Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canım benim seninle gurur duyuyorum...ve şuan içindeki huzuru sakinliği taaa burdan hissediyorum...RABBİM İNŞALLAH (şuan ezan okunuyor) yüzünü güldürecek...Ben biraz daha bekleyeceğim...bedenimi düzene sokmaya çalışıyorum...Şu hipoglisemi işine eğilmeye karar verdim...ipin ucu kaçtı bende...kiloyu geçtim ALLAH korusun sağlığımı kaybedeceğimden korkuyorum...Deli gibi spor yapıyorum...şimdi hastalığımın gerektirdiği gibi beslenicem...İNŞALLAH...gerisi de ALLAH kerim....

Ay sorma Özleeemm kötü bir yöntemle epilasyon yapılmasına rağmen o kadar temizim ki anlatamam...ne kadar kızgınım kendime anlatamam aptal kafam kolaltını bitirirken keşke tüm vücuduma gitseydim...ALLAH ın izniyle doğum ve emzirmeden sonra hemen başlarsın sen de...2. çocuğa kadar biter gider...

Yaseminim seni görmek ne şahaneee...Hasta olduğunu söylemiştin çok üzülmüştüm ama sanırım daha iyisin...Seni kocamn öpüyorum...salyalı Betüşü de

sekerkız67/Tuğba 24.01.2014 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat
buketdemet/Buket 27.01.2014 pazartesi Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür

Canlar okudum dualarınızı...ALLAH ım dedim yalvarırım Tuğba ya yaşadıklarını unutturacak sevinçler nasip et dedim...Buket in de ilk evvela kendine sonra bebeğine ve tüm aile üyelerine sağlık nasip eyle dedim...AMİN..

Serap canım duani okudum Rabbim evine huzur ve bereket versin, evladına uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin, hayırlı başarılı bir evlat olsun

aaaa neden birlikte yapmadın sen sadece kolaltı içinmi gittin özel bölge için mutlaka gitmelisin diğerleri hikaye orası şart

Canım çok haklısın önce kendi sağlığın kesinlikle önce onu düzene koy kendini mutlu ve sağlıklı hissettiğin bir bedende bebeğinde daha çabuk gelecektir spor yapmakla çok iyi ediyorsun sadece zayıflamak adına değil dinç kalmak adına da süper bir şey. Ben sakinim ama son transfer günü ne olurum bekleme zamanını nasıl geçiririm bilmiyorum ama transfer yapılabilmesi bile benim için yeterli gerisini Allah bilir. Epilasyonu sadece koltuk altına mı yaptırıyorsun canım ben valla en başta özel bölgeye yaptırmak isterdim kolaltı ve bacakları zaten epilasyon aletimle kolayca alıyorum ama oraya gitmeye de utanıyorum

Iyi geceler bıdıklar ooo ağda muhabbeti tam bana göre :)) ama herksler gitmiş

Tümay aklımdaydın iki gündür girdim okudum rahatladım, yani hergün girdim de yazmaya fırsatım olmadı, hem aklındayı hem de girip yamiyorsun deme :)) Rabbim evladfına sağlıklı uzun bir ömür versin ve sana kolaylık inşallah

Kızlar acilden geldim bi üşütme tuttu sırtımdan gögüs uçlarına kadar irkildim mide bulantısu baş dönmesi 39 ateş serum taktılar tahlil yaptılar bişe cıkmadı şükür suan iyiyim ama kızı emzirmicem antibiyotik verdiler serumla emzirebilirsin dedi ama pratisyen oldugundan güvenemedim yarın çocuk doktoruna sorayım sütleri sagıp buzluga atıyorum kızımda huzursuz olmuş ben gelene kadar aglamış geldim kucagıma aldım ayy nasıl içli agladı yavrum hamdolsun iyiyim

Ateşim yukselmeye meyilli kızlar noluyo bana aşlahım yardım eysin çok moralim bozuk (((

Nazancığım geçmiş olsun canım dikkat et kendine ayaklarını sıcak tut üşüttünmü acaba neden böyle oldun, acaba kızın göğsündeki sütün tamamını ememiyorda omu yapıyor böyle ateş bi daha gitsen doktora

Canım geçmiş olsun süt sıtması diyorlar hani göğüsler çok dolunca sağmayınca olurmuş ondan mı oldu acaba ki. Umarım toparlarsın kısa zamanda sütlerini sağ buzluğa at verirsin sonra. Zaten antibiyotik etkisini kısa zamanda gösterir canım..

