Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bedriye az öncede yazdım görmedin sanırım bende liste var canım panik yapma yarın yollarım sana

bedriye az öncede yazdım görmedin sanırım bende liste var canım panik yapma yarın yollarım sana

özlemmmmm inan 1 dk önce üzüntüden ağlıyacaktımmm şimdi de sevinçten o kadar insan dedim hak geçicek üzerimee.. ayy çok çok çok sevindim.. Allah da seni sevindirsin.. hakikaten de çok sıkılmıştımm ya rahatladım çok.. Allah razı olsunn.. Bu arada sen nasılsın.. bebişinn nasıll.. yakında hareketleri hissediceksin hayırlısıylaa.. çok heyecanlı.. çok güzell..

çok şükür iyiyiz canım bir yaramazlık yok,bir an önce hissetmek istiyorum ama daha erken doktor randevusu da bir türlü gelmedi haftaya pzts gidecegiz o zaman cinsiyetini de öğreniriz inşallah, çok merak ediyorum

çok şükür iyiyiz canım bir yaramazlık yok,bir an önce hissetmek istiyorum ama daha erken doktor randevusu da bir türlü gelmedi haftaya pzts gidecegiz o zaman cinsiyetini de öğreniriz inşallah, çok merak ediyorum

off haftaya ptesi mi gidiceksinn... bende yarın sandıydımm.. ama önemli deill bi hafa daha buyumuş olursunuz hayırlısıylaa.. bakalımm kızçen mi olucak oğluşun mu hep kız gibime geliyor benim hemen saçların aklıma geliyor kıvır kıvırr.. ama sankı bu gece oğlun olucak gibime geldi :)) bakalım yarın ne hissedicem

kızlar ben geldim,2 gün oldu ist'a geleli ama 2 gündür önce annemde sonra ablamda iş yapıyoruz çok yoruldum zaten batmanda doğru düzgün uyumadık hiç sabaha kadar oturduk hep,çok şükür çok güzel geçti günlerimiz tabi yine doyamadık birbirimize her zaman ki gibi,geçmişe fazla bakamadım ama aklında kalanlara yazayım

ASLI ikizlerinin bir kız bir erkek olduğunu öğrenince çok sevindim hep maşallah Allah nazardan saklasın diye dua ettim,kucağına aldığın günleri de görürüz inş

SEDA yeni tedavin hayırlı olsun,ben de bugün lemyelide başladım biraz okuyayım sana tam sayı veririm,hadi bakalım seni bu sefer çok pozitif gördüm inş bu pozitifliğin test çubuğuna da yansır

BURCU yeni dua listesine beni de eklemişsin çook sağol canım ama yaşımı niye hemen 27 yaptın ki ben ağustos doğumluyum daha 8 ayım varve galiba bugün leke gördüm yani yeni batım 5 şubat

aa seda tek okuyacağım demişsin ben görmedim o yüzden başlamıştım neyse daha okumam o zaman şimdiden Allah kabul etsin

bedişş ne yapıyorsun elif nasıl,size gelip elif'i görmeyi çok istiyorum bakalım büyümüş mü diye müsait olur musun acaba şöyle bi uğrar geçerim rahatsız etmek istemiyorum

aa seda tek okuyacağım demişsin ben görmedim o yüzden başlamıştım neyse daha okumam o zaman şimdiden Allah kabul etsin
Canım özür dilerim geç oldu söylemem ilk gün karar vermemiştim zaten ama dün akşam baktım gayet iyi okuyorım neden kendim bitirmiyim dedim ama sen okuduğun kadarını söyle eklerim ben.genel olarak pozitifim ama güzel şeyler hissetmeye korkuyorum arada bunalıyorum iğneler filan ama aşılamalar tüp çoktan alıştım iğnelere regl fazla gecikmese de hemen başlasak hazır embriyolar var neyse ki sadece hap kullancam sanırım regl olunca transfere kadar..

yok canım önemli değil 1000 tane okudum zaten başlamış olmak için okudum,inş çok güzel geçer tedavi sürecin ve sonunda pozitifi görürsün hep aklımdasın canım Allah gönlüne göre versin

kızlar listede yaşlarımızı bir yaş büyüttüm, koca bir yıl gecti, beni kandıramazsınız,herkese bir yaş ekledim

uğurlu tablodaki anne aday adayları bana bat tarihlerini yazdırsın, sayımız çok az kaldı, listede fazlalık yapanlar var, hemen aşağıdaki hamişler listesini insinler [/B][/QUOTE]
Tabiki hayirrr burcuuu ben eylul dogumluyum daha 9 ay var :))) bu yas mevzundanda herkes sikayet etmis bende kayitsiz kalamadim :)..

