Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Sedoş, burda yazdım canım, ön görüşmeye gittiğimi, sulu rahim filmi cektirdiğimi, doktorumun çok iyi olduğuna kadar herşeyi muayne ücretimi bile anlattım, sen görmedin sanırım, 5 tanesi zaten baskılanmış büyümez dedi, 3 taneside işe yaramaz dedi, valla dükkanı kapattım sedoş, önümüzdeki ay gitmicem, yazın bile gidermiyim bilmiyorum, hakkımda hayırlısı olacak biliyorum ve ben inşallah hakkımda hayırlı olan her gelişmeyi sakinlikle kabul ederim ve dediğin gibi her işte bir hayır var ne kadar kendimi yırtsamda kontrol bende degil...

canım benim duyacaksın elbet yine duyacaksın..ağla zırla sonra kaldığın yerden devam et..etmen gerek..

canım bu aralar pek giremedim bende rahatsızdım her gün hergün başım ağrıyor felaket derecede bugün iyiyim ama düzensiz ve az yiyordum sabah kahvaltı etmiyordum yanımda getirdiğim sandviçi bile yemiyordum nedense hiç böyle olmazdım ama folik asid ve iğnemden olabilir aç kalınca sanırım çok kötü oluyorum bugün iyi yedim ağrımıyor. O yüzdenn çok yazamadım bakamadım kusura bakma dr iyi olması güzel hiç olmazsa başlayalım dememiş ben napıyım o kadar yüksek değere iptal etmedi yaptı transferi o kadar para verdiğimle kaldım. Canım bazen böyle olabiliyor o ana denk gelmiş her zaman böyle olacak diye bir şey yok hem sen karar ver dr bakar çaresine sürekli olan bir şey değil yani moralini bozma canım benim cesaretli ol yılma lütfen olur mu

canım benim duyacaksın elbet yine duyacaksın..ağla zırla sonra kaldığın yerden devam et..etmen gerek..
inşallah buketim şuan kendime hiç güvenim kalmadı ama tekrar gelir, ben bun hissi defalarca yaşadım 5 kez kanda gebelik gördüm, sonra foss, bunlar benim sınavım, ama şuan deli gibi alışveriş yapmak saçimi degiştirmek, film izlemek ve gezmek istiyirum ve bide sürekli çikolata yemek :)

sedoş ne kusuru, lafı bile olmaz canım, evet dün hastaneden çıkınca doktora dua ettim Allah razı olsun dedim içimden, beni kandırıp 3 yumurtayla başlayabilirdi nerden bilecektim, tedavi sonrası dah çok şoka girerdim kesin, şimdi bugün sürer yarında isyanları oynarım haftasonuna geçer inşallah :) sende kenine dikkat et, yemeni önemse, gerçi gebe kalmak bunlarla alakalı degil sağlıgın için önemse inşallah o 2 embriyo can olur, sağlıklı bebekler olur, bu süreçte umut var, hayaller var, harcanan paralar var..Allah bu yolda emek harcayan herkese evlat nasip etsin inşallah

hayırlı akşamlar kızlar
yarın 32.haftamı dolduruyorum doktor randevum vardı hem çalışabilir raporu alacaktım hemde rutin kontroller yapılacaktı ama bugün belime bir sancı girdi mescide gittim uzanırsam gecer dedim yok kıvrandım resmen geçmedi hemen doktora gittik bebeğe bakıldı çok şükür iyi, ama nstye girdim az sancı cıktı doktorum doğum öncesi izne ayırdı ben biraz daha çalışmak istiyorum dedim, doğum öncesinde bebeğin sana daha çok ihtiyacı var erken doğum olursa önlem almalıyız çalışmanı istemiyorum dedi ben de tamam dedim, yarın yine nstye giricem inşallah sancı cıkmaz ağrım sağ belimdeydi şuan kıvrandırmasada sol belim ağrıyor, daha çok erken inşallah erken doğum olmaz dualarınızda beni unutmayın Rabbim korusun inşallah hepimizi.

