- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #43.441
Tümayla görüştüm
Açılması daha olmamış dr eve yollamış, perşembeye kadar bekleyecek, eğer doğurmazsa, perşembe suni sancıyla doğuracakmiş, gelişmeleri haber verecek bana, bende size :)
tümaycım Şimdiden hayırlı uğurlu olsun gözün aydın canım benim inş. sağlıcakla almışsındır kuzunu kucağına :)
Gül bu arada harikalar yaratıyorsun çok güzel şeyler yapıyorsun bayıldım yaptıklarına...
Evet bundan sonra sık girmeye çalışacam çok şükür biz iyiyz dün itibariyle evime geçtim artık kızımla baş başayım ve evimi çok özlemişim :)
Duları daha okuyamadım kızlar kusura bakmayın daha kanamam bitmedi ama biter bitmez okuyacam geç olacak birazcık ama hakkınızı helal edin :)
Öpüyorum sizleri
canlarım TÜMAY'dan hala haber yok, yarına kadar bir ses çıkmazsa ben arayacağım, en son görüştüğümde doktoru daha açılma 2 cm belki 2 gün sürer doğumun başlaması demiş, bugün doğurmadıysa yarın doğuracak demektir,bir gelişme olursa mutlaka yazarım
BUKET benim görümcem 3 ay sonra adet oldu
ASLI canım şimdi okudum Rabbim şifasını versin ele ayağa düşürmesin çok kolay bir doğum olsun inşallah
AYŞE bu sene oğlan senesi demekki , hayırlı olsun canım sağsalim doğsun, büyüsün hayırlı evlat olsun
GÜL bu arada gerçekten kurabiyeler harika, süpersin
Buket cnm bende 5 ayy adet olmadim bu ayda gecti 1 yasina kadar adet duzensiz olabiliyormus korkma cnm
Gul masallah diyorum sana cok beceriklisin ya
Ayse kuzum sen napiyon
Didem asagida görüyorum seni insallah sende findiginda cok iyisinizdir
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=686191&p=33683900&posted=1#post33683900
kızlar yeni grubum ya BİSMİLLAH diyip açtım sizin düşünceleriniz benim için önemli gerçekten her türlü eleştirilerinize açığım dahada yapacam inş şimdilik kızıma yaptıklarımı koydum
TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR DİDEMCİMM hayırlı olsun tatlımmm :)cok guzel gozukuyorlar tatlım ellerıne saglık
Kızlarrr kk da sayfa actım gülümseten tatlar beklerimmm :)
Kızlar Günaydın
En sonunda gelebildim çok özlüyorum burayı yaa ama inşallah hepinizin saglikli bebisleri olurda beni anlarsınız tez vakitte :)
Dün gül ün Betül e yaptığı kurabiyeleri aldım nasıl güzeller varya daha yolda yemeye başladık eşimle dayanamadik :)) sanat harikası resmen. Kimin bebeğinin yaş günüyada mevlutu yada dis bbuğday i vs varsa yaptırsin bence dunurune
Bana gelecek olursak bu hafta fena hasta oldum Boğazlarim şişti kulagima vurdu 39 derece ateşim çıktı hem usudum hem su gibi terledim geceleri filan derken cok şükür gun ve gin iyileşiyor um galiba maşallah. Dr a gitmedim cunku ilac veya seeum verirse Betül u emziremem diye. Annelik bambaşka bişey gerçekten. Ben diye bişey kalmıyor. Rabbim tüm topigimize tatyiracak inşallah bu fedakarlık doku duyguları.
Buketim bende hala adet olmadim canim ayrica bizde halaa bir birliktelik yapmadik ya kafayı yiycem benim o duygularım ölmüş gibi napicam ben bilmiyorum. Sende durum nasıl yada diğer dogum yapan tüm arkadaşlar im lutfen bu konuya yorum yapın böyle olan varmiydi ve nasıl geçecek? ?
Kızlar Günaydın
En sonunda gelebildim çok özlüyorum burayı yaa ama inşallah hepinizin saglikli bebisleri olurda beni anlarsınız tez vakitte :)
Dün gül ün Betül e yaptığı kurabiyeleri aldım nasıl güzeller varya daha yolda yemeye başladık eşimle dayanamadik :)) sanat harikası resmen. Kimin bebeğinin yaş günüyada mevlutu yada dis bbuğday i vs varsa yaptırsin bence dunurune
Bana gelecek olursak bu hafta fena hasta oldum Boğazlarim şişti kulagima vurdu 39 derece ateşim çıktı hem usudum hem su gibi terledim geceleri filan derken cok şükür gun ve gin iyileşiyor um galiba maşallah. Dr a gitmedim cunku ilac veya seeum verirse Betül u emziremem diye. Annelik bambaşka bişey gerçekten. Ben diye bişey kalmıyor. Rabbim tüm topigimize tatyiracak inşallah bu fedakarlık doku duyguları.
Buketim bende hala adet olmadim canim ayrica bizde halaa bir birliktelik yapmadik ya kafayı yiycem benim o duygularım ölmüş gibi napicam ben bilmiyorum. Sende durum nasıl yada diğer dogum yapan tüm arkadaşlar im lutfen bu konuya yorum yapın böyle olan varmiydi ve nasıl geçecek? ?
Kızım memeyi almıyor çok üzgünüm
((
hayırdır nazanım neden almıyor bi rahatsızlığımı var sütmü gelmiyor ondanmı süt yapan bişeyler yesen
Ay bilmiyorum özlem çıldırıcam çocuk kafasını sallıyo verene kadar akla karayı seçiyorum tutunca emiyo ama tutana kadarda iflahımız kesiliyo bırakacak die korkuyorum
zorla tık ağzına o zaman, burnunu falan sık inşallah fazla uzatmaz bu durumu sen sakın peşini bırakma zorlada olsa vermeye çalış canım, Allah yardımcın olsun
Cnm bizimki 3 ayından beri ağzı akıyor önüne mecburi bişeler takıyorum eli sürekli ağzında elini yiyor.kakası çok değişken şuna 5 aylık olacaz inşallah diş belirtileri ama ne zaman çıkar allah bilir:)) bu eşle münasebet de bi başlayın devamı gelir :))) ama vakit oldukça oluyor genelde geç saate kalınca da uyku daha tatlı oluyor:)) haftada 1 yeter bence :)))))Özlem cim gerçekten öyle. Zaten şimdiden sonrada nasıl yapıldığını bile unuttum nerdeyse:)))
Nazan kuşum niye öyle yapti acaba minik kuş yaa. Acı bişey lermi yedin acaba belki sütüne geçmiştir. Veya biberon ile mama veya su veriyorsan eğer biberonun akışı eger coj hızlı ise o yüzden seni beğenmiyor olabilir. Philips avent marka 1 numara akış saglayan biberon kullanıyorum ben az az akitiyor anne göğsü gibi zaten büyük ihtimalle sende biliyorsundur bunlarii ama aklima gelenler bunlar. Oku cimcimeyi bol bol
Ayyy butun kizlar ve buket sizlere bir sorum var Betül salya akitmaya başladı 2 gündür acaba diş çıkartacak olabilirmi sende varmi öyle belirtiler. Kakasida sulu sulu zaten ben şupheleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?