- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #43.221
Günaydın canım amin, sebibde bol bol yumurtan olsun, sonra onların hepsi pıtırcık bebekler olsun, ikişer ikişer gelsinler.
amin cnm amnin ısteyen herkesın olsun hayırlısıyla
selam kızlar nasılsınız gelemiyorum buraya fazla hepinizi çok özledim betüş ellerinizden öper
sündüzcüm geçmiş olsun kuzum
buket kızın çok tatlı maşallah allah bağışlasın
burcu seda nasıl gidiyo tedavi
gül çok hamaratlısın maşallah sana nazan sen ve güzel kızın nasıl
özlemcim oğlun oluyormuş RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsın
bircan tuba meral burcu sekerkız asyam sizler nasılsınız
aslı ikizlerim ne alemde
ayyyyy çok heyecanlı bakalım gösterirse cinsiyetinide öğreniriz bugün
Ewettt kuzucuklarimi gördüm görmeyeli büyümüş sıpacıklar seker yüklemesi yaptı bide bi dolu kan aldı idrar aldı bide 2hafta sonra bi perinatolojiye gitmemi istedi öyle işte durumlar böyle Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah aaa bu arada kızım cinsiyetini utanmadan gösteriyoda diğer oluşum tabi kesin erkekmi ben ondanda emin değilim göstermiyo sıpacık nese sağlıklı olsunlarda
Aminnn kuzum aminnnAllah bugünlerini arattırmasın nazom, inşallah meme ucunda iyileşir kızın için dua ederken memeucun içinde edeyim bari ne kadar kötü olduğunu tahmin ediyorum ama sadece ufak bir tahmin ? .allah yardimcin olsun
evet Aslım çok haklısın bir iyi bir kötüyüm am gün içinde anıra anıra gülüyorum yalnız kalınca ağlayasım geliyor, ama pes etmemek lazım
Bu arada maşallah suphanallah minikleri görmüşsün, Rabbim sağsalim kolayca doğmalarını nasip etsin ve hiç korkma Allah o iki bebegin sabrını verecek benim görümceninde ikizleri var, maşallah çok akıllı uslular, seninkilerde öyle olacak :)
gülcüm beğen tuşu ile ilgili yorumları site yönetimine yazmak lazım gözönünde bulunduruyorlar, forum sayfasının ilk başında var, bu arada yeni kurabiyeler çok güzel, benim o arkadaşım son anda erkek arkadaşıyla sorun yaşadı, okulda çok morali bozuktu bende soramadım sipariş ne oldu diye, kusura bakma gülüm, inşallah bol bol siparişin olur
Amin ferhancım, sakın kendini yanız sanma, bende çok yaşadım ağlama krizlerini, bebegini kaybeden herkes yaşıyor, ama inan ki geçecek, inşallah ayın 17 çok iyi haberler alırsın, korkudan uzak çok kolay bir muayne olur inşallah
İyiyiz kızımın dilinden anlamaya çalışıyorum başaramıyorum galiba bu sabah yine çığkık çığlığa kakamızı yapamıyoruz karnındanda ses geliyo şimdi sıxak su koydum uymaya çalışıyo ama kaliteli uyuyamıyoselam kızlar nasılsınız gelemiyorum buraya fazla hepinizi çok özledim betüş ellerinizden öper
aslı ikizlerim ne alemde
slm kızlar ne var ne yok..giremiyorum bu ara pek...eşim hasta evde yatıyo..grip olmuş..haliyle bende yağmuru odadan çıkarmıyorum..sabah banyo yaptrdık..yarında bir sürü cız yapacaklar kızıma..yarın sabah 9 da önce sağlık ocağı sonra 13:30 da doktora..doktorda bi aşı yapacakmış.birde röntgen çekilecek..yarın zor bir gün olacak anlayacaınız..kandaalacaklar kızımdan..ben troid hastasıyom ilaç içiyorum ya ne kadar geçiyomuş ona bakacaklar..anlayacaınız yarın delip dökecekler kızımı((şimdiden karnıma ağrılar doluyo..Allah bana kolaylık versin...bu aralarda huy deiştirdi..gündüzleri çok nazlı uyuyo..gece yine neysede..saat 10 olunca cozutuyo ağlıyo zırlıyo mamayı yiyo(tabi bunlar 1-1.5 saat alıyo) uyuyo...
