- 13 Aralık 2012
- 1.031
- 460
- 83
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #43.581
FB TUBA, canım benim dualarımız okumuşsun Allah razı olsun, evinde misin? Var mı bir gelişme? Bat yaklaştı hayırlı haberlerin gelir inşallah
Allah senden razı olsun canım uğrsşıyorsun o kadar işin gücün içinde,evdeyim ben,batım yaklaştı ama artık eskisi gibi kendimi hiç dinlemediğim için hiç günleri bile saymıyorum zaten normal yolla olmayacağı belli onun için hiç beklemiyorum,biz galiba umreye gideceğiz inş aksilik olmaz pasaportu falan çıkardık ama daha belli değil zamanı,böyle işte evde oturuyoruz,geçen gün bebek görmeye gittik arkadaşıma Allah'ım var ya minicik zaten küçük doğmuş çok tatlıydı ya,sonra gelince çiğdem'in dediği yazıyı okudum çoookk duygulandım ne kadar çok mücadele etmiş maşallah,herkes benim gibi oturduğu yerden olsun demiyor demek ki...
Oy burcum oy ilaç kullanıyorum halen tam geçmedi ama hafifledi eslem mama yiyo ama çok gaz yapıyo memede alamıyo hıeslanıyo hepsi birleşince huysuz bi bebek oldu çıktı dün sabaha kadar uyumadı ne yapıcam bilmiyorum allah yardımcımız olsun inş.
Nazancim canim Allah Tez zamanda şifa versin inşallah srn sütünü sag hiçbişey olmaz azalmaz Allahin izniyle.
Özlem ve bedriye canlar geçmiş olsun bende hala 10 gun oldu anlatamadım tamamen cok inatci bir mikrop türü sanırım. Hala öksürük var burnum akiyor vs.
bedis valla işe baslamayacagina cok sevindim cok güzel bir karar
ayyy alaraburcu canin arkadaşım gelmiş yaaa kuzum çok özledim seni ne iyi yaptin geldin. Benim kizim 3 aylık oldu çok şükür ismi Betül. Çok zor bir hamilelik geçirdimardindan 36 hadtalikken vaktinden erken ve yine zor bir ddoğum yaptim. Ardindan sarilik. Ardından gaz sancilari vs vs derken günler boyle geciyor Allaha şükürler olsun cok istedik ve rabbim verdi simdi şikayet eder gibi konuşmayalım:)
burcum yine yeni bir dua etkinliğinin hazırlığında bakıyorum Süpersiniz kızlar benide yazin mutlaka listeye.
ayrica ben bu hafta spiral taktirmayi düşünüyorum ama bi okadar o kadin doğum dr una gitmek istemiyorum artik nasil biktiysam ondan iyyyy :)
Canım cok gecmis olsun bebisinde afiyetli evlat olur ins ve ismine bayildim :) bende cok ozledim ya anlatamam diger sayfada kimse yok nerdeyse hepsi bi yere dagildi uzuluyorum ne gunlerimiz gecti rabbim hepimize melegini yolladi binlerce kez aukurler olsun biliyosun cok zor hamilelik gecirdim ve manevi yonden cok cok zordu anlatsam aglarsin yani o derece yemek yapamiyodum aksama kadar evde esimi bekliyodum bulanri kusma halsiz yataktan cikamiyodum esim hep erken gelmek zorundaydi kayinvalidemi cagirdik isleri yoparliyoruz falan dedi sonra diger eltimde hamile kaldi o cagirdi hemen 3 gun sonra geldilercok uzuldum cunku nerdeyse bende bebekte oluyorduk annem nereye kadar bakabilir kardesim ve babama bakan kimse olmadi neyse kayınvalidem den saolsun cektik tasincaktik agladi sizladi diger oglu icin tasinamadik esim cok yufka yurekli arada olaylar falan hep bizim evde bi gitmek bilmedi yardim etse bir ise elini uzatsa no problem oraya gidiyor kole gibi eltim yayiliyor kaynanam yapiuor bize gelince kadin degisiyor neyse bir gece yine tartistik ve ayrilmaya karar verdim cantami aldim ciktim esim geldi arkamdan o ara sancilandim acillik olduk eve donmedik otele gittik esim tel acti annesine geldigimizde gitmis olun geldik eve oldugu yerde