Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bak bak bak fantazilere bak..slaytlar mılaytlar..amanda aman..

heeee valla :)))))) aklıma bu geldi :)))))))

))) sen şimdi görsen benim gobekimi )) bi kac ay sonra nolur bilemiyorum watsaptan yollayim bi ara

ayyy Aslım yolla yolla, inan ki o kızı görünce sen geldin aklıma, koca bir göbüşün olacak, artık kesin :))))

Amin inşallah sende buraya hamile haberini vermeye gelirsin

Biz park yatak aldık cnm ama daha kızım hiç uatmadı oturma odasında açılan üçlü koltugumuz var orda yatıyoruz ikimizde :)))))))
Ohhh misss Ayy senin bi tane ama biz eşimle hamilelikten önce aramıza alır uyuruz dioduk ama şimdi 2tane onlarla nasıl sığariz
Allah razı olsun canım Rabbim seninde güzel gönlüne göre versin
Ama birbirlerini rahatsız etmezlermi öyle?? Ya ben bide sallananlar var onlardanda alcam bambuda var ya Buket bi 2dolap 2yatak bide etijer aliriz diyoruz ayy cok masraf ; (( ayyy olsun kuzucuklar hayırlısıyla gelsinlerde ama park yatak daha iyi galiba ben onda yoğunlaşıyım

Ayyy burjuuuuben nasıl tasicamki korkarım en fazla 1 ay daha çalışırım ondan da emin değilim ; (

yok kız niye rahatsız etsinler..ben televizyonda gördümde ondan..

tatlım menumun resmını gonderıyım ıstersen sana bugun de randevumvar aksam cıkısta nasıpse bakalım gelen gıden varmı cok merak edıyorum:)

btskn/bircan 20.01.2014 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ,kolay doğum ve hayırlı evlat

Bircanım sabah okudum duanı...RABBİM sağlıklı bir doğumla birlikte bebeğini kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH...

Mrb canlar nasıksınız? Biz 1. Ay aşımızı olduk 14 günde 300 gr almış bieaz azıma geldi dün gecede kustu bi nefesi kesildi aklım çıktı rabbim yardımcımız olsun

Yaaa olurmukine olmazsa deneriz sonra alırız

tatlım benim görümcem de bir tane büyük park yatak aldı, 6 aya kadar yan yana dikine yatırdı bebeleri, sonra normal mobılya yatak aldı 2 tane

tatlım menumun resmını gonderıyım ıstersen sana bugun de randevumvar aksam cıkısta nasıpse bakalım gelen gıden varmı cok merak edıyorum:)

ayyy tuğba, egzersizde verdi mi onu da yayınla kızzzzzzz

gelen giden var mı??? derken??? bebiş mi sordun :)

Mrb canlar nasıksınız? Biz 1. Ay aşımızı olduk 14 günde 300 gr almış bieaz azıma geldi dün gecede kustu bi nefesi kesildi aklım çıktı rabbim yardımcımız olsun

Amanın Allah korusun, kusmada boğulmayı engelleyen yastık var Nazo ondan haberin var mı?

Ilk etapta egzersız vermıyo tatlım gelen giden derkende kılo anlamında dedım yagmı su mu ne alemde dıye bu arada 3 gündür kahverengı lekelenmem var hala sokulemedım ya havalardanmı neden anlamadım gıttı. Bugun sımsıyah gelmış ped koymuştum sonradansa bakmadım hıc ama gelse hıssederdım bır an önce başlayıp bıtse sıslıgımde gıtar keske

aylık takibinde doktorun söyler sana..toplamda aldığı kiloyu 30 a bölünce günlük 30 gr alması normal miş..doktor öyle demişdi.bizm bir takip kitapçığımız var doktor her ay oraya yazıyor..boyu baş çevresi kilosu..aşıları..bana doğum yaptığım hastane vermişti onu..sizinde yoksa eğer kendinize yapın bir tane derim ben...suya yazmaktan iyidir..yazılı olarak kalır..
kusmalarda boğulmasını önlemek içinde yan yatış yastığı var..bi tane al derim ben..15 tl mi ne..gerçi büyüyünce içine giremiyolar..kendiside yan yatabiliyor ama seninki küçük daha..yan yatırınca kusarsada boğulmaz..sende benim gibi paniksin belliki..bide kaşlarının arasını yukarıya doğru ovala dedi bana büyükler..

Bilmiyorum araştırayım bakalım

Ayy evet buket iyi dedin yapayım öyle takip çizelgesi ecet çok paniğim yatarken olmadı ama zaten agız üstü tutuyodum birden gelişti çok korktum ay buket gögüslerim kökleri yara olmuştu tam oraya alıştım iyi kötü idare ediyorum diodım şimdide sütü geldiği gögüs baçlarım çok fena nasıl yanıyo böyle bıçakla kesik atmışçasınaçok fena seninki ggeçtimi bu nekadar sürecek acaba

slm kızlar nasılsınız ne var e yok.genel olarak son iki günü okudum bi sorun yok cok sükür.

ÖZLEM oğlun oluyormuş Allah sağlıkla kucağına kavuştursun hayırlı evlat etsin inşallah.

ASLI maşallah sana ve bebeklerine beşik şeker düşünmeye başlamışsın bile.

AYSE annelik telasına düşmüş akıl danışıyor.

NAZAN ve BUKET" tecrübeli anneler " sınıfına girdiler bile.

DİDEM nice yıllara canım.ben mi cok ruhsuzlaştım acaba hiç bişey gelmiyor aklıma.

BURCU arkadaşının yavrusuna Allah uzun ömürler versin inşallah.tez vakitte sanada tattırsın bu güzel duyguyu.

