- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #43.521
Nazancığım geçmiş olsun canım dikkat et kendine ayaklarını sıcak tut üşüttünmü acaba neden böyle oldun, acaba kızın göğsündeki sütün tamamını ememiyorda omu yapıyor böyle ateş bi daha gitsen doktora
Canım geçmiş olsun süt sıtması diyorlar hani göğüsler çok dolunca sağmayınca olurmuş ondan mı oldu acaba ki. Umarım toparlarsın kısa zamanda sütlerini sağ buzluğa at verirsin sonra. Zaten antibiyotik etkisini kısa zamanda gösterir canım..
Nazam canim gecmis olsun Insaallah en kisa zamanda sagligina kavusursun
sedacim dogum gunun kutlu olsun nice saglikli hayirli mutlu senelere bu guzel keyifli gunlerine seneye bebisinde katilsin Insaallah hayirli uzun omurler Allah gonlundekini nasip etsin
serap hemşom duanı okudum.Allah kabul etsin..
ya tümaydan haber var mı ???????????????????ben atladım bişeyleri heralde..
nazan bende geçen gece öyle oldum..ateşten tir tir titredim yatakta..tüşümeme uyandım.kalktım parol içtim ..sabaha doğru öyle bi terlemiştim ki kalktım değştirdim üstümü..ama açılmıştım..bi kez daha olmuştum ama hafif geçmişti..bendede ateş oluyo nedense anlamadım..
serap-serap/Serap 28.01.2014 salı Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
Serapcım duanı okudum..RABBİM kabul eder İNŞALLAH...
Nazan çok geçmiş olsun çok üzüldüm...İNŞALLAH şimdi daha iyisindir...
Canlarim doguramadim daha bekliyorum sancim yok acilmam 2cmde kaldi bekliyorum kizimin biraz suyu azallmis ama genel durumu iyi cok sukur doktor haftaya saliya kadar bekleyelim dedi suni sanciyla bebegi strese sokmuyalim dedi.Annem gelldi evime gectim birazcik rahatladim stresim azaldi.
Nazan gecmis olsunn rahatsizlanmissin.
Cigdem canim esin ise baslamis cok sevindim hersey gonlunce olsun canim benim.
Burcum nasilsin ?
Buketim ben nazli kizimi bekliyorum sen nasilsin yagmur nasil?
allah razı olsun canım, Rabbim gönlünden geçen ne varsa onu nasip etsin
anaaaam kızz ebru hoşgeldin ,valla ben ,seda ,meral, sekerkiz tuba, fb tugba, zeynep dışında herkes hamile kaldı maşallah, topiğimiz bebeiş doldu, herkes kuzusunun fotosunu paylaştı senden de bekliyoruz
tümayım canımmmmmmmm, her duamda varsin telefonuma her gelen msj da sensin diye bakıyorum, kolay olsun sağsalim gelsin canım
özlemmm maşallah ne güzel bir isim, hem analizinide okudum niye tereddüt ettin tatlım çok güzel şeyler yaziyor, hem meral demiş ya B harfi ile başlayanlar iyi oliur diye, yani kendimden biliyorum :)))))))))))
aylin canım hoşgeldin tatlım bizim topik bebek doldu, benim albümde var bebiş fotoları, senin kinide yayınla bakalım öptük seni özledik valla
SEDA canım doğum günün kutlu olsun inşallah bir dahaki sefer kucağinda bebelerinlew kutlarsın, Allah sağlıklı ömürler versin
NAZAN canım bebegim çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah,inan ki çoküzüldüm
çok şükür canım 18+4 olduk bende isim konusunda çok umutsuzdum biz bulamayız diyordum benim aklımdan geçti bu isim ama söylemedim eşiminde aklından geçti internetten bakarken güzel bi tesadüf oldu,sizde karar verirsiniz inşallah
ayyyyy meraaaalll çok mutlu oldum beğenmene ismin analizi beni biraz korkuttu ama çok takılmak istemedim,birde güzel bi tesadüf ilk iki harfi bizim isimlerden alıyor barış-özlem (gerçi onun ikinci harfi o ama benim adım ö)
anlamı: Ardından yağış getiren şiddetli rüzgar anlamına gelmektedir.
bora isminin analizi: Önsezileri güçlü, duygularını açığa vurmaktan kaçınan, karar vermede tereddütleri olan, algılaması yüksek, mantıklı bir kişilik enerjisi verir. Tereddütlü, sert bir yapıya sahip olan, sağduyulu, yaratıcı bir kişilik enerjisi verir.
Saolun kızlar bugun tum gğn doktordaydım doktor akdeniz ateşinden süohe etti yarıb devlete gidicem gen araştırması yapılcak bana dua edin allah rızası için
Haydaaaa ne alaka yaaa... Ben bir ailevi akdeniz ateşi hastası olarak söyleyebilirim ki sen kesinlikle böyle bir durumla karşı karşıya değilsin....sakın korkma...canım benim kıyamam yaaa...durup dururken...bi de bunlarla uğraşıyorsun...İNŞALLAH pat diye iyileşirsin...ve İNŞALLAH gen sonuçların temiz çıkar....
