- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #43.161
canim cok tesekkur ederim Allah isteyen herkese verir insallahhayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallahh
gelsin tahminleraçıklasammı acabaaaaa
Kızzzzzzzz mı acabaaa
kızlar oğlumuz olacakmış doktor %99 dedi
Ben biliyodum zaten) yani hep erkek die düşünmüştüm nedense hayırlısıyla doğsunda inşallah eşin nasıl şaşırdımı?
Ohh iyi kızlarımuza danmat gelmiş hoşgelmiş sağlıkla al kucagına inş. Özlemim
Canlarim bildiğiniz gibi tüp bebek tedavisine baslayacaktim bu ay. Bugün adetinin 3. Günü antalya ya gittim. İgnelere baslayacagim diye ama maalesef bu ay iptal
Oldu. 8 tane yumurtam varmis bunlardan sadece 3 tanesi işe yararmis. Bu sayiyla tüp tedavisine başlamak riske girmek olurmuş dedi doktor ve ben arkama baka baka eve geldim. Bu işte kocaman bir hayır var biliyorum. Allahin benim için yazdigi kaderi sabirla yaşamaya calisacagim inşallah
Özlem canimmmmmmmmmm tahminin tutmuş:)))) maşallah süphan allah Rabbim korusun. Sagsalim doğumunu nasip etsin ömrü uzun ve saglikli olsun. Maşallah
Canlarim bildiğiniz gibi tüp bebek tedavisine baslayacaktim bu ay. Bugün adetinin 3. Günü antalya ya gittim. İgnelere baslayacagim diye ama maalesef bu ay iptal
Oldu. 8 tane yumurtam varmis bunlardan sadece 3 tanesi işe yararmis. Bu sayiyla tüp tedavisine başlamak riske girmek olurmuş dedi doktor ve ben arkama baka baka eve geldim. Bu işte kocaman bir hayır var biliyorum. Allahin benim için yazdigi kaderi sabirla yaşamaya calisacagim inşallah
Özlem canimmmmmmmmmm tahminin tutmuş:)))) maşallah süphan allah Rabbim korusun. Sagsalim doğumunu nasip etsin ömrü uzun ve saglikli olsun. Maşallah
ayy canım hadi gözünüz aydın olsun allahım sağlıkla kuçağınıza almayı nasip etsin paşayı
Canım benim hakkında hayırlısı olsun inş. en yakın zamanda güzel olaylar olacak :)
Burcu kuzum hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun ben inanıyorum geç olacak ama güç olmayacak allahın izni ile
burcuuuu canım benim içimden tüple falan gerek olmayacakmış kendiliğinden gelecekmiş gibi geçiyor inşallahta öyle olacak bak hep bi yerlerden geri dönüyorsun herşeyde bir hayır vardır sende buket gibi olursun inşallah,hatta bende adet olmasaydım o ay tedavi için doktora gidecektim 1 ay öncesi doktordan kaçmıştım resmen hatırlarsan inşallah sanada gerek kalmayacak
evet canım tahminin tuttu bedriyede son kararında erkek demişti oda tutturdu,amiin canım rabbim sağ salim doğurmamıda nasip eder inşallah,darısı isteyen bütün arkadaşlarımıza olsun
canım inşallah hakkında böylesi hayırlıymış olup sonradan sorun çıkacağına allahu teala hayırlı olarak bunu nasip etmiş
kızlar geçmişi okuyamadım kusura bakmayın..
burcu tedavi bir daha ki aya kalmış hayırlısı olsun hakkınızda...elbet vardır bunda bir tasarrufu yaratıcının
özlem oğlun oluyomuş hayırlı olsun..
geçmiş kandilinizide kutluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?