Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Öncelikle duamı okuyan herkesten allah razı olsun..
Ben listeyi bitirdim canlarım haberiniz olsun. Allah kabul etsin, gönlünüze göre versin inşallah..
Eşim işe başladı bugün iyi ve istediği bi işdi umarım ilk günü iyi geçer..
Selim alttan 2 diş çıkardı ve şimdi üstteki iki dişi çıkarmaya çalışıyor bu gece tam 6 kez uyandık yorgunluktan geberiyorum..
Ben evden grafiktasarım işi yapmaya çalışıyorum ama insanlar çok garip sırf akrabayız (eşimin eniştesi) diye bedavaya yapacağımı sanıp tek kuruş oara vermedi bide sormadı bile borcum nedir diye..
Ben 1 hafta logo yapıcağım diye üç kuruş kazanıcam diye uykusuz kaldım..
Neyse allaha havale ediyorum..
Aklınızda olsun eğer böle bi işiniz düşerse yardımcı olurum elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım..

Asıl topiğe geliş nedenim;
Seda, Burcu, Meral ve Zeynep için..

Bir yazı okudum ve sizi artık çok daha iyi anlıyorum canım arkadaşlarım benim..
Lütfen şu aşağıda linki okumanızı tavsiye ediyorum..
Ben ağlaya ağlaya okudum hala gözlerim yaşlı yanımda yatan minik bebeğime bakıp binlerce kez şükrediyorum..
Ve sizden hakkını helal etmenizi istiyorum çünkü biz burda neşemizi çocuklarla yaşadığımız sıkıntıları anlatırken siz içinizden neler hissediyorsunuz ben bunu göremiyordum..
Uykusuz kalmaya şikayet ederken aslında sizin yıllardır böle olduğunuzu anlamıyordum..
Çok üzgünüm şuan.. Sizi kırmış ve içinizden ah dedrtmiş olduğumu düşündükçe..
Çok içten dua ediyordum size ama artık her anımdasınız, rabbim yüzünüzü güldürsün en kısa zamanda..

Sizi çok seviyorum..

http://www.melinasmom.com/site/2014/01/24/cilekli-dondurmamin-hikayesi/

Tatlicim salya sadece disin belirtisi degil bende oyke zannediyordum ana o bi ara cok akiyo bi ara duruyo onune onluk baglamani tavsiye ederim cok islatiyodur simdi kuzucuk onunu
Öyle yapıyorum aç bırakıyorum küçücük sıpayı bi görsen kafasını iki yana sallıyo amin cnm aminnn
Tatlim burnu tikalimi obdan cok yapiyo bebekler ben oyku nusayi hala zorla emziriyorum bi gorsen o kadar efor sarfediyorki siril siklam oluyo kafasi emerken bende ac birak derim yoksa birakir memeyi cok acikinca mecbur emiyo gogsune alismasi lazim

Yok tatlım güzel tutmuştu ilk başta ama biberonka verdiğim için alıştı hanım zora gelemiyo üşeniyo emmeye
Nefes almadı normal cnm ama ilk yatırıyorum ya vercem ağlamaya başlıyo daha vermeden kıçını kaldırp kaldırp indiriyo :)
Çiğdemde eşinin işi hayırlı vede uğurlu olsun yazıyıda okudum çok güzel ibretlik ve umut verici

Benimkini gorsen mene emmek zor geliyor hanimlara emzik kullaniyormusun emzikle kandir oyle vermeyi dene ben oyle yapiyorum

CİGDEMMM esinin isi hayirli olsun kuzum cok sevindim o akrqbanada cok kizdim elinin emegi durumunuzuda biliyo yazik neyse canim en azindan reklamin olur bosver

Canım benim inan asla neden kırılalım üzülelim hayatım tam tersine bunu yaşayanlar olarak ancak sizin adınıza sevinebiliriz bunları yaşamak zorunda kalmadığınız için. Ben her haberde her anlatımınızda mutlu oluyorum arkadaşlarım yaşamadı bu zorlukları diye. Çevreden de öyle anlaşılabiliyor hani özeniyoruzdur üzülüyoruzdur ama gerçekten benim için öyle bir şey yok sadece bir gün benimde olacak mı diyorsun tadabilecek miyim o duyguyu diyorsun herkes için çok doğal olan hatta hamile kaldığı zaman bile anlaşılmayan bir durum bizim için tamamıyla bir uğraş ve mücadele o haberi alana kadae hep bir mücadele ama bu da bizim bir sınavımız böyle sahip olacaksak böyle olsun diyorum artık neden ben demiyorum yani. Ve bu tedavimde çok sakinim yani iğnemi oluyorum hapımı içiyorum ama sanki tedavi de değilim yani çünkü ilk negatifi almayı düşünemiyordum bile yıkılırım mahvolurum sandım ama öyle olmadı o umutla yine kalkıyorsun ayağa şimdi negatif almaktan korkmuyorum dondurulmuş olduğu için ve inanılmaz bir tevekkül sabır içindeyim çünkü olacağına varacak herşey. Sadece akrabalarımın çevremin bana acımasını istemem vah vah çocuğu olmadı da filan gibi kimle karşılaşsan o gözle bakıyor gibi oluyor işte o rahatsız ediyor ama ben oldukça rahatım bu sefer o yüzden hiç kafanı takma istemesek zaten gelmeyiz okumayız uzaklaşırız dimi şurada bir avuç kaldık bizde güzel haberler alıcaz zamanı gelince. Yengem var benim karşımda örnek ama hayat devam ediyor herşey Allahtan canım.