Saolun kızlar bugun tum gğn doktordaydım doktor akdeniz ateşinden süohe etti yarıb devlete gidicem gen araştırması yapılcak bana dua edin allah rızası için
Haydaaaa ne alaka yaaa... Ben bir ailevi akdeniz ateşi hastası olarak söyleyebilirim ki sen kesinlikle böyle bir durumla karşı karşıya değilsin....sakın korkma...canım benim kıyamam yaaa...durup dururken...bi de bunlarla uğraşıyorsun...İNŞALLAH pat diye iyileşirsin...ve İNŞALLAH gen sonuçların temiz çıkar....
canım elbette doktor bilir..ama korkma..her hastalığın bir tedavisi var..bu hastalığında tedavisi var..Allah şifa versin..Kramplı karın agrısı ateş ishal baş dönmedi mide bulantısı dışkıda maua mantarı çıktı bol miktarda üstelik kandada -20 çıkması gereken deger 39 çıktı batım ultrasonu çekildi bişe çukmadı yarın gidicem bakalım ne dicek
özlemmm maşallah ne güzel bir isim, hem analizinide okudum niye tereddüt ettin tatlım çok güzel şeyler yaziyor, hem meral demiş ya B harfi ile başlayanlar iyi oliur diye, yani kendimden biliyorum :)))))))))))
Daha nolsun kııızz şahane bir isim analizi var...isminde "o" olanlar gerçek aşkı bulur ya da iyi aşıktırlar gibi bişey söylemişti şu haluk cebe mi ne o adam...ayrıca soyadınız da çok önemli...elbetteki anlamı da...Bora adında bir arkadaşım vardı pek sevilmezdi ve beni dolandırdı ama ben yine de severim Bora ismini...herşeyi geçtim çok karizmatik bir isim...
kızlar selamlar nasılsınız bizi sorarsanız elif grip oldu onunla uğraşıyoruz geçer inşallah..
nazan çok geçmiş olsun test sonuçların teertemiz gelir inşallah..
tummaay hayırlı haberlerini cankulağıyla bekliyoruz..
özlemm bora adına bayıldım çok güzel bence..
biz yarın sabahtan dr kontrolüne gidecegız inşallah iyileşir elif de yuzumuz gülerek çıkarız yaa inş
geçmiş olsun kuzum..üzülme sağmakla daha çok geldiğini söylüyolar..köküne kadar bitiriyosunya ondan heralde:))Mrb kızlar butun gün hastanedeydim araştırmalar sonucu amipli dizanteri çıktı antibiyotik verdi kızımı emziremicem sagıp dökücem hamdolsun diyorum zaten az olan sütüm dahada azalmasa bari
çok geçmiş olsun canım üzülme sonra daha kötü olursun allah tez vakitte şifaversinMrb kızlar butun gün hastanedeydim araştırmalar sonucu amipli dizanteri çıktı antibiyotik verdi kızımı emziremicem sagıp dökücem hamdolsun diyorum zaten az olan sütüm dahada azalmasa bari
Burcu adalım duanı okudum Rabbim kabul etsin amin
Mrb kızlar butun gün hastanedeydim araştırmalar sonucu amipli dizanteri çıktı antibiyotik verdi kızımı emziremicem sagıp dökücem hamdolsun diyorum zaten az olan sütüm dahada azalmasa bari
İnş buket moralim bozuldu ama işte önce saglıkgeçmiş olsun nereden bulaştıki acaba??sen işe başlayacan mı bediş??
geçmiş olsun kuzum..üzülme sağmakla daha çok geldiğini söylüyolar..köküne kadar bitiriyosunya ondan heralde:))
inşallah düzelirsin bir an önce sonra kaldığın yerden emzirirsin kızını
Saol canımmNazan canim cok gecmis olsun uzulme stres yapma Rabbim sifa versin cabucacik iyles insallah.
Amin burcum aminnçok geçmiş olsun canım üzülme sonra daha kötü olursun allah tez vakitte şifaversin
Allahrazı olsun cnm valla hiç aklımda deil şimdide bulur yazarım inş.Allah razi olsun inşallah Rabbim yasadigin acilari unutturacak güzel günler yasatsin sana ve tez zamanda saglikli bir evladin olsun inşallah
Canim benim dualarimdasin Rabbim evladini korusun sana da tez zamanda şifa versin inşallah.
Nazom hani sen doğurmaya gitmeden önce bir dua önerisinde bulunmuştun ya o neydi? Simdi yeri ve zamani değil biliyorum ama sana sözüm var bu ay o duayi okuyacagiz inşallah. Bol su iç Rabbim nazardan korusun sizi.
gülhan ve burcular:))
dualarınızı okudum rabbim kabul etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?