- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #43.241
)) ewet cok komikler sizde benim aklımdasıniz Yağmuru görmeye gelmeyi çok istiyorum fırsat bulunca yicem onu
sağol cnm benin herşeyin hayırlısı olsun cnm ya demekki vakti zamanı var tombiş yanaklarından öpüyorum sende iyi bak kendineTuba canım inşallah Rabbim nasip eder de hayırlısıyla kolaylıkla umreye gidersin, inşallah nasip olur
Mesude canım günaydın benim tedavim iptal oldu, yumurta sayım yetersizmiş, hayirlısı olsun artık, öptüm sizi, dikkat edin kendinize
Herkese günaydın bıdıklar :))))
maşallah baya aktifsin yaa ama iyi kafanı dağıtmış olursun biz çıkamıyruz biyerlere bak salgında var yeni atlattık hastalığı korkuyorum kolay gelsin o zaman Rabbim utandırmasın inşallah bizde iyiyiz işte eve tıkılıp kaldık öyle yazı iple çekiyorumValla Mesudem nasıl olayım çok şükür RABBİM e bi sıkıntım yok....İçim bir tuhaf sadece haftadır garip bir sıkıntı var...Hamdolsun bir sebep yok ama...İşyerinde işler fecii kesat resmen sabah gelip akşam çıkıyorum...akşamları spora gidiyorum...Bu cumartesi yıllardan sonra ilk kez yemeğe misafir alıcam şimdi menüyle ilgileniyorum...Çok heyecanlıyım çookk...Sizin için gaayet sıradan bişey ama benim için yüzyılın olayı...Kızkardeşimin kayınvalidesi ve görümcesini davet ettim..eşleriyle birlikte elbette:)))
Sen de iyisin İNŞALLAH...
kıyamam çok zor cnm ne yapsın elma yağı ıle karnına masaj yap olmazsa doktora götür fitil falan veriri biliyorsun ben 4.5 ay betülün gazını ve tatasını mesajla yaptırdım Allah şifalar versin kuzuma öp benim için cennet kokulunuAminnn kuzum aminnn
İyiyiz kızımın dilinden anlamaya çalışıyorum başaramıyorum galiba bu sabah yine çığkık çığlığa kakamızı yapamıyoruz karnındanda ses geliyo şimdi sıxak su koydum uymaya çalışıyo ama kaliteli uyuyamıyo
Çekiyorum buket çwkmwzmiyşm pamukçuk olmuşuz
topiğin tek erkeimiydi şimdimaşallah onlara , senin doktor niye böyle erken erken davranıyor yaa şeker yüklemesine daha var 24 de yapıyorlardı galiba,perinatolojiye neden gideceksin aynı hastanedemi gideceksin yoksa başka biryeremi? bende 6 şubatta detaylı ultrasona gireceğim
amiin canım çok sağol rabbim sanada nasip etsin,banada hayırlısı ile kucağıma almayı nasip etsin inşallah, sende ümreye gitmek istiyormuşsun inşallah gidersin canım
amiin canım çok sağol
evet erkek canım,amiin rabbim sanada hayırlısı ile sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah (senin için ben tombiş yanaklı beyaz tenli bi kız düşünmüştüm inşallah öyle olur)
ya inşallah olursun cnm Rabbim hayırlısını versin sen sabret Rabbimden ümidini çekme inşallah bu günlerde geçeçek rabbime emanetsin sedoşumİnşallah gidersiniz canım.. Teyzemler yarın gidiyorlar o da çok heyecanlıydı çok istiyordu sana da nasip olsun inşallah canımm bize de bol bol dua edersin.
Canım valla benim tedavi olduğu yerde sayıyor hala yumurta baskılayıcı iğneleri vuruyorum her akşam hazır embriyom olduğu için yumurtalar baskılanacak ama regli olamıyorum regl olsam rahimi hazırlamaya başlıcaz 2 hafta sonra transfer olacak sağlıklı çözünürlerse tabi de zaten geç oluyorum ben pco dan dolayı ee iğnelerde geciktiriyormuş 39 gün oldu bugün iki gün önce dr aradım devam dedi söktürücü veremezmiş 3-4 gün sonra ara yine dedi bakalım ne diyecek bilmiyorum öyle yani sıkıldım artık.
