Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tümaycım Şimdiden hayırlı uğurlu olsun gözün aydın canım benim inş. sağlıcakla almışsındır kuzunu kucağına :)

Gül bu arada harikalar yaratıyorsun çok güzel şeyler yapıyorsun bayıldım yaptıklarına...

Evet bundan sonra sık girmeye çalışacam çok şükür biz iyiyz dün itibariyle evime geçtim artık kızımla baş başayım ve evimi çok özlemişim :)

Duları daha okuyamadım kızlar kusura bakmayın daha kanamam bitmedi ama biter bitmez okuyacam geç olacak birazcık ama hakkınızı helal edin :)

Öpüyorum sizleri

canım geçmiş olsun inşallah sağ salim çıkar ameliyattan.. anneannen içinde taziyelerimi bildiririm..haberim yoktu..başınız sağolsun..

Aslim gecmis olsun Rabbim acil sifa versin

hayirli cumalar kizlar

tumay dogum yaptimi? Insaallah kolay bi dogum olmustur. Hayirli haberlerini bekliyoruz

Buketcim ikinci bebis geliyor bence;)
Saka bi yana Rabbim gonlune gore versin Insaallah
dogum yapali nekadar olduki? Belki her kadinda farklidir dogumdan sonra regl donemi

canlarım TÜMAY'dan hala haber yok, yarına kadar bir ses çıkmazsa ben arayacağım, en son görüştüğümde doktoru daha açılma 2 cm belki 2 gün sürer doğumun başlaması demiş, bugün doğurmadıysa yarın doğuracak demektir,bir gelişme olursa mutlaka yazarım

BUKET benim görümcem 3 ay sonra adet oldu

ASLI canım şimdi okudum Rabbim şifasını versin ele ayağa düşürmesin çok kolay bir doğum olsun inşallah

AYŞE bu sene oğlan senesi demekki , hayırlı olsun canım sağsalim doğsun, büyüsün hayırlı evlat olsun

GÜL bu arada gerçekten kurabiyeler harika, süpersin

Buket cnm bende 5 ayy adet olmadim bu ayda gecti 1 yasina kadar adet duzensiz olabiliyormus korkma cnm

Gul masallah diyorum sana cok beceriklisin ya

Ayse kuzum sen napiyon

Didem asagida görüyorum seni insallah sende findiginda cok iyisinizdir

Selamlar nasilsiniz tumay hayırlısı olsn canim allah kurtarsin seda zeynep transferiniz hayırlı olsun ins guzel sonuçlar alırsınız aysem oglusun sağlıkla dogsun ins maşallah herkesler iyi bebeisler iyi hamisler iyi masallah asli deden iyidir ins geçmiş olsun bana gelince Şevval baya hasta oldu bronsite dondu igne serum derken 2 hafta oldu hala hasta yavrum hic kilo almadi zayifladi bile iyileşmesini bekliyorum belki dra tekrar gideriz bizi kimse merak etmemis üzüldüm azicik dualara yeni başladım hakkinizi helal edin

canım geçmiş olsun..nazara mı geldi tosuncuk...iğne serum zor şeylerle uğraşmışsın..rabbim şifa versin

hayırlı akşamlar kızlar gelemiyorum özledim sizleri....
canım çok geçmiş olsun inşallah minik kızın iyi olur hemencik
seda ve zeynep tüp mü yaptırdı ay inşallah hayırlı heberlerini alırız.

Kızlar transferimiz daha olmadı Zeynepte bende ilaç kullanıyoruz rahimi transfere hazırlamak için. Allah'ın takdiri hiç birbirimizden haberimiz yoktu aynı zamana denk geldi yani ayarlamaya çalışsak bu kadarolmaz aramızda sadece bir gün var. İnşallah beraberde hayırlı sonuçlar alırız. Haftaya haftasonu da annem gelecek yanıma o geldikten birkaç gün sonra perşembe de zaten transfer olacak herhalde bir aksilik çıkmazsa.

Sunbal canım geçmiş olsunn hastayken kilo alamamıştır tabi iştahsızlık olmuştur. İyileşsin yine kilo alır annesimerak etme kapatır arayı kıyamam yaa bebeklerin hastalanmasına dayanamıyorum büyükler bile nasıl zorlanyoıruz acil şifalar olsun inşallah..

amin amin amin cnm benım amiiiinnnn

cok guzel gozukuyorlar tatlım ellerıne saglık

cnm benım hayırlısıyla guzel sonuclar alırsınız ınsallah

sündüzcüğüm geçmiş olsun canım,bu aralar topiği çok boşladık kimsecikler yok senide sormamışız kusura bakma,Allah acil şifalar versin

Tümayla görüştüm

Açılması daha olmamış dr eve yollamış, perşembeye kadar bekleyecek, eğer doğurmazsa, perşembe suni sancıyla doğuracakmiş, gelişmeleri haber verecek bana, bende size :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…