- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #43.341
tatlışım birer bebiş patiği alıp masaya koy bence şu an karnında ama en güzel hediyen o zaten saçlarını yaptırabilirsin ben kısacık kestirip onun için makyaj falan yaparım diyordum evde kimse görmezama çarşamda kardeşim ve halam geliii yattı bizim iş yani fikirlerimi sana söyliimde boşa gitmesin bari
hafta içine geliyo seninki biraz talihsizlik olomuş ama kendin bi hediye yap bence yapabilirsen o çok hoşuna gider minicik bi çerçeve yap mesela keçeden çok kolay yapması içine ikinizin resmini koy derim güzel olur ben boyle tasarlamıştım
tatlım bence ne kadar önce başlarsan o kadar iyi çünkü bir anda büyüyo bebek ve onlem almazsan bir anda bi bakmışınben d vitaminli badem yağı kullandım 1 ay yetiyo bküçük bir şişe d vitaminli olmasına dikkat etmen iyi olur çünkü e vitamini kıl koklerini besliyo
Aşıdan sonra olabilir cnm huzursuzluk oluyo çünkü belki sen anlayamazsın bi ateş ölçerle ölç ateşini.tuğra aşıdan sonra çok huzursuzdu annem eliyle bakıp ateşi yok diyordu sonra ben ölçtüm hafif ateş çıktı şurup vermiştim sonra yedirip uyutmuştum.Bugun aşımız vardı aşıta gitmeden emzirdim eslemi gelincede emzirdim sonra çocuk almadı memeyi kaçtır sagıyorum ya almazsa napcam ben offf
Aşıdan sonra olabilir cnm huzursuzluk oluyo çünkü belki sen anlayamazsın bi ateş ölçerle ölç ateşini.tuğra aşıdan sonra çok huzursuzdu annem eliyle bakıp ateşi yok diyordu sonra ben ölçtüm hafif ateş çıktı şurup vermiştim sonra yedirip uyutmuştum.
canım ben klomen kullandığım ay bendede öyle simsiyah bir kan gelmişti ömrümde ilk defa öyle bişey görmüştüm doktor belki bi gebelik başlamış ama devam etmemiş olabilir demişti,inşallah sende bi bebek vardır şuan canım ve bu akıntılarda yerleşme kanamasıdır inşallah
diyosuuuuuuunnnnya aslında öyle bazen olacağı varsa ne yaparsan yap değişen bişey olmuyor bakalım
Selam fistiklar..Gecmise bakamadim umarim herkes iyidir..Ben ve kizim iyiyiz cok sukur herhangi bir risk olmadigi icin normal dogumu bekliyoruz haftada bir kontrole gidiyorum hersey yolunda cok sukur bol bol dualariniza talibim siz benim hep aklimdasiniz 37+3 gunluk olduk bakalim ne zaman gelicek cimcimem....
Ozlem catlaklari sormussun benim 35haftaya kadar karnimda bisey yoktu sadece bacaklarimda vardi simdi karnim cizik cizik badem yagi kullandim bebe yagi kullandim olucaksa oluyor ama yaglar rahatlatiyor cok kasinmiyor.
SEDA canım yeni tedavin hayırlı olsun,Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün canım,gerçekten canı gönülden çoookk istiyorum,hatta ilk tedaviye başlıyorum mesajını okuyunca içim kıpır kıpır oldu,hadi bakalım sana kolay gelsin
ZEYNEP sen de tekrar tüp bebeğe başladın mı tam anlayamadım çok gçmişe gidemedim,eğer başladıysan ya da başlamadıysan her şekilde sana bu ay mucizeni göndersin canım, Rabbim daha fazla isteyen hiç kimseyi bekletmesin,meral burcu seda tuğba küçük burcu sen ve ben hepimiz en kısa zamanda meleklerimizi kucağımıza alırız
Selam fistiklar..Gecmise bakamadim umarim herkes iyidir..Ben ve kizim iyiyiz cok sukur herhangi bir risk olmadigi icin normal dogumu bekliyoruz haftada bir kontrole gidiyorum hersey yolunda cok sukur bol bol dualariniza talibim siz benim hep aklimdasiniz 37+3 gunluk olduk bakalim ne zaman gelicek cimcimem....
