- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #4.301
canım ben son 3-4 aydır böyle saçma adetlerim oluyor, gidicem gidicemcanımm ben 3 gün lekelenme gördüm kahveydi 1 kerede kırmızı geldi gecti adet değil lekelenme ise mutlaka dr git..
öptüm tatlım İNŞALLAH güzel haberlerin habercisidir ihmal etme görüşmek üzere ALLAH a emanet ol..canım ben son 3-4 aydır böyle saçma adetlerim oluyor, gidicem gidicem
ben şimdi çıkıyorum öptüm görüşürüz
tümaaayyy aynı durumdayız onu soranda benim.. o testler demek ki kan pıhtılaşmasıymış hımmm onlarda önemli bir sıkıntı çıkmadı.. sanırım seninde çıkmadı.. bizi de genetiğe yolladılar.. 9 ekimde kısmetse gideceğiz.. genetikde bişey çıkmaz di mi? Allah korusun hepimizi.. çapa ya mı gidiyorsun yoksa sende.. rahim filmide çektirdin mi? ben daha çektirmedim.. kaç düşüğün oldu acep senin
bedriye geçmişi okudum ama kimdi diye hatırlayamadım kusura bakma, bende pıhtılaşma var ama tedaviye rağmen olmadığı için genetiğe gitcez inşallah bişey çıkmaz ben kanuniye gidiyorum tahliller için 9 kasıma gün aldım bakalım inş. sendede bendede bişey çıkmaz rahim filmi doktor hiç gerek görmedi ne özel nede devlet benim 4 düşüğüm bi ölü doğumum var şansa bak 9 ekim 9 kasım ne güzel sen benden önce kurtulacaksın aklındaki sorulardan inş.
kızlar ya 2 aydır adetimin 15. günü tekrar lekelenmem oluyor bi doktora gitsemmiki bide ara ara pembemsi renk geliyor doğru düzgün ibadetlerimide yapamıyorum çok canım sıkılıyor :26::26::26:
canım ben son 3-4 aydır böyle saçma adetlerim oluyor, gidicem gidicem
ben şimdi çıkıyorum öptüm görüşürüz
Özlemcim kuşum seni topiğimizin asoşeytipresliğinden sonra, birde kan pıhtılaşması uzmanımız ilan ediyorum.
ALlahım hayırlısı ile önce en kısa zamanda kendine şifa bulup, sonrada tüm arkadaşlarımıza tavsiyelerinle yol göstermeni nasibetsin
Buketim için ilk sayfanın en altına yazdım pazar günü 7 ayetel kürsi okunacak diye. okuyabilen elinden ne geliyorsa daha fazlasını okusun tabi
aynen tümaycım varya en çok ona sinir oluyorum, içim rahat bi namaz kılamıyorum yaa, adetimin ne başladığı belli, ne bittiği beli, leke mi, yoksa gerçek adet mi????? ayyy sıyırıcam ya, Allahım düzene soksun inşallah. bugün gitim aktardan yine hayıt uyu aldım ama busefer en iyisini aldım mecitefendi marka. sabahları açkarnına 1 çay bardağının 4te 1 ini doldurup içicem. Allahım şifa nasibetsin bana ve hepimize.kızlar ya 2 aydır adetimin 15. günü tekrar lekelenmem oluyor bi doktora gitsemmiki bide ara ara pembemsi renk geliyor doğru düzgün ibadetlerimide yapamıyorum çok canım sıkılıyor :26::26::26:
Bedriyecim canım arkadaşım ne güzel tarif etmişsin benibi eşimi gördüm böyle enteresan sabrı olan.. birde yasemini tanıdım.. ya çok çabuk yaşlanırsınız, yada hiç yaşlanmazsanız :))) ortanız yok gibi.. belkide var ya gebesin düşük yapıyorsun (Allah korusun düşürme de) yani tutunamıyor bebek.. bi muayene ol, bi baksın bakalım ne olmuş, neden böyle... İNŞALLAH gidersin hıphızlı doktora.. ama adetin başlayınca 3. günü gitcen di mi?
