- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #43.541
İyi geceler herkese;
Nazancım çok geçmiş olsun, sağınca da sıkıntı olmaz merak etme ama sık sık sağmaya çalış sütün azalmasın.. Ve sakın kafana takma..
Bedişcim size de geçmiş olsun, havalar biraz soğuyunca virüsler çıkıyo işte.. Bizdr hiç iyileşemedik bütün kış valla eve tıkılıp kaldık ya..
Bahar gelsede çocuklar bi hava alsa..
Ah ahhh...
Tümay heyecanla haberlerini bekliyorum, hemen yanına damlıcam çünkü hayırlısıyla gelsin artık yaa (
Ben dua listesini bitirmiştim yazdım mı hatırlamıyorum bi daha söyliyim dedim.. Allah kabul etsin inş.
Burcucum aslında eğer düşünürseniz bi dua önerisinde bulunabilirim;
Tesbihatta sabah namazında son oturuşta okunuyor..
"Allahumme la tuhricna mineddünya illa ma'aşşehadeti vel iman"
Anlamı: Allahım! Bizi dünyadan ancak kelime-i şahadet ve imanla çıkar.
Amin..
Eğer isterseniz tabii, benim çok sevdiğim bi duadır..
Gerçi inşirahta ferahlık verir, ezbere bilmiyorum ezberlemiş olurum..
Bana farketmez ne olursa uyarım canım habrrin olsun..
Ben bu aralar kitaplara gömüldüm, ayna anda bir kaç kitap birden okuyorum, çok keyifli..
Şuanda da yeni bıraktım elimden, artık uyuyacağım..
Hepinize hayırlı geceler, öpüldünüz...
kızlar selamlar nasılsınız bizi sorarsanız elif grip oldu onunla uğraşıyoruz geçer inşallah..
nazan çok geçmiş olsun test sonuçların teertemiz gelir inşallah..
tummaay hayırlı haberlerini cankulağıyla bekliyoruz..
özlemm bora adına bayıldım çok güzel bence..
biz yarın sabahtan dr kontrolüne gidecegız inşallah iyileşir elif de yuzumuz gülerek çıkarız yaa inş
Mrb kızlar butun gün hastanedeydim araştırmalar sonucu amipli dizanteri çıktı antibiyotik verdi kızımı emziremicem sagıp dökücem hamdolsun diyorum zaten az olan sütüm dahada azalmasa bari
Buketçim- serapcım ve gülhancım dualarınızı okudum rabbîm kabul etsin amin
Serap canım duani okudum Rabbim evine huzur ve bereket versin, evladına uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin, hayırlı başarılı bir evlat olsun
serap hemşom duanı okudum.Allah kabul etsin..
ya tümaydan haber var mı ???????????????????ben atladım bişeyleri heralde..
nazan bende geçen gece öyle oldum..ateşten tir tir titredim yatakta..tüşümeme uyandım.kalktım parol içtim ..sabaha doğru öyle bi terlemiştim ki kalktım değştirdim üstümü..ama açılmıştım..bi kez daha olmuştum ama hafif geçmişti..bendede ateş oluyo nedense anlamadım..
serap-serap/Serap 28.01.2014 salı Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
Serapcım duanı okudum..RABBİM kabul eder İNŞALLAH...
Nazan çok geçmiş olsun çok üzüldüm...İNŞALLAH şimdi daha iyisindir...
Ozlem canim gecmis olsun ihlamur balli limonlu ilik su portakal greyfurt suyu bol bol sivi tuketkızlar ben iki gündür hastayım, bir haftadır boğazım ağrıyordu dün ve bugün öksürükten geceleri uyuyamaz oldum genzim içe akıntı yapıyo başım felaket ağrıyor dün iş yerinden izin aldım eve gittim yattım ama bugün yine ağrıyor,öksürük var öksürdükçe beynim zonkluyo
Ozlem canim gecmis olsun ihlamur balli limonlu ilik su portakal greyfurt suyu bol bol sivi tuket
Özlem canım gecmiş olsun , sen şimdi ilaç alamazsın, bal ye, ılık ballı limonlu su yap süper yumuşatıyor,gögüsüne havlu koy yatarken, ama mutlaka takviye bişeyler yap çünkü bu dönem hastalıklar kendinden gecmiyor, benim 2 haftadır burnum tıkalı
Nazancim cnm benim cok cok gecmiş olsun ya üzüldüm neyse cabucak iyileşirsin insallah bol bol sag tatlim azalmaz insallah
Asyamca cigdem iyi geceler kizlar nasilsiniz
Canim benim sag ol..Heycan bendede cok fazla ama kizimin gelmeye pek niyeti yok yerini cok sevdi heralde
Günaydın canlar
Çigdem canım okudugun kitapların ismini yazsana, bende kitaba başlıcam tekrar, bana da fikir olur, bu arada dua süper bayıldım, bu ay Nazan'a sözüm var, onun inşirah'ı okuyalım önümüzdeki ay söz senin duayı okuyalım zaten aaz kişiyi hemen bitiyor, bana da kolaylık oldu diğer aya duamız hazır oldu, Allah razı olsun
Özlem canım gecmiş olsun , sen şimdi ilaç alamazsın, bal ye, ılık ballı limonlu su yap süper yumuşatıyor,gögüsüne havlu koy yatarken, ama mutlaka takviye bişeyler yap çünkü bu dönem hastalıklar kendinden gecmiyor, benim 2 haftadır burnum tıkalı
Oyyy kiyamam selim paşa biran once dişlerini cikarir insallh bizdede ayni sikintilar var cnm 2 3 ay oldu alt iki disi cikartali ust disleride cok kabardi sabah akşam cikmasini bekliyoruz huysuzliklar uykusuzluklar artti herseyi agzina götürüyor gece sikintisi cok oldugundan yatakta fir dönüyor cok dondugunden uyaniyor insallah bu sikintilarida geride birakiriz bende iyiyim iste kizcemle uğradiyorim evet izmirde havalar cok guzel gidiyordu taki dün geceye kadar yağışlı hava sicaklihida düştü cnmCanım yazdığını görmedim kısura bakma, iyiz çok şükür selim diş çıkarıyo üstten sabaha karşı 5 te uyandı 10a kadar ağla ağla bittik, en son yorgun düştü şimdi uyuyo yavrum içim gidiyo ama.. Senin cimcime napıyor? Sen nasılsın? İzmirde havalar güzelmiş ne şanslısınız yaa)
Canımm o biliyo vaktini sen merak etme, şu son zamanların keyfini çıkar bidaha hiç yalnız kalanayacaksın çünkü
Tamam canım sen nasıl uygun görürsen, ben fikir olsun diye yazdım..