Ozlem catlaklari sormussun benim 35haftaya kadar karnimda bisey yoktu sadece bacaklarimda vardi simdi karnim cizik cizik badem yagi kullandim bebe yagi kullandim olucaksa oluyor ama yaglar rahatlatiyor cok kasinmiyor.
kızlar ben hala aynıyım hıcbır adet belırtım yok goguslerım acımıyo karnım agrımıyo kokrmaya basladım
selam kızlarr umarım herkes iyidir biz iyiz çok şükür koşturmaca betüşün kurabiyelerini paylaşıyım sizinle
Tümayyy ya hep aklımdasın canım, doğuma gidersen bana mutlaka msj yaz, Rabbim sagsalim evladını eline almayı nasip etsin inşallah, hz. Muhammedin yüzü suyu hürmetine sağsalim doğsun
Canımm sağol Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah bir yandan rahatım, bazen endişeliyim ama ilkine göre daha sakinim. Allah ol derse olacak daha yapacak birşeyimiz yok biz elimizden geleni yapıyoruz. Zeynepte başladı evet hatta aramızda bir gün var o benden bir gün sonra olmuş reglisini aynı şekilde başladık belki onun transferi daha erken olur benden ama hep topikte öyle oldu zaten. Peki sen ne yaptın test yaptıracaktın filan canı merakla haberlerini bekliyorum bir sürpriz gelebilir senden
Tümaycığım Allah hayırlı doğum nasip etsin kolaycacık geçsin sağlıkla al yavrunu kucağına. Mutlaka haber et doğuma giderken. Dualarımız seninle olacak. Demek ki olacağı varsa oluyor bu çatlaklar birazda genetik sanırım annende olduysa sende de oluyormuş. Olsun geçer gider canımm..
canım inşallah hayırlısı ile normal doğum olur sağlıkla sıhhatle kavuşursun kızına
hımmm ne kadar yağ kullansakta fayda etmiyor anlaşılan çatlayacak olan yine çatlıyor neyse biraz daha durayım sonra başlarım bişeylere dediğin gibi kaşıntıyı azaltır en azından
amin Rabbim hepinizin gönlüne göre versin sizlerin dualarında olmak beni çok mutlu ediyor.hadı hayırlısı cnm rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın hayırlısıyla
Mrb canlar nasılsınız? Nasıl gidiyor
Kızlarrr napıyonuz bakemm. Ben dün çok fena oldum yaa alışveriş merkezine gittik eşimle dün alacaklarımız vardı yemeği de orda yedik ev yemeği yiyeyim dedim hani şu dönemde fast food yemek istemedim sonra işte işe geldik akşama doğru başladı bir mide bulantısı dayanamadım 1 saat istifra ettim mahvoldum ama memur beyde yoktu akşamı dar ettim sürekli lavaboya taşındım kaynanama da gidemedim evde de sadece ekmek yedim. Bugün gidecektik kaynanama bugün de arıyor kaynana beni geçen haftada başım çok ağrımıştı gidememiştik işte sizin hep p.tesi bir sorun çıkıyor salı da ben müsait olmuyor kadın geliyor onunla iş yapıyoruz yok banyo yapıyorum bilmem ne çarşamba gelin diye. Sanki ne iş yapıyorsa ayakta duramıyor o söylüyor kadın yapıyor. Bende sadece iki hafta böyle oldu dedim ama p.tesi gelemeyeceğimiz zaman çarş. geliriz dedim ay moralim bozuldu yaa sanki elimde benim böyle sanki gitmek istemiyormuşum p.tesi günleri gibi izlenim yaratıyor ay neyse artık. Doğumgünümde haftaya hiç demicem eşime hep unuttu filan diyordum eşim arıyor tabii söylüyor geceye doğru arayıp ancak kutluyor bu sefer eşime şikayet etmicem hatırlamıcakta biliyorum ben evlilik yıldönümlerine kadar hatırlıyorum onda bile trip yapıyor sanki yıldönümünü ben kutlamak zorundayım kendilerine özel bir şey ama onu bile kutluyorum. Bende aynısını yapıcam bu sefer ama kutlamayacak bende doğumgünümdü yemeğe gittik dicem. Ay unutmuşum deyince de dicem ben hatırlamasam oğlunuzda hatırlamayacak hep ben hatırlıyorum diye ay yeter içime ata ata yaa az konuşucam artık bende o beni arayıp laf sokmasını biliyor yaa. Ohh oğlu da dün takı seti aldı eltime aldığım takıdan 50 tl lik hediye çekim vardı eşimde üzerine para koydu aldı doğumgünümden sonra takıcam takıştırıcam gidicemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?