Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Bukeeetttt selaammlaarr napıyorsunuzz? Yağmur'umuz nasıl? Elif'imiz hastalığı nerden nasıl kaptı hiç bir fikrim yok dr çok kollayınca daha çabuk hasta oluyorlar dedi bence doğru söylüyor artık bırakıcam kendi kendine baksın :), bizim öksürüğümüz devam ediyor dr izleyin dedi Allah korusun geçmezse yine getirin dedi küçük çocuklarda tablo çok çabuk değişiyor dedi, bu arada bende hasta oluyorum kızlar boğazım kulaklarım öksürük, hapşırık halsizlik hepsi var.. inşallah şu hastalıklı günler çarçabuk geçer..

bu arada ben işe dönmeyeceğim uzun bir süre evdeyim Allah kısmet ederse, zaten ücretsiz izin zamanım doldu..

slm kızlar nasılsınız epeydir gelemedim herşey yolundadır inşallah tumaydan haber varmı? Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin... 15 inden itibaren adet olduğum için okuyamamıştım sonrasındada hastalandım ve sınavlar vardı zaten ateşlenip ertesi gun sınava gittim naptım hiç bilmiyorum inşallah geçerim derslerden... duaları bugun hepsini oturup bi seferde okuyacağım inşallah bitirince yazarım ...Allah a emanet olun

Canim gecmis olsun. İnsallah sinavlarin iyi gecmistir .Ben hala dogum yapmadim bekliyorum.

Bedisim cok gecmis olsun bebekleri ne kadar korursan o kadar hasta oluyor gercekten cok sicaga alistirmamak gerek disari cikinca hemen hasta oluyor
Uzun sure kizinla kalicaksin ne guzel .Kendinede dikkat et Allah'a emanet ol.

Serpil calisiyor arada facede foto paylasiyor ..esmaninda esi yan8nda artik oglu buyudu hatice de 2. Hamileydi ne oldu sonrasi bilmiyorum facede varlar ama pek girmiyorlar yada denk gelmiyoruz selmada cok nadir giriyor nete ..deryasen yasemin dogurdunuz sukur rabbim sanslarını bahtlarını acik etsin ne kadarlık oldu minisler bizim ki mart 2 de 1 yasini doldurcak ins isimleri ne yasemin nie girmiyor nete

tatlım gecmiş olsun herkes dökülüyor valla, aman dikkat et, inşallah sınavlarında iyi gecer, bak bu aralar yoksun, farketmedik sanma, gel, dikkat et kendine
dualar içinde Allah razı olsun , Rabbim gönlünün muradını nasip etsin

merhaba adaşim hoşgeldin, maşallah seninde bir evladın varmış Allah nazardan saklasın, topiğin yeni takipçileri var, yukarıda ki sorularına ben cevap vereyim, yaseninin kızı Betül, kızı ile çok yoğun o yüzden gelemiyor, wc ye gitmeye bile vakti olmuyormuş, bizde özlüyoruz onu

FB TUBA, canım benim dualarımız okumuşsun Allah razı olsun, evinde misin? Var mı bir gelişme? Bat yaklaştı hayırlı haberlerin gelir inşallah

Benim kızın adı ceylin eslem yasininki betül benimkisi 45 günlük yasemininki benimkinden bi kaç hafta büyük face hesabını msjla yollasana bende ekleyeyim cnm

canım hosbulduk amin canim cumlemizin evladini nazardan korusun aralarda girerim konusuruz bol bol

Canlarim dualar okundu Allah kabul etsin insallah...yeni dua listesi yapilinca yine ekleyin benide insallah opuyorum herkesi

Nazo nasilsin canim? Eslem nasil? Hazir mamayla arasi nasiuol?

Oy burcum oy ilaç kullanıyorum halen tam geçmedi ama hafifledi eslem mama yiyo ama çok gaz yapıyo memede alamıyo hıeslanıyo hepsi birleşince huysuz bi bebek oldu çıktı dün sabaha kadar uyumadı ne yapıcam bilmiyorum allah yardımcımız olsun inş.

