- 13 Aralık 2012
- 1.031
- 460
- 83
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #43.361
iyidirrrr..sen napıyosun..nasılsın hayat nasıl..hayat uöut mudur??
..
ayyy sağol canımcım benim iyi dileklerin içindidemss/Didem 21.01.2014 salı Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
Didem mim duanı dün akşam okudum...çoook huzurlu mutlu ve eeennn önmelisi sağlıklı bir hayatınız olsun İNŞALLAAAHH...
canım yaa şimdi sen bunları yazınca hiç yapasım gelmedi öfff ben uğraşamam sıkılırım yaaa, saçlarımıda şu ara kestirmek istemiyorum malum hep derler ya hamileyken saç kesilmez insan biliyo hurafe ama işte yapamıyorda
bu badem yağının d vitaminlisini nerden bulucam bende badem yağı vardı ama vitaminli falan değil herhalde
Canım valla bendeki ağıtta iki gün arka arkaya kontrol gözüküyor 31 ocak ve 1 şubat işte 1 şubatta son vurucam gözüküyor zaten salak hemşire gittiğim gün 19 sanmış ona göre yazmış bende az kalsın gittiğim gün başlamıcma diye almıcaktım estrofemi sonra aradılar bugğn 18 i biz yanlış yazmışıız onu düzeltin bir gün hepsini kaydırın dedi öle yaptım bende. Kan tahlilinde neye bakılacak canım bende bakacaklar mı bilmiyorum ama ananas yesen canım hiçbir kötü etkisi olmaz yaii e2 yükselmez yanii tutunma şansını arttırıyor hamile kalan birçok arkadaşım yedihiç olmazsa transfer yapılacağı gün birkaç dilim ye canım..
Meralimmm valla öyle denk geldi geçen sefer aramız azdı ama bu sefer tam dengiz yani bir gün var aramızda bakalım onun transfer daha erken olur belki inşallah güzel haberler alıruz Tubayı da okudum önce ondan güzel haberler gelebilir. İnşallah öyle olur. Gnelde bu topikte hep arka arkaya haberler alındı belki sıra bizdedir belli mi olur. Sen bol dua et bize tatlımm bizde sana edelim. Bende o kadar heyecan yok bu sefer fazla da kontrole gitmicemya ondan moda girmedi sanırım ama gerçekten ilk tedavideki gibi değir kere kendimi dinlemicem hiçbir belirtiye odaklanmıcam stresten uzak durucam inşallah tabii.. Ve umut hep var ve olacak..
ayyy sağol canımcım benim iyi dileklerin için
kız 9 ay naapcan hiç kesmiycen misen bilirsin tabi şimdi üşeniyorsundur doğru ilk 3 ay çok halsiz oluyo insan minnak bi pastacık al bari kız yazık adama
tatlışım birer bebiş patiği alıp masaya koy bence şu an karnında ama en güzel hediyen o zaten saçlarını yaptırabilirsin ben kısacık kestirip onun için makyaj falan yaparım diyordum evde kimse görmezama çarşamda kardeşim ve halam geliii yattı bizim iş yani fikirlerimi sana söyliimde boşa gitmesin bari
hafta içine geliyo seninki biraz talihsizlik olomuş ama kendin bi hediye yap bence yapabilirsen o çok hoşuna gider minicik bi çerçeve yap mesela keçeden çok kolay yapması içine ikinizin resmini koy derim güzel olur ben boyle tasarlamıştım
ah canımcım ya o hormon hapları ahh ahh ben kadın doğum haplarında çok şişmiştim onlar gibiyse haklısın kan şekerini mahfediyo Rabbin yardımcın olsun canımcım çok özletiyorsun kendini sık sık gelkız
tatlım bence ne kadar önce başlarsan o kadar iyi çünkü bir anda büyüyo bebek ve onlem almazsan bir anda bi bakmışınben d vitaminli badem yağı kullandım 1 ay yetiyo bküçük bir şişe d vitaminli olmasına dikkat etmen iyi olur çünkü e vitamini kıl koklerini besliyo
SEDA canım yeni tedavin hayırlı olsun,Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün canım,gerçekten canı gönülden çoookk istiyorum,hatta ilk tedaviye başlıyorum mesajını okuyunca içim kıpır kıpır oldu,hadi bakalım sana kolay gelsin
ZEYNEP sen de tekrar tüp bebeğe başladın mı tam anlayamadım çok gçmişe gidemedim,eğer başladıysan ya da başlamadıysan her şekilde sana bu ay mucizeni göndersin canım, Rabbim daha fazla isteyen hiç kimseyi bekletmesin,meral burcu seda tuğba küçük burcu sen ve ben hepimiz en kısa zamanda meleklerimizi kucağımıza alırız
ben duramam valla şimdi bile bunaltıyı sen bilirsin o zaman ne diiim:)valla epey uzadı saçlarım en son geçen sene martta kestirmiştim galiba ondada fazla kısaltmamıştım şimdi çok uzadı çok dolaşıyo öyle olmasa böyle uzun uzun iyi aslında belime geldi nerdeyseerinmem hamilelikten değilde uğraşmak istemediğimden bugün hediye istemediğini söyledi eşim
çok sağol canım.dediğim gibi dr,okul,ev derken hep yoğundum.yeni yeni rahatlıyorum.bi dönem evde net bile yoktu.bundan sonra yazarım nasipse sık sık.tabi bi yere gitmezsem.alıp basımı gidesim var ama nereye ? dr kontrolünden sonra kıpırdıyamıcam bari o zamana kadar gezeyim dimi :)
valla epey uzadı saçlarım en son geçen sene martta kestirmiştim galiba ondada fazla kısaltmamıştım şimdi çok uzadı çok dolaşıyo öyle olmasa böyle uzun uzun iyi aslında belime geldi nerdeyseerinmem hamilelikten değilde uğraşmak istemediğimden bugün hediye istemediğini söyledi eşim
Bende tuğra'yla meşgulüm işte biraz huysuz bi bebeğim var :)) hayat umuttur umut hayattır :))) shayat hamdolsun allaha güzel daha ne olsun ..bide burdan hamiş haberleri aldım mı oh ne güzel :))) bebiş nasıl cnm?
