- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #43.201
inşallah nazanım tevekkülü nasip edecek Allah...kafam net değil..beklemek sabretmek en güzeli
hazır seni bulmuşken sorularım var
1. annen yanında mı?
2. meme uçların ne alemde?
3. eslem hala çok gazlımı?
4. sütün yetiyor mu?
5. sen uyuyabiliyor musun?
Annem salı ve cumaları geliyo kızı yıkamaya
Meme uçları vahim sag iyileşti ama hala acısı devam ediyo dol tarafı ne sen sor ne ben söyleyeyim
Evet gazlı ama colica die bitkisel bi şurup bulduk onu içiriyorum biraz daha rahat
İki saatte 40 cc en fazla çıkıo arada mama takvşye ediyorum yiyorum içiyorum fil olcam kendime bakamıyorum aynada şindikerde laktamil içiyorum
Gündüzleri uyyamıyorum gelen gidenden ama gece kuz izin verdiği ölçüde uyyorum gündüzleri tuvalete bile gidemiyorum
inşallah canım ilaç ve dinlenmeyle geçer Allah yardımcımız olsunBilmiyorum canim o ağrılar bana hic ugramadi çok bekledim ama gelmedi hayırlısı olsun ins erken doğum riski yoktur zaten ilacla durdurabiliyorlar sen dinlenmene bak isten ayrilman iyi olmus
canım bugün bidaha gidicem eğer sancı cıkarsa belki önerir...amiin canım inşallah hayırlı bir evlat olur , belki kıvırcık saçlı bir oğlan olur bellimi olurcanım seninde sancıların varmış doktor bişey önerdimi yat kalkma falan gibi inşallah vaktinden önce gelmez tam 9 ayı tamamlar canım
çok haklısın canım 4 katı nefes nefes cıkıyordum bebeğimin sağlığı her şeyden önemli hayırlısı olsuncanım Allah yardımcın olsun, hamilel,k yaşamış olanlar daha iyi bilir elbette, ama inşallah normal bir süreçtir, bide izne ayrılmana çok sevindim, bu soğukta dışarı çıkma, otur evde, hem her gün 4 kat merdiven in çık sana çok zor olur ,dualarımda olacaksın inşallah
evet bircanım zamanı gelmemiş, Allah herşeyi şüphesiz bizden daha iyi biliyor ,şükür ki başındayken belli oldu
çok sağol canım inşaallah, önce allaha sonra doktoruma emanet inşallah vaktiyle gelir miniğimCanım erken gelmez inşallah merak etme tutmak için ellerinden geleni yaparlar zaten çalışmaman lazım risk varken bebeğinin sağlığı önemli canım. Bol bol dinlen canım kendini yorma hiç. Rabbimyardımcın olsun vaktiyle gelsin inşallah.
inşallah canım sancım gelmez arada evde oluyor ama doğum hazırlıki sancılarıdır inşallahboşver biracım çalışma yan gel yat osman inş. Sancı falan çıkmaz
Canlarim bildiğiniz gibi tüp bebek tedavisine baslayacaktim bu ay. Bugün adetinin 3. Günü antalya ya gittim. İgnelere baslayacagim diye ama maalesef bu ay iptal
Oldu. 8 tane yumurtam varmis bunlardan sadece 3 tanesi işe yararmis. Bu sayiyla tüp tedavisine başlamak riske girmek olurmuş dedi doktor ve ben arkama baka baka eve geldim. Bu işte kocaman bir hayır var biliyorum. Allahin benim için yazdigi kaderi sabirla yaşamaya calisacagim inşallah
Özlem canimmmmmmmmmm tahminin tutmuş:)))) maşallah süphan allah Rabbim korusun. Sagsalim doğumunu nasip etsin ömrü uzun ve saglikli olsun. Maşallah
Canım annen gelebiliyor neyse ki benim annem şehir dışında sürekli nasıl gelecek. Göğüs olayı zaten beter bir şey burada okudukça korkuyorum zaten benim göğüslerde çatlamaya müsait şu hali bile uçları hep çatlak çatlak zaten valla naparım bilmem en korktuğum da bu. Daha yeni annesin canım dur bakalım gider o kilolar şimdi normal yani süt için yemen içmen lazım sonra sonra gidecek merak etme. Ben de yani önce bir olsunda sonra düşünürüm meme ucu filan dimi.
canım bugün bidaha gidicem eğer sancı cıkarsa belki önerir...
kıvırcık saçlı bir oğlan canlandırdım gözümde, keten pantolon kareli gömlek, ne cok yakışır zaten bayılılıyorum erkek çocukta bu kombine, çok tatlı ya :)
Kızlar öğleden sonra kontrolümüz var bebişlerimizi görücez inşallahhh
selam kızlar umarım herkes iyidir özlemcim hayırlı olsun oğlun oluyormuş rabbim kucağına almayıda nasib etsin..
beğen butonu yok olmuş gıcık oldum..