MERAL cumartesi günü benimde yemeğe misafirim vardı.iyi geçti cok sükür.hatta o kadar koşturmuşum ki akşama kalmadan reglim söküldü.3 gündür bekliyodum.yemekleri beğendiler ama tatlıda çuvalladım.kazandibi yapmıştım.pratik olsun diye bi gün önceden yapıp dolaba koydum ama bi kötü olmuş tadı

veee SEDA bu seferki kader arkadaşım sensin.biliyosun gecen sefer değerim yüksek çıktığı için transfer yapılamamaıştı.tekrar lucrine başladım.ve cumartesi regl olunca pazar bende estrofeme başladım.kontrolüm 1 SUBATTA.bakalım nolacak.hayırlısı olsun hakkımızda.yalnız bu ilaçlar beni zorluyor.mide bulantıtısı,baş ağrısı,değişken ruh hali....hayırlısı olur inşallah.sonu güzel olsa hepsine razıyımda olmayınca insan çektiğiyle kalıyor biliyorsun haftaya yarıyıl tatili başlıyor ama bizim transfer olrsa tatil sonuna denk geliyor.aile hekimime anlattım.riskli gebelik olduğu için 2-3 gün rapor verebilirim dedi.bakıcaz artık.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

kilo meselesinide konusmussunuz.biliyosunuz ameliyattan sonra 9 kilo aldım.hala veremedim ve bu ilaçlarla dahada aırım diye korkuyorum.çünkü hep aynısı oldu.hormon ilaçları beni direk şişiriyor dediğim gibi sonu güzel olacaksa razıyım.olmazsada nasıl veririm bilmiyorum

Ayy canım başladın mıı tam da tarihlerimiz uyuyor bende cuma akşamı regl oldum işte bende estrofeme başladım lucrin bende devam sende de devam ediyor mu. Demek ki dondurulmuş ritüelleri aynı canım bana program verdiler senden bir gün önce regl olduğum için 31 ocakta gidicem ben kontrole. Program aynı yani. Bana dr 6 şubat gibi yaparız transferdi dedi program kağıdında da öyle yazıyor neden program kağıdı verdiler, çünkü estrofeme 1 taneyle başladım birkaç gün sonra ikiye sonrada üçe çıkarıcam o günleri yazıyor renkli kalemle işaretlediler yanında günler yazıyor lucrini bırakacağım gün, kontrole gideceğim gün, transfer günü yazıyor işte hapı içip iğneyi vurdukça oradan işaretliyorum. Sana neden aile hekimi 2-3 gün dedi. Benim dr rapor yazamıyor sgk anlaşması yok ama acilde yazdırırız dedi bir dr 5 gün yazabiliyormuş ben 10 gün istiyorum dedim 5 bir yazarız sonra bir 5 daha yazarız dedi. Ama acilden kabul olur mu bilmem gerçi aile hekimine de gidip konuşsam olur çok şeker bir dr o da. İnşallah Allah yar ve yardımcımız olur Zeynebim birbirimize dua edelim birlikte güzel haberler verelim. Transfere birkaç gün kala ananasa başla, kabak çekirdeği ye rahimin için. Ben nar suyu da duydum 4-5 gün içicem. Rahim kalınlığı için. Fazla değil ama haftaya başlayıp 4-5 gün sadece bırakıcam sonra. İnşallah ikimizde güzel haberler veririz

40 çıkınca geçiyor..benimde birinin ucu birininde dibi yarıktı..onlar geçti..sol göğsümün ucu iltihap gibi oldu..ucunda bi nokta..ama çok acıyodu.emmezkende sızlıyodu..ama oda yavaş yavaş geçiyo nazan..yani sabredecen..Allah insanı öyle yaratmışkı vücut kendi kendini tamir edebiliyor..sanada sabretmek düşüyor..

özet geçmişsin maşallah..yeni tedavinde hayırlı olsun..senden de sedadan da güzel sonuçlar bekliyoruz inşallah..sonu güzel olur...

tuğbacığım adet şeklin bana pek normal gelmedi üstüne görme yada düşük gibi bişey olabilirmi?

amiin canım çok teşekkür ederim, rabbim sanada hayırlı bir evlat nasip etsin, sende başlamışsın tedaviye inşallah bu sefer hayırlısı ile hamile haberini alırsın,Allah kolaylıklar versin canım emeklerin boşa çıkmaz inşallah

Oyyyyy canlarım beniiimm işte bu beee...hani şu ritülemiz var ya arka arkaya haber alma...işte bu sefer ki sizsiniiizz...İnanılmaz heyecanlandım...İkiniz de aynı anda başlamışsınız...RABBİM emeklerinizi boşa çıkarmayacak İNŞALLAH...Tuğba dan da şüphelendim az önce....Önce Tuğba hamileyiiiim diyecek arkasından da ikiniz...RABBİM bize gösterecek İNŞALLAAAHHH....Yatıp kalkıp size dua edeceğim...Çünkü gerçekten çok heyecanlandım...İçim mutlulukla doldu -ki kötü bir gün geçirmeme rağmen-....Zeyneepp yakı yı sende yapsanaa...ananası unutma sen de...aayyy içim içme sığmıyor..napsam ki...yapcak bişey yok dua dua dua....

tecrübeli anneler ve anne adayları bir sorum olacak, henüz karnımda çatlama gibi bişey yok ama bu kremdir yağdır ne zaman kullanmaya başlamak lazım ve ne kullanmak lazım,badem yağı gibi bişeymi yoksa bebe yağımı yoksa eczaneden temin edeceğimiz bir çatlak kremi mi?

Bilmiyorumki tatlım ya hala bısey yok bır ıkı gün daha bekleyıp doktora gıdıcem CNm sende oyle yazında kotktum bı an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…