- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #43.681
sağol canım AMİNN İNŞALLAH :)madem tanışma yıldönümünüzmüş o zaman hayırlı vede uğurlu olsun,Allah mutluluğunuzu daim etsin
kısmet canım bigün geliriz belki İNŞALLAH :)
SAĞOL CANIM KOYYIM BAKALIM DİĞER KIZLARINDA TEPKİSİ NE OLCAK OLUR BİGÜN GERÇEKLEŞTİRRİZ GÜN GİBİ Bİ ARAYA GELİRİZ BELLİMİ OLUR CANIM..İŞTE SON YAPTIĞIM PASTA KIZLAR EVLİLİK YIL DÖNÜMÜ YAZIYOR SEVGİLİLER GÜNÜNE İTHAFEN YAPTIM AYRICA BUGÜN EŞİMLE TANIŞMA YIL DÖNÜMÜM 4 YILI DOLDURDUK :)Eki Görüntüle 967670 Eki Görüntüle 967671
Gvn1907 Allah bilir elbette ama büyük olasılıkla hamilesin, hayırlısı olsun ve hayırlı olsun
sağol canım FACEDE DE VAR GÜLÜMSETEN TATLAR BİDE TOPİĞİM VAR CNM kurabiyeve pastalar gülümseten tatlar die..hayırşı olsun..çok güzel olmuşlar...biyerde yayınlıyodun ama neresiydi
canım ikinci bi test yap diycektim ama yapmışsın kandada baktır netleşsin hamileysende üzülme bebek bereketiyle gelir bizimde 8.5 aylık bende mayıs annesiyim ama bende istiyorum ikisi bir büyüsün die..kızçeler ben haziran annesiyim kendimizden eminiz ama adetim 3 gün gecikince bugün şeytan drttü test yaptım iki çizgide net yanılma durumu olabilir mi henüz istemioduk oğlan daha 7,5 aylık :s kafam çok karıştı farklı koşullarda da pozitif çıkabilir mi acaba bilgisi olan cevaplarsa sevinirim :18::18:
sağol tatlımm :ı)Gül harikalar yapıyorsun, ellerine sağlık
Aslı canım maşallah senin kuzulara, Allahım. Korusun sağlıkla gelsin bıdıklar
Gvn1907 Allah bilir elbette ama büyük olasılıkla hamilesin, hayırlısı olsun ve hayırlı olsun
Bedriyem ağzına sağlık duaları okumuşsun Allah razı olsun
canım malzeme ve hayal gücü başka bişeye ihtiyaç yok tabi bide mutfağı sevmek lazımSelam canlarım nasılsınız nasıl gidiyor herşey yolundadır inş.
Gül canım pasta çok güzel olmuş nasıl yapıyosunuz bunları yaa :)
Bende resim yapmaya başlamak istiyorum ama bu ararlar hiç vaktim olmuyor kızımın huyları geçti 3 gündür doğru düzgün uyumadı uyutmadı da sürekli ilgi istiyor etraf sessiz olunca basıyr yaygarayı napcam bilmiyorum
2 test daha yaptım hamileymişimhayırlısı tşkrler cnm
aGununuz aydin huzurlu bereketli olsun.
Ben ve kizim surekli agliyoruz gogus uclarim yara oldu kizim emdikten sonra kan kustu .Sik sik emzirmem lazim sarilik baslangici var ama emziremiyorum kulaginin tekide isitme testinden gecemedi carsamba tekrar bakilacak dualariniza ihtiyacimiz var yine
Gununuz aydin huzurlu bereketli olsun.
Ben ve kizim surekli agliyoruz gogus uclarim yara oldu kizim emdikten sonra kan kustu .Sik sik emzirmem lazim sarilik baslangici var ama emziremiyorum kulaginin tekide isitme testinden gecemedi carsamba tekrar bakilacak dualariniza ihtiyacimiz var yine
Gununuz aydin huzurlu bereketli olsun.
canım ikinci bi test yap diycektim ama yapmışsın kandada baktır netleşsin hamileysende üzülme bebek bereketiyle gelir bizimde 8.5 aylık bende mayıs annesiyim ama bende istiyorum ikisi bir büyüsün die..
hadi bakalım ALLAH gönlüne göre versin canım AMİN İNŞALLAH oğluşum var 8.5 aylık RABBİMden hayırlısını isterim ama bide kız verirse RABBİM tek isteğim :)yrn sabah kan vericem nasip cnm artık hakkımda hayırlısı rabbim kolaylık verir inş seninde olur en kısa zamanda madem istiyosun :)
nazancım cok geçmiş olsun RABBİM tez zamanda şifa versin şuan zaten duygusal dönemdesin anlıyorum ama moralini yüksek tut güçlü ol tatlım İNŞALLAH geçecek şifa olsun..moral en büyük ilaç..Mrb kızlar nasılsınız benim dualarınıza ihtiyacım var dizanteri teşhisi konmuştu ilaç kullandım geçmişti dün gece kanlı dışkı geldi nette çok kötü şeyler okudum gece 3 kadar kızıma bakıp agladım yarın doktora gidixem kafam allak bullak rabbime güveniyorum sizlerdende dua bekliyorum allahrızası için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?