Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın kızlar hepinize hayırlı günler
Dernan / DERYA tesbihini çektim ALLAH kabul etsin tez zamanda sağlıkla RABBİM sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder.

kızlar bugün bir doktora daha gidicem ege ünüversitesi FUAT EKERCAN doğmamış bebek uzmanıymış kendisi akşam saat 6 da randevum var bakalım dua edin kızlar umarım güzel geçer.

bu aralar karnımda ağrılar var üşütmüş ve adet ağrısıymış gibi 3. gün geçmiyor yaa iltihab oldu sanırım. (((((((((((

Allah bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.darısıda hepimize olsun :) arkadaşlar aranıza yeni katıldım şuan işten ayrılma safhasındayım bu hafta son burda evime geçince acilen internet bağlatıp sohbetlerinize daha aktif bir şekilde katılıcam.ayrıca bu dualara bende katılmak isterim elimden geldiğince katılmaktan mutlu olurum.

hoşgeldin aramıza bizde seni aramızda görmekten mutlu oluruz

yok canim tesekkur ederim ben almiyim eger yazmaya baslarsam depresyondan asla cikamam sana da tavsiye etmem bebek dusuncesini kafamizdan atmamiz lazim hormonlari etkilememek icin. ben sanirim basara bilirim bebek dusuncesini kafamdan atmayi ama etrafimdakiler firsat vermiyor.

Gül'cüm canım benim, taze hamişim şimdi seni hamişler listesine ekliyorum hemen maşallah sana yaa ayyy sen bu hafta hepimizin yüzünü güldürdün tatlım, ALlahta seni güldürsün inşallah hamilelleiğin boyunca herşey yolunda gitsin. aminnnn ayyy bende şu adetmiyim neyim bi kurtulsam gidicem haftasonu tüm zatlara dua edeceğim, Allahım o mübarek kulların yüzüsuyu hürmetine dualarımı kabul et diycem hepinizede ediicem.
yerim ben senin kan tahlili sonuçlarını yaa ayy maşallah 41 kere
kızlar hamişler, ayyy şimdi merve diyince hatırladım yaa evet evet bizimde bir akraba var, hergün okumuş elini karnına koyarak, bebeği nasıl uslu, nasıl nur yüzlü, bi görseniz, demezsiniz hiç bu çocuk uyanıkmı nerde filan, maşallah büyük insan gibi uslu uslu duruyor annesinin koyduğu yerde. mutlaka oku, ihmal etme hemen bugün başlayın hepiniz aksatmadan da okuyun canlarım. ah ben bi hamiş olsam okuycam inşallah.
Canım benim yaa psikolojik kuşum benim, seni sevmeyen ölsün çok özledik seni zaten, telefondan dayazıyorsun ama bilgisayar başına bi gelsen uzun uzun yazsan, hikayeler anlatsan bize, güldürsen ah ah bekliyoruz seni tatlım benim, inşallah hamiş olarak gelip oturursun o bilgisayarın başına, Allah nasibederse hepimiz senin için ayetel kürsileri okuyacağız pazar günü, eğer perşembe günü olacak şey içinde oku dersen okuruz tatlım, perşembe ne olacak ben anlayamadım pek , o tabirlere henüz yabancıyım bi anlatsana?
Aylin'cim, sen kesin üşüttün canım, gerçi benimde geçen ay öyle olmuştu, o işi yaptıktan hmen sonra midem bulanmıştı kusacak gibi olmuştum, ama benim yorumum şuydu: "ayy ne çabuk hamile oldum, hemende belirtiler başladı ayyy inananamıyorum, olurmu ki acaba böyle bişey," gibisinden saçma hayallere kapılmıştım
çok geçmiş olsun Allah şifa versin tatlım.
Bedriyem harika bir fikir yazmak, insan yazınca sanki dertleşiyormuş gibi oluyor birde yani rahatlarsın canım , kimseye anlatamadığın şeyleri anlatırsın kendine ben ço0k sevdim bu fikri, bende yazsam mı diye düşünmeye başladım.
Tatlım sen bana bilgilerini yazdınmı geçmişte göremedim.
adın, yaşın, yaşadığın şehir, bat tarihi, sorunun, evlilik yılın.. bu bilgileri yaz bana seni listemize ekliyim hemen canım benim
yasemincim ne haber tatlım görüşmeyeli nasılsın.
tatlım geçmişi okudum ancak 1 saat sonra cevap yazabildim çok şükür bircanım iyiyim sen nasılsın canım arkadaşım??
arkadaslar bende varim demet icin ayetel kursi okumaya 7 kere mi okuyacagiz
tatlım evet pazar günü sabahtan 7 tane okuyacağız ALlah nasibederse, bundan sonra kim için böyle özel bir gün filan okursa böyle ekstradan okuruz, hepimiz birimiz içiniz burada

evet kızlar bugun sabah bismillah dedim ve ilk klomenimi içtim hayırlı vede ugurlu olsun sebep olsun inş. dileğim budur

nazancığım hadi bismillah hayıorlısı olsun inşallah canım, bende bir kere içmiştim ama bi sonuç olmamıştı takip filan etmedi dr iç dedi yolladı
seninki takip edecekmi acaba yumoşlarının durumunu filan? bişey dedimi?

Sündüzcüğüm günaydın, tatlım ALlah kabul etsin.

Deryacım bende çektim tesbihini ALlah kabul etsin.

aşılama yaptırcam umarım hersey yolunda gider canım ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…