- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #43.461
Tatlicim salya sadece disin belirtisi degil bende oyke zannediyordum ana o bi ara cok akiyo bi ara duruyo onune onluk baglamani tavsiye ederim cok islatiyodur simdi kuzucuk onunuÖzlem cim gerçekten öyle. Zaten şimdiden sonrada nasıl yapıldığını bile unuttum nerdeyse:)))
Nazan kuşum niye öyle yapti acaba minik kuş yaa. Acı bişey lermi yedin acaba belki sütüne geçmiştir. Veya biberon ile mama veya su veriyorsan eğer biberonun akışı eger coj hızlı ise o yüzden seni beğenmiyor olabilir. Philips avent marka 1 numara akış saglayan biberon kullanıyorum ben az az akitiyor anne göğsü gibi zaten büyük ihtimalle sende biliyorsundur bunlarii ama aklima gelenler bunlar. Oku cimcimeyi bol bol
Ayyy butun kizlar ve buket sizlere bir sorum var Betül salya akitmaya başladı 2 gündür acaba diş çıkartacak olabilirmi sende varmi öyle belirtiler. Kakasida sulu sulu zaten ben şupheleniyorum
Tatlim burnu tikalimi obdan cok yapiyo bebekler ben oyku nusayi hala zorla emziriyorum bi gorsen o kadar efor sarfediyorki siril siklam oluyo kafasi emerken bende ac birak derim yoksa birakir memeyi cok acikinca mecbur emiyo gogsune alismasi lazimÖyle yapıyorum aç bırakıyorum küçücük sıpayı bi görsen kafasını iki yana sallıyo amin cnm aminnn
Yok tatlım güzel tutmuştu ilk başta ama biberonka verdiğim için alıştı hanım zora gelemiyo üşeniyo emmeyeNazancim memeyi ilk dogdugunda almismiydi yani benim bildigim ilk basta memegi alabilmesi cok onemliymis eger zorlandiysa ve duzgun emmediyse ilerleyen zamanda zorlaniyormus emmekte. Sutunu sag siseyle ver eger mumkunse ama anne sutuyle besle. Insallah alisir annesi biraz zorlanacaksiniz ama olacak Insaallah kiyamam ya lafasini salliyor diye yazdinya hayal ettim birden cok tatli masaallah
Nefes almadı normal cnm ama ilk yatırıyorum ya vercem ağlamaya başlıyo daha vermeden kıçını kaldırp kaldırp indiriyo :)Tatlicim salya sadece disin belirtisi degil bende oyke zannediyordum ana o bi ara cok akiyo bi ara duruyo onune onluk baglamani tavsiye ederim cok islatiyodur simdi kuzucuk onunu
Tatlim burnu tikalimi obdan cok yapiyo bebekler ben oyku nusayi hala zorla emziriyorum bi gorsen o kadar efor sarfediyorki siril siklam oluyo kafasi emerken bende ac birak derim yoksa birakir memeyi cok acikinca mecbur emiyo gogsune alismasi lazim
Çiğdemde eşinin işi hayırlı vede uğurlu olsun yazıyıda okudum çok güzel ibretlik ve umut vericiÖncelikle duamı okuyan herkesten allah razı olsun..
Ben listeyi bitirdim canlarım haberiniz olsun. Allah kabul etsin, gönlünüze göre versin inşallah..
Eşim işe başladı bugün iyi ve istediği bi işdi umarım ilk günü iyi geçer..
Selim alttan 2 diş çıkardı ve şimdi üstteki iki dişi çıkarmaya çalışıyor bu gece tam 6 kez uyandık yorgunluktan geberiyorum..
Ben evden grafiktasarım işi yapmaya çalışıyorum ama insanlar çok garip sırf akrabayız (eşimin eniştesi) diye bedavaya yapacağımı sanıp tek kuruş oara vermedi bide sormadı bile borcum nedir diye..
Ben 1 hafta logo yapıcağım diye üç kuruş kazanıcam diye uykusuz kaldım..
Neyse allaha havale ediyorum..
Aklınızda olsun eğer böle bi işiniz düşerse yardımcı olurum elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım..
Asıl topiğe geliş nedenim;
Seda, Burcu, Meral ve Zeynep için..
Bir yazı okudum ve sizi artık çok daha iyi anlıyorum canım arkadaşlarım benim..
