Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Valla Mesudem nasıl olayım çok şükür RABBİM e bi sıkıntım yok....İçim bir tuhaf sadece haftadır garip bir sıkıntı var...Hamdolsun bir sebep yok ama...İşyerinde işler fecii kesat resmen sabah gelip akşam çıkıyorum...akşamları spora gidiyorum...Bu cumartesi yıllardan sonra ilk kez yemeğe misafir alıcam şimdi menüyle ilgileniyorum...Çok heyecanlıyım çookk...Sizin için gaayet sıradan bişey ama benim için yüzyılın olayı...Kızkardeşimin kayınvalidesi ve görümcesini davet ettim..eşleriyle birlikte elbette:)))

Sen de iyisin İNŞALLAH...

Oyyy yerim ben senin ikizleriniiii...SÜPHANALLAH MAŞALLAH...desene şimdi içerde birbirlerinin burnunu yiyorlar...(face deki fotoğraftan esinlenerekten şeettim:) Kuzum benim yaaaa...o kadar mutluyum ki senin adına...RABBİM tüm bebek bekleyenlerin bebeklerini kucağına sağsalim almasını nasip etsin İNŞALLAH...

slm kızlar ne var ne yok..giremiyorum bu ara pek...eşim hasta evde yatıyo..grip olmuş..haliyle bende yağmuru odadan çıkarmıyorum..sabah banyo yaptrdık..yarında bir sürü cız yapacaklar kızıma..yarın sabah 9 da önce sağlık ocağı sonra 13:30 da doktora..doktorda bi aşı yapacakmış.birde röntgen çekilecek..yarın zor bir gün olacak anlayacaınız..kandaalacaklar kızımdan..ben troid hastasıyom ilaç içiyorum ya ne kadar geçiyomuş ona bakacaklar..anlayacaınız yarın delip dökecekler kızımı((şimdiden karnıma ağrılar doluyo..Allah bana kolaylık versin...bu aralarda huy deiştirdi..gündüzleri çok nazlı uyuyo..gece yine neysede..saat 10 olunca cozutuyo ağlıyo zırlıyo mamayı yiyo(tabi bunlar 1-1.5 saat alıyo) uyuyo...

bu arada tümay ve sündüz dualarınızı okudum yazamadım.Allah kabul etsin..

aslı ve bediş sizinkileride bu gün okurum

sündüz sanada geçmiş olsun bu arada

tuba umreye gitmek istiyormuşsun inşallah olur...benimde tanıdıklarım var etraftan onlarda gidiyorlar..çokta fazla bi para değil aslında bakıldığında..

nazan göüslerin hala düzelmemiş sanırım Allah kolaylık versin..her emirişte sende içinden ya şafi dersinn artık benim gibi...:)

aslı senin minnakları yerim ben ya..ya o ilk usg resmini koymuştunya hiç unutmuyorm.kuzular yan yana yatıyolar yaa..
.

Aminnn kuzum aminnn
İyiyiz kızımın dilinden anlamaya çalışıyorum başaramıyorum galiba bu sabah yine çığkık çığlığa kakamızı yapamıyoruz karnındanda ses geliyo şimdi sıxak su koydum uymaya çalışıyo ama kaliteli uyuyamıyo

Çekiyorum buket çwkmwzmiyşm pamukçuk olmuşuz

pamukçuk mu olmuşsun? nasıl yani..sen mi kızın mı..ağzındamı var yani...

maşallah onlara , senin doktor niye böyle erken erken davranıyor yaa şeker yüklemesine daha var 24 de yapıyorlardı galiba,perinatolojiye neden gideceksin aynı hastanedemi gideceksin yoksa başka biryeremi? bende 6 şubatta detaylı ultrasona gireceğim

maşallah özlem demek oğlun geliyor,Allah hayırlı evlat etsin inş,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

amiin canım çok sağol rabbim sanada nasip etsin,banada hayırlısı ile kucağıma almayı nasip etsin inşallah, sende ümreye gitmek istiyormuşsun inşallah gidersin canım

özlemcim oğlun oluyormuş RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsın

amiin canım çok sağol

Özleeemmm çok sevindiim...Erkek haaa...RABBİM sağsalim kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH....

evet erkek canım,amiin rabbim sanada hayırlısı ile sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah (senin için ben tombiş yanaklı beyaz tenli bi kız düşünmüştüm inşallah öyle olur )

kızlar selamlar bı suru sey yazdım ama zamanaşımına uğradı.. çok yazamıcagım şimdi sadece özlem oğlun geliyormuş sanırım Allah hayırlısını sağlıklısını versin gülerek kucağınıza alın inşallah..

