Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Annem salı ve cumaları geliyo kızı yıkamaya
Meme uçları vahim sag iyileşti ama hala acısı devam ediyo dol tarafı ne sen sor ne ben söyleyeyim
Evet gazlı ama colica die bitkisel bi şurup bulduk onu içiriyorum biraz daha rahat
İki saatte 40 cc en fazla çıkıo arada mama takvşye ediyorum yiyorum içiyorum fil olcam kendime bakamıyorum aynada şindikerde laktamil içiyorum
Gündüzleri uyyamıyorum gelen gidenden ama gece kuz izin verdiği ölçüde uyyorum gündüzleri tuvalete bile gidemiyorum

Canım annen gelebiliyor neyse ki benim annem şehir dışında sürekli nasıl gelecek. Göğüs olayı zaten beter bir şey burada okudukça korkuyorum zaten benim göğüslerde çatlamaya müsait şu hali bile uçları hep çatlak çatlak zaten valla naparım bilmem en korktuğum da bu. Daha yeni annesin canım dur bakalım gider o kilolar şimdi normal yani süt için yemen içmen lazım sonra sonra gidecek merak etme. Ben de yani önce bir olsunda sonra düşünürüm meme ucu filan dimi.

Bilmiyorum canim o ağrılar bana hic ugramadi çok bekledim ama gelmedi hayırlısı olsun ins erken doğum riski yoktur zaten ilacla durdurabiliyorlar sen dinlenmene bak isten ayrilman iyi olmus
inşallah canım ilaç ve dinlenmeyle geçer Allah yardımcımız olsun
canım bugün bidaha gidicem eğer sancı cıkarsa belki önerir...
kıvırcık saçlı bir oğlan canlandırdım gözümde, keten pantolon kareli gömlek, ne cok yakışır zaten bayılılıyorum erkek çocukta bu kombine, çok tatlı ya :)

çok haklısın canım 4 katı nefes nefes cıkıyordum bebeğimin sağlığı her şeyden önemli hayırlısı olsun
Rabbim tevekkülünün mükafatanı verecek inşallah
çok sağol canım inşaallah, önce allaha sonra doktoruma emanet inşallah vaktiyle gelir miniğim
boşver biracım çalışma yan gel yat osman inş. Sancı falan çıkmaz
inşallah canım sancım gelmez arada evde oluyor ama doğum hazırlıki sancılarıdır inşallah

Son düzenleme:

canım bunda da vardır bir hayır die düşün inan bazen engeller çıkıyo ve biz üzülüyoruz ama aslında hayırlı olanlar benide hatırla kaçtım yapamam dedim sonra ailede ki hastalıklardan cenazelerden dolayı erteledim ama hepsinde bir hayır varmış Burcu bol bol dua et iste hep iste yılmadan iste isyan etme şükret Rabbim en kısa zaman da yüzünü güldürecek inşallah canım arkadaşım hep dualarımdasınız

Kızlar öğleden sonra kontrolümüz var bebişlerimizi görücez inşallahhh

Ay sedacım sorma çok zor gögüs yarası inş. Bebegin oldugunda Hiç bir sıkıntı yaşamazsın güzel güzel büyütürsün kuzunu

inşallah çıkmaz canım, yaaaa bircaan gözümde canlandırdım çok tatlı olur öyle benim en büyük korkum büyüdüğünde kıvırcık saçlı olup bonus kafa gibi dolaşması derde bak

Kızlar öğleden sonra kontrolümüz var bebişlerimizi görücez inşallahhh

amanıınnn kuzuları görmeyemi gidiyorsun hayırlı haberlerle dönersin inşallah,çok güzel oluyor izlemesi

selam kızlar umarım herkes iyidir özlemcim hayırlı olsun oğlun oluyormuş rabbim kucağına almayıda nasib etsin..
beğen butonu yok olmuş gıcık oldum..

bunlarda yeni yaptığım kurabişlerimmm sevgililer günü geliyor malumm

Eklentiler

• $1531704_10152158948963516_1326423778_n.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 40

amiin canım çok sağol , evet beğen butonunu çok saçma sapan bi şekilde değiştirmişler mesajlarda alıntı yapılınca özel mesaj olarak bilgi geliyor çok saçma olmuş bende hiç beğenmedim

kurabiyelerin çok güzeller

amanıınnn kuzuları görmeyemi gidiyorsun hayırlı haberlerle dönersin inşallah,çok güzel oluyor izlemesi

Ewettt kuzucuklarimi gördüm görmeyeli büyümüş sıpacıklar seker yüklemesi yaptı bide bi dolu kan aldı idrar aldı bide 2hafta sonra bi perinatolojiye gitmemi istedi öyle işte durumlar böyle Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah aaa bu arada kızım cinsiyetini utanmadan gösteriyoda diğer oluşum tabi kesin erkekmi ben ondanda emin değilim göstermiyo sıpacık nese sağlıklı olsunlarda

