Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bence h,ç biri bi işe yaramıyo..olacağı varsa oluyo..son ay çart diye çatlıyo..

seda cım o kâğıdın aynısı bendede var.yalnız lucrini ne zaman bırakacağım yazmıyor orda.dr kontrole gelene kadar devam dedi.kaçında bırakacaksın lucrini?muhtemelen benimde oyle olacka cunku.transfer içinde bişey demedi.kontrolde gittiğimde gene kan alıp değerime bakacaklar.muayenedede rahim kalınlığına.sonra karar verilecek.gecen sefer rahim kalınlığı istenilen düzeyde demişti.onun için nar suyuna ve anansa kalkışmıcam.nolur nolmaz belki yükseltirse gene transfer olmaz.bitki çayı bile içmiyorum.elma,portakal,mandalina,kivi o kadar.yeme düzenimi değiştirmcem.İnşallah güzel haberler olur

sağolasın canım.tek gayemiz güzel haber vermek inan ama bakalım nasip :)

inşallah canım kocaman amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum

Meral canımsın varya ne kadar güzel yürekli bi insansın sen.Allah razı olsun.bende sıfır heyecan biliyomusun.nolcak bilmiyorum.herhalde gecen sefer iptal oldu ya gene oyle olursa diye korkuyorum.yakıya gelince eskiden belimin ağrısı için yapıyordum yakı.kaç defa yaptım ama biraz tüylüyümdür üstüne afiyet.bu yakı ağda görevi görüp sırtım tüylenince vaz geçtim tövbe ettim :)

Bircan duanı okudum canım Rabbim sana çok kolay bir doğum nasip etsin, hiç ağrı korku hissettemden sağsalim bebegini kucagına alırsın inşallah

tuğbaaaaa benim adetimden 5 gün önce kahverengi kanamam oldu 2 gün, sonrada hamile olduğumu öğrenmiştim, şuan zayıflamadan ziyade bu durumun dikkatimi çekti :)

sağolasın canım.tek gayemiz güzel haber vermek inan ama bakalım nasip :)

zeynooooo bu sefer inşallah Rabbim sana sağlıklı bir evlat nasip eder, kolay ve huzurlu bir süreç olsun, sen de Seda'da Allahın izniyle aynı anda bu tedavide gebe kalın inşşşşşşşşşşşşallah :)

kızlar napıyosunuz..

yağmur omzumda uyuyo,bende size yazyom,
ne hünerliyim demi

Buketttttttt canım maşallah sabah kadar uyur inşallah, bende ütü yapıcam, ama psikolojik olarak hazır degilim, bir size bakayım dedim :) onun dışında bir yaramazlık yok, deli gibi burnum tıkalı

Buketttttttt canım maşallah sabah kadar uyur inşallah, bende ütü yapıcam, ama psikolojik olarak hazır degilim, bir size bakayım dedim :) onun dışında bir yaramazlık yok, deli gibi burnum tıkalı
tabi sende haklısın
burun tıkalıysa ütü yapılamaz.

neticede ütüden fışkıran buharları teneffüs etmek gerek
gerekirse ütü yerine kendi burnundan hava fışkırtarak ütüyü yapmak gerek
bu nedenle bırak burnun açılsın sonra yaparsın ütünü:)

Yazının girişini okuyunca gaza geldim tam ütüye başlayacaktım ki, sonu ,beni benden aldı :)) hani sen gebeliginin başlarında burun tıkanıklıgı yaşamıştın ya o aklıma geldi :))))

Buket bu arada 3 gömlek ütüledim ve yemin ederim burnumun sol deliği açıldı buhardan :)

Yazının girişini okuyunca gaza geldim tam ütüye başlayacaktım ki, sonu ,beni benden aldı :)) hani sen gebeliginin başlarında burun tıkanıklıgı yaşamıştın ya o aklıma geldi :))))

Buket bu arada 3 gömlek ütüledim ve yemin ederim burnumun sol deliği açıldı buhardan :)

açar tbi buhar burnunu..buhar makineleri ne işe yarıyo sanıyosun..bizim bıdıkında öksürüğü vardı 1 hafta sürdü kuru kuru öksürüyodu..buhar makinesini daha etkin çalıştırdım geçti..senide açar emin ol:)
bu şaka değil..
neyse sen ütüye devam et