Kızlar günaydın. Dün benim doğum günümdü çok güzel bir gün ve akşam geçirdim. Gündüz öğle tatilinde arkadaşlarla çıktık bir arkadaşıma ben pasta alıp kutlamıştım o da bana yemek ısmarladı baya kalabalık gittik kızlarla sonra iki kazak aldım kendime güzel acayip indirim vardı döndük işe. Sonra yanlarına çağırdı arkadaşlar brownmi keke mum koymuşlar ahaha çok güzeldi söndürdüm yedik filan akşam da eşim güzel bir yerde yer ayırtmıştı ama çok fazla kabalıktı normalde masa hazırlanacakmış ama eşimin dediği şekilde hazırlanmamış çok kızdı neyse sonra yemeğimizi yedik bana da diyor ki fırın bozulmuş pasta çıkaramamışlar alamadım ben yutmadım tabi yedik yemeği çay geldi içtik pasta gelmiyor bir türlü eşim türlü bahanelerle masadan kalkıyor ben anlıyorum tabi neyse sonunda geldi çok fazla kalabalıktı öyle aksilikler oldu ama çok güzel bir akşamdı. Bir gün önce de kaynanama gitmiştik doğumgünümü kutladı kendi koleksiyonundan altın küpe hediye etti. Kadının koleksiyonu bitmiyor zaten. Yanii süper bir gün geçirdim çok iyi geldi pazar günü de annem gelsin daha da keyiflenicem..

Sedacığım doğum günün kutlu olsun, eşinle ve sevdiklerinle bir ömür mutlu olman dileğiyle...

Nazam canim gecmis olsun Insaallah en kisa zamanda sagligina kavusursun

sedacim dogum gunun kutlu olsun nice saglikli hayirli mutlu senelere bu guzel keyifli gunlerine seneye bebisinde katilsin Insaallah hayirli uzun omurler Allah gonlundekini nasip etsin

burju82/Burcu 30.01.2014 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik,tüp bebğinin pozitif olması ve hayırlı evlat
duamnur/Burcu 31.01.2014 cuma Ailesine huzur ve bereket, eşine ve kendisine sağlıklı uzun bir ömür kısvceler dualrımı bıtırdım hayırlısıyla rabbım kabul etsın ınsallah

gecmıs dogum gunun klutlu olsun tatlım

serap hemşom duanı okudum.Allah kabul etsin..

ya tümaydan haber var mı ???????????????????ben atladım bişeyleri heralde..

Ateşim yukselmeye meyilli kızlar noluyo bana aşlahım yardım eysin çok moralim bozuk (((

nazan bende geçen gece öyle oldum..ateşten tir tir titredim yatakta..tüşümeme uyandım.kalktım parol içtim ..sabaha doğru öyle bi terlemiştim ki kalktım değştirdim üstümü..ama açılmıştım..bi kez daha olmuştum ama hafif geçmişti..bendede ateş oluyo nedense anlamadım..

herkese merhabalar kızlar nasılsınız özledim sizleri

ben malum giremiyorum artık eskisi gibi. kızımı büyütüyorum bütün zamanım onunla geçio hiçbişeye vakit ayıramıyorum. artık 5 aylık oldu büyüdü biraz teyzeleri benden böyle. sizler ne alemdesiniz hiç bilmiorum umarım herkes iyidir çok özledim sizlerle vakit geçirmeyi gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…