- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #43.481
Canımm benim de okurken sen aklıma geldin bu kadar olur dedim. Ama sen de onun kadar güçlü olabilirsin zaten güçlü olucam diye kendini zorlama bırak hayat istediği gibi gelsin hayatın akışına bırak ama mücadeleden vazgeçme en yorucu mücadele hiç mücadele etmemekten, pes etmekten iyidir anlatabiliyorumdur umarım canım. Ben senin normal yollarla gebe kalacağına inanıyorum ama farzet olmadı doğamızda var çabalamak sabretmek Allah o gücü bahşetmiş. Ben de bu denemeden sonra İstanbul'da da denerim bir de dondurulmuş kalırsa onları denerim daha bırakırım diyorum eşimde öyle düşünüyor ama böyle kaç kere deneyip sonunda muradına erenler görünce de acaba deneseydim vazgeçemeseydim olur muydu demek var diyorum acabalarla yaşamak istemiyorum. Ama bir yandan da eşim beni öyle gördükçe üzülüyor kabullenmek mi lazım diyorum nitekim ben hiç gebe kalamamış biriyim aynen ve düşünmeyin oluyor kısmına ben de kızıyorum insan zaten tedavi görürken nasıl unutabilir ki. Ben inan çok sakinim Meral'im hiç tedavide değilmişim gibi sadece gerekeni yapıyor ve bekliyorum tek mutsuzluğum çevremdekilerin iyi görünmek için rol yaptığımı sanmalarını istemiyorum dışarıdan öyle sanılıyor çünkü bir acıma bir vah vah durumu işte ben onu istemiyorum yoksa kendi içimde bu ara inanılmaz bir tevekkül içindeyim çünkü naparsam yapayım sonucu değiştiremem.
meraaaaal dün ağdaya gittim orda seni düşündüm meral çok iyi yaptı lazere başlamakla dedim hamileyken bu ağda işi çekilecek gibi değil,çok acıyo bide insanın karnı büyüdükçe olay dahada zorlaşıyor
nazancım bebeğin nasıl oldu emmeye başladımı?
özlem kız hakkaten hamileyken daha bi fazla acıyor sanki ağda yaparken yaa bende farketmiştim bu durumu, demek ten hassaslaşıyor. valla merale bende imreniyorum o konuda keşke yaptırsaydım bende temelli temizlik yaa..
buketim canım benim betülünde ilk 2-3 gün köpürdü sonra salya akmaya başladı bende dedim ne oluyor bu kıza ağzı köpürüyor ayyy diye korkmuştum.
çiğdemcim canım Allah yardımcın olsun diş çıkartma dönemi sıkıntılı oluyormuş ayyy anneliğin hem her dönemi zor hemde tabiki çok kutsal. tüm duyguları yaşatan bir durum.
sedacım hberlerini merakla bekliyorum çok şükür reglin bitmiş büyük güne yaklaşıyorsun gün ve gün inşallah.
Ay sorma Özleeemm kötü bir yöntemle epilasyon yapılmasına rağmen o kadar temizim ki anlatamam...ne kadar kızgınım kendime anlatamam aptal kafam kolaltını bitirirken keşke tüm vücuduma gitseydim...ALLAH ın izniyle doğum ve emzirmeden sonra hemen başlarsın sen de...2. çocuğa kadar biter gider...
Canım benim seninle gurur duyuyorum...ve şuan içindeki huzuru sakinliği taaa burdan hissediyorum...RABBİM İNŞALLAH (şuan ezan okunuyor) yüzünü güldürecek...Ben biraz daha bekleyeceğim...bedenimi düzene sokmaya çalışıyorum...Şu hipoglisemi işine eğilmeye karar verdim...ipin ucu kaçtı bende...kiloyu geçtim ALLAH korusun sağlığımı kaybedeceğimden korkuyorum...Deli gibi spor yapıyorum...şimdi hastalığımın gerektirdiği gibi beslenicem...İNŞALLAH...gerisi de ALLAH kerim....
Ay sorma Özleeemm kötü bir yöntemle epilasyon yapılmasına rağmen o kadar temizim ki anlatamam...ne kadar kızgınım kendime anlatamam aptal kafam kolaltını bitirirken keşke tüm vücuduma gitseydim...ALLAH ın izniyle doğum ve emzirmeden sonra hemen başlarsın sen de...2. çocuğa kadar biter gider...
