- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #4.321
Arkadaşlar Buket için edilecek dualara bende seve seve katılırım...
ee bende zaten varım.. okuruz Allah ın izniyle.. pazar kısmetse sabah erkenden okuyalım bence.. hadi demet hadii.. tam zamanı tam zamanı şimdii... bu da tezxahurat olsun..
yaa benim baştanmı problem vardı acaba niye böyleydi,daha en baştan değerim düşüktü,herkesin değeri yüksek oluyor ne güzel benimki çok düşüktü bide ona üzülmüştüm, doktorda erken yapmışsın demişti 28.güne erken dedi adam yaaaa
ayyyy ne güzeeel Allah bu mutluluğunuzu hiç bozmasın rabbim sana güzel sağlıklı bi hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah,sağlıkla sıhhatle alırsınız inşallah kucağınıza.
ben iki hamileliğimdede eşime sürpriz falan yapamadım hele 2.de o beni götürdü hastaneye kan vermeye ama sonucu aldığımda o işteydi telefonda haber verdim tabi böyle telefonda olunca hiç güzel olmadı ilkindede evde test yaptım çok silikti inanmadı o sıra 1 haftalığına memlekete gittik gelince doktora gidebildim ee oda sürpriz olamadı
Elim ayağım titriyo, Adaşım olan Gül arkadaşımız sanırım adetin 25. günü test yapmıştı silik görmüştü, bende sırf meraktan bugün adetimin 26. günü olduğu için yapayım dedim ve aşağıdaki çizgileri gördüm :18:
Eki Görüntüle 517397
Şimdi ben hamilemiyiiimmmm
yaa benim baştanmı problem vardı acaba niye böyleydi,daha en baştan değerim düşüktü,herkesin değeri yüksek oluyor ne güzel benimki çok düşüktü bide ona üzülmüştüm, doktorda erken yapmışsın demişti 28.güne erken dedi adam yaaaa
selam kızlar nasılsınz??
gülcüm tebrik ederim tatlım...
ALLAhım kucağına almayı da nasip etsin..
darısı diğer kardeşlerimize inşallah..
bu arada benim sat 7 marttı.
2 nisanda ilk kanı verdim 34 lü bişey çıktı..
4 nisanda tekrar yaptırdımd 106 küsür çıkmıştı..
bence değerin çok iyi :))
7 veren gül :) Kocamaaaan taa ennn derinden maşaallah tebrik ederimm tatlım =)) Kan testını yaptınmı ? yaptır ıyıce emın ol cnm bnm :) cok guzel haberler bnlar. cok sevınıyorum :)) Kendıne dıkkat et :) sana bir tavsiye her gun elini karnına koyarak yasın oku seslı sekılde bebegın cok uslu ve ahlaklı oluyormus =) Rabbım nasıp ederse ben denıycem ıns. oyle olur.
canım maşallah maşallah, o çif çizgiyi görmek o kadar güzel birşey ki, RAbbim sağlıkla kucağın aalmayı nasip etsin , tebrikler çok güzel bir haber, maşallahAllah nazar değdirmesin
Topiğimizinn hızla giderek göbüşleri bebişle dolan anne adaylarıı =)) Rabbım hepınıze kolaylık sabır ve kalplarınıze huzur göbüşlerinize bebişler koysun ıns =)) Nasılsınız? keyıfler ne alemde? 7 verengulden baska hamıle olan varmı? bn pek takıp edemıyorum geride kalmak ıstemıyorum =)) Adetı 30. gunu aşmış olmayna varmı?? bn suan o hallerdeyımde sat 23 agustos 35. gun oldu haleen gormedım. 2 gun once gebelık testı yaptım cıkmadı olsaydı cıkardı degılmı??
canım maşallah maşallah, o çif çizgiyi görmek o kadar güzel birşey ki, RAbbim sağlıkla kucağın aalmayı nasip etsin , tebrikler çok güzel bir haber, maşallahAllah nazar değdirmesin
canımmm değerin düşüklüğü değil önemli olan düzenli artış olması benim sn üşüğümde 22 ydi 2 gün sonra 65 oldu katlanarak gitmesi gerek.. ilk düşüğümde 300 lerdeydi direk düştü dışta ise 2000 di.. gülün değeri çok iyi bence Allah ın izniyle tamamdır bu iş:))
herkese hayırlı gunler bende demet ıcın okumak ısterım ama pazar gunub olması sart mı?cunku cumartesı pazar yokum
hemen simdimi regliyken okunuyomu ya hemen okurum okunuyosa
kızlar bu duadan haberim yok, biraz açar mısınız hafta sonu yoktum ya bilmiyorum. bukete mi okunacak bende okurum
kızlar internetten rapor sonucunun çıktığını gördüm doktora faksladım bu genetik değil sadece kan değerleri dedi öfff yaa hani genetiğe göndereceklerdi,birde tekrar hatırlattı 3 ay hamile kalma sakın dedi
acaba genetik ayrıcamı çıkar acaba çok canım sıkıldı yaaa, sonucu görünce heyecandan elim ayağım titredi
evet tatlım Allahın izniyle regl iken ayetel kursi okunur, için rahat olsun :)
kızlaaaaarrr en son adetım 23 agustos aradan 35 gun gectı olmadım henuz 2 gun once test yaptım negatıf? sızce erkenmı yaptım? acaba
Iyi ge eler kizlar hem regli hem grip oldm oluyorum ama usenmedim tum gecmisi okudum gul insallah sag salim kucagina alirsin bebegini cok mutlu oldum darisi basimiza.kizlar regl bitirse pazar duaya bende katilirim insllah
canım bana 6 ay hamile kalma dedi, 3. düşükten sonra genetiğe gönderiyorlar ama sen ısrar edincede 1-2 düşüklede yapıyıorlar, belki doktor gerekli görmemiştir, ben de daha yaptıramadım , mutlaka doktora sor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?