- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #4.341
Seda,Derya,gamze,burcu Lar ve sunduz dualarınızı okudum ,Allah yerine ulaştırsın...
canim okunmaz die b iliyorum ben
süperr tatlım süperrr MAŞALLAH 2 gün sonra tekrar baktır artıyomu die..hasan beye gittinmi peki..Kan sonucum 141.3 Sat: 31 Ağustos... Nasıl sizce? :26:
dilberimm umudunu yitrme tatlımm..vakti zamanı geldiğinde olacak İNŞALLAH..MORALİNİ BOZMA SAKIN..arkadaslar benim olmayan umutlarim bu ay yine bitti adet oldum artik uzulmuyorum sadece artik her ay adet olacagimi biliyorum eminim bebek hayal bile edemiyorum artik nasil olsa yine yok yine yok
dilberimm umudunu yitrme tatlımm..vakti zamanı geldiğinde olacak İNŞALLAH..MORALİNİ BOZMA SAKIN..
ne demek canım biz arkadaşız birbirimizi dinlicez tabiki..evet canim tabii ki RABBIM ne zaman nasip ederse o zaman olur ama insanin elinde degil insan icine cikmak istemiyorum bebek daha yok mu sorularina tahammulum kalmadi offff neyse sizinde moralinizi bozmayim simdi
Çok Teşekkür Ederim. Dualarım Hepinizle Allah Herkesin Gönlüne Göre Versin İnşallah.tebrik ederim canım sağlıkla alasın kucagına bizleride unutmayasın dualarında
kızlar ya 2 aydır adetimin 15. günü tekrar lekelenmem oluyor bi doktora gitsemmiki bide ara ara pembemsi renk geliyor doğru düzgün ibadetlerimide yapamıyorum çok canım sıkılıyor :26::26::26:
ne demek canım biz arkadaşız birbirimizi dinlicez tabiki..
anlıyorum tatlımm benimm RABBİM en kısa zamnda senide mutlu eder İNŞALLAH...
AMİNN tatlımm İNŞALLAH..iyi dileklerin icin tesekkur ederim canim benim RABBIM seni ve bebegini korusun AMIN
arkadaslar benim olmayan umutlarim bu ay yine bitti adet oldum artik uzulmuyorum sadece artik her ay adet olacagimi biliyorum eminim bebek hayal bile edemiyorum artik nasil olsa yine yok yine yok
Elim ayağım titriyo, Adaşım olan Gül arkadaşımız sanırım adetin 25. günü test yapmıştı silik görmüştü, bende sırf meraktan bugün adetimin 26. günü olduğu için yapayım dedim ve aşağıdaki çizgileri gördüm :18:
Eki Görüntüle 517397
Şimdi ben hamilemiyiiimmmm
evet canim tabii ki RABBIM ne zaman nasip ederse o zaman olur ama insanin elinde degil insan icine cikmak istemiyorum bebek daha yok mu sorularina tahammulum kalmadi offff neyse sizinde moralinizi bozmayim simdi
canım ben 3 aydan az bekleyemem korkarım bişey olur diye 3 ay beklerim sonrası bilmiyorum o anki durum neyi gösterir.
hastanede bana bebeği genetiğe gönderdiklerini söylediler bu devlet hastanesi benim doktorum ayrı o özel şimdi ben sonucun çıktığını görünce kendi doktoruma gönderdim o dediki bu genetik sonucu değil sadece kan değeri bende anlamadım neden genetiğe bakılmadı sadece kan değerine bakılıyor,genetikle ilgili bişey varmı yokmu bakacaklarmı hiç bi bilgim yok artık haftaya kontrole gittiğimde sorarım,3 ayıda doktorum hatırlatmak için söyledi aramışken hatırlattı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?