Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

selam kızlar..eşim bilgisayarın şarjını işte unuttuğu için üç gündür giremiyorum.ne var ne yok..yeni hamileler doğuranlar varmı..geçmişe şöyle bi baktım..tümay daha doğurmamış naaparım diye soruyodu..sıcak banyoyu bende tavsiye ederim...küvet varsa doldur içine gir..seda ve zeynep i merak etmiştim..daha transferleri olmamış sanırım..hayırlısı..yeni dua listesi de hayırlı olsun..inşikak okuyoruz sanırım...hayırlı olsun

tekrar geçmiş olsun..izinli olduğun günlerin tadını çıkar..yağmur iyidir..uğraşıyorum onunla..huysuzluğu tutmadığı zamanlarda sakin anlaşılır bir çocuk..inşallah işe başlayınca da böyle gider..

İgneye devam ediyorum aspirini 37.haftada biraktim bende normali cok istiyorum ama bebegimin sagligi herseyden onemli onun icin sezeryandanda korkmuyorum.Ne guzell canim sen ogluna normal dogumla kavusmussun insallah kardeside tez vakitte gelir.
Aminn cnm inşallah ben ozaman pihtilasma falan bilmiodum. Simdi igne kullaninca sezeryan diyolar diye duydum igneyi kesmeis doktorun normal dogumda yapilabiliomuymus canim igneye devam ederken eger oyleyse cok sevindim cunku igne normale engel diye uzulen arkadaslarim var hemen seni solicem onlarada insallah kizin tez vakit saglicakla gelsin kucagina

İgneye devam ediyorum aspirini 37.haftada biraktim bende normali cok istiyorum ama bebegimin sagligi herseyden onemli onun icin sezeryandanda korkmuyorum.Ne guzell canim sen ogluna normal dogumla kavusmussun insallah kardeside tez vakitte gelir.

Tümayım Allah'ın senin için yazdığı bir kader var sabırla bekleyebilirsin inşallah, minik kuzunnu nerdeyse 35. haftada alacaklardı, Allah tüm gelişimini tamamlasın diye bu vakte kadar içerde kalmasını nasip etti ne güzel hamdolsun. inşallah sizin için en sağlıklı ve en kolay olan doğum şekli olur, Rabbim evladını sağsalim kucağına almanı nasip etsin inşallah

buket ben doğurdum

Yok canim igne normal doguma engel degil. Birazcik doktorla alakali sanirsam doktorunu iyi secince bi problemde olmayinca normal olmasi en guzelii.

Amin Burcum. Okadar bekledim inaan son gunler hic gecmiyor heycan stres hersey hat safhada oluyor.Rabbim cok buyuk dualarinizla 40.haftaya ulastim cok sukur .

Son düzenleme:
Kızlarrr meraba nasılsınız????
Ben uzun süredir gelemiyorum (( ara sıra okuyorum sonra hemen çıkmak zorunda kalıyorum falann ( Bu aralar bizde sıkıntı eksik olmuyo önce ananemi kaybettik ardından dedemin ameliyatı derken sonra da eşimin babaannesini kaybettik hep üst üste geldi hastane cenaze koşturup durduk Rabbim başka acılar yaşatmasın tabiki ama çok yorgunum kızlar inanın dinlenmeye bile fırsatım olmuyo dn akşam eve gidip yemek yiyip yattım daha kendime gelememişim okadar fenalardayım yarında riskli gebelik uzmanında randevum var bide dataylı ulatrasonum var bizde durumlar böyleee :)) özledim valla sizleriii

kızlar geçmişi okuyamacağım çok uykusuzu elif uyurken yatcıam bıraz ama size bişey dicem emziren anneler günde 1 adet sarımsağı bı kaç parçaya bölün suyla yutun ben çiğnemeden yutuyorum bu antıbıyotık etkısı yapıyor gerçekten ben gripten çok çabuk toparladım ve en önemlısı bebegın emme suresını uzatıyor sütün tadını lezzetli hale getiriyormuş.. ben çok faydasını gördüm sizde deneyin..

yaseminciğim çok sağol canım,bende burun akıntısı yokta burnum tıkanıyo bide öksürük arada sırada tutuyo ama geçmiyor bir türlü.

bedriyeciğim sanada çok geçmiş olsun canım

Bana dua okuyan herkese çok teşekkür ederim dillerinize sağlık. Ben geçen dua listesini tamamlayamadım henüz dün akşamda erkenden yattım ilaçlar sanırım sersem gibi yapıyor.

