- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #43.321
bence h,ç biri bi işe yaramıyo..olacağı varsa oluyo..son ay çart diye çatlıyo..tecrübeli anneler ve anne adayları bir sorum olacak, henüz karnımda çatlama gibi bişey yok ama bu kremdir yağdır ne zaman kullanmaya başlamak lazım ve ne kullanmak lazım,badem yağı gibi bişeymi yoksa bebe yağımı yoksa eczaneden temin edeceğimiz bir çatlak kremi mi?
Ayy canım başladın mıı tam da tarihlerimiz uyuyor bende cuma akşamı regl oldum işte bende estrofeme başladım lucrin bende devam sende de devam ediyor mu. Demek ki dondurulmuş ritüelleri aynı canım bana program verdiler senden bir gün önce regl olduğum için 31 ocakta gidicem ben kontrole. Program aynı yani. Bana dr 6 şubat gibi yaparız transferdi dedi program kağıdında da öyle yazıyor neden program kağıdı verdiler, çünkü estrofeme 1 taneyle başladım birkaç gün sonra ikiye sonrada üçe çıkarıcam o günleri yazıyor renkli kalemle işaretlediler yanında günler yazıyor lucrini bırakacağım gün, kontrole gideceğim gün, transfer günü yazıyor işte hapı içip iğneyi vurdukça oradan işaretliyorum. Sana neden aile hekimi 2-3 gün dedi. Benim dr rapor yazamıyor sgk anlaşması yok ama acilde yazdırırız dedi bir dr 5 gün yazabiliyormuş ben 10 gün istiyorum dedim 5 bir yazarız sonra bir 5 daha yazarız dedi. Ama acilden kabul olur mu bilmem gerçi aile hekimine de gidip konuşsam olur çok şeker bir dr o da. İnşallah Allah yar ve yardımcımız olur Zeynebim birbirimize dua edelim birlikte güzel haberler verelim. Transfere birkaç gün kala ananasa başla, kabak çekirdeği ye rahimin için. Ben nar suyu da duydum 4-5 gün içicem. Rahim kalınlığı için. Fazla değil ama haftaya başlayıp 4-5 gün sadece bırakıcam sonra. İnşallah ikimizde güzel haberler veririz
40 çıkınca geçiyor..benimde birinin ucu birininde dibi yarıktı..onlar geçti..sol göğsümün ucu iltihap gibi oldu..ucunda bi nokta..ama çok acıyodu.emmezkende sızlıyodu..ama oda yavaş yavaş geçiyo nazan..yani sabredecen..Allah insanı öyle yaratmışkı vücut kendi kendini tamir edebiliyor..sanada sabretmek düşüyor..
özet geçmişsin maşallah..yeni tedavinde hayırlı olsun..senden de sedadan da güzel sonuçlar bekliyoruz inşallah..sonu güzel olur...
tuğbacığım adet şeklin bana pek normal gelmedi üstüne görme yada düşük gibi bişey olabilirmi?
amiin canım çok teşekkür ederim, rabbim sanada hayırlı bir evlat nasip etsin, sende başlamışsın tedaviye inşallah bu sefer hayırlısı ile hamile haberini alırsın,Allah kolaylıklar versin canım emeklerin boşa çıkmaz inşallah
Oyyyyy canlarım beniiimm işte bu beee...hani şu ritülemiz var ya arka arkaya haber alma...işte bu sefer ki sizsiniiizz...İnanılmaz heyecanlandım...İkiniz de aynı anda başlamışsınız...RABBİM emeklerinizi boşa çıkarmayacak İNŞALLAH...Tuğba dan da şüphelendim az önce....Önce Tuğba hamileyiiiim diyecek arkasından da ikiniz...RABBİM bize gösterecek İNŞALLAAAHHH....Yatıp kalkıp size dua edeceğim...Çünkü gerçekten çok heyecanlandım...İçim mutlulukla doldu -ki kötü bir gün geçirmeme rağmen-....Zeyneepp yakı yı sende yapsanaa...ananası unutma sen de...aayyy içim içme sığmıyor..napsam ki...yapcak bişey yok dua dua dua....