Lütfen şu aşağıda linki okumanızı tavsiye ediyorum..
Ben ağlaya ağlaya okudum hala gözlerim yaşlı yanımda yatan minik bebeğime bakıp binlerce kez şükrediyorum..
Ve sizden hakkını helal etmenizi istiyorum çünkü biz burda neşemizi çocuklarla yaşadığımız sıkıntıları anlatırken siz içinizden neler hissediyorsunuz ben bunu göremiyordum..
Uykusuz kalmaya şikayet ederken aslında sizin yıllardır böle olduğunuzu anlamıyordum..
Çok üzgünüm şuan.. Sizi kırmış ve içinizden ah dedrtmiş olduğumu düşündükçe..
Çok içten dua ediyordum size ama artık her anımdasınız, rabbim yüzünüzü güldürsün en kısa zamanda..
Sizi çok seviyorum..
http://www.melinasmom.com/site/2014/01/24/cilekli-dondurmamin-hikayesi/
Yok tatlım güzel tutmuştu ilk başta ama biberonka verdiğim için alıştı hanım zora gelemiyo üşeniyo emmeye
Nefes almadı normal cnm ama ilk yatırıyorum ya vercem ağlamaya başlıyo daha vermeden kıçını kaldırp kaldırp indiriyo :)
Çiğdemde eşinin işi hayırlı vede uğurlu olsun yazıyıda okudum çok güzel ibretlik ve umut verici
Öncelikle duamı okuyan herkesten allah razı olsun..
Ben listeyi bitirdim canlarım haberiniz olsun. Allah kabul etsin, gönlünüze göre versin inşallah..
Selim alttan 2 diş çıkardı ve şimdi üstteki iki dişi çıkarmaya çalışıyor bu gece tam 6 kez uyandık yorgunluktan geberiyorum..
Ben evden grafiktasarım işi yapmaya çalışıyorum ama insanlar çok garip sırf akrabayız (eşimin eniştesi) diye bedavaya yapacağımı sanıp tek kuruş oara vermedi bide sormadı bile borcum nedir diye..
Aklınızda olsun eğer böle bi işiniz düşerse yardımcı olurum elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım..
Ben ağlaya ağlaya okudum hala gözlerim yaşlı yanımda yatan minik bebeğime bakıp binlerce kez şükrediyorum..
Ve sizden hakkını helal etmenizi istiyorum çünkü biz burda neşemizi çocuklarla yaşadığımız sıkıntıları anlatırken siz içinizden neler hissediyorsunuz ben bunu göremiyordum..
Uykusuz kalmaya şikayet ederken aslında sizin yıllardır böle olduğunuzu anlamıyordum..
Çok içten dua ediyordum size ama artık her anımdasınız, rabbim yüzünüzü güldürsün en kısa zamanda..
Sizi çok seviyorum..
Çiğdem çiğdem
Verdigin linki okudum. Harika lütfen herkes okusun
Benimkini gorsenmene emmek zor geliyor hanimlara emzik kullaniyormusun emzikle kandir oyle vermeyi dene ben oyle yapiyorum
CİGDEMMM esinin isi hayirli olsun kuzum cok sevindim o akrqbanada cok kizdim elinin emegi durumunuzuda biliyo yazikneyse canim en azindan reklamin olur bosver
Öncelikle duamı okuyan herkesten allah razı olsun..
Sizi çok seviyorum..
Çiğdemim canıım beniiimm...Yüreği güzel canım arkadaşım...yazıyı soluksuz okudum...nefes alamadım inan...2. tüp bebek hikayesine kadar acaba bu yazıyı ben mi yazdım dedim...O kadar ama o kadar aynı ki...inan içime sakladığım her duyguyu tüm hücrelerine kadar açığa çıkarmış...evet aayyneenn böyle yaşanılanlar...ama kadına helal olsun dedim sonunda...ne kadar da güçlüymüş bnim bu kadarına gücüm yok inan...RABBİM e bana bunları yaşattığı için şükrediyorum...benim içimdeki büyümeyen çocuğu büyüttü RABBİM...Umudum sonsuz...yaşlıyım ama umutluyum...içimde anormal bir sinir var...bana tek kötülüğü bu oldu yaşadıklarımın...herkese küstüm sanki...aileme bile...v en sevdiğim cümlesi de " unutunca hamile kaldı diyenlere zarar vermek istiyorum" demiş ya o oldu...Kimse ama kimse bunlara yaşamayan kimse tarafından anlaşılammak insanı yavaş yavaş öldürüyor...Bunu paylaştığın için...İçinde yaşadığın o güzel duygular için ALLAH razı olsun senden...Ayrıca yaptığnız anne paylaşımları beni gerçekten çok mutlu ediyor sanırım -mış gibi durumu bana yapıştı...Açıkcası önceleri mutluymuşum gibi yazıyordum ama şimdi gerçektn mutluyum....Hepimize RABBİM güzellikler nasip etsin...Hepinizin evladına RABBİM uzuuuunn sağlıklı ömürler nasip etsin İNŞALLAH...