Slm kizlar okudugum kadariyla hersey yolunda Allah bozmasin..burcum bu son uzuntun olsun insallah Rabbim tez vakit bekledigin gunlere eristirsin canim keske aglayip izulmek cozum olsaydi mesela suan gozlerim aciyor aglamaktan ama bu hicbiseyi degistirmiyor maalesef..sormayin herzamanki haller iste bebegimi kaybettikten sonra bu ara ara gelen dengesizlik kaldi ustumde...canlarim adet oldum adet bitimi ins kaldigim yerden devam edicem dualara okuyacagim mutlaka..gecende bole olmustu bitiminde dualarimizi tamamladim..benim dualamam 17 siymis dikkatimi cekti o gun kdogum muayenem var insallah Rabbim dualarinizi kabul eder yetisir imdadima simdiden okuyan tum canlara Allah razi olsun kizlar...

Foto foto foto karnını görmek istiyoruzzz

Allah bugünlerini arattırmasın nazom, inşallah meme ucunda iyileşir kızın için dua ederken memeucun içinde edeyim bari ne kadar kötü olduğunu tahmin ediyorum ama sadece ufak bir tahmin ? .allah yardimcin olsun

evet Aslım çok haklısın bir iyi bir kötüyüm am gün içinde anıra anıra gülüyorum yalnız kalınca ağlayasım geliyor, ama pes etmemek lazım
Bu arada maşallah suphanallah minikleri görmüşsün, Rabbim sağsalim kolayca doğmalarını nasip etsin ve hiç korkma Allah o iki bebegin sabrını verecek benim görümceninde ikizleri var, maşallah çok akıllı uslular, seninkilerde öyle olacak :)

gülcüm beğen tuşu ile ilgili yorumları site yönetimine yazmak lazım gözönünde bulunduruyorlar, forum sayfasının ilk başında var, bu arada yeni kurabiyeler çok güzel, benim o arkadaşım son anda erkek arkadaşıyla sorun yaşadı, okulda çok morali bozuktu bende soramadım sipariş ne oldu diye, kusura bakma gülüm, inşallah bol bol siparişin olur

Amin ferhancım, sakın kendini yanız sanma, bende çok yaşadım ağlama krizlerini, bebegini kaybeden herkes yaşıyor, ama inan ki geçecek, inşallah ayın 17 çok iyi haberler alırsın, korkudan uzak çok kolay bir muayne olur inşallah

kızlar oğlumuz olacakmış doktor %99 dedi

maşallah özlem demek oğlun geliyor,Allah hayırlı evlat etsin inş,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

burcu canım kesin çok üzülmüşsündür az çok tahmin edebiliyorum,ama bunda da mutlaka bir hayır vardır,sen zaten biliyorsun bunları,üzme sakın tatlı canını

kızlar biz belki umreye gideriz,dua edin lütfen çok istiyorum gidip bol bol dua etmeyi,günahlarımdan temizlenmeyi,inş Allah nasip eder

selam kızlar nasılsınız gelemiyorum buraya fazla hepinizi çok özledim betüş ellerinizden öper
sündüzcüm geçmiş olsun kuzum
buket kızın çok tatlı maşallah allah bağışlasın
burcu seda nasıl gidiyo tedavi
gül çok hamaratlısın maşallah sana nazan sen ve güzel kızın nasıl
özlemcim oğlun oluyormuş RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsın
bircan tuba meral burcu sekerkız asyam sizler nasılsınız
aslı ikizlerim ne alemde

Son düzenleme:
Tuba canım inşallah Rabbim nasip eder de hayırlısıyla kolaylıkla umreye gidersin, inşallah nasip olur

Mesude canım günaydın benim tedavim iptal oldu, yumurta sayım yetersizmiş, hayirlısı olsun artık, öptüm sizi, dikkat edin kendinize

Herkese günaydın bıdıklar :))))

Canıım ne güzel yaa bayada ilerlemişsin artık zaman ne çabuk geçiyor herkese bu lafı söylüyorum burada ama sahiden çabuk geçiyor tabii bize öyle size sormak lazım bir de dimi. Bu sefer oğlan utangaç demek ki canımm maşallah onlara

Gördüm façeta kurabiyelerini süper olmuşlar ellerine sağlık canımm sen çözdün bu işi

buketdemet/Buket 27.01.2014 pazartesi Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
serap-serap/Serap 28.01.2014 salı Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
asyamca/Gülhan 29.01.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür

dualarınızı okudum rabbım kabul eglesın canlarım

gunaydoın cnm yenı ay yenı umut hayırlısıyla bırsuru yımırtan olucak ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…