Ilk etapta egzersız vermıyo tatlım gelen giden derkende kılo anlamında dedım yagmı su mu ne alemde dıye bu arada 3 gündür kahverengı lekelenmem var hala sokulemedım ya havalardanmı neden anlamadım gıttı. Bugun sımsıyah gelmış ped koymuştum sonradansa bakmadım hıc ama gelse hıssederdım bır an önce başlayıp bıtse sıslıgımde gıtar keske
sağolasın canım.tek gayemiz güzel haber vermek inan ama bakalım nasip :)
kızlar napıyosunuz..
yağmur omzumda uyuyo,bende size yazyom,
ne hünerliyim demi
tabi sende haklısınBuketttttttt canım maşallah sabah kadar uyur inşallah, bende ütü yapıcam, ama psikolojik olarak hazır degilim, bir size bakayım dedim :) onun dışında bir yaramazlık yok, deli gibi burnum tıkalı
tabi sende haklısın
burun tıkalıysa ütü yapılamaz.
neticede ütüden fışkıran buharları teneffüs etmek gerek
gerekirse ütü yerine kendi burnundan hava fışkırtarak ütüyü yapmak gerek
bu nedenle bırak burnun açılsın sonra yaparsın ütünü:)
Yazının girişini okuyunca gaza geldim tam ütüye başlayacaktım ki, sonu ,beni benden aldı :)) hani sen gebeliginin başlarında burun tıkanıklıgı yaşamıştın ya o aklıma geldi :))))
Buket bu arada 3 gömlek ütüledim ve yemin ederim burnumun sol deliği açıldı buhardan :)
çok şükür canım hamilelik iyi gidiyo, bir yaramazlık yok, 24 ocak evlilik yıl dönümünüz müş 23 ocakta benim eşimin doğum günü ne hediye alsam ne yapsam bilemedim
ah canımcım ya o hormon hapları ahh ahh ben kadın doğum haplarında çok şişmiştim onlar gibiyse haklısın kan şekerini mahfediyo Rabbin yardımcın olsun canımcım çok özletiyorsun kendini sık sık gelkızslm kızlar nasılsınız ne var e yok.genel olarak son iki günü okudum bi sorun yok cok sükür.
ÖZLEM oğlun oluyormuş Allah sağlıkla kucağına kavuştursun hayırlı evlat etsin inşallah.
ASLI maşallah sana ve bebeklerinebeşik şeker düşünmeye başlamışsın bile.
AYSE annelik telasına düşmüş akıl danışıyor.
NAZAN ve BUKET" tecrübeli anneler " sınıfına girdiler bile.
DİDEM nice yıllara canım.ben mi cok ruhsuzlaştım acaba hiç bişey gelmiyor aklıma.
BURCU arkadaşının yavrusuna Allah uzun ömürler versin inşallah.tez vakitte sanada tattırsın bu güzel duyguyu.
