- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #43.621
kııııııııııız elbet bi gün bana böyle diyecen:))Tümayım Allah'ın senin için yazdığı bir kader var sabırla bekleyebilirsin inşallah, minik kuzunnu nerdeyse 35. haftada alacaklardı, Allah tüm gelişimini tamamlasın diye bu vakte kadar içerde kalmasını nasip etti ne güzel hamdolsun. inşallah sizin için en sağlıklı ve en kolay olan doğum şekli olur, Rabbim evladını sağsalim kucağına almanı nasip etsin inşallah
buket ben doğurdum
kııııııııııız elbet bi gün bana böyle diyecen:))
Kızlarrr meraba nasılsınız????
Ben uzun süredir gelemiyorum(( ara sıra okuyorum sonra hemen çıkmak zorunda kalıyorum falann ( Bu aralar bizde sıkıntı eksik olmuyo önce ananemi kaybettik ardından dedemin ameliyatı derken sonra da eşimin babaannesini kaybettik hep üst üste geldi hastane cenaze koşturup durduk Rabbim başka acılar yaşatmasın tabiki ama çok yorgunum kızlar inanın dinlenmeye bile fırsatım olmuyo dn akşam eve gidip yemek yiyip yattım daha kendime gelememişim okadar fenalardayım yarında riskli gebelik uzmanında randevum var bide dataylı ulatrasonum var bizde durumlar böyleee :)) özledim valla sizleriii
Kızlarrr meraba nasılsınız????
Ben uzun süredir gelemiyorum(( ara sıra okuyorum sonra hemen çıkmak zorunda kalıyorum falann ( Bu aralar bizde sıkıntı eksik olmuyo önce ananemi kaybettik ardından dedemincanım ameliyatı derken sonra da eşimin babaannesini kaybettik hep üst üste geldi hastane cenaze koşturup durduk Rabbim başka acılar yaşatmasın tabiki ama çok yorgunum kızlar inanın dinlenmeye bile fırsatım olmuyo dn akşam eve gidip yemek yiyip yattım daha kendime gelememişim okadar fenalardayım yarında riskli gebelik uzmanında randevum var bide dataylı ulatrasonum var bizde durumlar böyleee :)) özledim valla sizleriii
tümay canimmmmm allaha şükürler olsun sende doğum yapmissin ohh be rahatladın artik rabbim saglikli uslu iyi huylu bir bebek olmasını nasip etsin inşallah.
Aslıcim allah sabır versin yaa herşey üstüste gelmiş bu sıralar(
kızlar ben bugün spiral taktırdım ani bir hamle ile dün randevu aldım bugünde taktırdım. Merak edenler icin ayrıntı yazim. Spiral öncesi bir fitil ve hap verdi 15 dk oyle bekledim rahim ağzını yumusatiyormus. Sonra 1-2 dk icinde tık dedi takti. 5 sene koruyormus allahin izniyle. Bende o arada betül hanimi büyütürum inşallah:)
fiyati 100 tl . 1.5 cm buyuklugunde ince uzun bir parca gordugume gore.
Daha dualara başlamadım inşallah en kısa zamanda okurum. öpüyorum hepinizi
Kızlar bide buraya resim koymıycam bidahakurabiye pasta fln düşüncesizlik ettim o anki heyecanlarımla kusura bakmayın ama sonra üzüldüm hamilelerin canı çekiyodur ( kendi topiğime ve face koycam üzülDüm sonradann
Tümay canimmmmm Allaha şükürler olsun sende doğum yapmissin ohh be rahatladın artik rabbim saglikli uslu iyi huylu bir bebek olmasını nasip etsin inşallah.
Aslıcim Allah sabır versin yaa herşey üstüste gelmiş bu sıralar(
Kızlar ben bugün spiral taktırdım ani bir hamle ile dün randevu aldım bugünde taktırdım. Merak edenler icin ayrıntı yazim. Spiral öncesi bir fitil ve hap verdi 15 dk oyle bekledim rahim ağzını yumusatiyormus. Sonra 1-2 dk icinde tık dedi takti. 5 sene koruyormus Allahin izniyle. Bende o arada Betül hanimi büyütürum inşallah:)
Fiyati 100 tl . 1.5 cm buyuklugunde ince uzun bir parca gordugume gore.
Daha dualara başlamadım inşallah en kısa zamanda okurum. Öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?