- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.941
BURCUU bak nasıl ustumde yuk oldu yok metin belgesi olarak kaydetmiştim listeyi ama boş kaydetmişim.. alıntı yapıcaktım buraya keşke öyle yapsaydım yaa.. ben ne yapıcamm ay içime sıkıntılar girdi.. burcu peki şunu hatırlayabilir misin acaba listeden çıkarttıgın var mı anımsadıgın var mı? fazladan olsun önemli değil okurum onada ama çıkan var mı hakkı geçmesin üzerime.. bi düşünsene ne olur.. çıkarttıgın yoksa nasılsa geciktirdim bu sefer çok ben şu an ki listedeki isimlere okuyacağım.. aklıma meral geliyor eski liste onda olabilir mi acaba diye..sorayım olmazsa..
bedriye az öncede yazdım görmedin sanırım bende liste var canım panik yapma yarın yollarım sana
özlemmmmm inan 1 dk önce üzüntüden ağlıyacaktımmm şimdi de sevinçten o kadar insan dedim hak geçicek üzerimee.. ayy çok çok çok sevindim.. Allah da seni sevindirsin.. hakikaten de çok sıkılmıştımm ya rahatladım çok.. Allah razı olsunn.. Bu arada sen nasılsın.. bebişinn nasıll.. yakında hareketleri hissediceksin hayırlısıylaa.. çok heyecanlı.. çok güzell..
çok şükür iyiyiz canım bir yaramazlık yok,bir an önce hissetmek istiyorum ama daha erken doktor randevusu da bir türlü gelmedi haftaya pzts gidecegiz o zaman cinsiyetini de öğreniriz inşallah, çok merak ediyorum
Kızlar nasılsınız.bende bugün evi toparladım yemek filan işte. Kızlar ben lem yelidi kendim okuyup bitirmeye karar verdim araştırdım tek okunması daha iyidir diyor hep okurken de bu akşam içimden öyle geldi bitirim ben bunu dedim içimde rahat edecek böyle hergüm 5 bin çekebilirsem iki haftada bitiyor dün akşam ve bu akşam toplamda 5 bin 100 okudum ama kasmadım ondan işe giderken arabadaa evde okurum sürekli daha erkende biter belki okuyan varsa şu vakte kadar onları sayarım ama daha okumayın çok teşekkürler canlarım severek okuyacağınızdan şüphem yok sadece benim tercihimm
Canım özür dilerim geç oldu söylemem ilk gün karar vermemiştim zaten ama dün akşam baktım gayet iyi okuyorım neden kendim bitirmiyim dedim ama sen okuduğun kadarını söyle eklerim ben.genel olarak pozitifim ama güzel şeyler hissetmeye korkuyorum arada bunalıyorum iğneler filan ama aşılamalar tüp çoktan alıştım iğnelere regl fazla gecikmese de hemen başlasak hazır embriyolar var neyse ki sadece hap kullancam sanırım regl olunca transfere kadar..aa seda tek okuyacağım demişsin ben görmedim o yüzden başlamıştım neyse daha okumam o zaman şimdiden Allah kabul etsin
Canım özür dilerim geç oldu söylemem ilk gün karar vermemiştim zaten ama dün akşam baktım gayet iyi okuyorım neden kendim bitirmiyim dedim ama sen okuduğun kadarını söyle eklerim ben.genel olarak pozitifim ama güzel şeyler hissetmeye korkuyorum arada bunalıyorum iğneler filan ama aşılamalar tüp çoktan alıştım iğnelere regl fazla gecikmese de hemen başlasak hazır embriyolar var neyse ki sadece hap kullancam sanırım regl olunca transfere kadar..
yeni dua listesi duyurusu
nazan ve yeni gelen arkadaşlarımız hariç, bizim eski tayfayı aynen kura çekilişine ekliyorum ve Allah nasip ederse pazar günü "hasbinallahü venimel vekil" tespihiyle duamızı hazırlıyorum..çıkmak girmek isteyen yazsın, öptüm bebekler
duyuru
kızlar listede yaşlarımızı bir yaş büyüttüm, koca bir yıl gecti, beni kandıramazsınız,herkese bir yaş ekledim
uğurlu tablodaki anne aday adayları bana bat tarihlerini yazdırsın, sayımız çok az kaldı, listede fazlalık yapanlar var, hemen aşağıdaki hamişler listesini insinler
ccccyok canım önemli değil 1000 tane okudum zaten başlamış olmak için okudum,inş çok güzel geçer tedavi sürecin ve sonunda pozitifi görürsün hep aklımdasın canım Allah gönlüne göre versin
Sedacim duani okudum Rabbim bekletmeden tez vakit anneligi saglikla sihatle bebegine kavusmani nasip etsin inşallah canım aminn
dejavu_one/Seda 06.01.2014 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat
zakkumx/ zeynep 07.01.2014 salı sağlıklı hayırlı hamişlik, tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat
graphicdesigner/ Yasemin 08.01.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
dualarınızı okudum kıslar rabbım hayırlısıyla kabul etsın ınsallah
bedişş ne yapıyorsun elif nasıl,size gelip elif'i görmeyi çok istiyorum bakalım büyümüş mü diye müsait olur musun acaba şöyle bi uğrar geçerim rahatsız etmek istemiyorum
off haftaya ptesi mi gidiceksinn... bende yarın sandıydımm.. ama önemli deill bi hafa daha buyumuş olursunuz hayırlısıylaa.. bakalımm kızçen mi olucak oğluşun mu hep kız gibime geliyor benim hemen saçların aklıma geliyor kıvır kıvırr.. ama sankı bu gece oğlun olucak gibime geldi :)) bakalım yarın ne hissedicem
canım benim başımın üstünde yerin var bende sana sorucaktım hani gelecektin diye de sık boğaz ederim diye korktum sen sadece bir gun önceden beni haberdar et evde olayım yada cok yakınız gelicem ben de evde olayım işte :)), malum bn kv ye falan gıdıyorum yasen elife bakarsın bende uyurum dermişimmm:)), bekliyoruz haa en çok da elif bekliyor kendini sevdirmek için:)
kızlar dun gece elif bi uyandı uyumadı bi daha tribe girdim sütüm yok diye yoktu da bide terlemiş sırtındaki bezi alırken içime ert oldu üşümüş müdür diye gözünün içine bakıyorum üşütmemiş olsun inşAllah..
özlem bana listeyi atacak kızlar çok rahatım.. ve çok uykusuzum kızlar yaa..
zaten o gün tahminleri alıcam öyle söyleyeceğim cinsiyetinievet benim tesellimde o gittiğimizde kocaman olacak ben erkek diye düşünüyorum ama bazen kız diyorum henüz ne düşündüğüm bile belli değil
bedriyeee canım mail adresini versene taradımda dosya nasıl ekleniyor bulamadım,mail atayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?