Kızım memeyi almıyor çok üzgünüm
((
nazan korkma..bizimkide yapıyo bunu..ben mamaa veriyorum ama bende philips aventini biberonuyla veriyorum..Ay bilmiyorum özlem çıldırıcam çocuk kafasını sallıyo verene kadar akla karayı seçiyorum tutunca emiyo ama tutana kadarda iflahımız kesiliyo bırakacak die korkuyorum
Özlem cim gerçekten öyle. Zaten şimdiden sonrada nasıl yapıldığını bile unuttum nerdeyse:)))
Nazan kuşum niye öyle yapti acaba minik kuş yaa. Acı bişey lermi yedin acaba belki sütüne geçmiştir. Veya biberon ile mama veya su veriyorsan eğer biberonun akışı eger coj hızlı ise o yüzden seni beğenmiyor olabilir. Philips avent marka 1 numara akış saglayan biberon kullanıyorum ben az az akitiyor anne göğsü gibi zaten büyük ihtimalle sende biliyorsundur bunlarii ama aklima gelenler bunlar. Oku cimcimeyi bol bol
Ayyy butun kizlar ve buket sizlere bir sorum var Betül salya akitmaya başladı 2 gündür acaba diş çıkartacak olabilirmi sende varmi öyle belirtiler. Kakasida sulu sulu zaten ben şupheleniyorum
Buketçim- serapcım ve gülhancım dualarınızı okudum rabbîm kabul etsin amin
Kullanıyorum cnm uyku sersemi falan veriyorum 2 gündür daha rahat alıyo ama yinede aman aman istekli deil üşengeçler bunlar :)
nazancım bebeğin nasıl oldu emmeye başladımı?
özlem kız hakkaten hamileyken daha bi fazla acıyor sanki ağda yaparken yaa bende farketmiştim bu durumu, demek ten hassaslaşıyor. valla merale bende imreniyorum o konuda keşke yaptırsaydım bende temelli temizlik yaa..
buketim canım benim betülünde ilk 2-3 gün köpürdü sonra salya akmaya başladı bende dedim ne oluyor bu kıza ağzı köpürüyor ayyy diye korkmuştum.
çiğdemcim canım Allah yardımcın olsun diş çıkartma dönemi sıkıntılı oluyormuş ayyy anneliğin hem her dönemi zor hemde tabiki çok kutsal. tüm duyguları yaşatan bir durum.
sedacım hberlerini merakla bekliyorum çok şükür reglin bitmiş büyük güne yaklaşıyorsun gün ve gün inşallah.
nazancım bebeğin nasıl oldu emmeye başladımı?
özlem kız hakkaten hamileyken daha bi fazla acıyor sanki ağda yaparken yaa bende farketmiştim bu durumu, demek ten hassaslaşıyor. valla merale bende imreniyorum o konuda keşke yaptırsaydım bende temelli temizlik yaa..
buketim canım benim betülünde ilk 2-3 gün köpürdü sonra salya akmaya başladı bende dedim ne oluyor bu kıza ağzı köpürüyor ayyy diye korkmuştum.
çiğdemcim canım Allah yardımcın olsun diş çıkartma dönemi sıkıntılı oluyormuş ayyy anneliğin hem her dönemi zor hemde tabiki çok kutsal. tüm duyguları yaşatan bir durum.
sedacım hberlerini merakla bekliyorum çok şükür reglin bitmiş büyük güne yaklaşıyorsun gün ve gün inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?