Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

FB TUBA, canım benim dualarımız okumuşsun Allah razı olsun, evinde misin? Var mı bir gelişme? Bat yaklaştı hayırlı haberlerin gelir inşallah

Allah senden razı olsun canım uğrsşıyorsun o kadar işin gücün içinde,evdeyim ben,batım yaklaştı ama artık eskisi gibi kendimi hiç dinlemediğim için hiç günleri bile saymıyorum zaten normal yolla olmayacağı belli onun için hiç beklemiyorum,biz galiba umreye gideceğiz inş aksilik olmaz pasaportu falan çıkardık ama daha belli değil zamanı,böyle işte evde oturuyoruz,geçen gün bebek görmeye gittik arkadaşıma Allah'ım var ya minicik zaten küçük doğmuş çok tatlıydı ya,sonra gelince çiğdem'in dediği yazıyı okudum çoookk duygulandım ne kadar çok mücadele etmiş maşallah,herkes benim gibi oturduğu yerden olsun demiyor demek ki...

tubam öncelikle inşallah umreye gidersin, ruhun arınır geri gelirsin.
sen normal yolla gebe kalacaksın çok inanıyorum ama dediğin gibi mücadele vermek lazım, zahmetsiz rahmet olmazmış, birşeyler yap, eşine kür yap kendine kür yap, herşeyi dene, ibrahim saraçoğlunun kürlerini dene, ama önce umrene git kafanı boşalt tertemiz bir zihilne başla inşallah

Duyuru

Dostlar canlar yeni dua listemiz hazır ,dualarla hazırladım, hayırlı bereketli olsun

Duyurular kısmına Binbirge Gamze arkadaşımızı ekledim, uzun zamandır topiğimizde yok, ama kimseye hak geçmemesi için ona da Fetih suresi okuyalım, ayrıca ikizlerden bir tanesinde bir sorun vardı inşallah geçmiştir

Listede bir eksik yanlışlık varsa mutlaka yazın ,inşallah kimseyi unutmamışımdır

Bu listede Nazan'a sözüm vardı, onun önerisini okucaz inşallah günde 3 kez inşirah suresi

Önümüzdeki ayda Çiğdem'in önerisini okuyacağız unutursam mutlaka haber verin bana

Bu sureyi adetliyken okuyamıyoruz

canım benim ben nurse harveys diye bir ilaç kullanmaya başladım tamamen bitkisel ve sancıya da iyi geliyor bende pek etkili olmadı yani tam anlamıyla geçirmedi ama hafifletti bir arkadaşım kullanıyor tamamen geçirmiş onda sende dene istersen İnş. esleme faydası
olur

Canım cok gecmis olsun bebisinde afiyetli evlat olur ins ve ismine bayildim :) bende cok ozledim ya anlatamam diger sayfada kimse yok nerdeyse hepsi bi yere dagildi uzuluyorum ne gunlerimiz gecti rabbim hepimize melegini yolladi binlerce kez aukurler olsun biliyosun cok zor hamilelik gecirdim ve manevi yonden cok cok zordu anlatsam aglarsin yani o derece yemek yapamiyodum aksama kadar evde esimi bekliyodum bulanri kusma halsiz yataktan cikamiyodum esim hep erken gelmek zorundaydi kayinvalidemi cagirdik isleri yoparliyoruz falan dedi sonra diger eltimde hamile kaldi o cagirdi hemen 3 gun sonra geldiler cok uzuldum cunku nerdeyse bende bebekte oluyorduk annem nereye kadar bakabilir kardesim ve babama bakan kimse olmadi neyse kayınvalidem den saolsun cektik tasincaktik agladi sizladi diger oglu icin tasinamadik esim cok yufka yurekli arada olaylar falan hep bizim evde bi gitmek bilmedi yardim etse bir ise elini uzatsa no problem oraya gidiyor kole gibi eltim yayiliyor kaynanam yapiuor bize gelince kadin degisiyor neyse bir gece yine tartistik ve ayrilmaya karar verdim cantami aldim ciktim esim geldi arkamdan o ara sancilandim acillik olduk eve donmedik otele gittik esim tel acti annesine geldigimizde gitmis olun geldik eve oldugu yerde inan uzerime yuruyor kavgalar gurultuler hakkim haram olsun 38 haftada suyum azaldı sezaryene aldilar narkozun etkisinden baya gec uyandim ordada mudahale ama stresten dolayı narkoz islemis olaylar cok yipratti birde bebek bakimiyla bilmisligini yapti anneme firsat birakmadi zehir etti resmen rabbime aukur simdi yok bu sene gelmediler kizimla esimle guzel geciyor zmn uzun oldu biraz gecen zmn diliminde ni gelemedigimi anlatmak istedim :) kizimin adi humeyra eslem mart 2 de 1 yadini folduracak nasipse bundan sonra gelirim artik ozlemidim sizi ♡♡

