Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

iyidirrrr..sen napıyosun..nasılsın hayat nasıl..hayat uöut mudur??
..

Bende tuğra'yla meşgulüm işte biraz huysuz bi bebeğim var :)) hayat umuttur umut hayattır :))) shayat hamdolsun allaha güzel daha ne olsun ..bide burdan hamiş haberleri aldım mı oh ne güzel :))) bebiş nasıl cnm?

ayyy sağol canımcım benim iyi dileklerin için

kız 9 ay naapcan hiç kesmiycen mi sen bilirsin tabi şimdi üşeniyorsundur doğru ilk 3 ay çok halsiz oluyo insan minnak bi pastacık al bari kız yazık adama

canım yanlış hatırlamıyorsam e2 idi ama emin değilim.umursamadım çünkü.ama sunu iyi hatırlıyorum bebeğin tutunabilmesi için o değerin 1,5 altında olması gerekirmiş.benim 4,6 çıktı.onun için iptal olmuştu transfer.sonraki ayda yanlış bi zamana geldi.bırakmak zorunda kaldım iğneleri.geçen ayda ev işi çıktı derken şimdi başladık bakalım.neyse konuyu dağıttım :) muhtemelen seninde bakacaklar canım.transfer için uygun olup olmadığına buna göre karar verdi çünkü.muayenede kalınlık iyi bide değerini görelim dedi.ama dediğim gibi ne değeri olduğunu net hatırlamıyorum.transfer olmaz diyince duymadım gerisini benim transfer muhtemelen senle aynı gün olur.yani öyle geldi içimden bimiyorum :) diğer yazında okudum miden bulanmış,kötü olmuşsun.senide etkiliyor demkki ilaçlar.ee bide sen zayıfsın daha cok sarsıyordur seni haliyle.buarada lucrin seninde 5 ünitemi günde?benim il dışı olduğu için git gel yapma dedi.sadece 1 subata verdi randevuyu.o gün karar vericek transfer olacakmı?ilaçlar devammı?...allah hakkımızda hayırlısını versin.özel bi dua okuyacakmısın?beraber okuyalım istersen(tabi abdest aldıktan sonra :)

ayyy sağol canımcım benim iyi dileklerin için

kız 9 ay naapcan hiç kesmiycen mi sen bilirsin tabi şimdi üşeniyorsundur doğru ilk 3 ay çok halsiz oluyo insan minnak bi pastacık al bari kız yazık adama

valla epey uzadı saçlarım en son geçen sene martta kestirmiştim galiba ondada fazla kısaltmamıştım şimdi çok uzadı çok dolaşıyo öyle olmasa böyle uzun uzun iyi aslında belime geldi nerdeyse erinmem hamilelikten değilde uğraşmak istemediğimden bugün hediye istemediğini söyledi eşim

çok sağol canım.dediğim gibi dr,okul,ev derken hep yoğundum.yeni yeni rahatlıyorum.bi dönem evde net bile yoktu.bundan sonra yazarım nasipse sık sık.tabi bi yere gitmezsem.alıp basımı gidesim var ama nereye ? dr kontrolünden sonra kıpırdıyamıcam bari o zamana kadar gezeyim dimi :)

evet canım bismillah deyip başladık bakalım ne olacak.tekrar üzülmekten o kadar korkuyorum ki heyecanlanmaya bile korkuyorum.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin,daha fazla bekletmesin bizlerinde yüzünü güldürsün inşallah.zaten bi avuç kaldık :)

ben duramam valla şimdi bile bunaltıyı sen bilirsin o zaman ne diiim:)

gez gez o işlere bi başlayınca hiiiç vaktin olmaz hele bebiş oldumu bizim evde parmaklıkt var kader mahkumu oluyon direkt gerçi inş olurda olursun inş inş inş

ay boş ver uzun kalsın özlem.ben çok inanırım o kocakarı laflarına(istemsizce ) bebiş doğsun,kırklanın sonra kısacık kestirirsin.dün kulağını çınlattık eşimle.dedimki onca sene bekledik madem kızımız olursa Özlem koyalım adını.oda ne dese beğenirsin iyi o zaman Hasret koyalım.oda arabeskçi türkücü adı gibi olmaz dedim.hem benim Özlem isminde bütün arkadaşım var hepside çok iyi dedim.öyle işte doğmamış bebeğe don biçtik işte :)

