare ediyoruz hergun bi hastalik buluyor benden daha vahim durumu ama esim benim yalniz kalmamdan cok korkuyor annesinin yaninda bile 5 6 kere ariyor ....

Bedriyem maşallah, elif'in bu hale gelmesine cok seviniyorum, o arasıra yaşadıllarınızda hemen biter inşallah, nazan'a ne güzel öneriler vermişsin, o günlerini hatirladım, Allahım kolaylik versin, bu arada seda tespihi tek başına cekecekmiş canım biz cekmiyoruz, öptüm ve özledim cok :))

Bedisim sizde hep benim aklimdasiniz aliskanlik olmus burasi cok ozluyorum sizi :)

Burcum canim benim bekliyorum bakalim ne zaman dogurcam ..Kvdeyle idare ediyoruz hergun bi hastalik buluyor benden daha vahim durumu ama esim benim yalniz kalmamdan cok korkuyor annesinin yaninda bile 5 6 kere ariyor ....

Maşallah tümayım, bugün dualarımdaydın, aklıma her geldiginde sana dua edecegim insallah, tabiki yalniz kalma, tansiyonum düşüyor demişsin, aman dikkat et, salı günü mutlaka yaz bize, dr 'ye ısrar edecek misin dogum için? Tansiyon düşüklüğüne ne dedi dr?

aslıcım başınız sağolsun, mekanı cennet olsun, zaman ilaç olsun size, dikkat et kendine

ee eski listem kaybolmuş, bilgisayarımdaydı şu an yok.. eski listeye sahip olan bi hayırsever var mı acaba.. ne olur, lutfen, yalvarırım

oyyi Bedriyem bende yok liste, tühhh, ne yapacan?

Tabi kendi kararin canim ben 1500 okudum dahada okumam
Kızlar dün gece çok sevdiğim Berrin neşe ablam fenalsmis kalbi durmus suan ybu sizlerden rica ediyorum dua edermisiniz
Rabbbim tez zamanda sifa versin canim
Tatlicim uyurken yatagina sicak su torbasi koymayi bi dene istersen su an zor nazancim biliyorum bu hic bitmeyecek gibi geliyo simdi sana bununda farkibdatim canim ama bebekten bebege degisiklik gostersede 40 sonrasi cogu gidecek inan bunlarin ya sabir
Basiniz sagolsun canim

hayııııııırrrrr ben daha 30'a yeni girdim 31 olmaaaazz 2 ayda 1 yaş büyüttün beni burcum istemiyorum banane banane ağlarım bak:2::2::2: ayyy bunlar hapşırıyormuş yanlış oldu bunlar ağlıyor sanırım şimdi oldu

aslıııııı canım başınız sağolsun,allah rahmet eylesin ne olur kendini çok fazla yıpratma bebişlerini düşün

bedriyeeee canım bende liste var ama bilgisayarda değil çıktı almıştım yarın tarayıp atabilirim istersen

Asli canım basın sağolsun canım Tümay hadi hayırlısı canım kızını al gel artıkin bedisim elifimize maşallah inş hersey daha güzel olucak nazancım o ağlamalar hepimizin başına geldi canım hersey zamanla geçiyor sabır canım insanın elinden bişi gelmeyince üzülüyor Nurse Harveys adlı şurup iyi geliyormuş adaçayı yağı da iyi geliyor dualar için çok teşekkür ederim burcum Öz ablam degil genel durumu suan çok kötü heran hersey olabilir deniyor hayırlısı allahtan

Allah şifa versin canım

Ahh burcummm ahhh..
gerçekten de çok zor gunlerdi Allah a çok şükür olsun geçti.. Allah iyilik sağlık versin inşAllah..
Senin bebişlerinede önerilerde bulunacağımız günler gelsin inşAllah.. ama gaz giderme önerisi değiiiiillll.. bebişlerini alıp nerelere götürebilirsin gezmeye diye.. kış bebeği olucak bunlar.. sanırım.. inşAllah. hayırlısıyla.. inşAllahh hayırlı tez vakitlerde..

aslıcım başınız sağolsun, mekanı cennet olsun, zaman ilaç olsun size, dikkat et kendine

oyyi Bedriyem bende yok liste, tühhh, ne yapacan?

ASLII:: basınız sağolsun.. Allah Annaannenin mekanını cennet etsin inşAllah..

BURCUU bak nasıl ustumde yuk oldu yok metin belgesi olarak kaydetmiştim listeyi ama boş kaydetmişim.. alıntı yapıcaktım buraya keşke öyle yapsaydım yaa.. ben ne yapıcamm ay içime sıkıntılar girdi.. burcu peki şunu hatırlayabilir misin acaba listeden çıkarttıgın var mı anımsadıgın var mı? fazladan olsun önemli değil okurum onada ama çıkan var mı hakkı geçmesin üzerime.. bi düşünsene ne olur.. çıkarttıgın yoksa nasılsa geciktirdim bu sefer çok ben şu an ki listedeki isimlere okuyacağım.. aklıma meral geliyor eski liste onda olabilir mi acaba diye..sorayım olmazsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…