Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tümay Allah kolay dogum nasip etsin Insaallah Rabbi yesir okudum senin icin.

Buarada kizlar ben cinsiyetini ögrendim doktorum bana eger gördügüm kordon degilse yüzde 80 erkek. Rabbim herkese eli ayagi düzgün saglikli hayirli güzel ahlakli bebisler versin Insaallah

selm kızlar aranzda asılma yaptırp 8. gununde testı sılık ckan varmı

selm kızlar aranzda asılma yaptırp 8. gununde testı sılık ckan varmı

canim ben asilama oldum bende o aralar tes yapmistim ve cift cizgi cikmisti ama hamile degildim sonradan ögrendim. umarim sen hamilesindir. sunu söyleyeyim asilamadan sonra sen 13-14. günü gebelik testi yapmalisin eger saglikli bir sonuc istiyorsan. vucuttan atilmasi anca okadar zamana ihtiyaci var. cok erken simdi bi 5-6 gün daha bekle cünkü yanlis sonuc veriyor

cok saol cnm ya zten sevnemdm hc yoktur dye bnm ılkı de tutmdı ıkıncı baklım tutck mı

cok saol cnm ya zten sevnemdm hc yoktur dye bnm ılkı de tutmdı ıkıncı baklım tutck mı

hic moralini bozma benim 3.de tuttu doktorum cokta umimtli degildi ikincide tutmadi 3.hic tutmaz direk tüp yapalim dedi ben bi kere daha deniyelim dedim cok sükür iyikide yaptirmisiz. gerci ilk ikisinde asilama öncesi iliski yasak demisti doktorum bizde ygirmedik 3. dedim aman bide böyle deneyelim tuttu belkide asilama degil dogal oldu tavsiye asilama önceside sonrasida iliskiye girin. Insaallah güzel sonuclar alirsin Rabbim hayirlisiyla melegine kavusmani nasip etsin

ınş cnm cok saol tavsyen ıcın inş bnmkıde tutmustr

Ay tümaycım allah kurtarsın inşallah sağ salim alsın yavrusunu kucağına dualarımız seninle allaha emanetler inşallah:))

şeker kız TUGBA dunai okudum canım, inşallah bütün kilolarını hemencecik verirsin vee hemen arkasına hooooop hamile kalırsın ve verdiğin kilonun yarısını geri alırsın, şöyle kocaman bir hamile göbeğin olur inşallah :))))

gunaydıın kızlaarr..
bu mübarek cuma gününde dualarımız kabul, gönüllerimiz huzur, tumay hayırlısıyla bebegıne kavuşmuş olsun inşallah.. AMİN.

bizi sorarsanız iyi diyelim iyi olalım.. Dualarımız bugun Tumay la.. inşallah doğurmuşsundur yada üzeresindir :)

Alah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah belki de doğurmuştur bu vakite kadar haber yok mu daha hiç. Bir bebeğimiz daha geliyor topiğe ne güzel yaa.. Haberleri bekliyorum Burcumm.. Sabah haberlerini sunman lazım topikte son dakika gelişmelerini senden öğrenicez

Canımm demek erkek geliyor hayırlısıyla sağlıkla inşallah.

Burcuuumm ALLAH bin kere razı olsun senden....Gerçekten meleksin sen....Cansın...Canansın...Seviyorum seni....

hayırlı cumalar kızlarrrr

Mübarek Cuma günü fazilet ve üstünlüğün ümmette ki kokusudur. Müminlerin eza, hasret ve keder dolu cumalarında, varlıkların özü, sevdaların en yücesi olan Sevgili Paygamberimiz Muhammed"imizi (s.a.v) maneviyatta cumalayanlardan olabilmemiz duasıyla. Hayırlı Nurlu Cumalar. Cumamız mübarek olsun.

TÜMAYDAN haber varmı RABBİM sağlıklı sıhhatli kucağın almayı nasib etsin inşallahhh....

bakın yeni siparişleride bitirdimm nasıllar...

Eklentiler

• $1509042_10152178775103516_1029631629_n.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 42
  • $1604407_10152178775003516_27353916_n.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 51
  • $1013837_10152178775223516_1260726005_n.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 50

ayşeee sende erkek annesi olacaksın demek,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kızlar hayırlı cumalar Rabbim herkese gönlünde istediği dilediği ne varsa nasip etsin inşallah
kızlar dedem bugün açık kalp ameliyatı olucak dualarınız da bizide dedemide eksik etmeyin nolur annem inanilmaz zor durumda daha 20 gün oldu annesini kaybedeli şimdide babası ; (

Tümay ım canım benm dünden beri kalbim seninle Rabbi Yessir de okudum RABBİM güzel haberlerini almayı nasip etsin İNŞALLAH....

Gunaydin hayirli cumalar kizlar nasilsiniz kizlar
Benim 2 gundur yoğun baş ağrilarim var cok fena artik biktim gözlükler mi baş ağrisi yapti uykusuzluktan mi oluyor anlamadim

Asli Rabbim dedene acil sifalar versin cok gecmis olsun insallah öpüyorum seni ve ikizlerimi

Tumay dualardasin kuzum saglicakla kucagina almayi nasip etsin Rabbim
Hepiniz Rabbime emanet olun saglicakla

Canım Rabbim şifa versin inşallah güzel geçsin ameliyatı sağlığına kavuşsun bir an önce. Artık teknoloji çok gelişti eskisi gibi zor değil bu tür ameliyatlar ama kalp olunca korkuyor insan tabi. Elbette dua ederiz tatlım.. Allah yardımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…