Amaan Meral boşver birazda kesat olsun kafanı dinle yaa çok yoğun günler yaşadın zaten. Bende misafir alamıyorum arkadaş çevrem çocuklu filan haftasonları eşleri evde gelemiyorlar, kaynanam birkaç kere çağırdım ee onunda uyku düzeni bozuk hep denk geliyor gece uyuyamamış oluıyor yine, gündüz uyuyor oysa bir hafta önceden diyorum ama olmuyor onca hazırlık boşa gidiyor çağırmıyorum bende. O yüzden haklısın olağanüstü bir durum oluyor o zaman da biri geleceği zaman. Allah kolaylık versin canım çok güzel yemekler hazırlayacağına eminim.
aman iyi olsunlar iyi bak onlara totolarını yirim onların yaaa bende kızımda iyi hala iki dişimiz var biraz huysusuz dişlerimizden birde iyice emeklemeye oturmaya başladı hatta bi yerden tutunursa 5.6 dakka dikiliyo bizden böyleEn kısa zamandabenden önde gitmeye başladı oyyy çok fena kilo alıyorum ben ; ( nese bebişler sağlıklı olsunlarda
Ağzından bal damliyo ewett çok uslu olacak benim bebişlerim)
İkizler iyiler teyzesi şükürler olsunsenin kizin nasıl ??
Aynen öyle canım zaman çok çabuk geçiyor. ..Rabbim san a da isteye herkesede hayırlı zaman da hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
)) bizimkiler birbiriyle temas edemeselerde tekmeleriyle rahatsız ediyolardir kesin ) aminnn Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün
)) ewet cok komikler sizde benim aklımdasıniz Yağmuru görmeye gelmeyi çok istiyorum fırsat bulunca yicem onu )
Canım ikiz olduğu için galiba perinatolojiye de ikiz gebelik ya riskli gebelik olarak görülüyo ondanbi kaç öneride bulunda hatta senin doktoru mesut Öktem de olabilir ama o çok yoğun gitme dedi şimdi araştırıyorum bulurum iki hafta sonra gitcem
Canım ikiz olduğu için galibaa)) ben bi kaç kez hissettim sonra bida olmadı ama sanki içim acıyo gibi bişeyler oluyo )
Burcum ben carsamba gunu ise basladim anaokulunda degil bdevlet burosunda calisiyorum. O yuzden gelemiyorum kk bide 8 saat calisiyorum eve geldigimde uyumanak icin zor tutuyorum kendimi bugun dayanamadim uyudum aha simdide hala uyku tutmadi sabah 7 de bide ise gidecem :::)))
Isyerinde oturarak calstigim halde anam belim nasil agriyor alismisim tabi yurumeye veya uzanmaya.
Sen nasilsin canim hersey yolunda degilmi. Is ev es bebek isi bi sikinti yok umarim.
Canım ikiz olduğu için galiba perinatolojiye de ikiz gebelik ya riskli gebelik olarak görülüyo ondanbi kaç öneride bulunda hatta senin doktoru mesut Öktem de olabilir ama o çok yoğun gitme dedi şimdi araştırıyorum bulurum iki hafta sonra gitcem
Amaan Meral boşver birazda kesat olsun kafanı dinle yaa çok yoğun günler yaşadın zaten. Bende misafir alamıyorum arkadaş çevrem çocuklu filan haftasonları eşleri evde gelemiyorlar, kaynanam birkaç kere çağırdım ee onunda uyku düzeni bozuk hep denk geliyor gece uyuyamamış oluıyor yine, gündüz uyuyor oysa bir hafta önceden diyorum ama olmuyor onca hazırlık boşa gidiyor çağırmıyorum bende. O yüzden haklısın olağanüstü bir durum oluyor o zaman da biri geleceği zaman. Allah kolaylık versin canım çok güzel yemekler hazırlayacağına eminim.
