- 12 Eylül 2012
- 1.118
- 27
- 93
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #43.641
canım bende spiral taktırmak istedim ama korkumdan takamadım doğum kontrol hapı kullanıyorum benim alerjik bir vücudum var nasıl tepki vereceğini bilemedimTümay canimmmmm Allaha şükürler olsun sende doğum yapmissin ohh be rahatladın artik rabbim saglikli uslu iyi huylu bir bebek olmasını nasip etsin inşallah.
Aslıcim Allah sabır versin yaa herşey üstüste gelmiş bu sıralar(
Kızlar ben bugün spiral taktırdım ani bir hamle ile dün randevu aldım bugünde taktırdım. Merak edenler icin ayrıntı yazim. Spiral öncesi bir fitil ve hap verdi 15 dk oyle bekledim rahim ağzını yumusatiyormus. Sonra 1-2 dk icinde tık dedi takti. 5 sene koruyormus Allahin izniyle. Bende o arada Betül hanimi büyütürum inşallah:)
Fiyati 100 tl . 1.5 cm buyuklugunde ince uzun bir parca gordugume gore.
Daha dualara başlamadım inşallah en kısa zamanda okurum. Öpüyorum hepinizi
hemen ii şey yazıp çıkıcam kızlar.
1. si TÜMAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY Allah analı babalı büyütsün.çok şükür kavuştun yavruna.sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü olsun inşallah
2. artık ben bir ikiz annesiyim :) (şimdilik en azından) bugün transferim yapıldı.2 embriyo transfer edildi.hayırlısı artık bakalım.dualarınızı esirgemeyin.hepinizi öptüm.Allah a emanet olun
1. si TÜMAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY Allah analı babalı büyütsün.çok şükür kavuştun yavruna.sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü olsun inşallah
2. artık ben bir ikiz annesiyim :) (şimdilik en azından) bugün transferim yapıldı.2 embriyo transfer edildi.hayırlısı artık bakalım.dualarınızı esirgemeyin.hepinizi öptüm.Allah a emanet olun
Bana dua okuyan herkese çok teşekkür ederim dillerinize sağlık. Ben geçen dua listesini tamamlayamadım henüz dün akşamda erkenden yattım ilaçlar sanırım sersem gibi yapıyor.
Dün dr gittim rahim kalınlığım çok şükür 9 mm olmuş. İğneyi dün akşam son vurdum. Östrojen bantlarımı değiştirdim yenisini yapıştırdım. Bu sabahta jele başladım alttan sıkılıyor sabah akşam kullanıcam prosteron bu sonucu alana kadar devam estrofem ve bantta devam onlarda rahim kalınlığını arttıracak ve devam ettirecek işte Allah izin verirse inşallah pazar günü transferim yapılacak kızlar sonra 5 gün rapor yazdırıcam haftasonuyla birlikte 7 gün evde olucam işe başlıcaktım sonra ama annem gitme diyor sanırım bi 5 gün daha alırım alabilirsem. Annemde pazar günü geldi. Bende heyecan yavaştan başladı hayırlısı olsun artık. Yarın Zeynep'in transferi var bu akşam ona da dua edicem inşallah ikimizde güzel haberler verebiliriz burada gerçi benim kendim için pek umudum yok ama
Geçen dua listesini henüz bitiremedim ama kopyasını almıştım bu akşam bitiricem inşallah. bu listede de en baştayım geçen sefer de öyleydi bu dua listesi uğurlu gelir bana İnşallahh.. Zeynebime de uğurlu gelsin..Ellerine sağlık Burcumm
sen ıyı gıbı duran yapmacık bir insansın senı hıc tanımıyorum dejavu-one olan arkadas çok dua etme .kalbin pis birisin .bana guzellıkle konusup sorabılırsın .her yorumun kırıcı sen hiç bir şeyi bilemeden benı yargılayamazsın dersın nasıl oldu derrsın neden drsın ...
sen ıyı gıbı duran yapmacık bir insansın senı hıc tanımıyorum dejavu-one olan arkadas çok dua etme .kalbin pis birisin .bana guzellıkle konusup sorabılırsın .her yorumun kırıcı sen hiç bir şeyi bilemeden benı yargılayamazsın dersın nasıl oldu derrsın neden drsın ...
canım bende spiral taktırmak istedim ama korkumdan takamadım doğum kontrol hapı kullanıyorum benim alerjik bir vücudum var nasıl tepki vereceğini bilemedim
ay gözümüz aydın..sıkı sıkı tutunurlar inşallah..hemen ii şey yazıp çıkıcam kızlar.
Slm arkadaslar nasılsınız bakalım ben biraz kotuyum morel sıfırdua edin bana
Hayırdır burcu ne oldunrabbim yardımcın olsun konu her ne ise
Ayyy gecmise dayalı biseyden anlatsammmm cooook uzun surer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?