- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #43.141
Ya sen nerelerdesin yahu kaç zaman oldu?çalışıyo musun evdemisin?hamilelik nasıl gidiyo?bebişin cinsiyeti belli oldumu?Ayşe çok soru sordum amaHayirli kandiller herkese. Rabbim bu mubarek gunun hurmetine tum dualarimizi kabul etsin Insaallah
ozlem agrilarin normal banada oyle oldu bi 12. Haftaya girmeden once bide bi hafta once oldu Magnesium eksikliginden dedi doktorum vitamin verdi ama ben birazda genetik diye dusunuyorum annemin hamileligide boyleymis resmen yuruyemedim kalcam cikti sandim. Mumkun oldukca koltukta uzun sure oturme hele hic yazayim deme bide uyuya kaldinmi kipirdayamiyorsun bile. Sinir sikismasi oluyormus. Zaten benim gebelik onceside agrilarim vardi bacagimda kemilerimde.
Acikcasi bana magnezium fayda etmedi. Artik sabredecez bunada sukur
gecmis olsun sanada.sert yerde yatmamaya bak
Selam kızlar nasılsınız inşallah herşey yolundadır..annnem iyiymiş telefonla görşüyorym..eşim ve fatih hasta bi ben kaldım sağlam allah bakabiliym die beni koruyor sanırım..herkesin mevlid kandili mübarek olsun bu mübarek gecede rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah hepinizi öpüyorum..
SÜNDÜZCÜM YENİ GÖRDÜM BAŞIN SAĞOLSUN CANIM ALLAH MEKANINI CENNET EYLESİN..
günaydın kıslar hayırlı kandıller
Haklısın canım benim ya bakalım haftaya gelecek kaynanam nasıl olacak ne olacak yaşayıp görecez...
CANIM ARKADAŞLARIM HEPİNİZİN KANDİLİNİ TEBRİK EDERİM.RABBİM BU MÜBAREK GÜNDE TÜM GÜNAHLARIMIZI AF,TÜM DUALARIMIZI HAYIRLISI İLE KABUL ETSİN İNŞALLAH.
tmyomr/ Tümay 13.01.2014 pazartesi sağlıklı hayırlı hamişlik ,ve kolay doğum,hayırlı evlat
sunbal/ Sündüz 14.01.2014 salı sağlıklı hayırlı hamişlik ,ve kolay doğum,hayırlı evlat
bdroner/ bedriye 15.01.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
ecrinn07/Aslı 16.01.2014 perşembe sağlıklı hayırlı hamişlik ,ve kolay doğum,hayırlı evlat
baf32/Ferhan 17.01.2014 cuma Ailesine huzur ve bereket,evladına sağlıklı uzun bir ömür ve hayırlı,sağlıklı bir kardeş
btskn/bircan 20.01.2014 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ,kolay doğum ve hayırlı evlat
didemss/Didem 21.01.2014 salı Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
maralam/Meral 22.01.2014 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik,tüp bebğinin pozitif olması ve hayırlı evlat
akyuzcigdem/Çiğdem 23.01.2014 perşembe Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
DUALARI BUGÜN BİTİRMEK İSTEDİM FAKAT BİTİREMEDİM.GERÇİ GECE UZUN :) BELKİ BİTİRİRİM.Allah gönlünüzden geçen tüm güzellikleri hayırlısı ile nasip eylesin inşallah.
canlarım günaydın bugün öğleden sonra bebeğimizi görmeye gideceğiz,hayırlı haberlerle döneriz inşallah
Dındındındındındındındındın...aaayyy çok heyecanlııı....canım benim mutlu git mutlu dön İNŞALLAH....
Merhaba arkadaslar dun adet gunumdu test yaptim cift cizgi cikti kandada pozitif cok tuhaf hissediyorum
ÖZLEM canim inşallah bebegin çok sağlıklıdır ve güzel haberlerle dönersin, sanırım yakışıklı bir oğlun olacak, ahanda bu da benim tahminim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?