- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #43.421
Kızlar hayırlı cumalar Rabbim herkese gönlünde istediği dilediği ne varsa nasip etsin inşallah
kızlar dedem bugün açık kalp ameliyatı olucak dualarınız da bizide dedemide eksik etmeyin nolur annem inanilmaz zor durumda daha 20 gün oldu annesini kaybedeli şimdide babası ; (
öle tabi farklıda bana 2 ay oldu..Buketcim ikinci bebis geliyor bence;)
Saka bi yana Rabbim gonlune gore versin Insaallah
dogum yapali nekadar olduki? Belki her kadinda farklidir dogumdan sonra regl donemi
buket benim ablam doğumdan sonra 7 veya 9 ay sanırım net hatırlamıyorum adet olmamış
canım geçmiş olsun..nazara mı geldi tosuncuk...iğne serum zor şeylerle uğraşmışsın..rabbim şifa versinSelamlar nasilsiniz tumay hayırlısı olsn canim allah kurtarsin seda zeynep transferiniz hayırlı olsun ins guzel sonuçlar alırsınız aysem oglusun sağlıkla dogsun ins maşallah herkesler iyi bebeisler iyi hamisler iyi masallah asli deden iyidir ins geçmiş olsun bana gelince Şevval baya hasta oldu bronsite dondu igne serum derken 2 hafta oldu hala hasta yavrum hic kilo almadi zayifladi bile iyileşmesini bekliyorum belki dra tekrar gideriz bizi kimse merak etmemis üzüldüm azicik dualara yeni başladım hakkinizi helal edin
Selamlar nasilsiniz tumay hayırlısı olsn canim allah kurtarsin seda zeynep transferiniz hayırlı olsun ins guzel sonuçlar alırsınız aysem oglusun sağlıkla dogsun ins maşallah herkesler iyi bebeisler iyi hamisler iyi masallah asli deden iyidir ins geçmiş olsun bana gelince Şevval baya hasta oldu bronsite dondu igne serum derken 2 hafta oldu hala hasta yavrum hic kilo almadi zayifladi bile iyileşmesini bekliyorum belki dra tekrar gideriz bizi kimse merak etmemis üzüldüm azicik dualara yeni başladım hakkinizi helal edin
hayırlı akşamlar kızlar gelemiyorum özledim sizleri....
canım çok geçmiş olsun inşallah minik kızın iyi olur hemencik
seda ve zeynep tüp mü yaptırdı ay inşallah hayırlı heberlerini alırız.
Selamlar nasilsiniz tumay hayırlısı olsn canim allah kurtarsin seda zeynep transferiniz hayırlı olsun ins guzel sonuçlar alırsınız aysem oglusun sağlıkla dogsun ins maşallah herkesler iyi bebeisler iyi hamisler iyi masallah asli deden iyidir ins geçmiş olsun bana gelince Şevval baya hasta oldu bronsite dondu igne serum derken 2 hafta oldu hala hasta yavrum hic kilo almadi zayifladi bile iyileşmesini bekliyorum belki dra tekrar gideriz bizi kimse merak etmemis üzüldüm azicik dualara yeni başladım hakkinizi helal edin
şeker kız TUGBA dunai okudum canım, inşallah bütün kilolarını hemencecik verirsin vee hemen arkasına hooooop hamile kalırsın ve verdiğin kilonun yarısını geri alırsın, şöyle kocaman bir hamile göbeğin olur inşallah :))))
hayırlı cumalar kızlarrrr
Mübarek Cuma günü fazilet ve üstünlüğün ümmette ki kokusudur. Müminlerin eza, hasret ve keder dolu cumalarında, varlıkların özü, sevdaların en yücesi olan Sevgili Paygamberimiz Muhammed"imizi (s.a.v) maneviyatta cumalayanlardan olabilmemiz duasıyla. Hayırlı Nurlu Cumalar. Cumamız mübarek olsun.
TÜMAYDAN haber varmı RABBİM sağlıklı sıhhatli kucağın almayı nasib etsin inşallahhh....
bakın yeni siparişleride bitirdimm nasıllar...
Kızlar transferimiz daha olmadı Zeynepte bende ilaç kullanıyoruz rahimi transfere hazırlamak için. Allah'ın takdiri hiç birbirimizden haberimiz yoktu aynı zamana denk geldi yani ayarlamaya çalışsak bu kadarolmaz aramızda sadece bir gün var. İnşallah beraberde hayırlı sonuçlar alırız. Haftaya haftasonu da annem gelecek yanıma o geldikten birkaç gün sonra perşembe de zaten transfer olacak herhalde bir aksilik çıkmazsa.
Sunbal canım geçmiş olsunn hastayken kilo alamamıştır tabi iştahsızlık olmuştur. İyileşsin yine kilo alır annesimerak etme kapatır arayı kıyamam yaa bebeklerin hastalanmasına dayanamıyorum büyükler bile nasıl zorlanyoıruz acil şifalar olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?