bunlarda yeni yaptığım kurabişlerimmm sevgililer günü geliyor malumm
amanıınnn kuzuları görmeyemi gidiyorsun hayırlı haberlerle dönersin inşallah,çok güzel oluyor izlemesi
Ewettt kuzucuklarimi gördüm görmeyeli büyümüş sıpacıklar seker yüklemesi yaptı bide bi dolu kan aldı idrar aldı bide 2hafta sonra bi perinatolojiye gitmemi istedi öyle işte durumlar böyle Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah aaa bu arada kızım cinsiyetini utanmadan gösteriyoda diğer oluşum tabi kesin erkekmi ben ondanda emin değilim göstermiyo sıpacık nese sağlıklı olsunlarda
Annem salı ve cumaları geliyo kızı yıkamaya
Meme uçları vahim sag iyileşti ama hala acısı devam ediyo dol tarafı ne sen sor ne ben söyleyeyim
Evet gazlı ama colica die bitkisel bi şurup bulduk onu içiriyorum biraz daha rahat
İki saatte 40 cc en fazla çıkıo arada mama takvşye ediyorum yiyorum içiyorum fil olcam kendime bakamıyorum aynada şindikerde laktamil içiyorum
Gündüzleri uyyamıyorum gelen gidenden ama gece kuz izin verdiği ölüde uyyorum gündüzleri tuvalete bile gidemiyorum
evet Aslım çok haklısın bir iyi bir kötüyüm am gün içinde anıra anıra gülüyorum yalnız kalınca ağlayasım geliyor, ama pes etmemek lazımcanım bunda da vardır bir hayır die düşün inan bazen engeller çıkıyo ve biz üzülüyoruz ama aslında hayırlı olanlar benide hatırla kaçtım yapamam dedim sonra ailede ki hastalıklardan cenazelerden dolayı erteledim ama hepsinde bir hayır varmış Burcu bol bol dua et iste hep iste yılmadan iste isyan etme şükret Rabbim en kısa zaman da yüzünü güldürecek inşallah canım arkadaşım hep dualarımdasınız
Kızlar öğleden sonra kontrolümüz var bebişlerimizi görücez inşallahhh
gülcüm beğen tuşu ile ilgili yorumları site yönetimine yazmak lazım gözönünde bulunduruyorlar, forum sayfasının ilk başında var, bu arada yeni kurabiyeler çok güzel, benim o arkadaşım son anda erkek arkadaşıyla sorun yaşadı, okulda çok morali bozuktu bende soramadım sipariş ne oldu diye, kusura bakma gülüm, inşallah bol bol siparişin olurselam kızlar umarım herkes iyidir özlemcim hayırlı olsun oğlun oluyormuş rabbim kucağına almayıda nasib etsin..
Slm kizlar okudugum kadariyla hersey yolunda Allah bozmasin..burcum bu son uzuntun olsun insallah Rabbim tez vakit bekledigin gunlere eristirsin canim keske aglayip izulmek cozum olsaydi mesela suan gozlerim aciyor aglamaktan ama bu hicbiseyi degistirmiyor maalesef..sormayin herzamanki haller iste bebegimi kaybettikten sonra bu ara ara gelen dengesizlik kaldi ustumde...canlarim adet oldum adet bitimi ins kaldigim yerden devam edicem dualara okuyacagim mutlaka..gecende bole olmustu bitiminde dualarimizi tamamladim..benim dualamam 17 siymis dikkatimi cekti o gun kdogum muayenem var insallah Rabbim dualarinizi kabul eder yetisir imdadima simdiden okuyan tum canlara Allah razi olsun kizlar...
kızlar oğlumuz olacakmış doktor %99 dedi
Canlarim bildiğiniz gibi tüp bebek tedavisine baslayacaktim bu ay. Bugün adetinin 3. Günü antalya ya gittim. İgnelere baslayacagim diye ama maalesef bu ay iptal
Oldu. 8 tane yumurtam varmis bunlardan sadece 3 tanesi işe yararmis. Bu sayiyla tüp tedavisine başlamak riske girmek olurmuş dedi doktor ve ben arkama baka baka eve geldim. Bu işte kocaman bir hayır var biliyorum. Allahin benim için yazdigi kaderi sabirla yaşamaya calisacagim inşallah
Özlem canimmmmmmmmmm tahminin tutmuş:)))) maşallah süphan allah Rabbim korusun. Sagsalim doğumunu nasip etsin ömrü uzun ve saglikli olsun. Maşallah
Ewettt kuzucuklarimi gördüm görmeyeli büyümüş sıpacıklar seker yüklemesi yaptı bide bi dolu kan aldı idrar aldı bide 2hafta sonra bi perinatolojiye gitmemi istedi öyle işte durumlar böyle Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah aaa bu arada kızım cinsiyetini utanmadan gösteriyoda diğer oluşum tabi kesin erkekmi ben ondanda emin değilim göstermiyo sıpacık nese sağlıklı olsunlarda
selam kızlar umarım herkes iyidir özlemcim hayırlı olsun oğlun oluyormuş rabbim kucağına almayıda nasib etsin..
Tuba canım inşallah Rabbim nasip eder de hayırlısıyla kolaylıkla umreye gidersin, inşallah nasip olur
Mesude canım günaydın benim tedavim iptal oldu, yumurta sayım yetersizmiş, hayirlısı olsun artık, öptüm sizi, dikkat edin kendinize
Herkese günaydın bıdıklar :))))
gunaydoın cnm yenı ay yenı umut hayırlısıyla bırsuru yımırtan olucak ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?