Bende tuğra'yla meşgulüm işte biraz huysuz bi bebeğim var :)) hayat umuttur umut hayattır :))) shayat hamdolsun allaha güzel daha ne olsun ..bide burdan hamiş haberleri aldım mı oh ne güzel :))) bebiş nasıl cnm?

bebiş iyidir..bi günü bi gününü tutmuyo..bi gün çok uyuyo bi gün hiç uyumuyo..bi gün az yiyo bi gün hiç memeyi bırakmıyo..öyle günler geçiyo işte..dün biraz az yedi gibime geldi..sağ göğsüm sertleşti taş gibi oldu..dün bütün gece nerdeyse sağ göğsümü verdim.bugün akşam oldu memeyi bırakmadı..en son bi sağayım dedim süt müt gelmedi sağ göğsümden..ama çok sert taşlaştıı.şimdi sıcak bez koydum bi daha sağacam bakalım ne olur..inşallah tıkanıp mıkanıp bişey yapmaz bu memeler..mama verdim az önce uyudu benim bıdık..bide gece 11 de veririm mama.bugün ilk defa fazladan mama verdim..bakalaım ne olur.

Son düzenleme:
DIDEM canım duanı okudum Rabbim evine huzur ve bereket versin, evladına uzun ömür versin inşallah sağlıkla büyüsün

Kızarıklık var mı cnm tıkanıklık olduğunda öyle oluyor galiba benim bikere oldu hatta mide bubulantısı sıtma tutmuştu ılık duş aldım ılık havlu koydum uzamadan düzeldi çok şükür,.bebekler öyle galiba her gün farklı.benimkide 2 gündür az emiyor meme de ağlıyor 2 dk çektikten sonra sütüm fazla gidiyo ondan mı acaba diyorum ya artık 4 saatte bir mi acıkıyo anlamadım ben 3 saat olmadan veriyorum meme.yrn vermicem denicem bakalım acıkmıyor mu başka bişe mi bide 2 gündür yeşil kaka yapıyor bugün doktora gittim normal dedi hiç test bişe yapmadı emmesini de söylemeyi unuttum.aç mı tok mu bişe anlamadım.acaba enfeksiyon mu var doktora yineledim kakasın. En son kızacaktı o derece normal dedi.bende de durum bu.işe başladın m. Buket bebiş kaç aylık oldu mama niye veriyorsun geçmişi pek okuyamadım. Söylediysen

ayyy canım benim çok teşekkür ederim inşallah rabbim hayırlı bir kız evlat nasip ederde adı özlem olur bende küçükken hep özlem hasret olsaymış adım derdim hatta internette biyerlere üye olurken özlemhasret yazardım ikisi birbirine çok yakışıyor ama aynı anlam işte eğer ikinci bir isim düşünüyorsanız o da başka bişey olsun ama isimlerin anlamlarınada inanırım ismi gibi hasret çekmesin şahsen ben çektim

saç konusundada sana katılıyorum hep uzatmak isterdim sonra yapamazdım şimdi buda bahanem olsun işte aklımda kalacağına kestirdimde böyle oldu diye düşüneceğime kafamda kalsın

akyuzcigdem/Çiğdem 23.01.2014 perşembe Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür

Çiğdemcim duanı okudum kuzum...RABBİM kabul eder İNŞALLAH...