Yaseminim seni görmek ne şahaneee...Hasta olduğunu söylemiştin çok üzülmüştüm ama sanırım daha iyisin...Seni kocamn öpüyorum...salyalı Betüşü de
Kızlar acilden geldim bi üşütme tuttu sırtımdan gögüs uçlarına kadar irkildim mide bulantısu baş dönmesi 39 ateş serum taktılar tahlil yaptılar bişe cıkmadı şükür suan iyiyim ama kızı emzirmicem antibiyotik verdiler serumla emzirebilirsin dedi ama pratisyen oldugundan güvenemedim yarın çocuk doktoruna sorayım sütleri sagıp buzluga atıyorum kızımda huzursuz olmuş ben gelene kadar aglamış geldim kucagıma aldım ayy nasıl içli agladı yavrum hamdolsun iyiyim
Ateşim yukselmeye meyilli kızlar noluyo bana aşlahım yardım eysin çok moralim bozuk(((
Kızlar acilden geldim bi üşütme tuttu sırtımdan gögüs uçlarına kadar irkildim mide bulantısu baş dönmesi 39 ateş serum taktılar tahlil yaptılar bişe cıkmadı şükür suan iyiyim ama kızı emzirmicem antibiyotik verdiler serumla emzirebilirsin dedi ama pratisyen oldugundan güvenemedim yarın çocuk doktoruna sorayım sütleri sagıp buzluga atıyorum kızımda huzursuz olmuş ben gelene kadar aglamış geldim kucagıma aldım ayy nasıl içli agladı yavrum hamdolsun iyiyim
Kızlar günaydın. Dün benim doğum günümdü çok güzel bir gün ve akşam geçirdim. Gündüz öğle tatilinde arkadaşlarla çıktık bir arkadaşıma ben pasta alıp kutlamıştım o da bana yemek ısmarladı baya kalabalık gittik kızlarla sonra iki kazak aldım kendime güzel acayip indirim vardı döndük işe. Sonra yanlarına çağırdı arkadaşlar brownmi keke mum koymuşlar ahaha çok güzeldi söndürdüm yedik filan akşam da eşim güzel bir yerde yer ayırtmıştı ama çok fazla kabalıktı normalde masa hazırlanacakmış ama eşimin dediği şekilde hazırlanmamış çok kızdı neyse sonra yemeğimizi yedik bana da diyor ki fırın bozulmuş pasta çıkaramamışlar alamadım ben yutmadım tabi yedik yemeği çay geldi içtik pasta gelmiyor bir türlü eşim türlü bahanelerle masadan kalkıyor ben anlıyorum tabi neyse sonunda geldi çok fazla kalabalıktı öyle aksilikler oldu ama çok güzel bir akşamdı. Bir gün önce de kaynanama gitmiştik doğumgünümü kutladı kendi koleksiyonundan altın küpe hediye etti. Kadının koleksiyonu bitmiyor zaten. Yanii süper bir gün geçirdim çok iyi geldi pazar günü de annem gelsin daha da keyiflenicem..
Kızlar günaydın. Dün benim doğum günümdü çok güzel bir gün ve akşam geçirdim. Gündüz öğle tatilinde arkadaşlarla çıktık bir arkadaşıma ben pasta alıp kutlamıştım o da bana yemek ısmarladı baya kalabalık gittik kızlarla sonra iki kazak aldım kendime güzel acayip indirim vardı döndük işe. Sonra yanlarına çağırdı arkadaşlar brownmi keke mum koymuşlar ahaha çok güzeldi söndürdüm yedik filan akşam da eşim güzel bir yerde yer ayırtmıştı ama çok fazla kabalıktı normalde masa hazırlanacakmış ama eşimin dediği şekilde hazırlanmamış çok kızdı neyse sonra yemeğimizi yedik bana da diyor ki fırın bozulmuş pasta çıkaramamışlar alamadım ben yutmadım tabi yedik yemeği çay geldi içtik pasta gelmiyor bir türlü eşim türlü bahanelerle masadan kalkıyor ben anlıyorum tabi neyse sonunda geldi çok fazla kalabalıktı öyle aksilikler oldu ama çok güzel bir akşamdı. Bir gün önce de kaynanama gitmiştik doğumgünümü kutladı kendi koleksiyonundan altın küpe hediye etti. Kadının koleksiyonu bitmiyor zaten. Yanii süper bir gün geçirdim çok iyi geldi pazar günü de annem gelsin daha da keyiflenicem..
Ateşim yukselmeye meyilli kızlar noluyo bana aşlahım yardım eysin çok moralim bozuk(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?