burcumm tedavin ertelenmiş insan ister istemez üzülüyor ama hayırlısı bu demekki vakti gelmemiş olmalıki Allah daha çok üzülmeni istemedi benim de ilk aşılamam ertelenmişti eniştemin vefatından dolayı adanaya gitmiştim, eğer aşılama olsaydım daolmayacaktı bebeğimin geleceği vakit belliymiş çünkü sonradan idrak ettim, inşallah Allah senin temiz kalbine göre versin yüzünü güldürsün hayırlı vakitte bebişini göndersin

özlemcim oğlun olacakmış, ben hep kız yakıştırdım sana içime doğdugundan değilde senin gibi kıvırcık saclı tatlı bir kız yakıştırdım hep oğluşunu da hayırlı etsin önce Rabbine hayırlı bir kul size de hayırlı bir evlat olsun inşallah.

Kizlar çok teşekkür ediyorum dualar için kızım hasta oldu öksürük basladi balgam var biraz sıkıntılı günler geçiriyor um burcum tup bebek için ertelenmesi seni cok uzmus ama vardir yaradanin bir bildigi belki seda ile ayni zamanda olur supr iki haber alırız gul canim başın sağ olsun fatih e annene çok geçmiş olsun inş kısa zamanda iyilesirler allah sabırlar versin ozlemcim oglusun hayırlı olsun ben ne demistim ya unuttum tumay canin sağlıcakla doğurur kuzuya sarılıp mis gibi koklarsin aysecim nasilsin ohh miss evde olmak gibisi yok zeynepcim ugra arada ne hakki canim okurmh oyle sey bircan canim belki agrilar hazirlik agrilaridir bedisim tubacim ohh ne guzel muhabbet ler edilmiş bana niye kimse gelmiyor meralcim sendeki bu doğalliga bayiliyorum dualarada baslayamadim kusura bakmayın olurmu en kisa zamanda okuyacağım hoscakalin

inşallah canım dediğin gibidir, nstde cıkınca korktum biraz, belime ağrı giriyor ve uzunsüre gitmiyor bide belimin yan tarafına, doğum sancıları nasıl oluyor acaba.

inşallah canım dediğin gibidir, nstde cıkınca korktum biraz, belime ağrı giriyor ve uzunsüre gitmiyor bide belimin yan tarafına, doğum sancıları nasıl oluyor acaba.
Bilmiyorum canim o ağrılar bana hic ugramadi çok bekledim ama gelmedi hayırlısı olsun ins erken doğum riski yoktur zaten ilacla durdurabiliyorlar sen dinlenmene bak isten ayrilman iyi olmus

amiin canım inşallah hayırlı bir evlat olur , belki kıvırcık saçlı bir oğlan olur bellimi olur canım seninde sancıların varmış doktor bişey önerdimi yat kalkma falan gibi inşallah vaktinden önce gelmez tam 9 ayı tamamlar canım

ozlemcim oglusun hayırlı olsun ben ne demistim ya unuttum

sündüzcüm geçmiş olsun canım kızın hastalanmış Allah şifa ersin, sapol canım sen cinsiyet tahmini yapmışmıydın hatırlamıyorum

Kizlar ya mitfagi temiLemek icin en en en etkili boyle bembeyazzz yapmak icin ne kullaniyorsuz soyleyin bakem son cikanlardan falan hangisi daha iyi brn asprin kullaniyorum ama cokta memnun degilim ya cok bekliyosun

canım Allah yardımcın olsun, hamilel,k yaşamış olanlar daha iyi bilir elbette, ama inşallah normal bir süreçtir, bide izne ayrılmana çok sevindim, bu soğukta dışarı çıkma, otur evde, hem her gün 4 kat merdiven in çık sana çok zor olur ,dualarımda olacaksın inşallah

evet bircanım zamanı gelmemiş, Allah herşeyi şüphesiz bizden daha iyi biliyor ,şükür ki başındayken belli oldu

evet sündüzüm Rabbimin bildiği birşey var, öfkem içimde Allah kalbimi biliyor, herşey ondan...O'na sığınıyorum

