Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Didoş tatlim yazdiklarinda sana çok çok hak veriyorum. Allahin kudreti var hamdolsun. Olmasa biz nasip bu kadar şeyin üstesinden gekebiliriz ki? Ben yaptim diye birşey yol Allah nasip etti diye bir şey var. İnşallah da isyan etmeden bu inanca devam ederim. Herkes eder. Bu arada 27 saat sanci amaaaaanin ya Rabbim. :)))

İnşallah canım.. iyi yapmışsın bak kullan inşallah faydasını göreceksin ama eşin sürerken ovsun güzelce bandı da kullan şifa olsun inşallah..

sağolsun annem ilk bebeğime yapmıştı bir kaç örgü ablamında battaniye sözü var hatta başlamıştıda ama oda yarıda kalmıştı şimdi devam eder,görümcem patik yapmıştı ama pembe artık o da yenisini yapar dimi ama, sağolsun yapanlar olur işte annem ablam bile yeter,kendi odamın kapısını süslemem herhalde bakalım zaman gösterir bebek şekeri falan elimden gelirmi bilmiyorum olmadı hazır alırım bişeyler

sedacığım canım hayırlı olsun start vermişsiniz,inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın,rabbim emeklerini boşa çıkarmasın

Cok tatli heyecanlar bunlar canimcim ya ayyyy bebisim oldu hala hevesim gecmedi he hep boyle yapasim var bisiler sende yap hazirla elinin emegi gibisi yok disarida cpk kazikliyplar kiz cok pahali esime bu gun bizim kiza bi cingirak al dedim sormus 30 lira demisler yuh dedin seytan yap ucuz ucuz sat diyo ama pek guvenemiyprum alan olurmu falan diye sahsen:26: isim falan dusunmeye basladinoz mi
Burcum senin tevekkulune bayiliyorum ya masallah Rabbimin bu kadar duani sevme nedeni bu su beser halinle bile anlayabiliyorsun bunu en zor aninda elini kocaninkinin ustune koy o bile en buyuk nimet be burcum rabbim huzurumuzu bozmasin ins
Yaaaa hic sorma tam 27 saat p kadar dua ettt ettt sen en sob artik cennetide istemiyorum Rabbim kurtar brni dedim kiz gitti cennet

canım heves etmez olurmuyum hergün kıyafetlere bakıp duruyorum internette ama şuan çok erken almak istemiyorum ve eşimde izin vermiyor,el emeği tabiki başkadır da hiç denemedim elde süs eşyası falan yapmayı becerebilirmiyim bilmiyorum, henüz isim bulamadık bu gidişlede bulamayız gibi geliyor bana artık hayırlısı

Olur tatlim olur hayirlisi insan ister istemez tedbirlidir haklisin ams Rabbim korur brbisini ins icini ferah tut sen yoksa hepsi oluyo hamilelik nasil gidiyo

Kizlar kizlar kizlarrrr
24 ocak bizim evlilik yil donumumuz soylr guzel omur boyu unutamayacqgi bisiyler yapmak istiyorum sizce naapabilirim soyle pratik. Oyku nisa var malum cok bisi yapamiyorum gecrdende yapamam anlar naaapsammmm

dogru dedin anne olunmuyor. sen nasilsin minnosun resmini görmedim hic bi ara göstersene

cok güzel dedin Rabbim güzel ve hayirli günler yasamayi nasip etsin hepimize Insaallah. Niz suan 19+4 olduk canim cok sükür. darisi senin sedanin meralin ve tüm isteyenlere Insaallah

tatlım uzun sure oldugu baslayalı ama dıyetısyen 3 hafta oldu yarın tartı gunum bakalım hayırlısı menulerımı zayıflama yarısmasında paylasıyorum ordan gırp bakabılırsın tatlım zor degıl ggercenten.kendım yaparken hep ac kalarak metebolızmamıda mahvetmışım 29 yasına gırıyorum 38 yasında bır bayanın metebolızması varmıs bende oyuzden morelım bozuldu daha sıkı daha saglıklı baslasım nasıpse 14 subatta 70 olamasam bıle 72-73 kesın olucam o gure erer gorursek

İnşallah canım.. iyi yapmışsın bak kullan inşallah faydasını göreceksin ama eşin sürerken ovsun güzelce bandı da kullan şifa olsun inşallah..