bu arada tümay ve sündüz dualarınızı okudum yazamadım.Allah kabul etsin..
aslı ve bediş sizinkileride bu gün okurum
sündüz sanada geçmiş olsun bu arada
tuba umreye gitmek istiyormuşsun inşallah olur...benimde tanıdıklarım var etraftan onlarda gidiyorlar..çokta fazla bi para değil aslında bakıldığında..
nazan göüslerin hala düzelmemiş sanırım Allah kolaylık versin..her emirişte sende içinden ya şafi dersinn artık benim gibi...:)
aslı senin minnakları yerim ben ya..ya o ilk usg resmini koymuştunya hiç unutmuyorm.kuzular yan yana yatıyolar yaa..
.
Aminnn kuzum aminnn
İyiyiz kızımın dilinden anlamaya çalışıyorum başaramıyorum galiba bu sabah yine çığkık çığlığa kakamızı yapamıyoruz karnındanda ses geliyo şimdi sıxak su koydum uymaya çalışıyo ama kaliteli uyuyamıyo
Çekiyorum buket çwkmwzmiyşm pamukçuk olmuşuz
Ewettt kuzucuklarimi gördüm görmeyeli büyümüş sıpacıklar seker yüklemesi yaptı bide bi dolu kan aldı idrar aldı bide 2hafta sonra bi perinatolojiye gitmemi istedi öyle işte durumlar böyle Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah aaa bu arada kızım cinsiyetini utanmadan gösteriyoda diğer oluşum tabi kesin erkekmi ben ondanda emin değilim göstermiyo sıpacık nese sağlıklı olsunlarda
maşallah özlem demek oğlun geliyor,Allah hayırlı evlat etsin inş,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Özleeemmm çok sevindiim...Erkek haaa...RABBİM sağsalim kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH....
pamukçuk mu olmuşsun? nasıl yani..sen mi kızın mı..ağzındamı var yani...
Kızım olmuş dilinin üstü bembeyaz karbonatlı su ile siliyorum ama fayda etmedi
kızlar selamlar bı suru sey yazdım ama zamanaşımına uğradı.. çok yazamıcagım şimdi sadece özlem oğlun geliyormuş sanırım Allah hayırlısını sağlıklısını versin gülerek kucağınıza alın inşallah..
maşallah özlem demek oğlun geliyor,Allah hayırlı evlat etsin inş,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
burcu canım kesin çok üzülmüşsündür az çok tahmin edebiliyorum,ama bunda da mutlaka bir hayır vardır,sen zaten biliyorsun bunları,üzme sakın tatlı canını
kızlar biz belki umreye gideriz,dua edin lütfen çok istiyorum gidip bol bol dua etmeyi,günahlarımdan temizlenmeyi,inş Allah nasip eder
selam kızlar nasılsınız gelemiyorum buraya fazla hepinizi çok özledim betüş ellerinizden öper
aslı ikizlerim ne alemde
Valla Mesudem nasıl olayım çok şükür RABBİM e bi sıkıntım yok....İçim bir tuhaf sadece haftadır garip bir sıkıntı var...Hamdolsun bir sebep yok ama...İşyerinde işler fecii kesat resmen sabah gelip akşam çıkıyorum...akşamları spora gidiyorum...Bu cumartesi yıllardan sonra ilk kez yemeğe misafir alıcam şimdi menüyle ilgileniyorum...Çok heyecanlıyım çookk...Sizin için gaayet sıradan bişey ama benim için yüzyılın olayı...Kızkardeşimin kayınvalidesi ve görümcesini davet ettim..eşleriyle birlikte elbette:)))
Sen de iyisin İNŞALLAH...
