Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar bugün detaylı ultrasona gittik çok şükür bir yaramazlık yok herşey yolunda ama bizim sıpa yan dönmüş doktor çok uğraştı ama bir türlü dönmedi güzel bi poz yakalayamadık

Tümaycım allah analı babalı buyutsun inş. Gözünaydın

tümaycımm ALLAH analı babalı büyütsün İNŞALLAH

tümaaaaaaaaaayy gözün aydın olsun..Allah sağlık sıhhat versin yavrunada sana da

kuşum başınız sağolsun..hakkaten üstüste geldi..ama sen biraz dinlensen iyi edersin

Rabbim hepinizden razi olsun dualariniz sayesinde tum olumsuzluklara ragmen kizim yanimda Burcum aramis kuzenimle gorusmus Cigdem yanima geldi kendimi cok ama cok sansli hissettim iyiki sizleri tanidim hamd olsun Rabbime.
Cigdem annem sana bayilmis keske yakin olsaniz diyor
Zeynep transferin hayirli olsun ikizlerin simsiki tutunsun kalp atislarini gor insallah.
Sedacim dualarimdasin insallah hersey gonlunce olsun.
Asli basin sag olsun.
Rabbim hamile arkadaslarima sagsalim kucagina almayi nasip etsin.Bekleyenleride Rabbim cok bekletmesin bir an once annelik duygusunu tattirsin

canım haber akısında gördüm
doğurdunmu
bak ben de sende o kadar kayıptan sonra sağlıkla aldık cok şükür
Rabbim bu uğurda mücadele eden herkese nasip etsin
cok sevindim güle güle büyüt
benim kızım 55 günlük bile oldu teyzesi

Amin canim zorluklarin ardindan guzellige ulastik cok sukur. Masallah buyumus yer onu teyzesi Rabbim saglik sihhat uzun omur versin.Rabbim bu ugurda ugrasan herkesin kucagini doldursun.

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]dejavu_one/Seda[/TD]
[TD]03.02.2014 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asyamca/ Gülhan[/TD]
[TD]04.02.2014 salı[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]didemss/ Didem[/TD]
[TD]05.02.2014 çarşamba[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]graphicdesigner/ Yasemin[/TD]
[TD]06.02.2014 perşembe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zakkumx/ Zeynep[/TD]
[TD]07.02.2014 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar dualarınızı okudum...Allah kabul etsin

Kizlar dualarinizi okudum Rabbim kabul etsin Insaallah

dejavu_one/Seda 03.02.2014 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat
asyamca/ Gülhan 04.02.2014 salı Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
didemss/ Didem 05.02.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
graphicdesigner/ Yasemin 06.02.2014 perşembe Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür

ecrin canim basin sagolsun Allah rahmet eylesin

tümay gözün aydin bebisin dogmus adinida ayse koymussunuz adasim olmus::::)) Rabbim saglikli hayirli uzun ömürler versin hayirli evlat olmasi dilegi ile tebrik ederim canim

heyyooo ben geldimm
dün akşam yükleyemedim resimleri çünkü çok geç geldim sohbetten şimdi yükledim ama
kendimi afettirmek için selimin de bir kaç fotosunu yükleyeyim ozmn :) paşam bugün 8 aylık yahuu zaman ne çabuk geçmiş anamm doğum günü yaklaşıyor acill bir konsept bulmam lazım, süslemeler fln oooo çok işim var benim yaa...

kendime kadar olan duaları okudum kızlar haberiniz olsun öpüyorum, yemek yapıyorum bi yandan çünkü
Sevgilerrrrrr

ÖZLEM canım maşallah herşey yolundaymış, Allah nazardan korusun sizi, doğana kadar böyle sağlıkla büyür ve sağlıkla doğar inşallah

ÇiGDEM canım fotolar harika ellerine sağlık, bu foto işi süper oluyor valla :)))

evet özlemcim :) beğendin mi buraya koymadım kızlarada sorıymda öyle koyyım die ama senden başka gören olmadı :)

bence çok güzel görünüyordu,bizim topiğede koyabilirsin,ayrıca topik için pasta fikride çok hoşmuş ne güzel toplanırdık hep birlikte yerdik ::

sağol canım inşallah, Allah razı olsun

Ne güzel olur keşke bir araya gelebilsek ay hiç susmayız konuş konuş :))
kısmet canım bigün geliriz belki İNŞALLAH :)
bence çok güzel görünüyordu,bizim topiğede koyabilirsin,ayrıca topik için pasta fikride çok hoşmuş ne güzel toplanırdık hep birlikte yerdik ::

sağol canım inşallah, Allah razı olsun

SAĞOL CANIM KOYYIM BAKALIM DİĞER KIZLARINDA TEPKİSİ NE OLCAK OLUR BİGÜN GERÇEKLEŞTİRRİZ GÜN GİBİ Bİ ARAYA GELİRİZ BELLİMİ OLUR CANIM..İŞTE SON YAPTIĞIM PASTA KIZLAR EVLİLİK YIL DÖNÜMÜ YAZIYOR SEVGİLİLER GÜNÜNE İTHAFEN YAPTIM AYRICA BUGÜN EŞİMLE TANIŞMA YIL DÖNÜMÜM 4 YILI DOLDURDUK :)

madem tanışma yıldönümünüzmüş o zaman hayırlı vede uğurlu olsun,Allah mutluluğunuzu daim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…