- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #43.281
Canim tatlis arkadasim brnim 27 saat sanci ceken biri olaraktan fazla dogum tecrubesi yasama ne kadar az bilirsen o kadar iyi diyor satirlarima sunuda eklemek istiyorum ki bol sabir ve yola devam ins bir an once anne olursunda bide senden dinleriz anneligi
Canim aysemmm anne olunmuyo canim rabbim icimize onu vermis zaten sen hic bise yapmasanda bi bakiyosun aasa anne olmussun bile nasil oldugunu sen bile anlamiyosun
ayşem Allah bu durumu yaşayan herkese güç veriyor eminim, sende öyle olacaksın, herşeyin üstesinden geleceksin eminim, çünkü Allah var, Allahın kudreti var, bu arada sen kaçhaftalık oldu, niye senin hamilelik takvimin yok, haftan yaklaşında Allahın izniyle sana da fetih suresi okucaz
Süreç çok huzurlu ve kolay gecsin inşallah..
Sedoş yakıyı aldım kremide aldım :))
Tatlicim valla bendr oyku nisaya bi besik aldim sadece zatem emzirdigin surece seninle kalcak bebisbende oyle dusundugumden yapmamistim odasini kapi susu falan bizim odanin kapusinda asili sen merak etme nineler sana birakmaz orgu isini falan bi bakarsin dolmus tasmis her yer benim annem sagolsun yorganina kadar almisti hic elbise bile almadim desem yeri o kadar cok geliyoki inan cok bereketli oluyolar bebek sekeri falan yapmayi dusunuyomusun
Cok tatli heyecanlar bunlar canimcim ya ayyyysağolsun annem ilk bebeğime yapmıştı bir kaç örgü ablamında battaniye sözü var hatta başlamıştıda ama oda yarıda kalmıştı şimdi devam eder,görümcem patik yapmıştı ama pembeartık o da yenisini yapar dimi ama, sağolsun yapanlar olur işte annem ablam bile yeter,kendi odamın kapısını süslemem herhalde bakalım zaman gösterir bebek şekeri falan elimden gelirmi bilmiyorum olmadı hazır alırım bişeyler
Burcum senin tevekkulune bayiliyorum ya masallahDidoş tatlim yazdiklarinda sana çok çok hak veriyorum. Allahin kudreti var hamdolsun. Olmasa biz nasip bu kadar şeyin üstesinden gekebiliriz ki? Ben yaptim diye birşey yol Allah nasip etti diye bir şey var. İnşallah da isyan etmeden bu inanca devam ederim. Herkes eder. Bu arada 27 saat sanci amaaaaanin ya Rabbim. :)))
Cok tatli heyecanlar bunlar canimcim ya ayyyybebisim oldu hala hevesim gecmedi he hep boyle yapasim var bisiler sende yap hazirla elinin emegi gibisi yok disarida cpk kazikliyplar kiz cok pahali esime bu gun bizim kiza bi cingirak al dedim sormus 30 lira demisler yuh dedin seytan yap ucuz ucuz sat diyo ama pek guvenemiyprum alan olurmu falan diye sahsen:26: isim falan dusunmeye basladinoz mi
canım heves etmez olurmuyum hergün kıyafetlere bakıp duruyorum internette ama şuan çok erken almak istemiyorum ve eşimde izin vermiyor,el emeği tabiki başkadır da hiç denemedim elde süs eşyası falan yapmayı becerebilirmiyim bilmiyorum, henüz isim bulamadık bu gidişlede bulamayız gibi geliyor bana artık hayırlısı
Canim tatlis arkadasim brnim 27 saat sanci ceken biri olaraktan fazla dogum tecrubesi yasama ne kadar az bilirsen o kadar iyi diyor satirlarima sunuda eklemek istiyorum ki bol sabir ve yola devam ins bir an once anne olursunda bide senden dinleriz anneligi
Canim aysemmm anne olunmuyo canim rabbim icimize onu vermis zaten sen hic bise yapmasanda bi bakiyosun aasa anne olmussun bile nasil oldugunu sen bile anlamiyosun
ayşem Allah bu durumu yaşayan herkese güç veriyor eminim, sende öyle olacaksın, herşeyin üstesinden geleceksin eminim, çünkü Allah var, Allahın kudreti var, bu arada sen kaçhaftalık oldu, niye senin hamilelik takvimin yok, haftan yaklaşında Allahın izniyle sana da fetih suresi okucaz
Süreç çok huzurlu ve kolay gecsin inşallah..
Sedoş yakıyı aldım kremide aldım :))
Tuğbaaaa inanmıyoruuumm...Görünce şok oldum ben de 14 Şubat ta 70 Kilo yazıp buzdolabımın üstüne yapıştırdıımm...Ay çok helecan yaptım...Sen başladığın günden bugüne kaç kilo verdin? Ayıptır sorması şimdi kaç kilosun?
