Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ben biliyodum zaten ) yani hep erkek die düşünmüştüm nedense hayırlısıyla doğsunda inşallah eşin nasıl şaşırdımı?

bende hep erkek diye düşünüyordum eşim yorum yapmıyordu tahmin edemiyorum bilmiyorum diyordu , doktor burda bi çıkıntı var dedi biraz daha baktı %99 erkek dedi odadan çıktıktan sonra eşim bana beklediğim şeyi söyledi ben bekliyordum dedi,ama ikimiz içinde sağlıklı olması çok daha önemli

Ohh iyi kızlarımuza danmat gelmiş hoşgelmiş sağlıkla al kucagına inş. Özlemim

amiin canım,oooohhh oğlum kız bulmakta zorlanmayacak ama sizin kızlardan küçük olacak benim oğlum neyse zengin olurlar belki

Son düzenleme:
Canlarim bildiğiniz gibi tüp bebek tedavisine baslayacaktim bu ay. Bugün adetinin 3. Günü antalya ya gittim. İgnelere baslayacagim diye ama maalesef bu ay iptal
Oldu. 8 tane yumurtam varmis bunlardan sadece 3 tanesi işe yararmis. Bu sayiyla tüp tedavisine başlamak riske girmek olurmuş dedi doktor ve ben arkama baka baka eve geldim. Bu işte kocaman bir hayır var biliyorum. Allahin benim için yazdigi kaderi sabirla yaşamaya calisacagim inşallah

Özlem canimmmmmmmmmm tahminin tutmuş:)))) maşallah süphan allah Rabbim korusun. Sagsalim doğumunu nasip etsin ömrü uzun ve saglikli olsun. Maşallah

Ya bu BEGEN tuşu ne gerizekali olmuş. Noter onayi alacak
benden nerdeyse. Yazdiklarinizi okudum bebekler.

Canım benim hakkında hayırlısı olsun inş. en yakın zamanda güzel olaylar olacak :)

burcuuuu canım benim içimden tüple falan gerek olmayacakmış kendiliğinden gelecekmiş gibi geçiyor inşallahta öyle olacak bak hep bi yerlerden geri dönüyorsun herşeyde bir hayır vardır sende buket gibi olursun inşallah,hatta bende adet olmasaydım o ay tedavi için doktora gidecektim 1 ay öncesi doktordan kaçmıştım resmen hatırlarsan inşallah sanada gerek kalmayacak

evet canım tahminin tuttu bedriyede son kararında erkek demişti oda tutturdu,amiin canım rabbim sağ salim doğurmamıda nasip eder inşallah,darısı isteyen bütün arkadaşlarımıza olsun

canım inşallah hakkında böylesi hayırlıymış olup sonradan sorun çıkacağına allahu teala hayırlı olarak bunu nasip etmiş

Burcumm sen tüp bebek tedavisine mi başlayacaktın? aşılama olacağı diyordun ilkten ay hiç haberim yok bak bunlardan. Hayırlısı olsun kuzum ya aslında ilaçlarla o 8 tane geliştirildi neden öyle dedi acaba ki hem az olsun öz olsun bak benim 33 tane toplandı ufaklarla birlikte 17 tanesi tam olgunmuş dediklerine göre ama elimde sadece 4 tane kaldı işte ikisi transfer oldu ikisi donduruldu yani sayı önemli değil aslında olgun olması kaliteli olması önemli ki bence az yumurtası olanların daha kaliteli oluyor doktorun daha iyisini bilir canım vardır bunda da bir hayır.

Bu arada dua listesine henüz başlayamadım benim lem yelidlerden dolayı bugün bitiyor inşallah 7.000 kaldı eve giderken de okurum kaynanama gidicez oraya gidip gelirken de okurum evde de akşam okuyunca biter artık çok şükür. Sonra dua listesini bitiricem yarın akşamı da ona ayırırım çok giremedim bu aralar ama telafi edicem kimseden pek haberim yok Burcum tüpe başlıcakmış gerçi iptal olmuş haberim yok hayırlısı olsun hakkımızda bizim içinde biçilen bir vakit saat vardır kandil de çok dua ettim kendime herkese. Herşeyden önce hayırlısını istemek lazım. Dün bir hoca çok güzel bir şey dedi tvde de kanal 7 de bıkmadan usanmadan ne istiyorsanız açıkça dileyin Allah dua edenleri sever Allah derdinizi biliyor diye derdinizi demekten sakınmayın sadece kitaptan dua edip hayırlısını biliyorsun demeyin ne istiyorsanız açıkça Rabbim bunu istiyorum deyin sen konuyu biliyorsun filan tarzında söyleyenler vardır ya kimden istiyorsun ne istiyorsun söyleyin dedi. Bende kandilde özellikle dileğimi söyledim tövbeler ettim salavatlar okudum. Kandil sabahı anneannemi rüyamda gördüm rahmetli, teyzemin yanında oturuyordu ama kimse görmüyordu bir tek ben görüyordum sarılıyordum. Teyzemde umreye gidecek cuma günü o malum oldu herhalde ama kandil günü rüyama girmesi çok etkiledi beni. Ne zamandır rüyama girmiyordu. Çok içimden gelerek dualar ettim inşallah herkesi duaları kabul olsun..

kızlar geçmişi okuyamadım kusura bakmayın..

burcu tedavi bir daha ki aya kalmış hayırlısı olsun hakkınızda...elbet vardır bunda bir tasarrufu yaratıcının

özlem oğlun oluyomuş hayırlı olsun..

geçmiş kandilinizide kutluyorum..

Canım benim hakkında hayırlısı olsun inş. en yakın zamanda güzel olaylar olacak :)

Burcu kuzum hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun ben inanıyorum geç olacak ama güç olmayacak allahın izni ile

canım inşallah hakkında böylesi hayırlıymış olup sonradan sorun çıkacağına allahu teala hayırlı olarak bunu nasip etmiş

Canlarım destekleriniz için çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun, şüphesizki bir hayır var, ama üzüldüm, yani ilk duyduğum anda şokun etkisiyle üzülmediğimi sandım, ama hala ağlayasım var, vee uzun bir süre tüp ve bebek kelimelerini duymak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…