Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tatlım benim listedeki hamş yazın için tşk ederim bitanemm. ama nazarlığımı yokkk..

Son düzenleme:

bedriye geçmişi okudum ama kimdi diye hatırlayamadım kusura bakma, bende pıhtılaşma var ama tedaviye rağmen olmadığı için genetiğe gitcez inşallah bişey çıkmaz ben kanuniye gidiyorum tahliller için 9 kasıma gün aldım bakalım inş. sendede bendede bişey çıkmaz rahim filmi doktor hiç gerek görmedi ne özel nede devlet benim 4 düşüğüm bi ölü doğumum var şansa bak 9 ekim 9 kasım ne güzel sen benden önce kurtulacaksın aklındaki sorulardan inş.

Son düzenleme:
kızlar ya 2 aydır adetimin 15. günü tekrar lekelenmem oluyor bi doktora gitsemmiki bide ara ara pembemsi renk geliyor doğru düzgün ibadetlerimide yapamıyorum çok canım sıkılıyor :26::26::26:

canım benimm ne güzel ya rahim filmi istememişler benden istedi aşılama yapabilmemiz için şart dedi.. bende dedim ki hatta alttan muayene ediyorsunuz o yeterli değil mi dedim yok rutin evrak sonuçta dedi.. ama belki de benim erken oldu düşüklerim o yüzden istedi.. kese görmeye bile gidemedim.. hep düştüler evlatlarım.. neden diye sorma diyorlar ama ne acaba? Senin mesela bir tahminin oluştu mu? Doktorla falan konuştuğunda.. şundan kaynaklı olabilir diye.. mesela doktor alakası yok dedi ama eşimin marfolojisi düşük hatta yerlerde sürükleniyor ondan olabilir dedim ama doktor dedi ki o düşüklük gebe kalmanı engeller gebe kalabildiğine göre o sonucu dikkate almıyoruz dedi..

canım ben son 3-4 aydır böyle saçma adetlerim oluyor, gidicem gidicem
ben şimdi çıkıyorum öptüm görüşürüz

bi eşimi gördüm böyle enteresan sabrı olan.. birde yasemini tanıdım.. ya çok çabuk yaşlanırsınız, yada hiç yaşlanmazsanız :))) ortanız yok gibi.. belkide var ya gebesin düşük yapıyorsun (Allah korusun düşürme de) yani tutunamıyor bebek.. bi muayene ol, bi baksın bakalım ne olmuş, neden böyle... İNŞALLAH gidersin hıphızlı doktora.. ama adetin başlayınca 3. günü gitcen di mi?

teşekkür ederim asoşeyti pres ünvanımdan sonra demek bide bunu ekledik,inşallah ilerde bide annelik ünvanı eklenir daha güzel olur ama ben bu pıhtılaşma ile ilgili fazla bişey bilmiyorum işte öğrenmeye çalışıyorum başka pıhtılı arkadaşlardan

kızlar ya 2 aydır adetimin 15. günü tekrar lekelenmem oluyor bi doktora gitsemmiki bide ara ara pembemsi renk geliyor doğru düzgün ibadetlerimide yapamıyorum çok canım sıkılıyor :26::26::26:
aynen tümaycım varya en çok ona sinir oluyorum, içim rahat bi namaz kılamıyorum yaa, adetimin ne başladığı belli, ne bittiği beli, leke mi, yoksa gerçek adet mi????? ayyy sıyırıcam ya, Allahım düzene soksun inşallah. bugün gitim aktardan yine hayıt uyu aldım ama busefer en iyisini aldım mecitefendi marka. sabahları açkarnına 1 çay bardağının 4te 1 ini doldurup içicem. Allahım şifa nasibetsin bana ve hepimize.
Bedriyecim canım arkadaşım ne güzel tarif etmişsin beni haklısın bende aynı şeyi düşündüm canım, bu ay onun için kan testi yaptırdım lekelenmem başlayınca, ama 0.11 çıktı yani o ihtimalide sildim kafamdan. ama dediğin gibi önümüzdeki regl dönemimde doktora gideceğim.
Özlemciğim öyle muhteşem bir insansın ki sana ne ünvan versem yakışıyor tatlım maşallah
ayy dediğin gibi caım hayırlısı ile herşeyden önce annelik ünvanı nasibetsin rabbim sana sağlıkla huzurla inşallah

İNŞALLAH canım benim bekliyorum güzel haberleriniiiii yoksamda msj at olur mu..

