Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Saolun kızlar bugun tum gğn doktordaydım doktor akdeniz ateşinden süohe etti yarıb devlete gidicem gen araştırması yapılcak bana dua edin allah rızası için

Daha nolsun kııızz şahane bir isim analizi var...isminde "o" olanlar gerçek aşkı bulur ya da iyi aşıktırlar gibi bişey söylemişti şu haluk cebe mi ne o adam...ayrıca soyadınız da çok önemli...elbetteki anlamı da...Bora adında bir arkadaşım vardı pek sevilmezdi ve beni dolandırdı ama ben yine de severim Bora ismini...herşeyi geçtim çok karizmatik bir isim...

Saolun kızlar bugun tum gğn doktordaydım doktor akdeniz ateşinden süohe etti yarıb devlete gidicem gen araştırması yapılcak bana dua edin allah rızası için

Haydaaaa ne alaka yaaa... Ben bir ailevi akdeniz ateşi hastası olarak söyleyebilirim ki sen kesinlikle böyle bir durumla karşı karşıya değilsin....sakın korkma...canım benim kıyamam yaaa...durup dururken...bi de bunlarla uğraşıyorsun...İNŞALLAH pat diye iyileşirsin...ve İNŞALLAH gen sonuçların temiz çıkar....

GÜLHAN canım duanı okudum Rabbim evladına uzun ve sağlıklı bir ömür versin, hayırlı başarılı bir evlat olsun, evinize huzur ve bereket versin Rabbim

Kramplı karın agrısı ateş ishal baş dönmedi mide bulantısı dışkıda maua mantarı çıktı bol miktarda üstelik kandada -20 çıkması gereken deger 39 çıktı batım ultrasonu çekildi bişe çukmadı yarın gidicem bakalım ne dicek

aynen meral bende öyle diyecektim..benimde halamda var..bu nedenle ne alaka diyecektim

canım elbette doktor bilir..ama korkma..her hastalığın bir tedavisi var..bu hastalığında tedavisi var..Allah şifa versin..

özlemmm maşallah ne güzel bir isim, hem analizinide okudum niye tereddüt ettin tatlım çok güzel şeyler yaziyor, hem meral demiş ya B harfi ile başlayanlar iyi oliur diye, yani kendimden biliyorum :)))))))))))

teşekkür ederim canım, ayyy canım benim inşallah bizim oğlan da iyi olur senin gibi

canım Allah şifa versin inşallah şüphelendikleri gibi bir durum yoktur

anaaam meraaal adam seni dolandırmış sen daha ismi seviyorum diyorsun bak şimdi hiç olmadı bu,vaay demek gerçek aşkı buluyorlar vallahi benden fena kaynana olur kıskanırım ben oğlumu bizim iş yerinde bir arkadaşın oğlunun adıda bora çocuk çok tatlı çok karizma ama hiç pas vermiyor asık suratlı biraz

kızlar selamlar nasılsınız bizi sorarsanız elif grip oldu onunla uğraşıyoruz geçer inşallah..

nazan çok geçmiş olsun test sonuçların teertemiz gelir inşallah..
tummaay hayırlı haberlerini cankulağıyla bekliyoruz..
özlemm bora adına bayıldım çok güzel bence..

biz yarın sabahtan dr kontrolüne gidecegız inşallah iyileşir elif de yuzumuz gülerek çıkarız yaa inş

Mrb kızlar butun gün hastanedeydim araştırmalar sonucu amipli dizanteri çıktı antibiyotik verdi kızımı emziremicem sagıp dökücem hamdolsun diyorum zaten az olan sütüm dahada azalmasa bari

geçmiş olsun nereden bulaştıki acaba??sen işe başlayacan mı bediş??

Mrb kızlar butun gün hastanedeydim araştırmalar sonucu amipli dizanteri çıktı antibiyotik verdi kızımı emziremicem sagıp dökücem hamdolsun diyorum zaten az olan sütüm dahada azalmasa bari
geçmiş olsun kuzum..üzülme sağmakla daha çok geldiğini söylüyolar..köküne kadar bitiriyosunya ondan heralde:))
inşallah düzelirsin bir an önce sonra kaldığın yerden emzirirsin kızını

Nazan canim cok gecmis olsun uzulme stres yapma Rabbim sifa versin cabucacik iyles insallah.