Nazancim canim Allah Tez zamanda şifa versin inşallah srn sütünü sag hiçbişey olmaz azalmaz Allahin izniyle.
Özlem ve bedriye canlar geçmiş olsun bende hala 10 gun oldu anlatamadım tamamen cok inatci bir mikrop türü sanırım. Hala öksürük var burnum akiyor vs.
bedis valla işe baslamayacagina cok sevindim cok güzel bir karar
ayyy alaraburcu canin arkadaşım gelmiş yaaa kuzum çok özledim seni ne iyi yaptin geldin. Benim kizim 3 aylık oldu çok şükür ismi Betül. Çok zor bir hamilelik geçirdimardindan 36 hadtalikken vaktinden erken ve yine zor bir ddoğum yaptim. Ardindan sarilik. Ardından gaz sancilari vs vs derken günler boyle geciyor Allaha şükürler olsun cok istedik ve rabbim verdi simdi şikayet eder gibi konuşmayalım:)
burcum yine yeni bir dua etkinliğinin hazırlığında bakıyorum Süpersiniz kızlar benide yazin mutlaka listeye.
ayrica ben bu hafta spiral taktirmayi düşünüyorum ama bi okadar o kadin doğum dr una gitmek istemiyorum artik nasil biktiysam ondan iyyyy :)

Nazancim gaz sancisi icin zinko isimli damla kullanmani tavsiye ederim. Belkide kullaniyorsundur ama yazayim dedim.
bebekler ne zor buyuyormus dimi insan başına gelmeden anlayamiyir annemin kiymetini anne olunca anladım

Canlarim dualar okundu Allah kabul etsin insallah...yeni dua listesi yapilinca yine ekleyin benide insallah opuyorum herkesi
Allah razi olsun inşallah. Senide ekliyorum. Aslinda şimdiki listeyi aynen kullanicam kimseyi cikarmadan

Nazom dualarimdasin Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah. Bu arada şifa salavati ni internetten bak. Vaktin olursa onu oku bol bol.

Yasemin canim seni gördüğüme çoksevindim allahim ssizlere kolaylik versin. Gerçekten de ne kadar zor muş. Siz cennetliksiniz. Sadece doğum ani için değil sonraki içinde. Listede olacaksin canim. Çokoptum sizi

Nazancim gaz sancisi icin zinko isimli damla kullanmani tavsiye ederim. Belkide kullaniyorsundur ama yazayim dedim.
bebekler ne zor buyuyormus dimi insan başına gelmeden anlayamiyir annemin kiymetini anne olunca anladım
Kullanmadım onu alayım siz onu kaç günlükten bu yana kullanıyosunuz bizimkise kullanır heralde

Evet kuzum buldum yazdım allahrazı olsun rabbim tez zamanda gazsız uslu bie bebek nasip etsin inş.

Aslıııııııı bol bol dua et rabbim gazsız bebekler nasip etsin sana kuzum dofdugunda soda verirsen bebekler gazsız oluyomus ikinci kusnet olursa denicem sölim dedim

Canlarım nasılsınız iyi misiniz? Bu sorum herkese

Bu akşam Allah nasip ederse dua listemizi hazırlıcam, yarına yetiştiricem inşallah

burcum aşkoşum napıyon nasılsın iyi pazarlar
iyiyim Mesudem hava soğuk Burdur'daa evdeyim şimdi öglene kadar yattım valla, son haftam iyice uykucu oldum, sen nasılsın tatlım?

Burcuuu görmedin galiba cnm yeni dua listesine beni de ekler misin :))
gördüm Gamzem, notumu aldım, cevap yazmamışım, sen diyince farkettim :)

Burcum ben bu dua listesinde olamiycam malum son gunler okuyamam belki ustumde hak kalmasin.

Tamam tümayım sen ve Nazan yoksunuz bu listede

NAZAN bu listeye seni ekleyeyim mi eklemeyeyim mi kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…