çok şükür canım hamilelik iyi gidiyo, bir yaramazlık yok, 24 ocak evlilik yıl dönümünüz müş 23 ocakta benim eşimin doğum günü ne hediye alsam ne yapsam bilemedim

tatlışım birer bebiş patiği alıp masaya koy bence şu an karnında ama en güzel hediyen o zaten saçlarını yaptırabilirsin ben kısacık kestirip onun için makyaj falan yaparım diyordum evde kimse görmez ama çarşamda kardeşim ve halam geliii yattı bizim iş yani fikirlerimi sana söyliimde boşa gitmesin bari
hafta içine geliyo seninki biraz talihsizlik olomuş ama kendin bi hediye yap bence yapabilirsen o çok hoşuna gider minicik bi çerçeve yap mesela keçeden çok kolay yapması içine ikinizin resmini koy derim güzel olur ben boyle tasarlamıştım

ah canımcım ya o hormon hapları ahh ahh ben kadın doğum haplarında çok şişmiştim onlar gibiyse haklısın kan şekerini mahfediyo Rabbin yardımcın olsun canımcım çok özletiyorsun kendini sık sık gelkız

tatlım bence ne kadar önce başlarsan o kadar iyi çünkü bir anda büyüyo bebek ve onlem almazsan bir anda bi bakmışın ben d vitaminli badem yağı kullandım 1 ay yetiyo bküçük bir şişe d vitaminli olmasına dikkat etmen iyi olur çünkü e vitamini kıl koklerini besliyo

Canım valla bendeki ağıtta iki gün arka arkaya kontrol gözüküyor 31 ocak ve 1 şubat işte 1 şubatta son vurucam gözüküyor zaten salak hemşire gittiğim gün 19 sanmış ona göre yazmış bende az kalsın gittiğim gün başlamıcma diye almıcaktım estrofemi sonra aradılar bugğn 18 i biz yanlış yazmışıız onu düzeltin bir gün hepsini kaydırın dedi öle yaptım bende. Kan tahlilinde neye bakılacak canım bende bakacaklar mı bilmiyorum ama ananas yesen canım hiçbir kötü etkisi olmaz yaii e2 yükselmez yanii tutunma şansını arttırıyor hamile kalan birçok arkadaşım yedihiç olmazsa transfer yapılacağı gün birkaç dilim ye canım..

Meralimmm valla öyle denk geldi geçen sefer aramız azdı ama bu sefer tam dengiz yani bir gün var aramızda bakalım onun transfer daha erken olur belki inşallah güzel haberler alıruz Tubayı da okudum önce ondan güzel haberler gelebilir. İnşallah öyle olur. Gnelde bu topikte hep arka arkaya haberler alındı belki sıra bizdedir belli mi olur. Sen bol dua et bize tatlımm bizde sana edelim. Bende o kadar heyecan yok bu sefer fazla da kontrole gitmicemya ondan moda girmedi sanırım ama gerçekten ilk tedavideki gibi değir kere kendimi dinlemicem hiçbir belirtiye odaklanmıcam stresten uzak durucam inşallah tabii.. Ve umut hep var ve olacak..

tatlışım elimden geliyo aslında ama bilmiyorum ya ciddi ciddi bi düşünsem mi acep:26:

SEDA canım yeni tedavin hayırlı olsun,Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün canım,gerçekten canı gönülden çoookk istiyorum,hatta ilk tedaviye başlıyorum mesajını okuyunca içim kıpır kıpır oldu,hadi bakalım sana kolay gelsin

ZEYNEP sen de tekrar tüp bebeğe başladın mı tam anlayamadım çok gçmişe gidemedim,eğer başladıysan ya da başlamadıysan her şekilde sana bu ay mucizeni göndersin canım, Rabbim daha fazla isteyen hiç kimseyi bekletmesin,meral burcu seda tuğba küçük burcu sen ve ben hepimiz en kısa zamanda meleklerimizi kucağımıza alırız

Bilmiyorumki tatlım ya hala bısey yok bır ıkı gün daha bekleyıp doktora gıdıcem CNm sende oyle yazında kotktum bı an

canım ben klomen kullandığım ay bendede öyle simsiyah bir kan gelmişti ömrümde ilk defa öyle bişey görmüştüm doktor belki bi gebelik başlamış ama devam etmemiş olabilir demişti,inşallah sende bi bebek vardır şuan canım ve bu akıntılarda yerleşme kanamasıdır inşallah

bence h,ç biri bi işe yaramıyo..olacağı varsa oluyo..son ay çart diye çatlıyo..

diyosuuuuuuunnnn ya aslında öyle bazen olacağı varsa ne yaparsan yap değişen bişey olmuyor bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…