Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

cok guzel gozukuyorlar tatlım ellerıne saglık
TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR DİDEMCİMM hayırlı olsun tatlımmm :)
kızlarrrrrrrrrrrrrr SEVGİLİLER GÜNÜ YAKLAŞIYORRRRRRR BUNLARDA ÖRNEKLERİMM NASIL OLMUŞLAR :)))

Eklentiler

• $1622609_10152181849198516_671909822_n.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar Günaydın
En sonunda gelebildim çok özlüyorum burayı yaa ama inşallah hepinizin saglikli bebisleri olurda beni anlarsınız tez vakitte :)

Dün gül ün Betül e yaptığı kurabiyeleri aldım nasıl güzeller varya daha yolda yemeye başladık eşimle dayanamadik :)) sanat harikası resmen. Kimin bebeğinin yaş günüyada mevlutu yada dis bbuğday i vs varsa yaptırsin bence dunurune

Bana gelecek olursak bu hafta fena hasta oldum Boğazlarim şişti kulagima vurdu 39 derece ateşim çıktı hem usudum hem su gibi terledim geceleri filan derken cok şükür gun ve gin iyileşiyor um galiba maşallah. Dr a gitmedim cunku ilac veya seeum verirse Betül u emziremem diye. Annelik bambaşka bişey gerçekten. Ben diye bişey kalmıyor. Rabbim tüm topigimize tatyiracak inşallah bu fedakarlık doku duyguları.

Buketim bende hala adet olmadim canim ayrica bizde halaa bir birliktelik yapmadik ya kafayı yiycem benim o duygularım ölmüş gibi napicam ben bilmiyorum. Sende durum nasıl yada diğer dogum yapan tüm arkadaşlar im lutfen bu konuya yorum yapın böyle olan varmiydi ve nasıl geçecek? ?

yasemin durum aynı..bende öyle hissediyorum..yorgunluk uykusuzluk felan heralde bunlardan dolayı oluyor diye düşünüyorum..bende doğum yapan arkadaşlarla konuştıum..yavaş yavaş oturuyo dedier..birdden bire olmuyo..birde işin fiziksel durumu var..hadi siz normal doğum yaptınız bana ne oluyo sa:)neyse özel mesleler ya çok açık yazmıyorum..:))
ama yavaş yavaş düzene girer heralde..tabi eskisi gibi olmaz da eski haline çevirmek lalzım:))
ya bideinsan kendini tuhaf hissediyo..çocuk varya..ayıp bişey yapıyomuşsun gibi geliyo..ulan onu yapmasaydın bu çocuk olmayacaktı demi..:))amaaaaaann ne bileyim..

yaseminciğim geçmiş olsun canım,bizdede durum şimdiden aynı o işlerle hiç alakamız yok hatta az önce eşime dedimki biz şimdiden bıraktık o işleri çocuk olunca hiç yapmayız ee aynı odada yatacak insan rahatsız olur herhalde

Ay bilmiyorum özlem çıldırıcam çocuk kafasını sallıyo verene kadar akla karayı seçiyorum tutunca emiyo ama tutana kadarda iflahımız kesiliyo bırakacak die korkuyorum

zorla tık ağzına o zaman, burnunu falan sık inşallah fazla uzatmaz bu durumu sen sakın peşini bırakma zorlada olsa vermeye çalış canım, Allah yardımcın olsun

Özlem cim gerçekten öyle. Zaten şimdiden sonrada nasıl yapıldığını bile unuttum nerdeyse:)))
Nazan kuşum niye öyle yapti acaba minik kuş yaa. Acı bişey lermi yedin acaba belki sütüne geçmiştir. Veya biberon ile mama veya su veriyorsan eğer biberonun akışı eger coj hızlı ise o yüzden seni beğenmiyor olabilir. Philips avent marka 1 numara akış saglayan biberon kullanıyorum ben az az akitiyor anne göğsü gibi zaten büyük ihtimalle sende biliyorsundur bunlarii ama aklima gelenler bunlar. Oku cimcimeyi bol bol

Ayyy butun kizlar ve buket sizlere bir sorum var Betül salya akitmaya başladı 2 gündür acaba diş çıkartacak olabilirmi sende varmi öyle belirtiler. Kakasida sulu sulu zaten ben şupheleniyorum

Cnm bizimki 3 ayından beri ağzı akıyor önüne mecburi bişeler takıyorum eli sürekli ağzında elini yiyor.kakası çok değişken şuna 5 aylık olacaz inşallah diş belirtileri ama ne zaman çıkar allah bilir:)) bu eşle münasebet de bi başlayın devamı gelir :))) ama vakit oldukça oluyor genelde geç saate kalınca da uyku daha tatlı oluyor:)) haftada 1 yeter bence :)))))

Nazancim memeyi ilk dogdugunda almismiydi yani benim bildigim ilk basta memegi alabilmesi cok onemliymis eger zorlandiysa ve duzgun emmediyse ilerleyen zamanda zorlaniyormus emmekte. Sutunu sag siseyle ver eger mumkunse ama anne sutuyle besle. Insallah alisir annesi biraz zorlanacaksiniz ama olacak Insaallah kiyamam ya lafasini salliyor diye yazdinya hayal ettim birden cok tatli masaallah

akyuzcigdem/Çiğdem 23.01.2014 perşembe Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür

Çiğdemcim duanı ancak okuyabildim hakknı helal et...

Kızlar regl ancak bitti bu sefer uzun sürdü ya süründürdü resmen listenin yarısını okudum dün akşam yarısını da bugüne kadar olan kısıma kadar bu akşam bitiricem inşallah Öyle yorgundum ki yarısını okuyup yattım dün eşim sınav görevindeydi bende o gelmeden evi sildim süpürdüm eşim geldi bişiler yedik sonra mutfakta çemceleri bakliyat dolaplarını temizledim, fayans aralarını fırçaladım lavabolar filan derken yemek yedik bugünün yemeğini yaptım, makineye çamaşır attım, banyo yaptım pertim çıkmıştı. Annemde pazar günü gelecek nasipse çok özledim Ağustos'tan beri görmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…