Kızım olmuş dilinin üstü bembeyaz karbonatlı su ile siliyorum ama fayda etmedi

nazan elifin de dili bembeyaz sağlıkocağındakı dr pamukçuk olmuş karbonatlı suyla sil olmazsa şurup var onu alırsın dedi, sonra biz gaz için acile gittiğimizde dr pamukçuk olmuş karbonatlı su yaptın mı dedi yaptım deim şurup verdı almadım hemşire de dedi ki pamukçuk değil bu dedi pamukçuk sadece dilin üzerinde olmamış dudakları falan şişermiş dudaklarının arkası falanda bembeyaz olurmuş bu dedi sütten beyaz olmuş dili dedi elifin hala beyazdır, ama karbonatlı suyuda her emzirdiğimizde hem dilini hemde göğüs uçlarını silecekmişsiz bende memedn tıksınır diye hiçbişey yapmadım öyle duruyor beyaz beyaz

amiin canım çok sağol,oğlumuz olacak inşallah

tmyomr/ Tümay 13.01.2014 pazartesi sağlıklı hayırlı hamişlik ,ve kolay doğum,hayırlı evlat

Tümaycım bugünlerde aklımda fikrimde dilimde duaalrım da hep sen varsın...geçenlerde Fetih okumuştum senin için yazdım mı hatırlamıyorum ama bugün de duanı ettim...hep dua ettim...haberlerini bekliyorum ...Güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum...

İnşallah gidersiniz canım.. Teyzemler yarın gidiyorlar o da çok heyecanlıydı çok istiyordu sana da nasip olsun inşallah canımm bize de bol bol dua edersin.

Canım valla benim tedavi olduğu yerde sayıyor hala yumurta baskılayıcı iğneleri vuruyorum her akşam hazır embriyom olduğu için yumurtalar baskılanacak ama regli olamıyorum regl olsam rahimi hazırlamaya başlıcaz 2 hafta sonra transfer olacak sağlıklı çözünürlerse tabi de zaten geç oluyorum ben pco dan dolayı ee iğnelerde geciktiriyormuş 39 gün oldu bugün iki gün önce dr aradım devam dedi söktürücü veremezmiş 3-4 gün sonra ara yine dedi bakalım ne diyecek bilmiyorum öyle yani sıkıldım artık.

Amaan Meral boşver birazda kesat olsun kafanı dinle yaa çok yoğun günler yaşadın zaten. Bende misafir alamıyorum arkadaş çevrem çocuklu filan haftasonları eşleri evde gelemiyorlar, kaynanam birkaç kere çağırdım ee onunda uyku düzeni bozuk hep denk geliyor gece uyuyamamış oluıyor yine, gündüz uyuyor oysa bir hafta önceden diyorum ama olmuyor onca hazırlık boşa gidiyor çağırmıyorum bende. O yüzden haklısın olağanüstü bir durum oluyor o zaman da biri geleceği zaman. Allah kolaylık versin canım çok güzel yemekler hazırlayacağına eminim.

Ozlem yazdimmi hatirlamiyorum yine yazsam sakincasi olmaz oglun olacakmis Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin Insaallah. Ben bu ayin sonunda ogrenirim herhalde detaylida yoksa bizimkinin gosterecegi yok.

asli ozlemin dedigi gibi neden bukadar erken yapiyor doktorun herseyi. Bugun yazdigini okuyunca ilk benimde aklima bu soru geldi acaba benmi gec kaldim testlere diye ama ozlemde henuz olmamis.
Belk ikiz gebeliklerdemi erken yapiyorlar? Soruya bak ya ne bicim sormusum ;

Buarada siz bebislerinizi hissrdiyormusunuz?

Tugba cok guzel dusunmussun umreye gidecekmissin sanirim gecmisi okumadim ama kizlarin verdigi cevaplardan anladim.

Eeee kızlar topikte peşpeşe gebelikler ve doğumlar olunca artık herkes bebişlerden konuşuyor beslenmesi, hastalıkları valla gözümüz korkuyor bizim bebek onlar öyle böyle büyüyecekler bugünlerde geçecek en zor zamanları şimdi. Ama asıl hele büyüsünler bunlar neymiş diyeceksiniz şimdikiler çok bilmiş çok.