Kizlar ya mitfagi temiLemek icin en en en etkili boyle bembeyazzz yapmak icin ne kullaniyorsuz soyleyin bakem son cikanlardan falan hangisi daha iyi brn asprin kullaniyorum ama cokta memnun degilim ya cok bekliyosun

didoş amway ürünleri kullanıyorum ben memnunum ama aspirin amwayden daha iyi valla, sen madem asprinden memnun değilsin, domestos'u tek geçerim, maksimum hijyen ve beyazlık (reklam gibi oldu)

Canım bak gerçekten başlamaması daha iyi ben çok pişmanım neden iptal etmedim araştırmadım bir doktora sormadım diyr tam 17 olgun yumurtamdan elimde 4 tane kaldı bile bile devam edildi param gitti umudum gitti. Şimdi 2 embriyo var ama ne durumda bilmiyorım ssağlıklı çözülecek mi bilmiyorum o yorucu süreçten böyle bomboş kalmak kötü oluyor ha dr gerçekten en iyisini yaptığını bilsem takmazdım. Yanii herşeyde bir hayır vardır inan bana bu aylık böyle olmuştur bazı yumurtlama dönemlerinde böyle olabiliyor ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman başla canım..

Canım erken gelmez inşallah merak etme tutmak için ellerinden geleni yaparlar zaten çalışmaman lazım risk varken bebeğinin sağlığı önemli canım. Bol bol dinlen canım kendini yorma hiç. Rabbimyardımcın olsun vaktiyle gelsin inşallah.

Canım ne için tezgah için mi yerler için mi. Benim mutfak dolaplarım beyaz loc genel temizleyici kullanıyorum amway ürünü temsilciler var irtibata geçip alıyorsun sğper yapıyor hemen de toz kapmıyor. Fayans araları için bende asprin kullanıyorum ama ben memnunum kırmızı şişede fildişi yazıyordu sanırım fısfıslı şişeye ondan koyuyorum üzerine sıcak su çalkalıyorum sıkıyorum aralara hemen akıyor birazda fırçalıyorum ama cillit bangin beyaz kapaklı olanı da güzel yapıyor ben aspriinden daha çok memnun kaldım. Tezgah ve mutfakta genel temizlik için cif çamaşır suyu etkili, domestos mutfak sprey, yağ çözücü cillit bang işte bu kadar..

Son düzenleme:
Nerde benim en kötü olayda bike olumlu bişeyler bulan burcum noldu benim cnm arkadaşıma onu istiyorum tevekkül kuzum sabret özümm
boşver biracım çalışma yan gel yat osman inş. Sancı falan çıkmaz

Oyy cnm geçmiş olsun kuzuya

Çok doğru yazmışsın sedoş...tamamen katılıyorum

Bende lem yelidlerimi bitirdim çok şükür kızlar suya okudum üfledim bağışladım Rabbim kabul eder inşallah. Duaları da yarın okucam kızlar. Memur bey de izin aldı bir hafta yok neyse tedavi sonrası da dinlenmek için ben izin alıcam zaten herşey yolunda giderse tabii.

Nerde benim en kötü olayda bike olumlu bişeyler bulan burcum noldu benim cnm arkadaşıma onu istiyorum tevekkül kuzum sabret özümm

inşallah nazanım tevekkülü nasip edecek Allah...kafam net değil..beklemek sabretmek en güzeli

hazır seni bulmuşken sorularım var
1. annen yanında mı?
2. meme uçların ne alemde?
3. eslem hala çok gazlımı?
4. sütün yetiyor mu?
5. sen uyuyabiliyor musun?

Allah kabul etsin,bu yolda emek harcayan herkesi ödüllerdirsin Rabbim...hayırlı sağlıklı evlatların olsun inşallah...

Allah kabul etsin,bu yolda emek harcayan herkesi ödüllerdirsin Rabbim...hayırlı sağlıklı evlatların olsun inşallah...

İnşallah canım önce burada benim gibi bekleyen tüm arkadaşlarımı sonra isteyen kim varsa herkesi müjdelendirsin inşallah. Tevekkül nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…