- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #43.261
Teşekkürler bende korkmustum neden hala agri giriyo diye
Peki cok tesekkurker ;-)üzülme ama ayağını sıcak tut..belirtiler aynıdır..kanaman bile olabilir..kontrollu ol sadece..
canım valla tarhanayı yapacaksan kıymalı yapma zaten paçanga pastırmalı, ayrıca hünkar beğendi var etli o yüzden ya kıyma koyma ya da başka çorba yap yayla olabilir, mercimek olabilir ne bileyim sen bilirsin diğerleri iyi börek var, zeytinyağlı var, ana yemek pilav da güzel ama kerevizi herkes sevmeyebilir pırasa mı yapsaydın acaba bir de akşamdan zeytinyağlıı bir şey olmaz dolapta onu sevmeyen onu yerdi. Hünkar beğendi zordur yapabiliyorsan helal olsun basit değil yani menün. Yoğurtlu bir şey daha m olsaydı acaba mesela karnabahar kızartıp yoğurtlu filan ama fazla olur canım bence gayet güzel yani
meraaal seda yazınca hatırladım bencede paçanga yap ama kocacığın abartmış sanki, nesi zorki onun al hazır yufkayı koy içine malzemeri kızart bitti gitti
Meralllll kiz ne guzel anlatmisin benim evde yemek yok biliyon mu bu qksammm bende grlebilirmiyimmm:1insanin sana misafir olasi geliyo valla he:)))
Bal böcükleri iyi akşamlar
Meralim menü harika, hepsinide yap, hiç eksik kalmasın hatta kerevize bayılırım ben, sofrayı bolca donat, ama şunu söyleyeyim misafir bereketiyle gelir, kesin yemeklerin çoğu kalacak
Buketim şükür yağmur'un iğne işini atlatmışsınız maşallah suphanallah
Yasom canım benim Allah sana ve tüm annelere kolaylık versin
Sedoş seninde adetin hemen gelsin şelale gibi olsun bitsin çok uzamasın
Kızlar bugün bebek görmeye gittik maşallah 2 saat uyudu çocuk, hiç de sizin anlattığınız gibi korkunç görünmedi gözüme :))) e tabi bekarı hanım boşamak kolay :))) atıp tutuyorum ben :)))
meraaaaaaaaaaaal
sana bi kocakarı reçetesi vereyim..yemek leri yaparken tebbet oku..bereketli olsun.
Tatlisim buyudukce uyku duzenleri oturuyo bebeklerin bazi bebeklerde coook sakin oluyo tatlisim bebisinden bebisine degisiyoBal böcükleri iyi akşamlar
Meralim menü harika, hepsinide yap, hiç eksik kalmasın hatta kerevize bayılırım ben, sofrayı bolca donat, ama şunu söyleyeyim misafir bereketiyle gelir, kesin yemeklerin çoğu kalacak
Buketim şükür yağmur'un iğne işini atlatmışsınız maşallah suphanallah
Yasom canım benim Allah sana ve tüm annelere kolaylık versin
Sedoş seninde adetin hemen gelsin şelale gibi olsun bitsin çok uzamasın
Kızlar bugün bebek görmeye gittik maşallah 2 saat uyudu çocuk, hiç de sizin anlattığınız gibi korkunç görünmedi gözüme :))) e tabi bekarı hanım boşamak kolay :))) atıp tutuyorum ben :)))
Tatlicim keskede ben simdi kucagimda minnacik bebemle nasil dusem yollaraSedoşum misafirlerim bildiğin et obur beslendiklerinden her bişeyi etli yap dedi kardeşim acaba diyorum salataya da kıyma mı serpelesem.:))) Hünkar beğendiyi Ramazan da kocama yaptıydım inan bana acayip kolay ...ben çok keyif almıştım ve çok şükür fena da olmamıştı...Daha da bişey yapmıcam be Sedam malesef elim çok hızlı değil yetiştiremem diye korkuyorum..Bi de üstüne afiyet panikleyince kitlenirim ben....
Bugün sabahtan akşama yemek tarifi okudum Özlem..Şaka gibi ben de bişey zannediyodum paçangayı...valla benim sodalı börek daha meşakkatliydi...bu emeğe değil de cebe yönelik bir börek gibi ama bunu kocama söylemicem ona bittim bittim en çok bu paçanga uğraştırdı beni dicem çaktırma;()
Hiiiii kurban olurum ne demeeeekkk başım üstüne...yemin ederim lafta değil büyük mutluluk duyarım...Keşke gelsen...Keşke gelseniz....