çok geçmiş olsun canım üzülme sonra daha kötü olursun allah tez vakitte şifaversin

Burcu adalım duanı okudum Rabbim kabul etsin amin

Allah razi olsun inşallah Rabbim yasadigin acilari unutturacak güzel günler yasatsin sana ve tez zamanda saglikli bir evladin olsun inşallah

Canim benim dualarimdasin Rabbim evladini korusun sana da tez zamanda şifa versin inşallah.
Nazom hani sen doğurmaya gitmeden önce bir dua önerisinde bulunmuştun ya o neydi? Simdi yeri ve zamani değil biliyorum ama sana sözüm var bu ay o duayi okuyacagiz inşallah. Bol su iç Rabbim nazardan korusun sizi.

İnş buket moralim bozuldu ama işte önce saglık
Nazan canim cok gecmis olsun uzulme stres yapma Rabbim sifa versin cabucacik iyles insallah.
Saol canımm
çok geçmiş olsun canım üzülme sonra daha kötü olursun allah tez vakitte şifaversin
Amin burcum aminn
Allahrazı olsun cnm valla hiç aklımda deil şimdide bulur yazarım inş.

gülhan ve burcular:))
dualarınızı okudum rabbim kabul etsin..

Allah razı olsun canım Rabbim kızını nazardan korusun evinize sağlık versin bereket huzur versin , evladın çok akıllı uslu olsun inşallah

Nazommmm nasilsin? Ağrın var mi? O önerdiğin dua inşirak olabilir mi? Sen şimdi hastasın kendini çok zorlama başka bişey bulurum haftaya inşallah, haaa bide şifa salavatı diye bişey var, googledan yaz çıkar onu oku kendine

Nazanım geçmiş olsun kuzum benim tez zamanda iyleşirsin inşallah...

Duaları okumaya başladım kızlar kusura bakmayın kanamam daha yeni bitti biraz geç oldu hakkınızı helal edin

İyi geceler herkese;
Nazancım çok geçmiş olsun, sağınca da sıkıntı olmaz merak etme ama sık sık sağmaya çalış sütün azalmasın.. Ve sakın kafana takma..

Bedişcim size de geçmiş olsun, havalar biraz soğuyunca virüsler çıkıyo işte.. Bizdr hiç iyileşemedik bütün kış valla eve tıkılıp kaldık ya..
Bahar gelsede çocuklar bi hava alsa..
Ah ahhh...

Tümay heyecanla haberlerini bekliyorum, hemen yanına damlıcam çünkü hayırlısıyla gelsin artık yaa (

Ben dua listesini bitirmiştim yazdım mı hatırlamıyorum bi daha söyliyim dedim.. Allah kabul etsin inş.

Burcucum aslında eğer düşünürseniz bi dua önerisinde bulunabilirim;
Tesbihatta sabah namazında son oturuşta okunuyor..

"Allahumme la tuhricna mineddünya illa ma'aşşehadeti vel iman"

Anlamı: Allahım! Bizi dünyadan ancak kelime-i şahadet ve imanla çıkar.
Amin..

Eğer isterseniz tabii, benim çok sevdiğim bi duadır..
Gerçi inşirahta ferahlık verir, ezbere bilmiyorum ezberlemiş olurum..

Bana farketmez ne olursa uyarım canım habrrin olsun..

Ben bu aralar kitaplara gömüldüm, ayna anda bir kaç kitap birden okuyorum, çok keyifli..
Şuanda da yeni bıraktım elimden, artık uyuyacağım..
Hepinize hayırlı geceler, öpüldünüz...

Nazancim cnm benim cok cok gecmiş olsun ya üzüldüm neyse cabucak iyileşirsin insallah bol bol sag tatlim azalmaz insallah

Asyamca cigdem iyi geceler kizlar nasilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…