Son düzenleme:

Vall Burcu, inan okurken üzüldüm, ne tuhaf değişik insanlar var, sizden uzak olsunlar, bir daha hiç gelmesinler...aaa isim çok güzel bizim de bir eslem'mimiz vardı, iki oldu, maşallah Allah uzun ömür versin

Vall Burcu, inan okurken üzüldüm, ne tuhaf değişik insanlar var, sizden uzak olsunlar, bir daha hiç gelmesinler...aaa isim çok güzel bizim de bir eslem'mimiz vardı, iki oldu, maşallah Allah uzun ömür versin

amin canım inş her zmn derim evlilikleri çiftler bozmuyor malesef ki 3. şahıslar bozuyor bende o kurbanlardan biriyim artık gözümüzü açtık bundan sonra evladımız için yaşıyoruz dikkatli olmamız lazım evet nazanın bebeğinin adı eslemmiş çok sevindim artık dua listenize benide eklersiniz :)

Kızlarr nasılsınız gelemedim bir türlü haftasonu hep temizlik yaptım zaten hafta içi de eve gittikte hep evle uğraştım c.tesi pazardı marketti temizlikti derken gece 11 de oturdum dünde annem geldi ona mamalar hazırladım filan ütü yaptım. Neyse rahatım artık yemek filan annemde. Bir transfere kadar ütülerle ben ilgilenirim. Ay kızlar başıma neler geldi cuma akşamı ölüyorum sinir krizleri geçirdim. Baskılayıcı iğne oluyorum ya reglinin 21. günü başlamıştım regliden sonra da devam ediyorum transfere yakına kadar kullancam neyse cuma günü gittik rahim tam kalınlaşmamış dr lucrin baskılayıcıya devam dedi normalde c.tesi son vuracaktım. Estrofen kalınlaştırıcı hapı yanında bantta verdi yapıştırmak için östrojen bandı. Dedim ki ama az kaldı içinde iğnenin yok yeter dedi. C.tesi akşamı vurucam yok şırıngaya gelmiyor çekilmeyecek kadar az kalmış yani kapağını iyice açtık çektik bu sefer iğne dibine değdiği için yamuluyor hadi boşaltıyoruz yeni şırınga ile tekrar çekiyoruz her neyse zor bela çektik o kadar kasılmışım ki çünkü saat 7 ye geliyor açık eczane yok vaktim geçiyor çekemesek eczane arıcaz her eczanede de ha dediğine bulunmuyor zaten. Delirdim ama nasıl ağlıyorum tabi kasıldığım için iğne girmiyor bildiğiniz beton duvar sanki neyse yaptım ama iğne bitti tabi öbür gün pazar dr aradım daha vuracaksın al dedi eşim nöbetçi eczaneleri aradı bulduk tek kalmış ellerinde hemen gitti aldı ama sadece birkaç defa belki vurucam koca kutuyu aldık napalım. Büyük ihtimal 5 üniteden hesapladı o zaman 70 gün yeter ama ben 10 ünite vuruyorum öyle dedi o da 35 gün yetti işte. Ömrümden ömür gitti ama. Bugün kontrolüm var herşey yolundadır inşallah tabii tedavim sarktı bu hafta perşembe olacaktı yeterli kalınlık göremeyince uzattı sanırım ya c.tesi ya p.tesi olur.

