- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #43.561
geçmiş olsun nereden bulaştıki acaba??sen işe başlayacan mı bediş??
geçmiş olsun kuzum..üzülme sağmakla daha çok geldiğini söylüyolar..köküne kadar bitiriyosunya ondan heralde:))
inşallah düzelirsin bir an önce sonra kaldığın yerden emzirirsin kızını
slm kızlar nasılsınız epeydir gelemedim herşey yolundadır inşallah tumaydan haber varmı? Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin... 15 inden itibaren adet olduğum için okuyamamıştım sonrasındada hastalandım ve sınavlar vardı zaten ateşlenip ertesi gun sınava gittim naptım hiç bilmiyorum inşallah geçerim derslerden... duaları bugun hepsini oturup bi seferde okuyacağım inşallah bitirince yazarım ...Allah a emanet olun
Bukeeetttt selaammlaarr napıyorsunuzz? Yağmur'umuz nasıl? Elif'imiz hastalığı nerden nasıl kaptı hiç bir fikrim yok dr çok kollayınca daha çabuk hasta oluyorlar dedi bence doğru söylüyor artık bırakıcam kendi kendine baksın :), bizim öksürüğümüz devam ediyor dr izleyin dedi Allah korusun geçmezse yine getirin dedi küçük çocuklarda tablo çok çabuk değişiyor dedi, bu arada bende hasta oluyorum kızlar boğazım kulaklarım öksürük, hapşırık halsizlik hepsi var.. inşallah şu hastalıklı günler çarçabuk geçer..
bu arada ben işe dönmeyeceğim uzun bir süre evdeyim Allah kısmet ederse, zaten ücretsiz izin zamanım doldu..
Oy maşallah kuzuya ne yapalım eskilerden pek kimse gelmiyo serpil ve haticeden hiç ses çıkmıyo rose tekrar hamile kaza olmuş :) derya ile arada görüşüyoruz ela hnmla ugrasıyo esmada çok uzun zamandır ugramıyo melek63 iyi bi yaramazlık yok yasemin ve bende doğum yaptık şükür kavuştuk ikimizinde kızı oldu işte böyle cnm
slm kızlar nasılsınız epeydir gelemedim herşey yolundadır inşallah tumaydan haber varmı? Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin... 15 inden itibaren adet olduğum için okuyamamıştım sonrasındada hastalandım ve sınavlar vardı zaten ateşlenip ertesi gun sınava gittim naptım hiç bilmiyorum inşallah geçerim derslerden... duaları bugun hepsini oturup bi seferde okuyacağım inşallah bitirince yazarım ...Allah a emanet olun
Serpil calisiyor arada facede foto paylasiyor ..esmaninda esi yan8nda artik oglu buyudu hatice de 2. Hamileydi ne oldu sonrasi bilmiyorum facede varlar ama pek girmiyorlar yada denk gelmiyoruz selmada cok nadir giriyor nete ..deryasen yasemin dogurdunuz sukur rabbim sanslarını bahtlarını acik etsin ne kadarlık oldu minisler bizim ki mart 2 de 1 yasini doldurcak ins isimleri ne yasemin nie girmiyor nete
Serpil calisiyor arada facede foto paylasiyor ..esmaninda esi yan8nda artik oglu buyudu hatice de 2. Hamileydi ne oldu sonrasi bilmiyorum facede varlar ama pek girmiyorlar yada denk gelmiyoruz selmada cok nadir giriyor nete ..deryasen yasemin dogurdunuz sukur rabbim sanslarını bahtlarını acik etsin ne kadarlık oldu minisler bizim ki mart 2 de 1 yasini doldurcak ins isimleri ne yasemin nie girmiyor nete
canım hosbulduk amin canim cumlemizin evladini nazardan korusun aralarda girerim konusuruz bol bolmerhaba adaşim hoşgeldin, maşallah seninde bir evladın varmış Allah nazardan saklasın, topiğin yeni takipçileri var, yukarıda ki sorularına ben cevap vereyim, yaseninin kızı Betül, kızı ile çok yoğun o yüzden gelemiyor, wc ye gitmeye bile vakti olmuyormuş, bizde özlüyoruz onu
Nazo nasilsin canim? Eslem nasil? Hazir mamayla arasi nasiuol?
Allah razi olsun inşallah. Senide ekliyorum. Aslinda şimdiki listeyi aynen kullanicam kimseyi cikarmadanCanlarim dualar okundu Allah kabul etsin insallah...yeni dua listesi yapilinca yine ekleyin benide insallah opuyorum herkesi
Oy burcum oy ilaç kullanıyorum halen tam geçmedi ama hafifledi eslem mama yiyo ama çok gaz yapıyo memede alamıyo hıeslanıyo hepsi birleşince huysuz bi bebek oldu çıktı dün sabaha kadar uyumadı ne yapıcam bilmiyorum allah yardımcımız olsun inş.
Nazancim canim Allah Tez zamanda şifa versin inşallah srn sütünü sag hiçbişey olmaz azalmaz Allahin izniyle.
Özlem ve bedriye canlar geçmiş olsun bende hala 10 gun oldu anlatamadım tamamen cok inatci bir mikrop türü sanırım. Hala öksürük var burnum akiyor vs.
bedis valla işe baslamayacagina cok sevindim cok güzel bir karar
ayyy alaraburcu canin arkadaşım gelmiş yaaa kuzum çok özledim seni ne iyi yaptin geldin. Benim kizim 3 aylık oldu çok şükür ismi Betül. Çok zor bir hamilelik geçirdimardindan 36 hadtalikken vaktinden erken ve yine zor bir ddoğum yaptim. Ardindan sarilik. Ardından gaz sancilari vs vs derken günler boyle geciyor Allaha şükürler olsun cok istedik ve rabbim verdi simdi şikayet eder gibi konuşmayalım:)
burcum yine yeni bir dua etkinliğinin hazırlığında bakıyorum Süpersiniz kızlar benide yazin mutlaka listeye.
ayrica ben bu hafta spiral taktirmayi düşünüyorum ama bi okadar o kadin doğum dr una gitmek istemiyorum artik nasil biktiysam ondan iyyyy :)
Kullanmadım onu alayım siz onu kaç günlükten bu yana kullanıyosunuz bizimkise kullanır heraldeNazancim gaz sancisi icin zinko isimli damla kullanmani tavsiye ederim. Belkide kullaniyorsundur ama yazayim dedim.
bebekler ne zor buyuyormus dimi insan başına gelmeden anlayamiyir annemin kiymetini anne olunca anladım
Allah razi olsun inşallah. Senide ekliyorum. Aslinda şimdiki listeyi aynen kullanicam kimseyi cikarmadan
Nazom dualarimdasin Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah. Bu arada şifa salavati ni internetten bak. Vaktin olursa onu oku bol bol.
Yasemin canim seni gördüğüme çoksevindim allahim ssizlere kolaylik versin. Gerçekten de ne kadar zor muş. Siz cennetliksiniz. Sadece doğum ani için değil sonraki içinde. Listede olacaksin canim. Çokoptum sizi
iyiyim Mesudem hava soğuk Burdur'daa evdeyim şimdi öglene kadar yattım valla, son haftam iyice uykucu oldum, sen nasılsın tatlım?burcum aşkoşum napıyon nasılsın iyi pazarlar
gördüm Gamzem, notumu aldım, cevap yazmamışım, sen diyince farkettim :)Burcuuu görmedin galiba cnm yeni dua listesine beni de ekler misin :))
Burcum ben bu dua listesinde olamiycam malum son gunler okuyamam belki ustumde hak kalmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?