Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Herkese selam.giremiyorum cok ama arada okuyorum.öncelikle 7verengul arkadasımı cok tebrik ederim.üzücü haberin ardından sevindirecek haberi Rabbim verdi sana.darısı da bu topikteki bütün kızların basına:))bu arada bana dua okumak icin seferber oldugunuzu gördüm Allah hepinizden razı olsun. Benim durumum kesinleşti Perşembe opu pazarda transferim var.Allah'tan hayırlısını istiyorum.
Bu arada tesbihlerinizi çekiyorum .en son Seda da kaldım.sonraki arkadaslarım icin de okuyacağım.sizi cok seviyom ben yaa:)))

günaydın canlar... dün mahvoldum kızlar ben ya işten geldik eşimle bişiler yedik sonra bebiş çalışması yapıp 1 saat kadar uyuduk...ben yarı giyiniktim ama battaniye falan vardı üstümde üşüdüğümü hissetmedim hiç sonra uyandım hafif bi mide bulantısı var bende ama öle çok değil sonra eşim iyi misin dedi ben de hafif bulantım var derken birdenbire affedersiniz istifra ettim... oymuş ondan sonra aynı senaryoyla evin 2 köşesini daha batırdım. ama dağıldım yani hiçbişi yiyip içemiyorum hala suyu bile yavaş yavaş 2 saatte içiyorum halsizlik eklem ağrısı üffff grip olmuşum gibi sanki öyle işte kızlar sizce ben üşüttüm mü yoksa yediklerimden falan mı ki? eşimle aynı şeyleri yedik gerçi ama...

arkadaslar benim olmayan umutlarim bu ay yine bitti adet oldum artik uzulmuyorum sadece artik her ay adet olacagimi biliyorum eminim bebek hayal bile edemiyorum artik nasil olsa yine yok yine yok

Son düzenleme:
arkadaslar benim olmayan umutlarim bu ay yine bitti adet oldum artik uzulmuyorum sadece artik her ay adet olacagimi biliyorum eminim bebek hayal bile edemiyorum artik nasil olsa yine yok yine yok
dilberimm umudunu yitrme tatlımm..vakti zamanı geldiğinde olacak İNŞALLAH..MORALİNİ BOZMA SAKIN..

dilberimm umudunu yitrme tatlımm..vakti zamanı geldiğinde olacak İNŞALLAH..MORALİNİ BOZMA SAKIN..

evet canim tabii ki RABBIM ne zaman nasip ederse o zaman olur ama insanin elinde degil insan icine cikmak istemiyorum bebek daha yok mu sorularina tahammulum kalmadi offff neyse sizinde moralinizi bozmayim simdi

evet canim tabii ki RABBIM ne zaman nasip ederse o zaman olur ama insanin elinde degil insan icine cikmak istemiyorum bebek daha yok mu sorularina tahammulum kalmadi offff neyse sizinde moralinizi bozmayim simdi
ne demek canım biz arkadaşız birbirimizi dinlicez tabiki..
anlıyorum tatlımm benimm RABBİM en kısa zamnda senide mutlu eder İNŞALLAH...

kızlar ya 2 aydır adetimin 15. günü tekrar lekelenmem oluyor bi doktora gitsemmiki bide ara ara pembemsi renk geliyor doğru düzgün ibadetlerimide yapamıyorum çok canım sıkılıyor :26::26::26:

canım o yumurtlama lekelenmesi olabilir bu tarz yaşayanlar var netten bi araştır

ÜZÜLME canım benim herşeyin hayırlısı.. benimde adetim eli kulağında o kadar üzgün uyandım ki bugun anlatamam.. kendimi bir köşeye sıkışmış gibi hissediyorum.. ama yapacak birşey yok.. Rabbim bizim için neyi uygun gördüyse onu yaşayacağız.. inşAllah gönlümüzdekini bize kısmet eder..

cani cook tebrik ederim RABBIM bebegini kucagina saglicakla lacagin gunleri gostersin INSALLAH degerin de cok iyi cikmis tebrikler

offf offff diyorum.. dün kendi kendime dedim görüştğüm kimse kalmadı.. sosyal çevremi sıfırladım.. ve bebek dediğinde birileri ağlamamak için tutuyorum kendimi.. ve bugun itibaren düşüncelerimi yazmaya karar verdim.. belki sonra kitap olur, adı da "seni beklerken" olsun.. sende yaz.. yazdıkça açılırsın diye umut ediyorum..

şimdi adetime 2 gün falan kaldı.. göğüslerimde ağrılar vardı tabi umut da her zaman vardı, ama bu sabah itibarıyle ağrılar yok oldu.. dün akşam yumurtlama testi yaptım.. gebe olunca o test bana daha çabuk hissediyor gibime geliyor.. yumurtlama testinde bile 2.çizgi yoktu.. çok umutsuz kaldım bu ay.. Allah beterinden korusun..

günaydın kuzular ve kuzuların minik kuzuları nasılsınız bakalım söyle bi listeye baktımda hiç fena deil hani dilerim daha da artar

Allah yardımcın olsun özlemcim,inşallah yoktur bir problem. Sen üzerine düş, hastanelerin umrunda değil, doktorlara güvenim kalmadı. bir gün arayla iki doktora gidiyorum biri başka konuşuyor diğeri başka. kime güveneceğimi şaşırdım. Allah iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın hepimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…