İnşallah canım.. iyi yapmışsın bak kullan inşallah faydasını göreceksin ama eşin sürerken ovsun güzelce bandı da kullan şifa olsun inşallah..
Cok tatli heyecanlar bunlar canimcim ya ayyyybebisim oldu hala hevesim gecmedi he hep boyle yapasim var bisiler sende yap hazirla elinin emegi gibisi yok disarida cpk kazikliyplar kiz cok pahali esime bu gun bizim kiza bi cingirak al dedim sormus 30 lira demisler yuh dedin seytan yap ucuz ucuz sat diyo ama pek guvenemiyprum alan olurmu falan diye sahsen:26: isim falan dusunmeye basladinoz mi
Burcum senin tevekkulune bayiliyorum ya masallahRabbimin bu kadar duani sevme nedeni bu su beser halinle bile anlayabiliyorsun bunu en zor aninda elini kocaninkinin ustune koy o bile en buyuk nimet be burcum rabbim huzurumuzu bozmasin ins
Yaaaa hic sorma tam 27 saat p kadar dua ettt ettt sen en sob artik cennetide istemiyorum Rabbim kurtar brni dedim kiz gitti cennet
Kizlar kizlar kizlarrrr
24 ocak bizim evlilik yil donumumuz soylr guzel omur boyu unutamayacqgi bisiyler yapmak istiyorum sizce naapabilirim soyle pratik. Oyku nisa var malum cok bisi yapamiyorum gecrdende yapamam anlar naaapsammmm
tatlım uzun sure oldugu baslayalı ama dıyetısyen 3 hafta oldu yarın tartı gunum bakalım hayırlısı menulerımı zayıflama yarısmasında paylasıyorum ordan gırp bakabılırsın tatlım zor degıl ggercenten.kendım yaparken hep ac kalarak metebolızmamıda mahvetmışım 29 yasına gırıyorum 38 yasında bır bayanın metebolızması varmıs bende oyuzden morelım bozuldu daha sıkı daha saglıklı baslasım nasıpse 14 subatta 70 olamasam bıle 72-73 kesın olucam o gure erer gorursek
amin sedoşum inşallah, bel ağrım için ne gerekiyorsa deniyorum bide bunu deneyim inşallah
didoş bende sana tavsiye eğer öykü'den vakit bulabilirsen, bir iki bir şey yap, face de sayfa yap yayınla bak Gül ne güzel şeyler yapti, burda da bir yer var kadınların el emekleri segileniyor orada da sergilersin, ilk başlarda tabiki az satarsın belki hiç satmazsın, ama zamanla çevren olur, ben seni çoooook destekliyorum,
didoş, senin ve öykü'nün resimlerinden oluşan bir slayt hazirla, sizin en sevdiginiz müzik eşliğinde, başka bir fikir gelirse aklima yazarim
maşallah tubiş, yazi6ladıkça metabolizma yaşinda gençleşecek, gel de anlat neler yaptığını biraz bizi gaza ver lütfen senin gini birine çok ihtiyaç var
Gümnaydın canlarım dün gece bir arkadaşım doğurdu, yanına gittim başından sonuna kadar her anını yaşadım, doğumu görmedim ama çığlıkları duydum ve aklıma çiğdem ve yasemin geldi, onların doğumu zor olmuştu, inan ki kapıda beklerken bayılacaktım korkudan, Rabbim doğum yapacak herkese kolaylık versin, ve tabi sonra arkadaşımla konuştum, korkan sadece kapı da bekleyeyenler, içerde doğumda olanlara Allah öyle bir guç kuvvet veriyo ki maşallah ya rabbim, Allahın kudretini bir kere daha gördüm ve Aslı, bir kız vardı genç karnı kocaman ama kooooocaman sordum doğum mu geldi diye, yok ben 7 aylık ikizlere hamileyim, sancım geldi kontrole geldim sorun yokmuş dedi, aslı senin kocaman bir göbegin olcaka kızzzzzz vee bebek çok tatlıydı savunmasız minik ve beyaz :))) Rabbim isteyen herkse nasip etsin, Allah kimseye büyük acılar yaşatmasın
Olur tatlim olur hayirlisi insan ister istemez tedbirlidir haklisin ams Rabbim korur brbisini ins icini ferah tut sen yoksa hepsi oluyo hamilelik nasil gidiyo
Kızlarrrr herkese mutlu pazarlarrr)) biz geldik hafta içi gelemedim geliyimde biraz laf yetistiriyim dedim ))
Sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var şimdi doğum yapan hatunlar sizler nasıl besikler aldınız?hangileri kullanisli?
bide doğum icin sekerdi kurabiyaydi kapı süsüydü onları araştırıyorum ama ikiz olarak bakmak ayrıca bi emek istiyo))
Ben top olup yuvarlanmadan önce alışveriş yapmalıyım zira kısa bi süre sonra mümkün olmayacak))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?