Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Anladım cnm işin zor.. üzülmez misi. Bende şimdi az emiyor istemiyor meme diye üzülüyorum bakalım ne yapacam moralimde bozuk benim.

canım dediğim gibi transfer iptal diyince ben sormadım.herşeyi kafaya takıyorum ya eşelemekte istemiyorum açıkçası.neyse ne işte önemli olan netice.lucrin dediğim gibi gecen sefer 1 hafta kullanıp bırakmıştım.şimdi 12 vurdum.bende 21. gün başladım.ama benim 5 ünite.yeter gibi geliyor gidene kadar.seninkini bilemem tabi.buarada bana beslenmeyle ilgili geçen seferlerdede bişey demişlerdi.bundada demediler.ben normal yemeye devam ediyorum.hatta transferden önce eşi dostu davet edeyim diye yemeğe misafir alıyorum ya,buara hep et yemek zorunda kaldım.okuldaki yemeklerde hep etli inşallah bi sıkıntı olmaz.etle aram çok yoktur ama insana yasak denince tatlı geliyor tabi :) lem yelid geçen sefer okudum biliyosun.dediğin duaları okuyayım nasipse.cok sağol

yok canım benim adetime 15 gün var daha,inş sizden güzel haberler alırız.

Burnum tıkalıydı tuzlu su yaptım, şimdi şelale gibi akıyor :))

Buket resim mi yükledin???????

Mrn kızlar nasılsınız ? Benim kız dün geceden beri kuş uykusunda bende uykusuzum bu sebepten sabakta kakasında mukus gördüm doktorumuz bir daha olursa kaka tahlili yapalım dedi kakasını bekliyorum
Bu arada seda ve zeynep teviye başlıyosunuz galiva allah yardımcınız olsun öpüyorum herkesiiiii dua edin bana

bende kestirmeyeceğim canım iyi böyle didemin kürdanlarını bende tokaya benzettim benim aklımdanda geçti tam böyle gelin başına falan gidecek tarzdalar
Hmmm tokada iyi fikirmis ya elimden geliyo bebek sekeri falan olmadi yapip nette satsammi diyorum uygun fiyattan cok tasarimim var ama cesaretim yok
Anladım cnm işin zor.. üzülmez misi. Bende şimdi az emiyor istemiyor meme diye üzülüyorum bakalım ne yapacam moralimde bozuk benim.

Kizlar hic sormayin ya oyku nisada ayni aglaya aglaya emiyo bu gun vermrsem birakacak

barısozlem/ Özlem 10.01.2014 cuma sağlıklı hayırlı hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat
tmyomr/ Tümay 13.01.2014 pazartesi sağlıklı hayırlı hamişlik ,ve kolay doğum,hayırlı evlat
sunbal/ Sündüz 14.01.2014 salı sağlıklı hayırlı hamişlik ,ve kolay doğum,hayırlı evlat
bdroner/ bedriye 15.01.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
ecrinn07/Aslı 16.01.2014 perşembe sağlıklı hayırlı hamişlik ,ve kolay doğum,hayırlı evlat
baf32/Ferhan 17.01.2014 cuma Ailesine huzur ve bereket,evladına sağlıklı uzun bir ömür ve hayırlı,sağlıklı bir kardeş
btskn/bircan 20.01.2014 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ,kolay doğum ve hayırlı evlat
didemss/Didem 21.01.2014 salı Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
maralam/Meral 22.01.2014 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik,tüp bebğinin pozitif olması ve hayırlı evlat
akyuzcigdem/Çiğdem 23.01.2014 perşembe Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür

Allah kabul etsin inşallah.. Allah yüzünüzü güldürsün inşallah hayırlı tez vakitlerde..

kesinlikle eşeleme zaten bu sefer dondurulmuşlarda öyle bir sorunun olmaz. Vejeteryan ile ilgili zaten ben kimsede böyle birşey okumadım ama bana dr nedense öyle dedi yani her ikisinde de ama transferden sonra serbest hatta özellikle protein diyor. Sen dr demediyse ye boşver protein iyidir. Ben de etçilimdir acayip. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız ikimizde gözüm kulağım sende canım

Ben de lem yelidlerimi bitirdim sonra birkaç gün kötüydüm okuyamadım sonra da regl oldum bugün temizlenicem okurum bitiririm listeyi zaten ne olur ne olmaz diye kopyasını almıştım listenin evde. Eğer okuyamayan olursa ya da eksiği kalan sonra da liste istiyorum derlerse silindikten sonra, bende tam liste var haberiniz olsun

bircan didem meral çiğdem dualarınızı okudum arbbim kabul etsin..

canım geçmiş olsun inşallah tekrar etmez

DIKKAT DIKKAT DIKKAT COK ÖNEMLI DUYURU

Kızlar TÜMAY'la görüştüm 2 cm açılması varmış, sanci daha yokmuş, yavaş yavaş doğum başlıyormuş, Allah rızası için Tümay'a YASİN okuyalım, bizden dua bekliyor, yasin okuyamayan 200 tane Rabbi yesir çeksin, Tümayın durumunu biliyorsunuz o yüzden dua da ona torpil geçtim, haydi Ya Allah

amanın hadi hayırlısı rabbim bir avazda kurtarsın inşallah sağ salim kavuşsun yavrusuna kolay bi doğum olur inşallah

Allah kolaylık versin.inşallah sağ salim bebeğine akvuşur.

kız burcu seni topiğin dua meleği ilan ediyorum,

ÇiGDEM canım duanı okudum Rabbim evine huzur ve bereket versin, eşinin bol bol rızıklansın, evladın çok sağlıklı olsun

TÜMAY canım tatlım sana yasin okudum, duaya devam edicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…