inan uzerime yuruyor kavgalar gurultuler hakkim haram olsun 38 haftada suyum azaldı sezaryene aldilar narkozun etkisinden baya gec uyandim ordada mudahale ama stresten dolayı narkoz islemis olaylar cok yipratti birde bebek bakimiyla bilmisligini yapti anneme firsat birakmadi zehir etti resmen rabbime aukur simdi yok bu sene gelmediler kizimla esimle guzel geciyor zmn uzun oldu biraz gecen zmn diliminde ni gelemedigimi anlatmak istedim :) kizimin adi humeyra eslem mart 2 de 1 yadini folduracak nasipse bundan sonra gelirim artik ozlemidim sizi ♡♡
Vall Burcu, inan okurken üzüldüm, ne tuhaf değişik insanlar var, sizden uzak olsunlar, bir daha hiç gelmesinler...aaa isim çok güzel bizim de bir eslem'mimiz vardı, iki oldu, maşallah Allah uzun ömür versin
amin canım inş her zmn derim evlilikleri çiftler bozmuyor malesef ki 3. şahıslar bozuyor bende o kurbanlardan biriyim artık gözümüzü açtık bundan sonra evladımız için yaşıyoruz dikkatli olmamız lazımevet nazanın bebeğinin adı eslemmiş çok sevindim artık dua listenize benide eklersiniz :)
Geçen dua listesini henüz bitiremedim ama kopyasını almıştım bu akşam bitiricem inşallah. bu listede de en baştayım geçen sefer de öyleydi bu dua listesi uğurlu gelir bana İnşallahh.. Zeynebime de uğurlu gelsin..Ellerine sağlık Burcumm
valla haklısın özellikle kv'ler, oğullar eşleri ve anneleri arasında kalıyor sürekli, neyse kalbinde kötülük olan bütün kv'ler bizden uzak olsunlar. Dua listesinde olmak istediğini bilseydim seni de kuraya katardım dün, neyse listenin sonuna eklerim canım en kısa zamanda, aklımdasın
valla haklısın özellikle kv'ler, oğullar eşleri ve anneleri arasında kalıyor sürekli, neyse kalbinde kötülük olan bütün kv'ler bizden uzak olsunlar. Dua listesinde olmak istediğini bilseydim seni de kuraya katardım dün, neyse listenin sonuna eklerim canım en kısa zamanda, aklımdasın
ayyy sedoş inşallah sana da zeynep'e uğurlu gelir inşallah, bu ayın favorileri sizsiniz ona göre :)
Topigimizin tecrubeli normal dogum yapmis annisleri ya benim kizim gelmiyor. 39+2 olduk sancim falan yok acilma 2cm de kaldi. Sancim gelsin diye ne yapabilirim yuruyus yapiyorum merdiven inip cikiyorum sabirsizlaniyorum artik.
Canim bol bol ayakta dus al sicaga yakin olsun su...senin kiz nazli cikti masallah..ben banyo yapmistim bi ciktim suyum bosaldi dogru hastaneye :))..saglicakla al kucagina insallah ...doktorunla gorus cokta zorlama bence gelmiyirsa alsin sezeryanla onemli olan sag salim kavusmaniz opuyorum..
aynen canım bizden uzak olsunlar hadi inş aklındaysam listeye eklendim demektir teşekkürler
Burjuuum dua listesine benide ekleyebilirsin canim. Ise giderken gelirken bol bol zamanim olacak. RABBIM hayirli etsin Insaallah guzel haberler aliriz hamilelerin kolay gecen dogumlarini hamile kalmak isteyenlerin hamileliklerini ve hamilelerinde saglikli sorunsuz rahat gecen hamileliklerini amiiiiin
Amin canim cok sag ol dus aliyorum bakalim nazli kizim ne zaman gelicek .Ben sezeryana sicak bakiyorumda doktorum pek yanasmiyor.Hayirlisiyla saglikla bi kucagima alsaydim.
insallah canım ya iğne ve corasprini bıraktırdı mı doktorun ne zaman bıraktın? normal olsa daha iyi tabiki sahsen ben normal doğum yapmış biri olarak bu guzel anı yaşamayı bana nasip ettiği için Rabbime sükrediyorum..inşallah tekrar yasamak nasip olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?