Çiğdem çiğdem
Verdigin linki okudum. Harika lütfen herkes okusun

Burcum ben böyle hikayeleri hep okuyorum biliyor musun nerede var bulurum okurum ders çıkarırım şükrederim. Belki bende bu kadar uğraşıcam yaşıcam ama Allah demek ki dayanma gücü veriyor kuluna diyorum. Bilmem gördün mü kanal 7 de anne olmak istiyorum diye bir program var hafta sonu denk geldim kadın tam 9 kez tüp denemiş 3 tanesinde iyi haber almış ama hep 2 aylıkken kaybetmiş ama hiç yılmamış. Hep dua etmiş en sonunda gebe kalmış kanaması olmuş filan ama sonunda kucağına almış. İnanılma z bir sabır ve inanç öyküsü o kadar ki eşi eve ultrason aleti almayı düşünmüş çünkü dayanamıyorlarmış görmeden her hafta gidiyorlarmış Halit hoca varmış nerede görev yapıyor bilmiyorum o geliyor programa ve ya gebe kalamayan biriya da gebe kalan biri geliyor hikayesiyle gebe kalamayanlara o hoca yardımcı oluyor. İşte onları izledikçe benim isyana ne hakkım var diyorum. Ve gerçekten şu zaman diliminde çok sakinim inşallah böyle devam eder arka arkaya da güzel haberler alırız.

Kızlar çiğdemin payaştığı linki ben tıkladığımda açılmadı sayfa o yüzden okuyamadım kk da insanların doğum hikayelerini yada çocuk beklerken geçirdikleri aşamaları okur üzülür hep ağlardım sedanın bahsettiği programı izlemedim ama bir kaç ay önce o programın reklamını yapmaya başlamışlardı bir sürü kadın anlatıyordu hep aynı şeyler yaşadıklarımızın aynısı belki daha fazlası ona da dayanamamıştım salya sümük ağlamıştım, rabbim isteyen herkese anneliği tattırsın kimseye aratmasın,ben ve hamile olan arkadaşlarıma da kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah,bebeği doğanlarınkinide raabim annelerine babalarına bağışlasın o küçük yavruları.

Kullanıyorum cnm uyku sersemi falan veriyorum 2 gündür daha rahat alıyo ama yinede aman aman istekli deil üşengeçler bunlar :)

Çiğdemim canıım beniiimm...Yüreği güzel canım arkadaşım...yazıyı soluksuz okudum...nefes alamadım inan...2. tüp bebek hikayesine kadar acaba bu yazıyı ben mi yazdım dedim...O kadar ama o kadar aynı ki...inan içime sakladığım her duyguyu tüm hücrelerine kadar açığa çıkarmış...evet aayyneenn böyle yaşanılanlar...ama kadına helal olsun dedim sonunda...ne kadar da güçlüymüş bnim bu kadarına gücüm yok inan...RABBİM e bana bunları yaşattığı için şükrediyorum...benim içimdeki büyümeyen çocuğu büyüttü RABBİM...Umudum sonsuz...yaşlıyım ama umutluyum...içimde anormal bir sinir var...bana tek kötülüğü bu oldu yaşadıklarımın...herkese küstüm sanki...aileme bile...v en sevdiğim cümlesi de " unutunca hamile kaldı diyenlere zarar vermek istiyorum" demiş ya o oldu...Kimse ama kimse bunlara yaşamayan kimse tarafından anlaşılammak insanı yavaş yavaş öldürüyor...Bunu paylaştığın için...İçinde yaşadığın o güzel duygular için ALLAH razı olsun senden...Ayrıca yaptığnız anne paylaşımları beni gerçekten çok mutlu ediyor sanırım -mış gibi durumu bana yapıştı...Açıkcası önceleri mutluymuşum gibi yazıyordum ama şimdi gerçektn mutluyum....Hepimize RABBİM güzellikler nasip etsin...Hepinizin evladına RABBİM uzuuuunn sağlıklı ömürler nasip etsin İNŞALLAH...