Dün dr gittim rahim kalınlığım çok şükür 9 mm olmuş. İğneyi dün akşam son vurdum. Östrojen bantlarımı değiştirdim yenisini yapıştırdım. Bu sabahta jele başladım alttan sıkılıyor sabah akşam kullanıcam prosteron bu sonucu alana kadar devam estrofem ve bantta devam onlarda rahim kalınlığını arttıracak ve devam ettirecek işte Allah izin verirse inşallah pazar günü transferim yapılacak kızlar sonra 5 gün rapor yazdırıcam haftasonuyla birlikte 7 gün evde olucam işe başlıcaktım sonra ama annem gitme diyor sanırım bi 5 gün daha alırım alabilirsem. Annemde pazar günü geldi. Bende heyecan yavaştan başladı hayırlısı olsun artık. Yarın Zeynep'in transferi var bu akşam ona da dua edicem inşallah ikimizde güzel haberler verebiliriz burada gerçi benim kendim için pek umudum yok ama

Son düzenleme:
Selamlar herkese;
Tümay msj atmış şimdi gördüm, sizlere de haber vereyim, bebeğinin suyu azaldığı için saat 13:00 de sezeryana giriyormuş dua edin lütfen..
Eğer fırsatım olursa akşam eşim gelince gidip göreceğim inş. Hastaneye foto paylaşırım ozmn.. Hayırlısıyla kuvağına alsın daa ayy çok heyecanlandım..

Aslıcım başınız sağolsun, ben sizin hiç bi kayıplarınızdan habrrim yok valla seninle de konuşamadık uzun zamandır ama hep aklımdasın, yat dinlen güzelce 3 canın var senin kendine dikkat et lütfen.. Öpüyorum..

Zeynebe dua edelim ozmn ne zaman transfer tam olarak??

Bedişcim bende hep gribi hep sarımsakla atlattım canım gerçekten çok faydalı, üstüne su iç bol bol o da süt yapar

KİZLAAAAAAAAAAAAAR

TÜMAY öglen saat 1 de sezeryana girecek, bu sefer kesin, bebğin harekleri yavaşlamış, dualarınızı bekliyor

çiğdeeeeeeeem

Ben herkese tel'den msj attım, senin noyu bana özelden yolla haberleşelim

Hayırlı uğurlu olsun tümayın doğumu inş. sağ salim kurtulur dua ettim bol bol :)

Burcum özledim sizi ya ama ne zaman gelsem kimsecikler yok çok boş kaldı buralar ...

merhaba arkadaşlar benimde bir bebeğim olurmu birün acaba burada nice paylaşımlar görüyorum ve çok mutlu oluyorum umutlanıyorum bende önümüzdeki ay aşılama yaptıracağım banada dua edin nolur birbirine kenetlenmiş nice insanlar var burada benide dahil edermisiniz aranıza bilgilerinizi tecrübelerinizi benimlede paylaşırsanız çok memnun olurum lütfeeeennn

bi uyuyamadım kızlar yaa kafamı yastığa koyunca zınk diye fırlıyor elif..
Yasemin canım benimm elif hayırlısıyla kendini ifade edene kadar evde olucagım inşallah maddi anlamda çok dara düşmezsek..
tumay dan ses bekliyoruz..

Tümay'ın kuzeniyle konuştum
Bebek doğmuş maşallah :)
Genel anestezi olmuş, ikiside sağlıklıymış :)

çok sevindim tümaycığın gözü aydın inşallah rabbim analı babalı büyütsün ..:))) gülhanla sedanın dualarını okudum allah kabul etsin inşallah..ayrıca kızlar yeni başlık açtım bi bakarsanız sevinirim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…