Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sekerkız67/Tuğba 24.01.2014 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat
buketdemet/Buket 27.01.2014 pazartesi Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
serap-serap/Serap 28.01.2014 salı Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
asyamca/Gülhan 29.01.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
burju82/Burcu 30.01.2014 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik,tüp bebğinin pozitif olması ve hayırlı evlat
duamnur/Burcu 31.01.2014 cuma Ailesine huzur ve bereket, eşine ve kendisine sağlıklı uzun bir ömür

geçmiş dualarımızı okumuştum yazamadımm kusura bakmayın hakkınızı helal edin.. Allah kabul etsin inşAllah..

Herkes keyfi yerindedir inşAllah..

Tümaayy canım benimmm Allah kavuşturdu bebeğine şükürler olsun.. hep mutlu sağlıklı olun inşAllah.. gazsız uslu güleç vaktinde uyuyan sağlıklı bir bebek olsun.. Ayşe'miz..

Zeynep o kadar sevindim ki ikizlerinin seninle olmasına.. inşAllah sen çok daha güzel haberler vericeksin.. çok mutlu ve umutluyum.. Allah bahtınızı açık yüreğinizdekini önce karnına sonra da evine sağlıkla getirmeni sağlasın inşAllah.. kocaman sarılarak öpüyorum seni.. inşAllah güzel olucak.. yüreğimdesin..

Seda Pazar günüde senin günün Rabbim inşAllah emeklerinin karşılığını verir yüzün güler.. Allah pazar gününe yardım etsin size.. Herşey çok çok güzel olur inşAllah.. Duamda olucaksın..

Çiğdeemmm maşaAllah dişleri inci gibi diziyorsunuz :) darısı başımıza..
MEsudeemmm canımmm nasılsınn betülümüz nasıl keyfin nasıl.. iyi olun inşAllah..

kızlar hepinizi ama hepinizi çok çok özlüyorum burada olmasamda aklım hep sizde..

ejavu_one/Seda 03.02.2014 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat
asyamca/ Gülhan 04.02.2014 salı Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
didemss/ Didem 05.02.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
graphicdesigner/ Yasemin 06.02.2014 perşembe Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
zakkumx/ Zeynep 07.02.2014 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat

Allah ımm inşAllah kabul etsin inşAllah Yarabbim..

Canlarım nasılsınız ben ara ara okuyorum takip ediyorum sizleri şimdi öncelikle baş sağlığı dilekleriniz için Allah razı olsun
bize gelince çarşamba günü detaylimiz vardı bide doktorum perinatolojiye de görünmem gerekli olduğunu soyleyince bizde iyice bi araştırıp Gülhanenin bölüm başkanına gittik adam süperdi birazda ucuz olsalar neyse oğlum da kızım da çok iyiler maşallah kocaman olmuşlar teyzeleri kızım bize el bile salladı evde videolarını izleyip duruyorum resimleride var yüklerim inşallah bizde durumlar böyle bu aralar sık gelemesem de aklimda ve de dualarımdasınız seviyorum sizleriii

hayırşı olsun..çok güzel olmuşlar...biyerde yayınlıyodun ama neresiydi

kızçeler ben haziran annesiyim kendimizden eminiz ama adetim 3 gün gecikince bugün şeytan drttü test yaptım iki çizgide net yanılma durumu olabilir mi henüz istemioduk oğlan daha 7,5 aylık :s kafam çok karıştı farklı koşullarda da pozitif çıkabilir mi acaba bilgisi olan cevaplarsa sevinirim :18::18:

Gül harikalar yapıyorsun, ellerine sağlık

Aslı canım maşallah senin kuzulara, Allahım. Korusun sağlıkla gelsin bıdıklar

Gvn1907 Allah bilir elbette ama büyük olasılıkla hamilesin, hayırlısı olsun ve hayırlı olsun

Bedriyem ağzına sağlık duaları okumuşsun Allah razı olsun

Selam canlarım nasılsınız nasıl gidiyor herşey yolundadır inş.
Gül canım pasta çok güzel olmuş nasıl yapıyosunuz bunları yaa :)
Bende resim yapmaya başlamak istiyorum ama bu ararlar hiç vaktim olmuyor kızımın huyları geçti 3 gündür doğru düzgün uyumadı uyutmadı da sürekli ilgi istiyor etraf sessiz olunca basıyr yaygarayı napcam bilmiyorum

Bu arada duamı okuyan okumayan arkadaşlarım allah razı olsun hepinizden

Ben de eski lsteyi bitirdim yeniyede başladım kızlar hakkınız helal edin canlarım...

hayırşı olsun..çok güzel olmuşlar...biyerde yayınlıyodun ama neresiydi
sağol canım FACEDE DE VAR GÜLÜMSETEN TATLAR BİDE TOPİĞİM VAR CNM kurabiyeve pastalar gülümseten tatlar die..
canım ikinci bi test yap diycektim ama yapmışsın kandada baktır netleşsin hamileysende üzülme bebek bereketiyle gelir bizimde 8.5 aylık bende mayıs annesiyim ama bende istiyorum ikisi bir büyüsün die..
sağol tatlımm :ı)
canım malzeme ve hayal gücü başka bişeye ihtiyaç yok tabi bide mutfağı sevmek lazım
2 test daha yaptım hamileymişim hayırlısı tşkrler cnm

hayırlısı olsun İNŞALLAH..

