- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #43.661
çok sevindim tümaycığın gözü aydın inşallah rabbim analı babalı büyütsün ..:))) gülhanla sedanın dualarını okudum allah kabul etsin inşallah..ayrıca kızlar yeni başlık açtım bi bakarsanız sevinirim ...
Tümaycım allah analı babalı buyutsun inş. Gözünaydın
tümaycımm ALLAH analı babalı büyütsün İNŞALLAH
TüÜMAAYY Allah analı babalı büyütsün inş kızını kucağına almışsın hiç haberim olmadı sezeryana gireceğinden birden şimdi görünce çoookk sevindim,Rabbim acısını göstermesin,hayırlı evlat etsin inş.
SEDA ve GÜLHAN kIzlar dualarınızı okudum Allah kabul etsin
tümaaaaaaaaaayy gözün aydın olsun..Allah sağlık sıhhat versin yavrunada sana da
kuşum başınız sağolsun..hakkaten üstüste geldi..ama sen biraz dinlensen iyi edersin
Tümay canimmmmm Allaha şükürler olsun sende doğum yapmissin ohh be rahatladın artik rabbim saglikli uslu iyi huylu bir bebek olmasını nasip etsin inşallah.
Aslıcim Allah sabır versin yaa herşey üstüste gelmiş bu sıralar(
Kızlar ben bugün spiral taktırdım ani bir hamle ile dün randevu aldım bugünde taktırdım. Merak edenler icin ayrıntı yazim. Spiral öncesi bir fitil ve hap verdi 15 dk oyle bekledim rahim ağzını yumusatiyormus. Sonra 1-2 dk icinde tık dedi takti. 5 sene koruyormus Allahin izniyle. Bende o arada Betül hanimi büyütürum inşallah:)
Fiyati 100 tl . 1.5 cm buyuklugunde ince uzun bir parca gordugume gore.
Daha dualara başlamadım inşallah en kısa zamanda okurum. Öpüyorum hepinizi
Rabbim hepinizden razi olsun dualariniz sayesinde tum olumsuzluklara ragmen kizim yanimda Burcum aramis kuzenimle gorusmus Cigdem yanima geldi kendimi cok ama cok sansli hissettim iyiki sizleri tanidim hamd olsun Rabbime.hemen ii şey yazıp çıkıcam kızlar.
1. si TÜMAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY Allah analı babalı büyütsün.çok şükür kavuştun yavruna.sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü olsun inşallah
2. artık ben bir ikiz annesiyim :) (şimdilik en azından) bugün transferim yapıldı.2 embriyo transfer edildi.hayırlısı artık bakalım.dualarınızı esirgemeyin.hepinizi öptüm.Allah a emanet olun
Rabbim hepinizden razi olsun dualariniz sayesinde tum olumsuzluklara ragmen kizim yanimda Burcum aramis kuzenimle gorusmus Cigdem yanima geldi kendimi cok ama cok sansli hissettim iyiki sizleri tanidim hamd olsun Rabbime.
Cigdem annem sana bayilmis keske yakin olsaniz diyor
Zeynep transferin hayirli olsun ikizlerin simsiki tutunsun kalp atislarini gor insallah.
Sedacim dualarimdasin insallah hersey gonlunce olsun.
Asli basin sag olsun.
Rabbim hamile arkadaslarima sagsalim kucagina almayi nasip etsin.Bekleyenleride Rabbim cok bekletmesin bir an once annelik duygusunu tattirsin
canım haber akısında gördüm
doğurdunmu
bak ben de sende o kadar kayıptan sonra sağlıkla aldık cok şükür
Rabbim bu uğurda mücadele eden herkese nasip etsin
cok sevindim güle güle büyüt
benim kızım 55 günlük bile oldu teyzesi
evet özlemcim :) beğendin mi buraya koymadım kızlarada sorıymda öyle koyyım die ama senden başka gören olmadı :)ben gördüüüümm evli mutlu çocuklu dimiiiii
evet özlemcim :) beğendin mi buraya koymadım kızlarada sorıymda öyle koyyım die ama senden başka gören olmadı :)
sağol nazancım bizim grup içinde bi pasta yapsamda herkes bi arayagelip yesek mi acabaÇok şahane tadıda eminim güzeldir ellerine sağlık cnm
sağol nazancım bizim grup içinde bi pasta yapsamda herkes bi arayagelip yesek mi acaba
evet özlemcim :) beğendin mi buraya koymadım kızlarada sorıymda öyle koyyım die ama senden başka gören olmadı :)
ÖZLEM canım maşallah herşey yolundaymış, Allah nazardan korusun sizi, doğana kadar böyle sağlıkla büyür ve sağlıkla doğar inşallah
ÇiGDEM canım fotolar harika ellerine sağlık, bu foto işi süper oluyor valla :)))
kısmet canım bigün geliriz belki İNŞALLAH :)Ne güzel olur keşke bir araya gelebilsek ay hiç susmayız konuş konuş :))
bence çok güzel görünüyordu,bizim topiğede koyabilirsin,ayrıca topik için pasta fikride çok hoşmuş ne güzel toplanırdık hep birlikte yerdik ::
sağol canım inşallah, Allah razı olsun
kısmet canım bigün geliriz belki İNŞALLAH :)
SAĞOL CANIM KOYYIM BAKALIM DİĞER KIZLARINDA TEPKİSİ NE OLCAK OLUR BİGÜN GERÇEKLEŞTİRRİZ GÜN GİBİ Bİ ARAYA GELİRİZ BELLİMİ OLUR CANIM..İŞTE SON YAPTIĞIM PASTA KIZLAR EVLİLİK YIL DÖNÜMÜ YAZIYOR SEVGİLİLER GÜNÜNE İTHAFEN YAPTIM AYRICA BUGÜN EŞİMLE TANIŞMA YIL DÖNÜMÜM 4 YILI DOLDURDUK :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?