MERAL cumartesi günü benimde yemeğe misafirim vardı.iyi geçti cok sükür.hatta o kadar koşturmuşum ki akşama kalmadan reglim söküldü.3 gündür bekliyodum.yemekleri beğendiler ama tatlıda çuvalladım.kazandibi yapmıştım.pratik olsun diye bi gün önceden yapıp dolaba koydum ama bi kötü olmuş tadı
veee SEDA bu seferki kader arkadaşım sensin.biliyosun gecen sefer değerim yüksek çıktığı için transfer yapılamamaıştı.tekrar lucrine başladım.ve cumartesi regl olunca pazar bende estrofeme başladım.kontrolüm 1 SUBATTA.bakalım nolacak.hayırlısı olsun hakkımızda.yalnız bu ilaçlar beni zorluyor.mide bulantıtısı,baş ağrısı,değişken ruh hali....hayırlısı olur inşallah.sonu güzel olsa hepsine razıyımda olmayınca insan çektiğiyle kalıyorbiliyorsun haftaya yarıyıl tatili başlıyor ama bizim transfer olrsa tatil sonuna denk geliyor.aile hekimime anlattım.riskli gebelik olduğu için 2-3 gün rapor verebilirim dedi.bakıcaz artık.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
kilo meselesinide konusmussunuz.biliyosunuz ameliyattan sonra 9 kilo aldım.hala veremedim ve bu ilaçlarla dahada aırım diye korkuyorum.çünkü hep aynısı oldu.hormon ilaçları beni direk şişiriyordediğim gibi sonu güzel olacaksa razıyım.olmazsada nasıl veririm bilmiyorum
tecrübeli anneler ve anne adayları bir sorum olacak, henüz karnımda çatlama gibi bişey yok ama bu kremdir yağdır ne zaman kullanmaya başlamak lazım ve ne kullanmak lazım,badem yağı gibi bişeymi yoksa bebe yağımı yoksa eczaneden temin edeceğimiz bir çatlak kremi mi?
seda cım o kâğıdın aynısı bendede var.yalnız lucrini ne zaman bırakacağım yazmıyor orda.dr kontrole gelene kadar devam dedi.kaçında bırakacaksın lucrini?muhtemelen benimde oyle olacka cunku.transfer içinde bişey demedi.kontrolde gittiğimde gene kan alıp değerime bakacaklar.muayenedede rahim kalınlığına.sonra karar verilecek.gecen sefer rahim kalınlığı istenilen düzeyde demişti.onun için nar suyuna ve anansa kalkışmıcam.nolur nolmaz belki yükseltirse gene transfer olmaz.bitki çayı bile içmiyorum.elma,portakal,mandalina,kivi o kadar.yeme düzenimi değiştirmcem.İnşallah güzel haberler olur
Oyyyyy canlarım beniiimm işte bu beee...hani şu ritülemiz var ya arka arkaya haber alma...işte bu sefer ki sizsiniiizz...İnanılmaz heyecanlandım...İkiniz de aynı anda başlamışsınız...RABBİM emeklerinizi boşa çıkarmayacak İNŞALLAH...Tuğba dan da şüphelendim az önce....Önce Tuğba hamileyiiiim diyecek arkasından da ikiniz...RABBİM bize gösterecek İNŞALLAAAHHH....Yatıp kalkıp size dua edeceğim...Çünkü gerçekten çok heyecanlandım...İçim mutlulukla doldu -ki kötü bir gün geçirmeme rağmen-....Zeyneepp yakı yı sende yapsanaa...ananası unutma sen de...aayyy içim içme sığmıyor..napsam ki...yapcak bişey yok dua dua dua....
amin sedoşum inşallah, bel ağrım için ne gerekiyorsa deniyorum bide bunu deneyim inşallah
didoş bende sana tavsiye eğer öykü'den vakit bulabilirsen, bir iki bir şey yap, face de sayfa yap yayınla bak Gül ne güzel şeyler yapti, burda da bir yer var kadınların el emekleri segileniyor orada da sergilersin, ilk başlarda tabiki az satarsın belki hiç satmazsın, ama zamanla çevren olur, ben seni çoooook destekliyorum,
didoş, senin ve öykü'nün resimlerinden oluşan bir slayt hazirla, sizin en sevdiginiz müzik eşliğinde, başka bir fikir gelirse aklima yazarim
maşallah tubiş, yazi6ladıkça metabolizma yaşinda gençleşecek, gel de anlat neler yaptığını biraz bizi gaza ver lütfen senin gini birine çok ihtiyaç var
Bilmiyorumki tatlım ya hala bısey yok bır ıkı gün daha bekleyıp doktora gıdıcem CNm sende oyle yazında kotktum bı an
bence h,ç biri bi işe yaramıyo..olacağı varsa oluyo..son ay çart diye çatlıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?