Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım çok geçmiş olsun bu sorun genelde yaşanıyor göğsün iyi olana kadar mama verki sarılığı ilerlemesin. işitme testinden de gecersiniz inşallah bedriyenin miniğini hatırla kacıncı teste geçmişti, Allah yardımcın olsun
Puffff benim de testim pozitiv cikti oglum daha 5 aylik ben bebek dusunmuyordum ((((( hcg 25,12 cikti moralim cok bozuk INSALLAH hamile degilimdir diye bekliyorum sali hcg testini tekrar yaptiricam ((((((((
dilber senin miniğin asılamayla olmuştu dimi tabiki bebeğin 5 aylık senin için çok ama cok zor olacak ama Rabbimin bir bildiği vardır, bebek sahibi olmak için ettiğin duaları düşün inşallah hakkında hayırlısı olur

nazanım çok geçmiş olsun netten okuma canım psikolojin bozulur doktora götür bir bakalım inşallah Rabbim şifasını verecektir.

bircaaaaannnn bu sabah uyandığımda aklıma sen geldin bircanı bayadır görmüyorum neden gelmiyor acaba dedim iyiymisin diye düşündüm,hatta aklıma geldi kesin bugün topiğe gelir dedim içimden öyle geçirdim ve direk topiğe girince senin yazını gördüm,iyisin inşallah

nazancığım canım çok geçmiş olsun ama lütfen internette okuma sağlıkla ilgili bilgileri çünkü gerekli gereksiz herşeyi okuyoruz kafamız bulanıyor belki ciddi bişey değildir her hastalığın seyri kişiden kişiye değişiyor lütfen kendini yıpratma canım,ayrıca kanlı dışkı basurdada oluyor canım öyle bi sıkıntı olabilir belki,lütfen üzme kendini

çok geçmiş olsun canım ,Allah şifa versin hemen geçer inşallah.

Allahrazı olsun çıkınca yazarım sonucu basurumda var evet bakalım ne çıkıcak hem işlemden korkuyorum hem sonucundan allahım yardım etsin inş.

Kızlar bugun saat bir buçukta kolonoskopim var dua edin nolur temiz çıksın

nazan çok geçmiş olsun.inşallah güzel sonuçlar alırsın..sabırlı ool..dirayetli ol ki sana bağımlı olan bi yavrun var unutma!!!

TUMAYYY.. canımcımmm göğüslerin için ben bildiğimden şaşmıyorum ve zeytinyağını sür diyorum 10-15 gun sonra kendiliğinden geçiyor hiç üzme bunun için kendini inan benimkilerde çok kötü olmuştu kabuk gitmesin diye ağzına temizliyorduk vs.. geçicek.. işitme testinden geçememiş sakın ola sakın ola üzülme benim Elif'im 2 kulağından geçememişti ömrümden ömür gitti benim o dönem.. 1 aylıkken gittik tek kulaktan geçti sonra ertesi gün gittik 2.kulaktanda geçti ve ben hemşireye sarılıp ağlamıştım sana diyeceğim şu test yapan cihazı gördün mü titreşimle çalışan voltmen tarzı bir alet ayşe nin kulagına takıyorlar ennn minik kafayı oynattıgında geçemiyor testten ben cihazı görünce rahatlamıştım inan bu kadar hassas bir teste beni tabi tutsalar inan bende geçemezdim mnicik yavruları nelerle ugrastırıyorlar.. ama inan üzülme geçicek testten..

NAZAN canım benim Rabbim şifa versin, inş çabuk geçer kolonoskopi hiç anlamadan.. ve tertemiz gelir tüm sonuçlar.. ve ne olur hiçbirşeyi netde araştırma inan insanın yüreğini eziyor bazı yazılar.. hayırlısıyla bitecek gidecek bu rahatsızlık inşAllah temiz sonuçlarla geliceksin..

yrn sabah kan vericem nasip cnm artık hakkımda hayırlısı rabbim kolaylık verir inş seninde olur en kısa zamanda madem istiyosun :)

Cnm çok tebrik ederim Rabbim sagkicakla kucagina almayi nasip etsin insallah
Hiç üzülmeee dw zaten istiyordun biraz erken oldu ama beraber büyükler Rabbim yardim eder

Nazancim icini sıkma Rabbime dayan guven Rabbim seni evladina evladini sana bağişlasin sonuclarin temiz cikar insalkah cok gecmis olsun Rabbim safi idmi ile tecelli etsin

Cnm çok tebrik ederim Rabbim sagkicakla kucagina almayi nasip etsin insallah
Hiç üzülmeee dw zaten istiyordun biraz erken oldu ama beraber büyükler Rabbim yardim eder

sağol bitanem tşkr ederim çok.İlk başta çok ağladım üzüldüm doğu için ama hakkımda hayırlısı buymuş artık arkadaş yoldaş olucaklar birbirlerine 2-3 sene zorluğum olur ama snra rahat ederim betüşümü öp fındığımı senide çok öptüm tatlım

Rica ederim cnm tabi annelik hic zor değil bunu olunca daha iyi anladik rabbim yardimcin olsun o doguncaya kadar Doğu baya bi büyümüş olur ama zorluguda cok olur tam oyun zamani hareketli zamani eşin yardimci olur artik hayırlisi olsun artik sagol operim cnm sende cok öp oğluşunu

Canim Allah'a cok sukur pompa aldik. Gunduz sagip gece emziriyorum goguslerim dinleniyor cok kaniyor aciya dayaniyorum ama kan olunca kizim kusuyor .İsitme testini takmiyorum evet cok hassaas bi makina. Sarilik degeri dusmeye baslamis cok sukur.

Canım içini ferah tut hayırlı sonuçlar alicaz inşallah Allah yardımcın olsunn

ben endoskopiye girmiştim mideen dolayı çok kolaydı,umarım klonoskopide kolaydır.Allah kolaylık versin cnm benim

nazan çok geçmiş olsun.inşallah güzel sonuçlar alırsın..sabırlı ool..dirayetli ol ki sana bağımlı olan bi yavrun var unutma!!!

Allahrazı olsun herbirinizden oldum geldim şükür temiz çıktı dizanteri halen devamediyor geçicek oda inş.

Allahrazı olsun herbirinizden oldum geldim şükür temiz çıktı dizanteri halen devamediyor geçicek oda inş.

oohh çok şükür bak bişey çıkmamış bundan sonra interneti açıpta gerekli gereksiz herşeyi okuma,kendini yıpratma sen şimdi kızına lazımsın,kendine çok dikkat et

Canim Allah'a cok sukur pompa aldik. Gunduz sagip gece emziriyorum goguslerim dinleniyor cok kaniyor aciya dayaniyorum ama kan olunca kizim kusuyor .İsitme testini takmiyorum evet cok hassaas bi makina. Sarilik degeri dusmeye baslamis cok sukur.

tümay pompayı elektriklimi aldın manuelmi bide markası ne bide memnun kaldınmı ne çok soru sordum dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…