Puffff benim de testim pozitiv cikti oglum daha 5 aylik ben bebek dusunmuyordum ((((( hcg 25,12 cikti moralim cok bozuk INSALLAH hamile degilimdir diye bekliyorum sali hcg testini tekrar yaptiricam ((((((((

Gununuz aydin huzurlu bereketli olsun.
Ben ve kizim surekli agliyoruz gogus uclarim yara oldu kizim emdikten sonra kan kustu .Sik sik emzirmem lazim sarilik baslangici var ama emziremiyorum kulaginin tekide isitme testinden gecemedi carsamba tekrar bakilacak dualariniza ihtiyacimiz var yine

a

llahın duası olsun..canım dert etme kanlı sütü geri atar bebekler sen emzirmeye dvam et..işitme testinide kafana taka..düzelir..bedişinde öyleydi hatırlarsan..Allah kolaylık versin..cesaretini kaybetme emzirmeye devam et..

canım eczaneden göğüsündeki sütü sağmak için pompa al
onunla ilk gelen kanı al
sonra kan kesilir zaten
benim de olmustu bende ne aglamıstım kızımı emziremeyecekmiyim diye
kremler fayda etmedi
zeytinyagını ısıttım ılıttım onu sürdüm sürekli
bir de gögüs ucu kullandım bir kac günde toparladı tam 4 hafta gögüslerim yara içinde emzirdim bu sekilde geçti
sarılık içinde bolca emerse hiçbirsey olmaz korkma
işitme testinide insallah halledersiniz

canım Allah yardımcınız olsun inşallah yaraların çabuk iyileşir,kızının sarılığıda çabucak geçer onu takma hiç kafana bütün çocuklar sarılık oluyor canım atlatır merak etme,işitme testinide biliorsun bedriyedede aynı sorun olmuştu ilk zamanlar net sonuç alınamıyor demişti sanırım bedriye, seninkide geçecektir testten canım

canım ikinci bi test yap diycektim ama yapmışsın kandada baktır netleşsin hamileysende üzülme bebek bereketiyle gelir bizimde 8.5 aylık bende mayıs annesiyim ama bende istiyorum ikisi bir büyüsün die..

yrn sabah kan vericem nasip cnm artık hakkımda hayırlısı rabbim kolaylık verir inş seninde olur en kısa zamanda madem istiyosun :)

yrn sabah kan vericem nasip cnm artık hakkımda hayırlısı rabbim kolaylık verir inş seninde olur en kısa zamanda madem istiyosun :)
hadi bakalım ALLAH gönlüne göre versin canım AMİN İNŞALLAH oğluşum var 8.5 aylık RABBİMden hayırlısını isterim ama bide kız verirse RABBİM tek isteğim :)

TÜMAYCIMM ben lansinoh kullandım az çok oldu hiçolmıycak die bişi yok tabiki sonuçta ilk defa süt gelio emziriyoruz gerilio çatlıyo ama hafif atlattım yara fln olmadı dene cnm ben 6. ayımda hamileyken başlamıştım sürmeye 1-2 aylık olana kadar sürdüm bıraktım..

DİLBERİM hayırlısı olsunerken biliyorum ama sen yinede istemiyorum deme biliosun senelerce bekledik zamanında dualar ettik vardır ALLAHIN bir bildiği ki vermiştir gelen ALLAHtan gelmiştir hayırlısı olsun varsada..

Son düzenleme:
Mrb kızlar nasılsınız benim dualarınıza ihtiyacım var dizanteri teşhisi konmuştu ilaç kullandım geçmişti dün gece kanlı dışkı geldi nette çok kötü şeyler okudum gece 3 kadar kızıma bakıp agladım yarın doktora gidixem kafam allak bullak rabbime güveniyorum sizlerdende dua bekliyorum allahrızası için

nazancım cok geçmiş olsun RABBİM tez zamanda şifa versin şuan zaten duygusal dönemdesin anlıyorum ama moralini yüksek tut güçlü ol tatlım İNŞALLAH geçecek şifa olsun..moral en büyük ilaç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…