Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

serap-serap/Serap 28.01.2014 salı Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür

Serapcım duanı okudum..RABBİM kabul eder İNŞALLAH...

Nazan çok geçmiş olsun çok üzüldüm...İNŞALLAH şimdi daha iyisindir...

aaaa neden birlikte yapmadın sen sadece kolaltı içinmi gittin özel bölge için mutlaka gitmelisin diğerleri hikaye orası şart

Yooookk seneler evvel kolaltım için gitmiştim 3 seansta bitti...salak gibi o zaman bacakla malum yere gitmediğime kızıyorum kendime...Şimdi belden altım için gidiyorum...

Canlarim doguramadim daha bekliyorum sancim yok acilmam 2cmde kaldi bekliyorum kizimin biraz suyu azallmis ama genel durumu iyi cok sukur doktor haftaya saliya kadar bekleyelim dedi suni sanciyla bebegi strese sokmuyalim dedi.Annem gelldi evime gectim birazcik rahatladim stresim azaldi.
Nazan gecmis olsunn rahatsizlanmissin.
Cigdem canim esin ise baslamis cok sevindim hersey gonlunce olsun canim benim.
Burcum nasilsin ?
Buketim ben nazli kizimi bekliyorum sen nasilsin yagmur nasil?

[h=3]Mastit (meme dokusu enfeksiyonu)[/h]
Annesütü bebeği besleyen çok kıymetli besin maddeleri içerir. Ancak aynı maddeler bakterilerin üremesi için de çok uygun bir besiyeridir. Bu nedenle kanallarda biriken süt herhangi bir nedenle boşaltılmazsa, belli bir süre sonra burada bakteriler çoğalmaya başlar. Belli bir aşamaya kadar vücudun bağışıklık sistemi üreyen bu bakterileri vücutta herhangi bir hastalığa yolaçmadan uzaklaştırabilir. Ancak belirtildiği gibi süt bakterilerin üremesi için mükemmel bir ortam olduğundan, belli bir süre sonunda bakteriler hızlı bir şekilde çoğalarak meme dokusunda enfeksiyona yolaçabilirler.Uzun süreden beri devam eden memelerde dolgunluğa ateş ve "kırgınlık" gibi belirtiler eklendiğinde böyle bir enfeksiyon sözkonusu olabilir. Mastit ("meme dokusu iltihabı") adı verilen bu durumda ortaya çıkan ateş ve diğer belirtiler bakterilerin salgıladığı toksik maddelerin kana geçmesi sonucu oluşurlar.Meme dolgunluğu, mastit olmaksızın da ateş yapabilir. Halk arasında "süt ateşi" olarak bilinen bu durumda ateş dışında başka bir belirti yoktur, ateş memelerin etkili bir şekilde emzirilmesi sonunda kısa sürede düşer.Ancak ateş emzirme sonrasında düşmüyorsa, kırgınlık, genel bir hastalık hali, halsizlik gibi belirtiler varsa en muhtemel durum mastittir. Bu durumda doktora başvurmalısınız. Doktor yaptığı değerlendirme sonucunda mastit tanısını kesinleştirirse, muhtemelen antibiyotik tedavisi verecektir. Doktorun vereceği antibiyotik, bebeğinize sütünüzle geçtiğinde onda normaldışı bir durum yaratma riski olmayan bir antibiyotik olacaktır. Bu nedenle antibiyotik almaya devam ettiğiniz süre içerisinde emzirmeyi sürdürmelisiniz. Emzirmeyi sürdürmeniz tedavinin bir parçasıdır, zira süt kanallarda kaldıkça enfeksiyonu hazırlayan zemin devam edecektir.Memelerdeki enfeksiyonda rol alan bakteriler bebeğinizin normal ağız içi florasında normal olarak bulunan bakteriler olduğundan bebeğinize zarar vermezler.Memelerdeki enfeksiyon ender durumlarda daha da ilerleyerek memeiçi dokuda abse gelişmesine neden olabilir.Bu durumda memede özellikle absenin geliştiği bölgede ağrı, bölgenin cildinde kızarıklık, ateş ve diğer belirtiler daha da şiddetlidir. Böyle bir durumda doktor size antibiyotik yanında ufak bir cerrahi işlemler absenin boşaltılmasını önerecektir. Memedeki absenin ciltte en belirgin olarak göründüğü yere yapılan ufak bir bistüri kesisiyle absenin içindeki pü (ya da irin) boşalacak, ateş ve ağrı olmak üzere diğer belirtiler kısa zamanda düzelecektir. Absenin tedavisi bu şekilde olur, başka türlü olmaz.