Kızarıklık var mı cnm tıkanıklık olduğunda öyle oluyor galiba benim bikere oldu hatta mide bubulantısı sıtma tutmuştu ılık duş aldım ılık havlu koydum uzamadan düzeldi çok şükür,.bebekler öyle galiba her gün farklı.benimkide 2 gündür az emiyor meme de ağlıyor 2 dk çektikten sonra sütüm fazla gidiyo ondan mı acaba diyorum ya artık 4 saatte bir mi acıkıyo anlamadım ben 3 saat olmadan veriyorum meme.yrn vermicem denicem bakalım acıkmıyor mu başka bişe mi bide 2 gündür yeşil kaka yapıyor bugün doktora gittim normal dedi hiç test bişe yapmadı emmesini de söylemeyi unuttum.aç mı tok mu bişe anlamadım.acaba enfeksiyon mu var doktora yineledim kakasın. En son kızacaktı o derece normal dedi.bende de durum bu.işe başladın m. Buket bebiş kaç aylık oldu mama niye veriyorsun geçmişi pek okuyamadım. Söylediysenbebiş iyidir..bi günü bi gününü tutmuyo..bi gün çok uyuyo bi gün hiç uyumuyo..bi gün az yiyo bi gün hiç memeyi bırakmıyo..öyle günler geçiyo işte..dün biraz az yedi gibime geldi..sağ göğsüm sertleşti taş gibi oldu..dün bütün gece nerdeyse sağ göğsümü verdim.bugün akşam oldu memeyi bırakmadı..en son bi sağayım dedim süt müt gelmedi sağ göğsümden..ama çok sert taşlaştıı.şimdi sıcak bez koydum bi daha sağacam bakalım ne olur..inşallah tıkanıp mıkanıp bişey yapmaz bu memeler..mama verdim az önce uyudu benim bıdık..bide gece 11 de veririm mama.bugün ilk defa fazladan mama verdim..bakalaım ne olur.
ay boş ver uzun kalsın özlem.ben çok inanırım o kocakarı laflarına(istemsizce ) bebiş doğsun,kırklanın sonra kısacık kestirirsin.dün kulağını çınlattık eşimle.dedimki onca sene bekledik madem kızımız olursa Özlem koyalım adını.oda ne dese beğenirsin iyi o zaman Hasret koyalım.oda arabeskçi türkücü adı gibi olmaz dedim.hem benim Özlem isminde bütün arkadaşım var hepside çok iyi dedim.öyle işte doğmamış bebeğe don biçtik işte :)
canım yanlış hatırlamıyorsam e2 idi ama emin değilim.umursamadım çünkü.ama sunu iyi hatırlıyorum bebeğin tutunabilmesi için o değerin 1,5 altında olması gerekirmiş.benim 4,6 çıktı.onun için iptal olmuştu transfer.sonraki ayda yanlış bi zamana geldi.bırakmak zorunda kaldım iğneleri.geçen ayda ev işi çıktı derken şimdi başladık bakalım.neyse konuyu dağıttım :) muhtemelen seninde bakacaklar canım.transfer için uygun olup olmadığına buna göre karar verdi çünkü.muayenede kalınlık iyi bide değerini görelim dedi.ama dediğim gibi ne değeri olduğunu net hatırlamıyorum.transfer olmaz diyince duymadım gerisinibenim transfer muhtemelen senle aynı gün olur.yani öyle geldi içimden bimiyorum :) diğer yazında okudum miden bulanmış,kötü olmuşsun.senide etkiliyor demkki ilaçlar.ee bide sen zayıfsın daha cok sarsıyordur seni haliyle.buarada lucrin seninde 5 ünitemi günde?benim il dışı olduğu için git gel yapma dedi.sadece 1 subata verdi randevuyu.o gün karar vericek transfer olacakmı?ilaçlar devammı?...allah hakkımızda hayırlısını versin.özel bi dua okuyacakmısın?beraber okuyalım istersen(tabi abdest aldıktan sonra :)
amin Rabbim hepinizin gönlüne göre versin sizlerin dualarında olmak beni çok mutlu ediyor.
