Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tümay kızına kavuşmuş çok şükür Allah ikisinede sağlık sıhhat nasip etsin gözü aydın olsun,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

kııııııııııız elbet bi gün bana böyle diyecen:))

TüÜMAAYY Allah analı babalı büyütsün inş kızını kucağına almışsın hiç haberim olmadı sezeryana gireceğinden birden şimdi görünce çoookk sevindim,Rabbim acısını göstermesin,hayırlı evlat etsin inş.

SEDA ve GÜLHAN kIzlar dualarınızı okudum Allah kabul etsin

tümaaaaaaaaaayy gözün aydın olsun..Allah sağlık sıhhat versin yavrunada sana da

kuşum başınız sağolsun..hakkaten üstüste geldi..ama sen biraz dinlensen iyi edersin

ASLI canım başınız sağolsun, lütfen bu ortamlardan biraz uzak dur, sadece kendin ve bebeklerin için, Rabbim başka sıkıntı göstermesin inşallah

Tümay canimmmmm Allaha şükürler olsun sende doğum yapmissin ohh be rahatladın artik rabbim saglikli uslu iyi huylu bir bebek olmasını nasip etsin inşallah.
Aslıcim Allah sabır versin yaa herşey üstüste gelmiş bu sıralar (

Kızlar ben bugün spiral taktırdım ani bir hamle ile dün randevu aldım bugünde taktırdım. Merak edenler icin ayrıntı yazim. Spiral öncesi bir fitil ve hap verdi 15 dk oyle bekledim rahim ağzını yumusatiyormus. Sonra 1-2 dk icinde tık dedi takti. 5 sene koruyormus Allahin izniyle. Bende o arada Betül hanimi büyütürum inşallah:)
Fiyati 100 tl . 1.5 cm buyuklugunde ince uzun bir parca gordugume gore.

Daha dualara başlamadım inşallah en kısa zamanda okurum. Öpüyorum hepinizi

canımmm başınız sağolsun RABBİM mekanlarını cennet eylesin İNŞALLAH..

canım spiralin hayırlı olsun :) 5 yıl az diilmi ya yokmu şöyle kesin çözüm bağlatmaktan başka :) bende düşünüyorum ama daha diil

Kızlar bide buraya resim koymıycam bidaha kurabiye pasta fln düşüncesizlik ettim o anki heyecanlarımla kusura bakmayın ama sonra üzüldüm hamilelerin canı çekiyodur ( kendi topiğime ve face koycam üzülDüm sonradann

Son düzenleme:

gül canım kendi adıma konuşayım hiç rahatsız olma istediğin gibi koy benim canım çekmiyor internet elimizin altında seninkinin görmesek başka bi yerde yine görürüz,rahat ol

yasemin yeni korunma yöntemin hayırlı olsun korkutmak istemem ama oda kesin koruma sağlamıyor sanırım onunla hamile kalanlarda oluyor,birde kontrol ettirmek gerekiyor kayıyor galiba

hayırlı olsun..kafanı bulandırmak istemem ama benim doktor önermedi..kayıyomuş felan..kontrollu kullan

Kızlar SEDA 11 şubata kadar banlıymış, girip yazdıklarımızı okuyabilir ama cevap yazamaz, haberiniz olsun

Sağolun canlarim. Yani ben tedbirimi aldim tabiki takdir Allahtan. Zaten Allah ol dedikten sonra rahmimi bile aldirsam bir mucize ile yinede oluverir. Zaten 3 ayda bir filan kontrole gelirsen cok iyi olur ddi dr. Kayarsa filan yakalariz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…