- 13 Aralık 2012
- 1.031
- 460
- 83
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #43.381
Anladım cnm işin zor.. üzülmez misi. Bende şimdi az emiyor istemiyor meme diye üzülüyorum bakalım ne yapacam moralimde bozuk benim.sütüm yetmiyo canım..gece 11 olunca azalıyo.bide lıştırdım sanırım..mamayı yiyiyncede epey uzun yatıyo..bu nedenle gece bi kere veriyorum..işe de daha başlamadım..mart 7 de başlayacam..sütüm şimdiden yetmiyo bakalım nasıl olacak..ben istiyorum buz dolabında biriktireyim şimdiden ama pek mümkün değil...bebeğim mamaya kalacak diye üzülüyorum..
Canımm e2 de bir yanlışlık var 1500 galiba dediğin senin de 4600 çıkmış sanırım çünkü binli değerlerde yapılmıyor yani 2000 de yapılır mesela Meral'in 3500 idi toplandı donduruldu ama benim çok çok yüksekti direkt belki de toplanmadan bile iptal edilebilirdi 7000 di değerim ama doktorum yaptı transferi. Şimdi zaten e2 yükselmez çünkü yumurta gelişmeyecek e2 dediğimiz şey olgun yumurta başına oluşan değer bende yumurta bol olunca öyle fırladı ama şöyle de bir şey var rahimin durumuna da bakılıyor sanırım ben dr çok kızdım ama bir yandan da fırlayam e2 ye rağmen rahmimin çok fazla kalınlaşması hatta transfere olanak sağlamayacak kadar kalınlaşması gerekirken sınırdaydı kalınlık o yüzden transferimi yapmış olabilir yani sorun olmaz dedi yaptı bu sefer e2 ye bakacağını düşünmüyorum ama bakabilir de çünkü ilk tedavideki gibi vejeteryan beslen dedi aslında bol da su içmem lazım ama içmiyorum. Sana da vejeteryan beslen dedi mi yaa hep sebze yemek sıkıcı zaten hiç uymadım şimdi daha yeni yapıyorum transfere kadar et yemicem. Lucrin benim 10 ünite canım. Reglimin 21. gününden beri vuruyorum içinde az kaldı gibi geliyor bana ama hemşireler 2-3 ay bile yeter o dedi. Ben 31 ocakta da 1 şubatta da gidicem öyle gözüküyor. Ben lem yelid çektim kendim 70.000 adet. İstersen sana lem yelid başlayalım burada sen tek bitiremezsin zaman da az. Özel dua olarak başka okumadım. Bir bayan vardı üçüzleri tutmuş hem de imkansızken elem tere okumuş fil suresi yani transfere girerken hep okumuş hatta benimle birlite kim varsa nasip et demiş o gün onunla beraber transfer olanların hepsi gebe kalmış. Esmaül hüsnadan Ya mucib çekebilirsin kendisine dua edenlerin isteklerini veren kabul eden diyor, ( 55 defa) El muhyi : can bağışlayan hayat veren, işlerin başarılı olması için ( 68 defa), bunları okuyabilirsin canımm.
minnakım:)resim yüklensene artııııııııık
Canımm sağol Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah bir yandan rahatım, bazen endişeliyim ama ilkine göre daha sakinim. Allah ol derse olacak daha yapacak birşeyimiz yok biz elimizden geleni yapıyoruz. Zeynepte başladı evet hatta aramızda bir gün var o benden bir gün sonra olmuş reglisini aynı şekilde başladık belki onun transferi daha erken olur benden ama hep topikte öyle oldu zaten. Peki sen ne yaptın test yaptıracaktın filan canı merakla haberlerini bekliyorum bir sürpriz gelebilir senden
canım tumay ımm bi önceki yazında kızımda bende iyiyim diye yazmışsın doğurdun sandım ama Allah a bin şükür olsun herşey yolundaymış ve normal doğumu bekliyormuşsun.. inşallah haberimiz olur sen doğum yaparken bizde sana daha bol dualar edriz.. doğum sancılarında sırada bekleyen kkızların isimlerini anmayı unutma sakın :)) güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah bizlere.. çok az kaldı artık cennet kokuluna kavuşmana inşallah
ÖZlem bende kestirmemiştim saçlarımı, sende kestirmeyecekmişsin zaten çok sevindim..
Zeynep ve Seda Alah yardımcınız olsun Allah edilen duaların hurmetıne yuzunuzu güldürsün inşallah..
Dideeemmm çok güzel kürdanların ben onları toka niyetine kullanırdımm
Hmmm tokada iyi fikirmisbende kestirmeyeceğim canım iyi böyledidemin kürdanlarını bende tokaya benzettim benim aklımdanda geçti tam böyle gelin başına falan gidecek tarzdalar
Anladım cnm işin zor.. üzülmez misi. Bende şimdi az emiyor istemiyor meme diye üzülüyorum bakalım ne yapacam moralimde bozuk benim.
sütüm yetmiyo canım..gece 11 olunca azalıyo.bide lıştırdım sanırım..mamayı yiyiyncede epey uzun yatıyo..bu nedenle gece bi kere veriyorum..işe de daha başlamadım..mart 7 de başlayacam..sütüm şimdiden yetmiyo bakalım nasıl olacak..ben istiyorum buz dolabında biriktireyim şimdiden ama pek mümkün değil...bebeğim mamaya kalacak diye üzülüyorum..
canım dediğim gibi transfer iptal diyince ben sormadım.herşeyi kafaya takıyorum ya eşelemekte istemiyorum açıkçası.neyse ne işte önemli olan netice.lucrin dediğim gibi gecen sefer 1 hafta kullanıp bırakmıştım.şimdi 12 vurdum.bende 21. gün başladım.ama benim 5 ünite.yeter gibi geliyor gidene kadar.seninkini bilemem tabi.buarada bana beslenmeyle ilgili geçen seferlerdede bişey demişlerdi.bundada demediler.ben normal yemeye devam ediyorum.hatta transferden önce eşi dostu davet edeyim diye yemeğe misafir alıyorum ya,buara hep et yemek zorunda kaldım.okuldaki yemeklerde hep etliinşallah bi sıkıntı olmaz.etle aram çok yoktur ama insana yasak denince tatlı geliyor tabi :) lem yelid geçen sefer okudum biliyosun.dediğin duaları okuyayım nasipse.cok sağol
canım bi test falan yapsan
Mrn kızlar nasılsınız ? Benim kız dün geceden beri kuş uykusunda bende uykusuzum bu sebepten sabakta kakasında mukus gördüm doktorumuz bir daha olursa kaka tahlili yapalım dedi kakasını bekliyorum
Bu arada seda ve zeynep teviye başlıyosunuz galiva allah yardımcınız olsun öpüyorum herkesiiiii dua edin bana
Allah kolaylık versin.inşallah sağ salim bebeğine akvuşur.DIKKAT DIKKAT DIKKAT COK ÖNEMLI DUYURU
Kızlar TÜMAY'la görüştüm 2 cm açılması varmış, sanci daha yokmuş, yavaş yavaş doğum başlıyormuş, Allah rızası için Tümay'a YASİN okuyalım, bizden dua bekliyor, yasin okuyamayan 200 tane Rabbi yesir çeksin, Tümayın durumunu biliyorsunuz o yüzden dua da ona torpil geçtim, haydi Ya Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?