Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hemen ii şey yazıp çıkıcam kızlar.

1. si TÜMAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY Allah analı babalı büyütsün.çok şükür kavuştun yavruna.sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü olsun inşallah

2. artık ben bir ikiz annesiyim :) (şimdilik en azından) bugün transferim yapıldı.2 embriyo transfer edildi.hayırlısı artık bakalım.dualarınızı esirgemeyin.hepinizi öptüm.Allah a emanet olun

canım bende spiral taktırmak istedim ama korkumdan takamadım doğum kontrol hapı kullanıyorum benim alerjik bir vücudum var nasıl tepki vereceğini bilemedim

Oyyy hadi hayırlısı canım çok dikkat et bolca ananas ye :))) cokkk dua edicem canım benim hayırlı haberlerini alalım inşallah

Kizlar SEDA pazar günü transfer olacak insallah, pazar günü kalbimizden gecen bütün duaları SEDA'YA Yollayalim, aklinizda bulunsun

Canımm inş kuzulAr sım sıkı tutunsunlar sana inş. Bu kez rabbim nasip etsin

sen ıyı gıbı duran yapmacık bir insansın

sen ıyı gıbı duran yapmacık bir insansın senı hıc tanımıyorum dejavu-one olan arkadas çok dua etme .kalbin pis birisin .bana guzellıkle konusup sorabılırsın .her yorumun kırıcı sen hiç bir şeyi bilemeden benı yargılayamazsın dersın nasıl oldu derrsın neden drsın ...

Hayırlı sabahlar kızlar,
Dün akşam tümayı görmeye gittim, hepinizin iyi dileklerini ilettim. İnanılmaz güzel ve iyi görünüyordu..
Maşallah annelik çok yakışmış..
Kızışının adını 'Ayşe' vermişler. Hz.ayşe validemiz gibi iffetli, inançlı ve hayırlı evlat olsun inş.
Bebek çok sağlıklı, tümayda biraz yorgun ama gayet iyi annelik sevinciyle (
Rabbimize şükürler olsun bu günleri gösterdi.. Resim çekildik ama evde değilim tüm gün atamayacağım, akşam geldiğimde atarım artık..

Selim dişleri 4ledi.. Biraz rahatladık bakalım nezamana kadar
Sohbete gidiyorum.. Sedacım ve zeynepcim sizlere dua edeceğim..

Allaha emanet olun..

Bir müslüman bir müslümanla bu şekilde kırıcı konuşamaz.. Eğer bir derdin varsa arkadaşım özelden kendisine yazabilirsin.. Klavye başında kahramanlık yapmana gerek yok..
Biz Seda kardeşimi 1.5 yıldan fazladır tanıyoruz ve konuşuyoruz bir yanlışını görmedik..
Burası bizim sayfamız, burada yalnızca güzellikler konuşulur, hayırlı işler konuşulur. Lütfen tartışma çıkarıcak herhangi bir uslupta bulunmayın.. Selametle..

Sevgili arkadaşım
Bu topik duaların okunduğu güzelliklerin paylaşıldığı bir yer, lütfen böyle hakaret içeren laflarla gelmeyin buraya, kendi açtığınız topikte istediğiniz şeyleri yazın, ama duaların okunduğu bu siteyi böyle kirletmeyin lütfen,burda herkes birbirine güvenir ve birbirini çok sever, bu kadar anlayışınız olduğuna inanıyorum.

Çigdem canım ayaklarına sağlık, Tümayı görmeye gitmene çok sevindim, sabırsızlıkla fotoları bekliyorum, senide öpüyorum

zeyneeeeeeeppppp canım benim okuyunca tüylerim diken diken oldu inşallah ikiside sıkı sıkı tutunurlar sana,içime doğdu iki oğlun olacak bak tahminlerimde yanılmam aslıyada bir kız bir erkek demiştim. Rabbim hayırlısı ile mutlu haberi vermeni nasip etsin inşallah

canım bende spiral taktırmak istedim ama korkumdan takamadım doğum kontrol hapı kullanıyorum benim alerjik bir vücudum var nasıl tepki vereceğini bilemedim

burcu canım doğum kontrol hapı kan pıhtılaşması olanlarda kullanılmamalı diye okumuştum araştır hatta doktora sor istersen bilmeden kullanma canım.

ay gözümüz aydın..sıkı sıkı tutunurlar inşallah..

zeynepcim canımmmm maşallah Allahım inşallah hakikaten o iki meleğinde kalp atışlarını duymanı nasibeder sana.
sedacığıma pazar gnü dualarımı edicem inşallah mutlu haberler ile döner topiğimize.
alaraburcu arkadaşım ne oldu canım benim anlatsana

Duamnur Burcu canım özlem haklı kan pihtılaşması olanlar doğum kont hapı kullanmıyor, başka bir yöntem deneyin ya da dr'ye danışın, bide sen neden korunuyorsun ve ne kadar korunacaksın ve son soru fakülteye gidip testleri yaptirdiniz mi?

AlaraBurcu hayırdır inşallah, çözümü olan birşey mi canım?

Yasemin kuzum sparilin hayırlı olsun, genelde sorun çıkanların sayı az, sen Allah'a sığınıp yapmışsın birşey olmaz inşallah

Zeyno telde görüştük ama burdan da yazayım özlem'in hisleri doğru çıkıyor :)) yerim ben senin ikizlerini :)

Sedoş canım sende sakın birşeye canını sıkma süper pozitif ol lütfen, herşey yolunda gider inşallah, zeynep ve sana dua edicem inşallah

Çigdemmmmm Ayşe'nin fotolarını bekliyoruz unutmaaaaaaa :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…