Kesinlikle Burcum çok haklısın artacak biliyorum bu haftayı da o yemeklerle kapatırım diyorum...Malum nohut hala bitmedi:)))
Buketiiimm biz de Ettehiyatü yü okuruuuzz...A aaaa çok şaşırdım tamamdır ALLAH izin verirse yarın da Tebbet i okuyayım...Üstüne de Ettehiyatüyü...Reçete için çok saol)
meraaal seda yazınca hatırladım bencede paçanga yap ama kocacığın abartmış sanki, nesi zorki onun al hazır yufkayı koy içine malzemeri kızart bitti gitti
Sedoşum misafirlerim bildiğin et obur beslendiklerinden her bişeyi etli yap dedi kardeşim acaba diyorum salataya da kıyma mı serpelesem.:))) Hünkar beğendiyi Ramazan da kocama yaptıydım inan bana acayip kolay ...ben çok keyif almıştım ve çok şükür fena da olmamıştı...Daha da bişey yapmıcam be Sedam malesef elim çok hızlı değil yetiştiremem diye korkuyorum..Bi de üstüne afiyet panikleyince kitlenirim ben....
Bugün sabahtan akşama yemek tarifi okudum Özlem..Şaka gibi ben de bişey zannediyodum paçangayı...valla benim sodalı börek daha meşakkatliydi...bu emeğe değil de cebe yönelik bir börek gibi ama bunu kocama söylemicem ona bittim bittim en çok bu paçanga uğraştırdı beni dicem çaktırma;()
Ozosssss kiz oglus geliyomus ne guzelrabbim uzun omurler versin ins saglicakla gelsin bebek sekeri kapi susu yelek falqn ne lazsa soyle cekinme
Bedriyecîm aslıcım ve ferhancım dualarınızı okudum tam cuma saatinde duanızı da okudum Rabbim kabul etsin amin
hadi hayırlı olsun tedavin..Allah tamamına erdirsin...inşallah sonuç istediğimiz gibi olurKızlarrr dr gittim bugün. Baya bekledim akşam regl olduğum için radevu alamamıştım eşimin de üniversiteye gitmesi gerekiyordu öğrencisiyle labta işleri vardı tam gidecekti o çağırdılar neyse işte sorun yok gayet iyi başladık tedaviye çok şükür. Lucrin baskılayıcı iğneye devam maalesef kurtulamadım neyse incecik zaten sorun olmuyor, yanında hap kullanıcam 31 ocakta gidicem bir daha kontrole yumurta takibi olmadığı için dondurulmuşlarda sık sık gitmicem ilaçları kullancam rahim kendisi kalınlaşacak zaten de 6-7 şubat gibi de transfer polacak Allahın izniyle.
Şimdi benim rahmim yüksek östrojene rağmen sınırda kalınlaşmıştı tabi estrofem filan kaşınlaştırıcak ama nar suyu iyi dediler kalınlaşöaya kullansam mı acaba hemen olmasa da bir hafta sonra başlasam biraz içsem diyorum. Ananas yicem trabsfere yakın mutlaka tutunmayı kolaylaştırıyormuş Meralimde yemişti talihsizlik yaşadı ama bir çok kişiden de duydum bunu yapıcam. İki durum var biri rahimimin transfere uygun şekilde kalınlaşması bir de embriyolarımın sağlıklı çözülmesi inşallah hayırlısıyla transfer yapılır rapor olarakta doktorun yetkisi yok sgk ya bağlı olmadığı için acle yazdırırız dedi 5 gün bir yazarız 5 gün bir daha yazarız dedi 10 gün ya maksat gözüksün yanii orada.
Ay burcu ya bende bunlari dusunuyorum hep dogumdan korkuyorum ve sonrasini dusunuyorum acaba gerektigi gibi bakabilecekmiyim diye dusunuyorum. Rabbim kolayligini verir Insaallah diyorum sonra kendi kendime
Kızlarrr dr gittim bugün. Baya bekledim akşam regl olduğum için radevu alamamıştım eşimin de üniversiteye gitmesi gerekiyordu öğrencisiyle labta işleri vardı tam gidecekti o çağırdılar neyse işte sorun yok gayet iyi başladık tedaviye çok şükür. Lucrin baskılayıcı iğneye devam maalesef kurtulamadım neyse incecik zaten sorun olmuyor, yanında hap kullanıcam 31 ocakta gidicem bir daha kontrole yumurta takibi olmadığı için dondurulmuşlarda sık sık gitmicem ilaçları kullancam rahim kendisi kalınlaşacak zaten de 6-7 şubat gibi de transfer polacak Allahın izniyle.