MERAL amaneyyyy misafir hemde yemekli :)) allah kolaylık versin, ev temiz olsunda yemek tırt yaparsın hemde alasını yaparsın, yemekte sana çok güveniyorum
Burcuuum Burcuuumm ben ve yemekli misafir heeeellpp...Şimdi programı açıklıyorum;
Sabah saat 9 da Nursel Ablam geliyor...ALLAH ondan bin kere razı olsun o temizliği yaparken ben neler yapıcam;
Şimdi çorba olayı biraz karıştı ben Tennure Çorbası yapayım dedim..Eşim "o ne beee yap şöyle kıymalı miiis gibi bi Uzunköprü Tarhanası" dedi..Bilemedim ama galiba tarhana çorbası yapıcam kıymalı ne dersiniz çok mu basit kaçar...
Arkasından paçanga böreği yapıcam. (Bu da kocamın müdahelesidir. Ben ne güzel sodalı börek yapacaktım.. Becerebilirsen paçanga yap dicem ama zor dedi..baaaaanaaaa becerebilirsen heeyt dedim hop dedim benim beceremeyeceğim ne olabilir ki dedim ve paçangaya karar verdim:)))
Zeytinyağlı Kereviz + Hünkar Beğendi + elbetteki pilav (ama garnitürlü) + salata + tatlı olaraktan Trileçe (Bunu hazır alıcam)
Kızlar yazdım ama şimdi pişman oldum sileyim diyorum ama çok yazdım kıyamıyorum da...Galiba silmeyip yayınlıcam HAKKINIZI HELAL EDİN canlar ...Sonuçta hepiniz benden daha hamaratsınız bunların alalarını yaparsınız di mi?
Şimdiii önerisi olan yok bence bunu yapma onun yerine şunu yap diyen var mı? Varsa bugün akşam 6 ya kadar konuşsun yoksa sonsuza dek içinde tutsun...Zira alışverişi akşam yapıcam gece konuşup bana iş çıkarmayın...:))))
ya inşallah olursun cnm Rabbim hayırlısını versin sen sabret Rabbimden ümidini çekme inşallah bu günlerde geçeçek rabbime emanetsin sedoşum
günaydın caım arkadaşlarım ben birtürlü yazamıyorum forumu açıyorum başlıyor betül hanım ağlamaya. ayy gazman resmen Allah hayırlısı ile rahatlatsın inşallah bu gazlı bebeklerin hepsni. yazık üzülüyorumda yani uykusunda bile ıh ıh ıh diyip duruyor. gaz damlasını değiştirdim aguline diye bişey kullanıyordum o hem sanırım kabızlık yapıyor hemde gazını feci çirkin kokutuyordu. şimdi zinko veriyorum çok şükür hiç olmazsa hergün kaka yapar oldu maşallah. neyse sabah sabah çiş kaka mevzusu yapmiyim :))
dua listesini tamamladım herkesinkini oturdum bir gece sağlam kafamla okudum bitidim. lakin gün içerisinde böyle bişeyin imkanı yok :)
evden dışarı uzun süreliğine çıkamadığım için market siparişlerimide internet üzerinen veriyorum, onuda hallettim demin çok şükür. ama hayat nekadar pahalandı yaa eskiden mesela 50 lira tutan şeyler şimdi iki katı tutuyor.
kilo konusuna gelince hala 10 kilo fazlam var, öbek ve bel ve sırt çevremde huzurla mutlulukla durmaya devam ediyorlar, e tabi bende ne bulursam yeme modundayım, stresten koşu bandındaki yürüyüş sporumuda braktım resmen salmış vaziyetteyim hertürlü.
ve işte mutlu son betül uyandı yine öpüyorum sizi
Burcuuum Burcuuumm ben ve yemekli misafir heeeellpp...Şimdi programı açıklıyorum;
Sabah saat 9 da Nursel Ablam geliyor...ALLAH ondan bin kere razı olsun o temizliği yaparken ben neler yapıcam;
Şimdi çorba olayı biraz karıştı ben Tennure Çorbası yapayım dedim..Eşim "o ne beee yap şöyle kıymalı miiis gibi bi Uzunköprü Tarhanası" dedi..Bilemedim ama galiba tarhana çorbası yapıcam kıymalı ne dersiniz çok mu basit kaçar...