Geçen dua listesini henüz bitiremedim ama kopyasını almıştım bu akşam bitiricem inşallah. bu listede de en baştayım geçen sefer de öyleydi bu dua listesi uğurlu gelir bana İnşallahh.. Zeynebime de uğurlu gelsin.. Ellerine sağlık Burcumm

valla haklısın özellikle kv'ler, oğullar eşleri ve anneleri arasında kalıyor sürekli, neyse kalbinde kötülük olan bütün kv'ler bizden uzak olsunlar. Dua listesinde olmak istediğini bilseydim seni de kuraya katardım dün, neyse listenin sonuna eklerim canım en kısa zamanda, aklımdasın

ayyy sedoş inşallah sana da zeynep'e uğurlu gelir inşallah, bu ayın favorileri sizsiniz ona göre :)

aynen canım bizden uzak olsunlar hadi inş aklındaysam listeye eklendim demektir teşekkürler

Burjuuum dua listesine benide ekleyebilirsin canim. Ise giderken gelirken bol bol zamanim olacak. RABBIM hayirli etsin Insaallah guzel haberler aliriz hamilelerin kolay gecen dogumlarini hamile kalmak isteyenlerin hamileliklerini ve hamilelerinde saglikli sorunsuz rahat gecen hamileliklerini amiiiiin

İnşallah Burcum dua listesi bitmeden Zeynepte bende sonucu almış olucaz umarım ikimizde güzel sonuçlar almış oluruz.

Topigimizin tecrubeli normal dogum yapmis annisleri ya benim kizim gelmiyor. 39+2 olduk sancim falan yok acilma 2cm de kaldi. Sancim gelsin diye ne yapabilirim yuruyus yapiyorum merdiven inip cikiyorum sabirsizlaniyorum artik.

Topigimizin tecrubeli normal dogum yapmis annisleri ya benim kizim gelmiyor. 39+2 olduk sancim falan yok acilma 2cm de kaldi. Sancim gelsin diye ne yapabilirim yuruyus yapiyorum merdiven inip cikiyorum sabirsizlaniyorum artik.

Canim bol bol ayakta dus al sicaga yakin olsun su...senin kiz nazli cikti masallah..ben banyo yapmistim bi ciktim suyum bosaldi dogru hastaneye :))..saglicakla al kucagina insallah ...doktorunla gorus cokta zorlama bence gelmiyirsa alsin sezeryanla onemli olan sag salim kavusmaniz opuyorum..

Son düzenleme:

Amin canim cok sag ol dus aliyorum bakalim nazli kizim ne zaman gelicek .Ben sezeryana sicak bakiyorumda doktorum pek yanasmiyor.Hayirlisiyla saglikla bi kucagima alsaydim.

aynen canım bizden uzak olsunlar hadi inş aklındaysam listeye eklendim demektir teşekkürler

Dua listesine sizleride yazıyorum en kısa zamanda ballarım, hep telefondan giriyorum topiğe, telden düzenleme yapamıyorum, bilgisayardan yapıcam, öptüm sizi :)

Amin canim cok sag ol dus aliyorum bakalim nazli kizim ne zaman gelicek .Ben sezeryana sicak bakiyorumda doktorum pek yanasmiyor.Hayirlisiyla saglikla bi kucagima alsaydim.

insallah canım ya iğne ve corasprini bıraktırdı mı doktorun ne zaman bıraktın? normal olsa daha iyi tabiki sahsen ben normal doğum yapmış biri olarak bu guzel anı yaşamayı bana nasip ettiği için Rabbime sükrediyorum..inşallah tekrar yasamak nasip olur...

İgneye devam ediyorum aspirini 37.haftada biraktim bende normali cok istiyorum ama bebegimin sagligi herseyden onemli onun icin sezeryandanda korkmuyorum.Ne guzell canim sen ogluna normal dogumla kavusmussun insallah kardeside tez vakitte gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…