Biz de öğlen alışveriş merkezine gittik iki gün önce gitmiştik bir ev ayakkabısı gördüm çiçekli flo da içi de yünlü kaynanama alayım dedim numarasını bilemedim sorduk dün akşam bugün aldık tabi sorguya çekti ama söylemedik bir şey inşallah beğenir o bana birşeyler veriyor hep ben ne alacağımı bilemiyorum evde herşeyi var çıkamıyor da dışarı gezemiyor uzunca bir şey beğensin de alayım öyle çiçekli ev kıyafetleri var uyar diye düşündüm. Sonra işyerinden arkadaşım var eşi geçen sene vefat etti 6-7 ay içinde 2 çocuğu var annesi yanında babası vefat etmiş önceden. Eşini emekli ilan ettiler para alıyor birikmişleri de varmış kendi de çalışıyor ev kendilerinin maddi sorunu yok ama tek başına iki çocuk büyütmek kolay mı çok azimli dimdik hayatta çok pozitif maşallah neyse işte onun d.günüydü bugün geçen laf arasında konu geçmişti pasta aldık gitmişken sonra yukarıda kutladık arkadaşlarla çok sevindi bende o sevindiği için sevindim bugün iki kişiyi birden sevindirmiş olucam yani. İnsanları mutlu etmek hoşuma gidiyor. Bir dua etseler yeter bana. Sabahtan dosyalama işlerim vardı öğlen bir saat filan orada takıldım sonra işime devam ettim derken bugün anlamadım nasıl akşam oldu.

MERAL amaneyyyy misafir hemde yemekli :)) allah kolaylık versin, ev temiz olsunda yemek tırt yaparsın hemde alasını yaparsın, yemekte sana çok güveniyorum

AYŞE hem evdesin hem gelmiyosun valla küsücem daha sık gel,keyfin nasil?

Ya kızlar esra erol 4 aylik bebegini ölü doğurmuş , Burcu geldi aklıma, kadına da çok üzüldüm, Rabbim böyle sınavları olanlara sabır ve güç versin, çeken bilir, az önce programa baktım kadın çok güçlü görünüyor.

canım çok sağol, amiin rabbim herkesin evladını sağsalim kucağına almayı nasip etsin,göstermeyenler genelde kız oluyor diyorlar onlar saklıyormuş sağlıklı olsunda kız erkek önemli değil
canım testlere sen geç kalmadın aslının doktoru erken yapıyor belki ikiz olduğu içindir bilmiyorum ama benimde aklıma takıldı şeker yüklemesi aç karnına sabah yapılıyor aslı o gün öğleden sonra gitti doktora.

ben geçen gittiğimde doktora sordum 1-2 haftaya hissedersin ilk başta seyirme gibi olur dedi bende arada sırada bişeyler oluyor sanki pıt pıt ama emin olamıyorum

aaaa şimdi senden duydum çok üzüldüm Allah sabır versin

Foto foto foto karnını görmek istiyoruzzz
En kısa zamanda benden önde gitmeye başladı oyyy çok fena kilo alıyorum ben ; ( nese bebişler sağlıklı olsunlarda
Ağzından bal damliyo ewett çok uslu olacak benim bebişlerim )
aslı ikizlerim ne alemde
İkizler iyiler teyzesi şükürler olsun senin kizin nasıl ??

Aynen öyle canım zaman çok çabuk geçiyor. ..Rabbim san a da isteye herkesede hayırlı zaman da hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
)) bizimkiler birbiriyle temas edemeselerde tekmeleriyle rahatsız ediyolardir kesin ) aminnn Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün
aslı senin minnakları yerim ben ya..ya o ilk usg resmini koymuştunya hiç unutmuyorm.kuzular yan yana yatıyolar yaa..
.
)) ewet cok komikler sizde benim aklımdasıniz Yağmuru görmeye gelmeyi çok istiyorum fırsat bulunca yicem onu )
Canım ikiz olduğu için galiba perinatolojiye de ikiz gebelik ya riskli gebelik olarak görülüyo ondan bi kaç öneride bulunda hatta senin doktoru mesut Öktem de olabilir ama o çok yoğun gitme dedi şimdi araştırıyorum bulurum iki hafta sonra gitcem
Canım ikiz olduğu için galibaa )) ben bi kaç kez hissettim sonra bida olmadı ama sanki içim acıyo gibi bişeyler oluyo )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…