Burcum Allah izin verirse doğumu haber vericem sana tatlim sizin dualarınızı alarak gitmek benide rahatlatır.Tedavin ertelendi diye sakın üzülme herşeyde bir hayır var bizim göremeyeceğimiz bak ben kendimi o kadar sezeryana hazırladım şimdi normali bekliyorum herşey nasip kısmet...
özlem canım sen şimdiden başla bişeyler sürmeye ne kadar nem okadar iyi
Seda yeni tedavin hayırlı olsun canım inşallah hayırlı haberlerini alırız.Kaynananıda boşver offf onları anlamak çok zor kaynana olursak belki anlarız
Tuğbacım kilo verme serüvenin nasıl gidiyor umarım bi sıkıntı yoktur
iyidirrrr..sen napıyosun..nasılsın hayat nasıl..hayat uöut mudur??
geçmiş olsun canikom..seninde şu kaynananla olan dialoguna bayılıyorum yani..bulmuş senin gbibi gelini..ne konuşuyosa..
canım tumay ımm bi önceki yazında kızımda bende iyiyim diye yazmışsın doğurdun sandım ama Allah a bin şükür olsun herşey yolundaymış ve normal doğumu bekliyormuşsun.. inşallah haberimiz olur sen doğum yaparken bizde sana daha bol dualar edriz.. doğum sancılarında sırada bekleyen kkızların isimlerini anmayı unutma sakın :)) güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah bizlere.. çok az kaldı artık cennet kokuluna kavuşmana inşallah
ÖZlem bende kestirmemiştim saçlarımı, sende kestirmeyecekmişsin zaten çok sevindim..
Zeynep ve Seda Alah yardımcınız olsun Allah edilen duaların hurmetıne yuzunuzu güldürsün inşallah..
Dideeemmm çok güzel kürdanların ben onları toka niyetine kullanırdımm
canım tumay ımm bi önceki yazında kızımda bende iyiyim diye yazmışsın doğurdun sandım ama Allah a bin şükür olsun herşey yolundaymış ve normal doğumu bekliyormuşsun.. inşallah haberimiz olur sen doğum yaparken bizde sana daha bol dualar edriz.. doğum sancılarında sırada bekleyen kkızların isimlerini anmayı unutma sakın :)) güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah bizlere.. çok az kaldı artık cennet kokuluna kavuşmana inşallah
ÖZlem bende kestirmemiştim saçlarımı, sende kestirmeyecekmişsin zaten çok sevindim..
Zeynep ve Seda Alah yardımcınız olsun Allah edilen duaların hurmetıne yuzunuzu güldürsün inşallah..
Dideeemmm çok güzel kürdanların ben onları toka niyetine kullanırdımm
sütüm yetmiyo canım..gece 11 olunca azalıyo.bide lıştırdım sanırım..mamayı yiyiyncede epey uzun yatıyo..bu nedenle gece bi kere veriyorum..işe de daha başlamadım..mart 7 de başlayacam..sütüm şimdiden yetmiyo bakalım nasıl olacak..ben istiyorum buz dolabında biriktireyim şimdiden ama pek mümkün değil...bebeğim mamaya kalacak diye üzülüyorum..Kızarıklık var mı cnm tıkanıklık olduğunda öyle oluyor galiba benim bikere oldu hatta mide bubulantısı sıtma tutmuştu ılık duş aldım ılık havlu koydum uzamadan düzeldi çok şükür,.bebekler öyle galiba her gün farklı.benimkide 2 gündür az emiyor meme de ağlıyor 2 dk çektikten sonra sütüm fazla gidiyo ondan mı acaba diyorum ya artık 4 saatte bir mi acıkıyo anlamadım ben 3 saat olmadan veriyorum meme.yrn vermicem denicem bakalım acıkmıyor mu başka bişe mi bide 2 gündür yeşil kaka yapıyor bugün doktora gittim normal dedi hiç test bişe yapmadı emmesini de söylemeyi unuttum.aç mı tok mu bişe anlamadım.acaba enfeksiyon mu var doktora yineledim kakasın. En son kızacaktı o derece normal dedi.bende de durum bu.işe başladın m. Buket bebiş kaç aylık oldu mama niye veriyorsun geçmişi pek okuyamadım. Söylediysen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?