Okuduğum kitapları yazayım da gözün korkmasın aynı anda bir çok kitap okumayı seviyorum ben..
Çocuğumun mutluluğu için
Ömür boyu aşk
Kuranimkerim meali
Tarihçe-i hayat
Sonsuz nur
Bunları okuyorum canım..
Çok öpüyorum, hayırlı cumalar olsun herkese..
Nazanım geçmiş olsun kuzum benim tez zamanda iyleşirsin inşallah...
Duaları okumaya başladım kızlar kusura bakmayın kanamam daha yeni bitti biraz geç oldu hakkınızı helal edin
İyi geceler herkese;
Nazancım çok geçmiş olsun, sağınca da sıkıntı olmaz merak etme ama sık sık sağmaya çalış sütün azalmasın.. Ve sakın kafana takma..
Bedişcim size de geçmiş olsun, havalar biraz soğuyunca virüsler çıkıyo işte.. Bizdr hiç iyileşemedik bütün kış valla eve tıkılıp kaldık ya..
Bahar gelsede çocuklar bi hava alsa..
Ah ahhh...
Tümay heyecanla haberlerini bekliyorum, hemen yanına damlıcam çünkü hayırlısıyla gelsin artık yaa (
Ben dua listesini bitirmiştim yazdım mı hatırlamıyorum bi daha söyliyim dedim.. Allah kabul etsin inş.
Burcucum aslında eğer düşünürseniz bi dua önerisinde bulunabilirim;
Tesbihatta sabah namazında son oturuşta okunuyor..
"Allahumme la tuhricna mineddünya illa ma'aşşehadeti vel iman"
Anlamı: Allahım! Bizi dünyadan ancak kelime-i şahadet ve imanla çıkar.
Amin..
Eğer isterseniz tabii, benim çok sevdiğim bi duadır..
Gerçi inşirahta ferahlık verir, ezbere bilmiyorum ezberlemiş olurum..
Bana farketmez ne olursa uyarım canım habrrin olsun..
Ben bu aralar kitaplara gömüldüm, ayna anda bir kaç kitap birden okuyorum, çok keyifli..
Şuanda da yeni bıraktım elimden, artık uyuyacağım..
Hepinize hayırlı geceler, öpüldünüz...
Nazancim cnm benim cok cok gecmiş olsun ya üzüldüm neyse cabucak iyileşirsin insallah bol bol sag tatlim azalmaz insallah
Asyamca cigdem iyi geceler kizlar nasilsiniz
canım çok geçmiş olsun elif hastaymış Allah şifa versin,bora ismini beğenmene sevindim
nazancığım çok geçmiş olsun canım kendine dert etme ilaçlarını kullan sen iyi ol ki bir an önce iyileşip kızını emzirmeye devam edebilesin,sütüm kesilecek diye düşünme
Canım yazdığını görmedim kısura bakma, iyiz çok şükür selim diş çıkarıyo üstten sabaha karşı 5 te uyandı 10a kadar ağla ağla bittik, en son yorgun düştü şimdi uyuyo yavrum içim gidiyo ama.. Senin cimcime napıyor? Sen nasılsın? İzmirde havalar güzelmiş ne şanslısınız yaa)
Canımm o biliyo vaktini sen merak etme, şu son zamanların keyfini çıkar bidaha hiç yalnız kalanayacaksın çünkü
Tamam canım sen nasıl uygun görürsen, ben fikir olsun diye yazdım..
Okuduğum kitapları yazayım da gözün korkmasın aynı anda bir çok kitap okumayı seviyorum ben..
Çocuğumun mutluluğu için
Ömür boyu aşk
Kuranimkerim meali
Tarihçe-i hayat
Sonsuz nur
Bunları okuyorum canım..
Çok öpüyorum, hayırlı cumalar olsun herkese..
Kelebeğim uyuyorken şöyle bir bakayım dedim ilk sayfada hamişler listesinde hala varım yasemin sayfaların hepsini okumam imkansız ne yapıyorsunuz nasılsınız görüşmeyeli sayfa baya genişlemiş cok ozledim hepinizi(
Burcuu yaşıyomusun sen kaç zaman oldu gelmiyosun kuzun nasıll ahh o eski günler dimi özlemişim canım yaa
Ya yasıyorum ama iste benim kelebek durmuyor ki cok zor hamilelik gecirdim ve zıp İp bi kızım oldu :)) fırsat bulup giremiyorum ama bjndan sonra ara vermeyim diyorum sen nasilsin canim nasil gidiyor havadisleri soyle bi anlat cok geride kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?