Şimdi benim rahmim yüksek östrojene rağmen sınırda kalınlaşmıştı tabi estrofem filan kaşınlaştırıcak ama nar suyu iyi dediler kalınlaşöaya kullansam mı acaba hemen olmasa da bir hafta sonra başlasam biraz içsem diyorum. Ananas yicem trabsfere yakın mutlaka tutunmayı kolaylaştırıyormuş Meralimde yemişti talihsizlik yaşadı ama bir çok kişiden de duydum bunu yapıcam. İki durum var biri rahimimin transfere uygun şekilde kalınlaşması bir de embriyolarımın sağlıklı çözülmesi inşallah hayırlısıyla transfer yapılır rapor olarakta doktorun yetkisi yok sgk ya bağlı olmadığı için acle yazdırırız dedi 5 gün bir yazarız 5 gün bir daha yazarız dedi 10 gün ya maksat gözüksün yanii orada.
aynen cebe yönelik bi tarif yoksa bi zorluğu yok sen kocacığını kandır iyi düşünmüşsün en çokta o yordu beni de
amiin canım çok sağol, canım yaa oda falan yapmayacağım küçük bi beşik alıp kendi odamıza koymayı düşünüyorum o yüzden kapı süsüne falanda gerek olmaz sanırım, ben bi ara bi patik başlamıştım ama daha ortada bebek falan yoktu onu devam ettirememiştim şimdi elime alabilirsem onu yapayım diye düşünüyorum pek iyi değilimdir örgü işlerinde,düşünmen yeter canım çok sağol
Gümnaydın canlarım dün gece bir arkadaşım doğurdu, yanına gittim başından sonuna kadar her anını yaşadım, doğumu görmedim ama çığlıkları duydum ve aklıma çiğdem ve yasemin geldi, onların doğumu zor olmuştu, inan ki kapıda beklerken bayılacaktım korkudan, Rabbim doğum yapacak herkese kolaylık versin, ve tabi sonra arkadaşımla konuştum, korkan sadece kapı da bekleyeyenler, içerde doğumda olanlara Allah öyle bir guç kuvvet veriyo ki maşallah ya rabbim, Allahın kudretini bir kere daha gördüm ve Aslı, bir kız vardı genç karnı kocaman ama kooooocaman sordum doğum mu geldi diye, yok ben 7 aylık ikizlere hamileyim, sancım geldi kontrole geldim sorun yokmuş dedi, aslı senin kocaman bir göbegin olcaka kızzzzzz vee bebek çok tatlıydı savunmasız minik ve beyaz :))) Rabbim isteyen herkse nasip etsin, Allah kimseye büyük acılar yaşatmasın
Canim tatlis arkadasim brnim 27 saat sanci ceken biri olaraktan fazla dogum tecrubesi yasama ne kadar az bilirsen o kadar iyi diyor satirlarima sunuda eklemek istiyorum ki bol sabir ve yola devam ins bir an once anne olursunda bide senden dinleriz anneligiBUKET VE DIDEM yazdıklarınızı okudum, eminim ki tam da anlattiğinız gibidir, ben şuan anneliği düşününce korku ve endişe hissediyorum sadece, ama buda benim mallığımdan kaynaklanıyor kimse korkmasın, sorun bende :)))) bir bebeğe sahip olmak nasıl birşey inanın hiç anlayamıyorum, sizin anlattıklarınız fiolm gibi geliyor bana :)) şuan halimden memnunum hamdolsun, bebek için hırs yapmak bana psikoljik sorunlardan başka bişey getirmedi, sahip olduklarıma şükretmek en doğrusu, bebek zaten nasipse olacak, acaba bu sözleri dünkü doğum tecrübemden dolayimi söylüyorum ???? :)))))))))
Canim aysemmm anne olunmuyo canim rabbim icimize onu vermis zaten sen hic bise yapmasanda bi bakiyosun aasa anne olmussun bile nasil oldugunu sen bile anlamiyosunAy burcu ya bende bunlari dusunuyorum hep dogumdan korkuyorum ve sonrasini dusunuyorum acaba gerektigi gibi bakabilecekmiyim diye dusunuyorum. Rabbim kolayligini verir Insaallah diyorum sonra kendi kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?