Özlemciğim öyle muhteşem bir insansın ki sana ne ünvan versem yakışıyor tatlım maşallahteşekkür ederim asoşeyti pres ünvanımdan sonra demek bide bunu ekledik,inşallah ilerde bide annelik ünvanı eklenir daha güzel olurama ben bu pıhtılaşma ile ilgili fazla bişey bilmiyorum işte öğrenmeye çalışıyorum başka pıhtılı arkadaşlardan
İNŞALLAH canım benim bekliyorum güzel haberleriniiiii yoksamda msj at olur mu..
canım hiç içini karartma benim arkadaşın eşinde de varikosel vardı normal yolla hamile kalma şansının %2 demişlerdi tüp bebek le hamile kalmıştı 2.cisi kendiliğinden oldu hemde hiç beklemedikleri bir anda ALLAH a dua et bol bol hakkında hayırlısı canm
7verengül masllah tebrik ederim hergün güzel habetler geliyor ne güzel darısı bizlerin başına hamişler dua edin bize
allah... heyecana gelin... ne güzel haber bu canımm ihtiyacımız vardı güzel habere saolasın veeee tebrikler canım cooook büyük ihtimalle bebiş varr
canım benim gördüm ben senin yazını, hatta cevap yazdım, sen sil desende silmem dedim.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun eniştenin canım benim
ayyyyyy maşallahh yaaaaa inananmıyorum yaaa nickin gibi 7 veren gül gibi tomurcuklandın mı sen şimdi yaaa, ayyy bak iyiki seni tesbih listesinden silmemmişim bak hepimizin duaları kabul oldu inşallah canım benim, ben seni hemen hamişler listesine alayım ama kan testini getir önce, belgeyi bize göster
yaşşasınnn ayy umutlarım yeşerdi vallahi billahi süper bir haber maşallah maşallah maşallah
kızlar bu hastane nerde istanbuldamı bende gitmek istiyorum siz ikinizde oraya gidecekken hamiş kaldınız galiba, bende oraya gideyim ozaman yazın adını adresini????
canım o hastane kastamonuda ben kastamonuluyum gecen hafta ordaydım gülde orda yaşıyor ya onun için ona önerdim şerife bacı kadın doğum hastanesi güzel bi hastane..
Gül arkadaşımıza tebriklerimi sevinçlerimi sevgileri gönderiyorum
ayy sevincimi nasıl ifade edeceğimi şaşırdım yaaa
aynen tümaycım varya en çok ona sinir oluyorum, içim rahat bi namaz kılamıyorum yaa, adetimin ne başladığı belli, ne bittiği beli, leke mi, yoksa gerçek adet mi????? ayyy sıyırıcam ya, Allahım düzene soksun inşallah. bugün gitim aktardan yine hayıt uyu aldım ama busefer en iyisini aldım mecitefendi marka. sabahları açkarnına 1 çay bardağının 4te 1 ini doldurup içicem. Allahım şifa nasibetsin bana ve hepimize.
Bedriyecim canım arkadaşım ne güzel tarif etmişsin benihaklısın bende aynı şeyi düşündüm canım, bu ay onun için kan testi yaptırdım lekelenmem başlayınca, ama 0.11 çıktı yani o ihtimalide sildim kafamdan. ama dediğin gibi önümüzdeki regl dönemimde doktora gideceğim.
Özlemciğim öyle muhteşem bir insansın ki sana ne ünvan versem yakışıyor tatlım maşallah
ayy dediğin gibi caım hayırlısı ile herşeyden önce annelik ünvanı nasibetsin rabbim sana sağlıkla huzurla inşallah
Kan sonucum 141.3 Sat: 31 Ağustos... Nasıl sizce?
ooo süper valla benimki 28.günde 12,71 di galiba seninkinin maşallahı var 26.günde bu kadar
İçime su serptin canım, doktora falan gidemedim acilde verdim kanı 1 buçuk saat sonra aldım sonucu. Sonrada direk eve geldim işte :)
güüüül kocana nasıl söyledin süpriz yaptınmı?
Sürpriz falan yapamadım, ay ben bi çatlağım varyaEşim gelince boynuna sarıldım ben hamileyim galiba diye Adamcağız neye uğradığını şaşırdı, ne zaman test aldında yaptın dedi, inanmadı, ciddimisin karıcım sen diye sordu durdu Daha yeni yeni idrak ediyo garibim Katalitik sobayı falan açtı şimdi ben üşümeyim diyeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?