iyidir canım.merak ettik seni..neyse sen stresini azaltda kızında hayırlısıyla gelir.

kızlar biz oğlumuza bora ismini koymayı düşünüyoruz sizce nasıl

aa çok güzel..özgün..adıyla yaşasın

özlem sağol bu bilgi için...benim sağ göğsümün ucu hala iltihaplı..beyazlamış ucu.1 aydır böyle geçmedi bi türlü..ne yapacam ne kullanacam bilmiyorum..

Allahım ne uzun zaman oldu herkesi çok merak ediyorum ama işler ve oğlum sağolsun giremiyorum siteye... seviyorum sizi çok çok iyi olun...

bugünde hiç giremeyen anneler girdi..aylin ebru

bugün sıpalar izin verdi demek azıcık...
kızlar oğlum 6 ayını bitirdi 9.5 kilo vee 72 cm tosunum hala yeni doğmuş bebekler gibi emiyor (ek gıdaya başladık ama...) en fazla 2 saatte bir emiyor gece gündüz işler de çok yogun halim budur... oğlan kıpırdanıyor... ben kaçtıımm...

ismimizi beğenmene sevindim canım, amiinn

buketciğim rica ederim fazla araştıramadım bulduğum yazıyı aynen kopyaladım hatta düzeltmedim bile kocaman kocaman oldu yazılar.

Özleeemm harika bir isiiimm..bayıldıımm...çok net ve kişilikli ....B harfiyle başlayan isimlere sahip kişilerin çok iyi insanlar olduğunu düşünmüşümdür hatta deneyimlemişimdir hep...ve "o" harfi çok doğru bir harf...süper süper bayıldım...MAŞALLAH SÜPHANALLAH...

Ozlem masallah ya 19 haftalik olmussun bora ismide cok guzel biz kizimiza daha isme karar veremedik :)

çok şükür canım 18+4 olduk bende isim konusunda çok umutsuzdum biz bulamayız diyordum benim aklımdan geçti bu isim ama söylemedim eşiminde aklından geçti internetten bakarken güzel bi tesadüf oldu,sizde karar verirsiniz inşallah

ayyyyy meraaaalll çok mutlu oldum beğenmene ismin analizi beni biraz korkuttu ama çok takılmak istemedim,birde güzel bi tesadüf ilk iki harfi bizim isimlerden alıyor barış-özlem (gerçi onun ikinci harfi o ama benim adım ö )

anlamı: Ardından yağış getiren şiddetli rüzgar anlamına gelmektedir.

bora isminin analizi: Önsezileri güçlü, duygularını açığa vurmaktan kaçınan, karar vermede tereddütleri olan, algılaması yüksek, mantıklı bir kişilik enerjisi verir. Tereddütlü, sert bir yapıya sahip olan, sağduyulu, yaratıcı bir kişilik enerjisi verir.

allah razı olsun canım, Rabbim gönlünden geçen ne varsa onu nasip etsin

anaaaam kızz ebru hoşgeldin ,valla ben ,seda ,meral, sekerkiz tuba, fb tugba, zeynep dışında herkes hamile kaldı maşallah, topiğimiz bebeiş doldu, herkes kuzusunun fotosunu paylaştı senden de bekliyoruz

tümayım canımmmmmmmm, her duamda varsin telefonuma her gelen msj da sensin diye bakıyorum, kolay olsun sağsalim gelsin canım

özlemmm maşallah ne güzel bir isim, hem analizinide okudum niye tereddüt ettin tatlım çok güzel şeyler yaziyor, hem meral demiş ya B harfi ile başlayanlar iyi oliur diye, yani kendimden biliyorum :)))))))))))

Allahım ne uzun zaman oldu herkesi çok merak ediyorum ama işler ve oğlum sağolsun giremiyorum siteye... seviyorum sizi çok çok iyi olun...

aylin canım hoşgeldin tatlım bizim topik bebek doldu, benim albümde var bebiş fotoları, senin kinide yayınla bakalım öptük seni özledik valla

SEDA canım doğum günün kutlu olsun inşallah bir dahaki sefer kucağinda bebelerinlew kutlarsın, Allah sağlıklı ömürler versin

NAZAN canım bebegim çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah,inan ki çoküzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…