Arkasından paçanga böreği yapıcam. (Bu da kocamın müdahelesidir. Ben ne güzel sodalı börek yapacaktım.. Becerebilirsen paçanga yap dicem ama zor dedi..baaaaanaaaa becerebilirsen heeyt dedim hop dedim benim beceremeyeceğim ne olabilir ki dedim ve paçangaya karar verdim:)))
Zeytinyağlı Kereviz + Hünkar Beğendi + elbetteki pilav (ama garnitürlü) + salata + tatlı olaraktan Trileçe (Bunu hazır alıcam)
Kızlar yazdım ama şimdi pişman oldum sileyim diyorum ama çok yazdım kıyamıyorum da...Galiba silmeyip yayınlıcam HAKKINIZI HELAL EDİN canlar ...Sonuçta hepiniz benden daha hamaratsınız bunların alalarını yaparsınız di mi?
Şimdiii önerisi olan yok bence bunu yapma onun yerine şunu yap diyen var mı? Varsa bugün akşam 6 ya kadar konuşsun yoksa sonsuza dek içinde tutsun...Zira alışverişi akşam yapıcam gece konuşup bana iş çıkarmayın...:))))
Bal böcükleri iyi akşamlar
Meralim menü harika, hepsinide yap, hiç eksik kalmasın hatta kerevize bayılırım ben, sofrayı bolca donat, ama şunu söyleyeyim misafir bereketiyle gelir, kesin yemeklerin çoğu kalacak
Buketim şükür yağmur'un iğne işini atlatmışsınız maşallah suphanallah
Yasom canım benim Allah sana ve tüm annelere kolaylık versin
Sedoş seninde adetin hemen gelsin şelale gibi olsun bitsin çok uzamasın
Kızlar bugün bebek görmeye gittik maşallah 2 saat uyudu çocuk, hiç de sizin anlattığınız gibi korkunç görünmedi gözüme :))) e tabi bekarı hanım boşamak kolay :))) atıp tutuyorum ben :)))
Merhaba ben dun idrar testinde hamile olduğumu ogrendim adetimden 3 gun gecmesine ragmen iki cizgide cok koyu cikti. Daha doktora gitmedik ama benim ara ara kasiklarima adet olacakmisim gibi hafif ağrı giriyo bu normal mi acaba....
zaten korkunç değil anacım..sadece durum bu sana anlatayım..ağlayınca panik oluyosun elin ayağına dolanıyo..oysaki çocuk ya açtır ya altı pistir ya gazı vardır..ama ağlamasına dyaanamıyosun eğer gaz sorunu çoksa öle panik oluyosun.benim kuzu çok gazlı değil aslında çok gazlı ama gazı çıkarıyo..bildiğin zaaaaaaaaartt zuuuuuuuuuuurrt daaaaaaaaaartt...durum bu ama geçen kuru fasulye yediğimde yavrum iki dakka durmamıştı..sancısından uyuyamamıştı daişte böyle olunca çaresiz hissediyosun kendini..ama gazı yoksa yiyo içiyo uyuyo...hele biraz büyüdümü benimki gibi agulamaya başlıyoo..hoşuna gidiyo..ama iki dakka yanından ayrılmadan durmadan sallanması icap ediyorsa her işin kalır..buda seni iyice paniğe sürükler...yoksa korkunç felan değil:))eğer anneysen bebeğin uyuyosa sende bir iş yapacaksın..dinlenmeye fırsat bulamayacaksın..iş yapman lazım..durum bu..benim kayın validem yanımdaydı da iş yapmaya fırsat buldum..ama kemdi haline kalmakta güzel..mesela gidin gezin diyo..gidesim gelmiyo.zaten martta işe başlayacam..nasıl başlıyacam bilemiyorumya...bakalım hayırlısı..
olur canikom olur..dert etme..adet gibi olur..belirtiler aynıdır..hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?