Ozlem yazdimmi hatirlamiyorum yine yazsam sakincasi olmaz oglun olacakmis Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin Insaallah. Ben bu ayin sonunda ogrenirim herhalde detaylida yoksa bizimkinin gosterecegi yok.
asli ozlemin dedigi gibi neden bukadar erken yapiyor doktorun herseyi. Bugun yazdigini okuyunca ilk benimde aklima bu soru geldi acaba benmi gec kaldim testlere diye ama ozlemde henuz olmamis.
Belk ikiz gebeliklerdemi erken yapiyorlar? Soruya bak ya ne bicim sormusum ;
Buarada siz bebislerinizi hissrdiyormusunuz?
Tugba cok guzel dusunmussun umreye gidecekmissin sanirim gecmisi okumadim ama kizlarin verdigi cevaplardan anladim.
Ya kızlar esra erol 4 aylik bebegini ölü doğurmuş , Burcu geldi aklıma, kadına da çok üzüldüm, Rabbim böyle sınavları olanlara sabır ve güç versin, çeken bilir, az önce programa baktım kadın çok güçlü görünüyor.
En kısa zamandaFoto foto foto karnını görmek istiyoruzzz
Ağzından bal damliyo ewett çok uslu olacak benim bebişlerimevet Aslım çok haklısın bir iyi bir kötüyüm am gün içinde anıra anıra gülüyorum yalnız kalınca ağlayasım geliyor, ama pes etmemek lazım
Bu arada maşallah suphanallah minikleri görmüşsün, Rabbim sağsalim kolayca doğmalarını nasip etsin ve hiç korkma Allah o iki bebegin sabrını verecek benim görümceninde ikizleri var, maşallah çok akıllı uslular, seninkilerde öyle olacak :)
İkizler iyiler teyzesi şükürler olsunaslı ikizlerim ne alemde
Aynen öyle canım zaman çok çabuk geçiyor. ..Rabbim san a da isteye herkesede hayırlı zaman da hayırlı evlatlar nasip eder inşallahCanıım ne güzel yaa bayada ilerlemişsin artık zaman ne çabuk geçiyor herkese bu lafı söylüyorum burada ama sahiden çabuk geçiyor tabii bize öyle size sormak lazım bir de dimi. Bu sefer oğlan utangaç demek ki canımmmaşallah onlara
Gördüm façeta kurabiyelerini süper olmuşlar ellerine sağlık canımm sen çözdün bu işi
Oyyy yerim ben senin ikizleriniiii...SÜPHANALLAH MAŞALLAH...desene şimdi içerde birbirlerinin burnunu yiyorlar...(face deki fotoğraftan esinlenerekten şeettim:) Kuzum benim yaaaa...o kadar mutluyum ki senin adına...RABBİM tüm bebek bekleyenlerin bebeklerini kucağına sağsalim almasını nasip etsin İNŞALLAH...
aslı senin minnakları yerim ben ya..ya o ilk usg resmini koymuştunya hiç unutmuyorm.kuzular yan yana yatıyolar yaa..
.
Canım ikiz olduğu için galiba perinatolojiye de ikiz gebelik ya riskli gebelik olarak görülüyo ondanmaşallah onlara , senin doktor niye böyle erken erken davranıyor yaa şeker yüklemesine daha var 24 de yapıyorlardı galiba,perinatolojiye neden gideceksin aynı hastanedemi gideceksin yoksa başka biryeremi? bende 6 şubatta detaylı ultrasona gireceğim
Canım ikiz olduğu için galibaaasli ozlemin dedigi gibi neden bukadar erken yapiyor doktorun herseyi. Bugun yazdigini okuyunca ilk benimde aklima bu soru geldi acaba benmi gec kaldim testlere diye ama ozlemde henuz olmamis.
Belk ikiz gebeliklerdemi erken yapiyorlar? Soruya bak ya ne bicim sormusum
Tugba cok guzel dusunmussun umreye gidecekmissin sanirim gecmisi okumadim ama kizlarin verdigi cevaplardan anladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?