Canımm benim de okurken sen aklıma geldin bu kadar olur dedim. Ama sen de onun kadar güçlü olabilirsin zaten güçlü olucam diye kendini zorlama bırak hayat istediği gibi gelsin hayatın akışına bırak ama mücadeleden vazgeçme en yorucu mücadele hiç mücadele etmemekten, pes etmekten iyidir anlatabiliyorumdur umarım canım. Ben senin normal yollarla gebe kalacağına inanıyorum ama farzet olmadı doğamızda var çabalamak sabretmek Allah o gücü bahşetmiş. Ben de bu denemeden sonra İstanbul'da da denerim bir de dondurulmuş kalırsa onları denerim daha bırakırım diyorum eşimde öyle düşünüyor ama böyle kaç kere deneyip sonunda muradına erenler görünce de acaba deneseydim vazgeçemeseydim olur muydu demek var diyorum acabalarla yaşamak istemiyorum. Ama bir yandan da eşim beni öyle gördükçe üzülüyor kabullenmek mi lazım diyorum nitekim ben hiç gebe kalamamış biriyim aynen ve düşünmeyin oluyor kısmına ben de kızıyorum insan zaten tedavi görürken nasıl unutabilir ki. Ben inan çok sakinim Meral'im hiç tedavide değilmişim gibi sadece gerekeni yapıyor ve bekliyorum tek mutsuzluğum çevremdekilerin iyi görünmek için rol yaptığımı sanmalarını istemiyorum dışarıdan öyle sanılıyor çünkü bir acıma bir vah vah durumu işte ben onu istemiyorum yoksa kendi içimde bu ara inanılmaz bir tevekkül içindeyim çünkü naparsam yapayım sonucu değiştiremem.

Buket canim duani okudum Rabbim evine huzur versin. Evladina uzun ve saglikli bir ömür nasip etsin. Çok akilli uslu saygili neşe dolu olsun. Basarili olsun inşallah. Nazardan korusun Rabbim.

Tümay dan ses yok sanirim perşembe doğuracak. Bana yazdigi anda size haber vericem

Kızım memeyi almıyor çok üzgünüm
((

Ay bilmiyorum özlem çıldırıcam çocuk kafasını sallıyo verene kadar akla karayı seçiyorum tutunca emiyo ama tutana kadarda iflahımız kesiliyo bırakacak die korkuyorum
nazan korkma..bizimkide yapıyo bunu..ben mamaa veriyorum ama bende philips aventini biberonuyla veriyorum..
ben şunu keşfettim..benim kızım çok ğlayan bi bebek değil..her şeynin bi zamanı var..yani emzirmeyi geciktirirsem huysuzlanıyo memeyi tutana kadar ağlıyo ama tuttuktan sonrada yiyo..ma vaktinde verirsem hiç direnmeden alıyo..

diş için çok erken..en erken vaka 4 aylıkken miş yaso..benimkinin salyaları akmıyo ama tükrük köpürüyo ağzında..

Buketçim- serapcım ve gülhancım dualarınızı okudum rabbîm kabul etsin amin

amin canım sağol

meraaaaal dün ağdaya gittim orda seni düşündüm meral çok iyi yaptı lazere başlamakla dedim hamileyken bu ağda işi çekilecek gibi değil,çok acıyo bide insanın karnı büyüdükçe olay dahada zorlaşıyor

nazancım bebeğin nasıl oldu emmeye başladımı?
özlem kız hakkaten hamileyken daha bi fazla acıyor sanki ağda yaparken yaa bende farketmiştim bu durumu, demek ten hassaslaşıyor. valla merale bende imreniyorum o konuda keşke yaptırsaydım bende temelli temizlik yaa..
buketim canım benim betülünde ilk 2-3 gün köpürdü sonra salya akmaya başladı bende dedim ne oluyor bu kıza ağzı köpürüyor ayyy diye korkmuştum.
çiğdemcim canım Allah yardımcın olsun diş çıkartma dönemi sıkıntılı oluyormuş ayyy anneliğin hem her dönemi zor hemde tabiki çok kutsal. tüm duyguları yaşatan bir durum.
sedacım hberlerini merakla bekliyorum çok şükür reglin bitmiş büyük güne yaklaşıyorsun gün ve gün inşallah.

canım hassaslaşıyor hani adet olmaya yakında öyle hassas olurdu ya aynı öyle işte bide yüz üstü yatamıyorsun alt taraf alınırken bacakları çekemiyorsun falan filan bide benim tüylerin maşallahı var kökleri sağlam ve sertti şimdi vitamin kullanıyorum diye iyice sertleşmişler çok lazımdı çok ihtiyacım vardı onların beslenmesine

Hamdolsun emiyo yasemin aklım çıktı almıcak diye allah esirgesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…