Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ee bende zaten varım.. okuruz Allah ın izniyle.. pazar kısmetse sabah erkenden okuyalım bence.. hadi demet hadii.. tam zamanı tam zamanı şimdii... bu da tezxahurat olsun..

evet canım sabah okumak daha mantıklı hem de hemen hemen aynı vakitte okumuş oluruz hem de transferden önceye denk gelir daha iyi olur

Geç döllenme falan diyolar belki seninki ondanmıştır canım:26: Benim değerime hep yüksek diyolar, ama ben çok iyi hatırlıyorum adetimin 13. günü o uzayan akıntıyı görmüştüm. 12. ve 14. günü halvet oldu. Zaten adetimin 14. gününde halvet oldu 15. günü eniştemin vefat haberini aldık o günden bugüne hiiç olmamıştı. Ne olduysa o arada olmuş

Amiin inşallah canım, ben zaten sürpriz yapamazdım çünkü biz köyde yaşıyoruz, burada ne sağlık ocağı var ne market var ne başka birşey bildiğin köy yani İlçeye gitsek birlikte gidiyoruz, merkeze gitsek birlikte, hiç ayrı kalmıyoruz ki, bişeyler alsamda yapsam Bizimkide böyle oldu napalım, tek olsunda hayırlısıyla haber vermesi eğlenceli tarafı :)

Topiğimizinn hızla giderek göbüşleri bebişle dolan anne adaylarıı =)) Rabbım hepınıze kolaylık sabır ve kalplarınıze huzur göbüşlerinize bebişler koysun ıns =)) Nasılsınız? keyıfler ne alemde? 7 verengulden baska hamıle olan varmı? bn pek takıp edemıyorum geride kalmak ıstemıyorum =)) Adetı 30. gunu aşmış olmayna varmı?? bn suan o hallerdeyımde sat 23 agustos 35. gun oldu haleen gormedım. 2 gun once gebelık testı yaptım cıkmadı olsaydı cıkardı degılmı??

canım maşallah maşallah, o çif çizgiyi görmek o kadar güzel birşey ki, RAbbim sağlıkla kucağın aalmayı nasip etsin , tebrikler çok güzel bir haber, maşallah Allah nazar değdirmesin

canımmm değerin düşüklüğü değil önemli olan düzenli artış olması benim sn üşüğümde 22 ydi 2 gün sonra 65 oldu katlanarak gitmesi gerek.. ilk düşüğümde 300 lerdeydi direk düştü dışta ise 2000 di.. gülün değeri çok iyi bence Allah ın izniyle tamamdır bu iş:))

Hoşgeldin canım, teşekkür ederim inşallah böyle güzel ilerler herşey...
Çok iyi hatırlıyorum Umudumuz Nisan topiği benim son umut topiğim olmuştu. Eşimin varikosel olduğunu öğrenmiştik çünkü o ay :) Nerden nereye öyle değilmi? Neyseki Rabbim çok bekletmedi, hayırlısıyla gönderdi inşallah benimde meleğimi

Teşekkür ederim benim yüreği güzel arkadaşım Tavsiyelerin için çok ama çok sağol. İnşallah okurum ilerleyen günlerde... İnşallah Rabbim sanada en kısa zamanda sağlıkla nasib etsin en hayırlısından İnşallah seninde elini karnına koyup Yasin okuycağın günler gelir biran önce....

canım maşallah maşallah, o çif çizgiyi görmek o kadar güzel birşey ki, RAbbim sağlıkla kucağın aalmayı nasip etsin , tebrikler çok güzel bir haber, maşallah Allah nazar değdirmesin

evet cok guzle bır seyy masaallah 7 verrengule. Insaallah bakarsınız yıllar sonra bır parkta cocuklarımızla bulusruz salıncakta sallarız hoppaaa :)) onları olmazmı ?? olamazzmıı??

Var var olmazmı =)) Gül1982 var Dahada olacak inşallah

Teşekkür ederim canım, darısı sizlere inşallah :) Tarif edilemez bir mutluluk, inşallah en güzel şekilde sizde tadarsınız hemde en kısa zamanda

Amiiiiiiiiiiiinnnnn

Son düzenleme:
herkese hayırlı gunler bende demet ıcın okumak ısterım ama pazar gunub olması sart mı?cunku cumartesı pazar yokum

canım pazar sabah aynı anda olsun dedik, tabiki kendini zora sokma ,nasıl istersen, yeterki niyetimiz bir olsun Rabbim kabul etsin inşallah :)

Gül 1982 'iyi ve minik tomurcugunuda tebrik ediyorum masaallah. rabbım saglıkla tamamına erdirsin alnının akıyla cıkmasını nasıp etsın :)) hamılelık serüvenınden

Iyi ge eler kizlar hem regli hem grip oldm oluyorum ama usenmedim tum gecmisi okudum gul insallah sag salim kucagina alirsin bebegini cok mutlu oldum darisi basimiza.kizlar regl bitirse pazar duaya bende katilirim insllah

canım bana 6 ay hamile kalma dedi, 3. düşükten sonra genetiğe gönderiyorlar ama sen ısrar edincede 1-2 düşüklede yapıyıorlar, belki doktor gerekli görmemiştir, ben de daha yaptıramadım , mutlaka doktora sor canım

kızlaaaaarrr en son adetım 23 agustos aradan 35 gun gectı olmadım henuz 2 gun once test yaptım negatıf? sızce erkenmı yaptım? acaba

En son 23 ağustosta olmuşsun beklediğin adet tarihinide 23 eylül olarak düşünürsek eğer erken olabilir, belli olmuyo bu durumlar yani... Kiminin 10 gün geçmeyince çıkmıyo, kimiside erkenden öğreniyo işte... Bekle bakalım canım daha :) İnşallah hamilesindir

Iyi ge eler kizlar hem regli hem grip oldm oluyorum ama usenmedim tum gecmisi okudum gul insallah sag salim kucagina alirsin bebegini cok mutlu oldum darisi basimiza.kizlar regl bitirse pazar duaya bende katilirim insllah

Geçmiş olsun canım, teşekkür ederim güzel dileklerin için... Darısı sizlere inşallah

yok canım yaa doktor kendisi sordu ilkinde genetiğe bakıldımı bende hayır dedim o zaman bunu genetiğe yollayalım dedi, asistana söyledi sonra ben sordum gönderdik dedi hatta testleri yapacak merkez eşimi aradı eşimin adı yazmıyormuş onu sordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…