amin sedoşum inşallah, bel ağrım için ne gerekiyorsa deniyorum bide bunu deneyim inşallah

didoş bende sana tavsiye eğer öykü'den vakit bulabilirsen, bir iki bir şey yap, face de sayfa yap yayınla bak Gül ne güzel şeyler yapti, burda da bir yer var kadınların el emekleri segileniyor orada da sergilersin, ilk başlarda tabiki az satarsın belki hiç satmazsın, ama zamanla çevren olur, ben seni çoooook destekliyorum,

Kizlar kizlar kizlarrrr
24 ocak bizim evlilik yil donumumuz soylr guzel omur boyu unutamayacqgi bisiyler yapmak istiyorum sizce naapabilirim soyle pratik. Oyku nisa var malum cok bisi yapamiyorum gecrdende yapamam anlar naaapsammmm

didoş, senin ve öykü'nün resimlerinden oluşan bir slayt hazirla, sizin en sevdiginiz müzik eşliğinde, başka bir fikir gelirse aklima yazarim

maşallah tubiş, yazi6ladıkça metabolizma yaşinda gençleşecek, gel de anlat neler yaptığını biraz bizi gaza ver lütfen senin gini birine çok ihtiyaç var

bak bak bak fantazilere bak..slaytlar mılaytlar..amanda aman..

))) sen şimdi görsen benim gobekimi )) bi kac ay sonra nolur bilemiyorum watsaptan yollayim bi ara

Kızlarrrr herkese mutlu pazarlarrr )) biz geldik hafta içi gelemedim geliyimde biraz laf yetistiriyim dedim ))
Sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var şimdi doğum yapan hatunlar sizler nasıl besikler aldınız?hangileri kullanisli?
bide doğum icin sekerdi kurabiyaydi kapı süsüydü onları araştırıyorum ama ikiz olarak bakmak ayrıca bi emek istiyo ))
Ben top olup yuvarlanmadan önce alışveriş yapmalıyım zira kısa bi süre sonra mümkün olmayacak ))

herkese iyi pazarlar çok uzun zaman olmuş forma girmeyeli neler olmuş neler hamişler doğum yapanlar ben hariç herkeste değişiklik olmuş yasemine kocaman öpücükler bebişi hayırlı olsun rabbim uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin. hamişlerde kolay doğumlar inşallah.rabbim banada en kısa zamanda tatdırsın inşallah

Olur tatlim olur hayirlisi insan ister istemez tedbirlidir haklisin ams Rabbim korur brbisini ins icini ferah tut sen yoksa hepsi oluyo hamilelik nasil gidiyo

çok şükür canım hamilelik iyi gidiyo, bir yaramazlık yok, 24 ocak evlilik yıl dönümünüz müş 23 ocakta benim eşimin doğum günü ne hediye alsam ne yapsam bilemedim

Biz park yatak aldık cnm ama daha kızım hiç uatmadı oturma odasında açılan üçlü koltugumuz var orda yatıyoruz ikimizde :)))))))

ASLI
SÜNDÜZ
TÜMAY
BEDRIYE
FERHAN

canlar dualarınızı şimdi okudum, adetliyken okumak istemedim, gecikti hakkınızı helal edi, hepinizin gönlünden geçenleri biliyorum, kalbinizdeki dileklerinizin hayırlısıyla olması için tek tek dua eettim Rabbim kabul etsin inşallah

ben geldim..

yağmur hanımın bu gün uyumayacağı tutttu..dün iki saatte bir uyuyup uyanıp yedi bi daha yattı..bu günde yarın saat uyudu gerisinde uyanık...gece uyuyo ama uyuyana kadarda uğraştırıyo..dün bütün gün uyumuştu..bi uyku düzeni tuttturamadık..

sizin bıdıklar kaç saat uyuyo hatunlar...cevap bekliyorum..uyanık kalma saatleri artıyomuş ama bugünde hep uyanık tı bee..

aslı beşik sormuşsun.bende park beşik aldım..o daha kullanışlı 3 yaşına kadar yatabiliyo..zaten senin yanında olacak.. sen büyüklerinden alırsın bebekleri enine yatırırsın:))malum masraf iki kat..bu nedenle herşeyi iyi düşün..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…