Kan sonucum 141.3 Sat: 31 Ağustos... Nasıl sizce? :26:

Tamam canım çok Teşekkür ederim

7verengül masllah tebrik ederim hergün güzel habetler geliyor ne güzel darısı bizlerin başına hamişler dua edin bize

Darısı sizlere olsun inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile

allah... heyecana gelin... ne güzel haber bu canımm ihtiyacımız vardı güzel habere saolasın veeee tebrikler canım cooook büyük ihtimalle bebiş varr

Hemde ne heyecan İnşallah sizlerdende alırız hayırlısı ile

Hep diyorum sizlerin duası kabul oldu diye, yinede öyle işte çok sağolun, Allah razı olsun dua edendende etmeyendende.. İnşallah Rabbim sizinde o güzel gönüllerinize göre verir en kısa zamanda. Arkamdan birbir dökülün şöyle

canım o hastane kastamonuda ben kastamonuluyum gecen hafta ordaydım gülde orda yaşıyor ya onun için ona önerdim şerife bacı kadın doğum hastanesi güzel bi hastane..

Yasemincim o hastane değil, sevilen Allah dostlarından birini ziyaret etmek vardı düşüncemizde. Oda oraya gitmeden öğrendi bende

Gül arkadaşımıza tebriklerimi sevinçlerimi sevgileri gönderiyorum

ayy sevincimi nasıl ifade edeceğimi şaşırdım yaaa

Kurban olurum sana yaaa Birgün sende bana ver o güzel haberi ben topikte havai fişek patlatayım tamammı

Şimdi hastanenin sitesinden baktım sonucuma İşte sonucum

Son düzenleme:

ayy canım benim ne güzel şeyler söylüyorsun öyle teşekkür ederim, sen kendi içindeki güzelliğinden,iyiliğinden dolayı beni öyle görüyorsun bi tanem

Kan sonucum 141.3 Sat: 31 Ağustos... Nasıl sizce?

ooo süper valla benimki 28.günde 12,71 di galiba seninkinin maşallahı var 26.günde bu kadar

İçime su serptin canım, doktora falan gidemedim acilde verdim kanı 1 buçuk saat sonra aldım sonucu. Sonrada direk eve geldim işte :)

yaa benim baştanmı problem vardı acaba niye böyleydi,daha en baştan değerim düşüktü,herkesin değeri yüksek oluyor ne güzel benimki çok düşüktü bide ona üzülmüştüm, doktorda erken yapmışsın demişti 28.güne erken dedi adam yaaaa

güüüül kocana nasıl söyledin süpriz yaptınmı?

Sürpriz falan yapamadım, ay ben bi çatlağım varya Eşim gelince boynuna sarıldım ben hamileyim galiba diye Adamcağız neye uğradığını şaşırdı, ne zaman test aldında yaptın dedi, inanmadı, ciddimisin karıcım sen diye sordu durdu Daha yeni yeni idrak ediyo garibim Katalitik sobayı falan açtı şimdi ben üşümeyim diyeymiş

ayyyy ne güzeeel Allah bu mutluluğunuzu hiç bozmasın rabbim sana güzel sağlıklı bi hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah,sağlıkla sıhhatle alırsınız inşallah kucağınıza.

ben iki hamileliğimdede eşime sürpriz falan yapamadım hele 2.de o beni götürdü hastaneye kan vermeye ama sonucu aldığımda o işteydi telefonda haber verdim tabi böyle telefonda olunca hiç güzel olmadı ilkindede evde test yaptım çok silikti inanmadı o sıra 1 haftalığına memlekete gittik gelince doktora gidebildim ee oda sürpriz olamadı

selam kızlar nasılsınz??
gülcüm tebrik ederim tatlım...
ALLAhım kucağına almayı da nasip etsin..
darısı diğer kardeşlerimize inşallah..

bu arada benim sat 7 marttı.
2 nisanda ilk kanı verdim 34 lü bişey çıktı..
4 nisanda tekrar yaptırdımd 106 küsür çıkmıştı..
bence değerin çok iyi :))

Son düzenleme:
7 veren gül :) Kocamaaaan taa ennn derinden maşaallah tebrik ederimm tatlım =)) Kan testını yaptınmı ? yaptır ıyıce emın ol cnm bnm :) cok guzel haberler bnlar. cok sevınıyorum :)) Kendıne dıkkat et :) sana bir tavsiye her gun elini karnına koyarak yasın oku seslı sekılde bebegın cok uslu ve ahlaklı oluyormus =) Rabbım nasıp ederse ben denıycem ıns. oyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…