Sedacim duani okudum Rabbim bekletmeden tez vakit anneligi saglikla sihatle bebegine kavusmani nasip etsin inşallah canım aminn

hayırlı uğurlu olsun canım, Rabbim hayırlı haberler almayı nasip eylesin

dejavu_one/Seda 06.01.2014 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat
zakkumx/ zeynep 07.01.2014 salı sağlıklı hayırlı hamişlik, tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat
graphicdesigner/ Yasemin 08.01.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür

dualarınızı okudum kıslar rabbım hayırlısıyla kabul etsın ınsallah

Son düzenleme:

tatlım yenı taırıhım 20 ocak

yok canım önemli değil 1000 tane okudum zaten başlamış olmak için okudum,inş çok güzel geçer tedavi sürecin ve sonunda pozitifi görürsün hep aklımdasın canım Allah gönlüne göre versin
cccc

canım Allah razı olsun okuyan dillerin sağlık Rabbim tez zamanda senin de güzel haberlerini almayı nasip etsin. Muradını versin inşallah..

Sedacim duani okudum Rabbim bekletmeden tez vakit anneligi saglikla sihatle bebegine kavusmani nasip etsin inşallah canım aminn

Çok sağol canım okuyan dillerine sağlık Allah razı olsun

Canım benim sağol

Kızlar daha ortada fol yok yumurta yok ama bir şey sorucam. Şimdi haftasonu tv izliyordum Beyza ismini duydum bir adamın karısının ismiydi sesleniyordu işte ay çok hoşuma gitti birden hiç aklımda da olmayan bir isimdi ama nasıl sizce? Derin ismini de çok istiyorum eşim bir beğeniyor bir beğenmiyor aslında Beyza Derin güzel olur ama iki isim koymaya da eşim karşı çıkıyor. Sizce Derin mi Beyza mı daha güzel ? Gerçi eşime daha bir şey demedim.

Son düzenleme:
bedişş ne yapıyorsun elif nasıl,size gelip elif'i görmeyi çok istiyorum bakalım büyümüş mü diye müsait olur musun acaba şöyle bi uğrar geçerim rahatsız etmek istemiyorum

canım benim başımın üstünde yerin var bende sana sorucaktım hani gelecektin diye de sık boğaz ederim diye korktum sen sadece bir gun önceden beni haberdar et evde olayım yada cok yakınız gelicem ben de evde olayım işte :)), malum bn kv ye falan gıdıyorum ya sen elife bakarsın bende uyurum dermişimmm:)), bekliyoruz haa en çok da elif bekliyor kendini sevdirmek için:)

kızlar dun gece elif bi uyandı uyumadı bi daha tribe girdim sütüm yok diye yoktu da bide terlemiş sırtındaki bezi alırken içime ert oldu üşümüş müdür diye gözünün içine bakıyorum üşütmemiş olsun inşAllah..

özlem bana listeyi atacak kızlar çok rahatım.. ve çok uykusuzum kızlar yaa..

zaten o gün tahminleri alıcam öyle söyleyeceğim cinsiyetini evet benim tesellimde o gittiğimizde kocaman olacak ben erkek diye düşünüyorum ama bazen kız diyorum henüz ne düşündüğüm bile belli değil

bedriyeee canım mail adresini versene taradımda dosya nasıl ekleniyor bulamadım,mail atayım

özleemmm canımcımm sana msj attım.. mailimi çok sağoll
ayy süper cinsiyet için önce tahminleri topla bilenlerin 6. hisleri kuvvetli demektir onlara özel insan muamelesi yapalım.. ben erkek diyorum bugun.. anneler hisseder sende öyle hissediyormuşsun ya.. 6. hissim kuvvetli sanın diye :)) yok yok o yüzden değil içimden erkek geçiyor benim.. Sağlıklı hayırlı olsun inşAllah Yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…