- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #43.601
Bukeeetttt selaammlaarr napıyorsunuzz? Yağmur'umuz nasıl? Elif'imiz hastalığı nerden nasıl kaptı hiç bir fikrim yok dr çok kollayınca daha çabuk hasta oluyorlar dedi bence doğru söylüyor artık bırakıcam kendi kendine baksın :), bizim öksürüğümüz devam ediyor dr izleyin dedi Allah korusun geçmezse yine getirin dedi küçük çocuklarda tablo çok çabuk değişiyor dedi, bu arada bende hasta oluyorum kızlar boğazım kulaklarım öksürük, hapşırık halsizlik hepsi var.. inşallah şu hastalıklı günler çarçabuk geçer..
bu arada ben işe dönmeyeceğim uzun bir süre evdeyim Allah kısmet ederse, zaten ücretsiz izin zamanım doldu..
Aminn cnm inşallah ben ozaman pihtilasma falan bilmiodum. Simdi igne kullaninca sezeryan diyolar diye duydum igneyi kesmeis doktorun normal dogumda yapilabiliomuymus canim igneye devam ederken eger oyleyse cok sevindim cunku igne normale engel diye uzulen arkadaslarim var hemen seni solicem onlarada insallah kizin tez vakit saglicakla gelsin kucaginaİgneye devam ediyorum aspirini 37.haftada biraktim bende normali cok istiyorum ama bebegimin sagligi herseyden onemli onun icin sezeryandanda korkmuyorum.Ne guzell canim sen ogluna normal dogumla kavusmussun insallah kardeside tez vakitte gelir.
İgneye devam ediyorum aspirini 37.haftada biraktim bende normali cok istiyorum ama bebegimin sagligi herseyden onemli onun icin sezeryandanda korkmuyorum.Ne guzell canim sen ogluna normal dogumla kavusmussun insallah kardeside tez vakitte gelir.
selam kızlar..eşim bilgisayarın şarjını işte unuttuğu için üç gündür giremiyorum.ne var ne yok..yeni hamileler doğuranlar varmı..geçmişe şöyle bi baktım..tümay daha doğurmamış naaparım diye soruyodu..sıcak banyoyu bende tavsiye ederim...küvet varsa doldur içine gir..seda ve zeynep i merak etmiştim..daha transferleri olmamış sanırım..hayırlısı..yeni dua listesi de hayırlı olsun..inşikak okuyoruz sanırım...hayırlı olsun
Aminn cnm inşallah ben ozaman pihtilasma falan bilmiodum. Simdi igne kullaninca sezeryan diyolar diye duydum igneyi kesmeis doktorun normal dogumda yapilabiliomuymus canim igneye devam ederken eger oyleyse cok sevindim cunku igne normale engel diye uzulen arkadaslarim var hemen seni solicem onlarada insallah kizin tez vakit saglicakla gelsin kucagina
Tümayım Allah'ın senin için yazdığı bir kader var sabırla bekleyebilirsin inşallah, minik kuzunnu nerdeyse 35. haftada alacaklardı, Allah tüm gelişimini tamamlasın diye bu vakte kadar içerde kalmasını nasip etti ne güzel hamdolsun. inşallah sizin için en sağlıklı ve en kolay olan doğum şekli olur, Rabbim evladını sağsalim kucağına almanı nasip etsin inşallah
buket ben doğurdum
Nazancim canim Allah Tez zamanda şifa versin inşallah srn sütünü sag hiçbişey olmaz azalmaz Allahin izniyle.
Özlem ve bedriye canlar geçmiş olsun bende hala 10 gun oldu anlatamadım tamamen cok inatci bir mikrop türü sanırım. Hala öksürük var burnum akiyor vs.
bedis valla işe baslamayacagina cok sevindim cok güzel bir karar
ayyy alaraburcu canin arkadaşım gelmiş yaaa kuzum çok özledim seni ne iyi yaptin geldin. Benim kizim 3 aylık oldu çok şükür ismi Betül. Çok zor bir hamilelik geçirdimardindan 36 hadtalikken vaktinden erken ve yine zor bir ddoğum yaptim. Ardindan sarilik. Ardından gaz sancilari vs vs derken günler boyle geciyor Allaha şükürler olsun cok istedik ve rabbim verdi simdi şikayet eder gibi konuşmayalım:)
burcum yine yeni bir dua etkinliğinin hazırlığında bakıyorum Süpersiniz kızlar benide yazin mutlaka listeye.
ayrica ben bu hafta spiral taktirmayi düşünüyorum ama bi okadar o kadin doğum dr una gitmek istemiyorum artik nasil biktiysam ondan iyyyy :)
çiğdeeeeeeeem
Ben herkese tel'den msj attım, senin noyu bana özelden yolla haberleşelim
çok sevindim tümaycığın gözü aydın inşallah rabbim analı babalı büyütsün ..:))) gülhanla sedanın dualarını okudum allah kabul etsin inşallah..ayrıca kızlar yeni başlık açtım bi bakarsanız sevinirim ...
Linki butaya kopyala canım bakayım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?