Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kızlar herkese hayırlı kandiller ,kandiliniz mübarek olsun bu güzel günde Rabbim ettiğimiz tüm duaları kabul etsin kimin gönlünde dilediği ne varsa..Evlat isteyenlere hayırlı evlat,hamile olanlara hayırlısıyla yavrularını kucaklarini almalarını,sağlık isteyenlere sağlık ,borcu olanlara ödeme kolaylığı versin inşAllah dualarda buluşmak dileğiyle öpüyorum
Ya sen nerelerdesin yahu kaç zaman oldu?çalışıyo musun evdemisin?hamilelik nasıl gidiyo?bebişin cinsiyeti belli oldumu?Ayşe çok soru sordum ama

Canım çok geçmiş olsun şu mübarek günde Rabbim annecine acil şifalar versin

Canim ben suan calismiyorum iki ay oldu bana burda is bakiyor devlet sagolsun ama calisiyormus gibi maasimi aliyorum sukur. Benimle ilgilenen bayan tatildeydi bu hafta gelecek beni aricak davet edecekte ohooo yani zaten nisanin sonuna kadar calisabilecem onada ne kaldi). Hamileligim iyi gidiyor cok sukur sirf sabahlari ac kalirsam midem cok bulaniyor bi iki kere bacahim kalcam agirdi gecti sukur. Gelelim cinsiyeteeeeee bizimki gostermiyor her bakdigimizda bacaklari kapali acmiyor. Doktor karnimi salladi yok banamisin demedi secdeye varmis sekildeydi yani doktorum yok gostermicek dedi. Bu ayin sonunda detayli var ozaman goruruz umarim . Saglikli eli ayagi duzgun hayirli olsunda varsin gostermesin. Ben degilde cevrem cailem cok merak eediyor. Busefer gostermedi diye kesin kizdir cunku terbiyeli diyorlar. Sanki oglumuz olsa terbiyesizmi olcakti)??
Benden boyle canim benim pc her 5dk bir kapaniyor o yuzden uyuz oluyorum bende girmiyom .bakalim esim halledecekmis bu sorunu

annesi rahatsizlana Rabbim sifa versin. Olen kim ise Rabbim mekanini cennet eylesin geri kalanlara sabir versin basi sagolsun

gecmisi okuyamiyorum kusura bakmayin. Dualarda bulusmak dilegi ile hayirli kandiller

günaydın kıslar hayırlı kandıller

merhaba cnm nasılsın demet ben. ya çok özlemişim buraları valla bir güzel topik bulamadım tesadüf seni gördüm mübarek günde rabbim dualarınızı kabul buyursun. bende listeye eklenmek istiyorum ikinci bebek istiyoruz hayırlısı ile oğluma bir kardeş. bu sefer biraz sıkıntılı bir dönem ilk doğumdan sonra rahmim döndü ve 1 sene mühlet verdi doktorum eğer ki olmazsa ters çevirme operasyonu geçirmem gerekecek. hakkımızda hayırlısı inşallah bakalım.

Haklısın canım benim ya bakalım haftaya gelecek kaynanam nasıl olacak ne olacak yaşayıp görecez...

Tatlicim hepimizin imtihanii farklikalp kirmadan mesareyi koruyarak devam etmwk en iyisi canimbi defa soguyunca eskisi gibi olamiyosun ama kaynana iste onlar olmasa eslerimizde oolmazdi....... İns hayirlisi olur hakkinda canilcim

hayırlı geceler dostlar kandiliniz mübarek olsun, Rabbim gönlünüzden geçen duaların hepsini hayırlısıyla kabul etsin, olmayan dileklerinizinde olmayışını kabul etmeyi nasip ettin, hırstan uzan huzur dolu günler sizinle olsun, hamile olanlara kolay doğum, bebegi oalanlarda kolaylıklar versin ve hamileleik bekleyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim

Strabon arkadaşımız sana da hayırlı uğurlu olsun, Rabbim tamamına erdirsin, ayrıca kandilimizi kutlayan herkesden Allah razı olsun

CANIM ARKADAŞLARIM HEPİNİZİN KANDİLİNİ TEBRİK EDERİM.RABBİM BU MÜBAREK GÜNDE TÜM GÜNAHLARIMIZI AF,TÜM DUALARIMIZI HAYIRLISI İLE KABUL ETSİN İNŞALLAH.

tmyomr/ Tümay 13.01.2014 pazartesi sağlıklı hayırlı hamişlik ,ve kolay doğum,hayırlı evlat
sunbal/ Sündüz 14.01.2014 salı sağlıklı hayırlı hamişlik ,ve kolay doğum,hayırlı evlat
bdroner/ bedriye 15.01.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
ecrinn07/Aslı 16.01.2014 perşembe sağlıklı hayırlı hamişlik ,ve kolay doğum,hayırlı evlat
baf32/Ferhan 17.01.2014 cuma Ailesine huzur ve bereket,evladına sağlıklı uzun bir ömür ve hayırlı,sağlıklı bir kardeş
btskn/bircan 20.01.2014 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ,kolay doğum ve hayırlı evlat
didemss/Didem 21.01.2014 salı Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
maralam/Meral 22.01.2014 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik,tüp bebğinin pozitif olması ve hayırlı evlat
akyuzcigdem/Çiğdem 23.01.2014 perşembe Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür

DUALARI BUGÜN BİTİRMEK İSTEDİM FAKAT BİTİREMEDİM.GERÇİ GECE UZUN :) BELKİ BİTİRİRİM.Allah gönlünüzden geçen tüm güzellikleri hayırlısı ile nasip eylesin inşallah.

sekerkız67/Tuğba 24.01.2014 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat
buketdemet/Buket 27.01.2014 pazartesi Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
serap-serap/Serap 28.01.2014 salı Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
asyamca/Gülhan 29.01.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
burju82/Burcu 30.01.2014 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik,tüp bebğinin pozitif olması ve hayırlı evlat
duamnur/Burcu 31.01.2014 cuma Ailesine huzur ve bereket, eşine ve kendisine sağlıklı uzun bir ömür

canım arkadaşlarım duaları bitirdim hayırlısı ile.Allah ım tüm duları hayırlısı ile kabul etsin inşallah

Zeynebim canım benim ALLAH razı olsun...Sana da dua edenler çok olsun İNŞALLAH...Aklımdasın...Özledim...

canlarım günaydın bugün öğleden sonra bebeğimizi görmeye gideceğiz,hayırlı haberlerle döneriz inşallah

ZEYNEP canım dualrını okumuşsun Allah razı olsun, Rabbim bu ay içersinde hayırlısıyla hamilelik haberi almanı nasip etsin, her zaman yüzün gülsün

ÖZLEM canim inşallah bebegin çok sağlıklıdır ve güzel haberlerle dönersin, sanırım yakışıklı bir oğlun olacak, ahanda bu da benim tahminim :)

slm kızlar.Özlem sağolsun eski listeyi yollamış.hemen okudum dualarınızı.en son burcuda kalmıştım zaten.Suan geçen listede şimdiki listede tamam.Nolur gecikmeden dolayı hakkınızı helal edin.

Nasılsınız kızlar benim uykum var kızımla bir birimize alışmaya çalışıyoruz gelen giden çok oluyı kızım huysuz odadan çıkanıyorum kimseler gelsin istemiyorum ama saolsunlar gelen giden eksik olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…