Canımm e2 de bir yanlışlık var 1500 galiba dediğin senin de 4600 çıkmış sanırım çünkü binli değerlerde yapılmıyor yani 2000 de yapılır mesela Meral'in 3500 idi toplandı donduruldu ama benim çok çok yüksekti direkt belki de toplanmadan bile iptal edilebilirdi 7000 di değerim ama doktorum yaptı transferi. Şimdi zaten e2 yükselmez çünkü yumurta gelişmeyecek e2 dediğimiz şey olgun yumurta başına oluşan değer bende yumurta bol olunca öyle fırladı ama şöyle de bir şey var rahimin durumuna da bakılıyor sanırım ben dr çok kızdım ama bir yandan da fırlayam e2 ye rağmen rahmimin çok fazla kalınlaşması hatta transfere olanak sağlamayacak kadar kalınlaşması gerekirken sınırdaydı kalınlık o yüzden transferimi yapmış olabilir yani sorun olmaz dedi yaptı bu sefer e2 ye bakacağını düşünmüyorum ama bakabilir de çünkü ilk tedavideki gibi vejeteryan beslen dedi aslında bol da su içmem lazım ama içmiyorum. Sana da vejeteryan beslen dedi mi yaa hep sebze yemek sıkıcı zaten hiç uymadım şimdi daha yeni yapıyorum transfere kadar et yemicem. Lucrin benim 10 ünite canım. Reglimin 21. gününden beri vuruyorum içinde az kaldı gibi geliyor bana ama hemşireler 2-3 ay bile yeter o dedi. Ben 31 ocakta da 1 şubatta da gidicem öyle gözüküyor. Ben lem yelid çektim kendim 70.000 adet. İstersen sana lem yelid başlayalım burada sen tek bitiremezsin zaman da az. Özel dua olarak başka okumadım. Bir bayan vardı üçüzleri tutmuş hem de imkansızken elem tere okumuş fil suresi yani transfere girerken hep okumuş hatta benimle birlite kim varsa nasip et demiş o gün onunla beraber transfer olanların hepsi gebe kalmış. Esmaül hüsnadan Ya mucib çekebilirsin kendisine dua edenlerin isteklerini veren kabul eden diyor, ( 55 defa) El muhyi : can bağışlayan hayat veren, işlerin başarılı olması için ( 68 defa), bunları okuyabilirsin canımm.

Son düzenleme:

canım tumay ımm bi önceki yazında kızımda bende iyiyim diye yazmışsın doğurdun sandım ama Allah a bin şükür olsun herşey yolundaymış ve normal doğumu bekliyormuşsun.. inşallah haberimiz olur sen doğum yaparken bizde sana daha bol dualar edriz.. doğum sancılarında sırada bekleyen kkızların isimlerini anmayı unutma sakın :)) güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah bizlere.. çok az kaldı artık cennet kokuluna kavuşmana inşallah
ÖZlem bende kestirmemiştim saçlarımı, sende kestirmeyecekmişsin zaten çok sevindim..

Zeynep ve Seda Alah yardımcınız olsun Allah edilen duaların hurmetıne yuzunuzu güldürsün inşallah..
Dideeemmm çok güzel kürdanların ben onları toka niyetine kullanırdımm

iyidirrrr..sen napıyosun..nasılsın hayat nasıl..hayat uöut mudur??

geçmiş olsun canikom..seninde şu kaynananla olan dialoguna bayılıyorum yani..bulmuş senin gbibi gelini..ne konuşuyosa..

Ya valla sorma sonra aradı gelebilirsiniz diye banyosunu erken yapmış, kadınla da işi erken bitmiş filan aslında gitmemek vardı ya işim çıktı diyerek neysee dedim gitik tabii bir gönül almalar bu seferde ilacımın saati gelmişti onu içtim gider gitmez göremedi önce beni nerede seda diyor eşime filan bakalım alındım mı diye alem kadın yani hem yapar hem böyle gönül almaya çalışır filan oturduk geldik işte.

Sağol canım benim İnşallah biz elimizden geleni yapıyoruz takdir yaradanın verdiğinde de vermediğinde de mutlak bir hayır vardır her zaman hayırlısı olsun diyorum hayırlı değilse olmasın. Allah kuluna kıyamazmış duasına cevap verirmiş hayırsız olacaksa bile sonucuna biz kullar katlanıcaz Rabbim öncelikle evimizdeki huzuru dirliği daim kılsın bir yerden verirken öbür yerden aratmasın hep böyle dua ediyorum.

bende kestirmeyeceğim canım iyi böyle didemin kürdanlarını bende tokaya benzettim benim aklımdanda geçti tam böyle gelin başına falan gidecek tarzdalar

sütüm yetmiyo canım..gece 11 olunca azalıyo.bide lıştırdım sanırım..mamayı yiyiyncede epey uzun yatıyo..bu nedenle gece bi kere veriyorum..işe de daha başlamadım..mart 7 de başlayacam..sütüm şimdiden yetmiyo bakalım nasıl olacak..ben istiyorum buz dolabında biriktireyim şimdiden ama pek mümkün değil...bebeğim mamaya kalacak diye üzülüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…