Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]zakkumx/ Zeynep[/TD]
[TD]07.02.2014 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayatumuttur/ Gamze

[/TD]
[TD]10.02.2014 pazartesi[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kzıalr dualarınızı okudum allah kabul etsin

araştırayım olmazsa dr danışırım canım bir süre istemiyorum en azından hazır hissedene kadar testleri yaptık kan pıhtılaşmasının sonuçları çıktı genetik testin sonucu da 2 buçuk ay sonra çıkacak allahın izniyle

canım benim içine doğmuş demekki hep aklımdasınız aslında çok şükür iyiyim hamileliğin son haftaları zormuş azıcık dönsem evde sancım oluyor, eşim öğretmen evdeydi 2 haftadır o aradada hazırlıkları tamamlamaya calışıyordum, bu hafta bitecek inşallah yarın halılarımı vericem yıkamaya, bu hafta içide camlar perdeler kanepeler temizlenecek doğuma kadar her sey hallolur inşallah

kolay gelsin canım benim evde de yapılacak çok iş var doğuma yakın halletmeyi düşünüyorum inşallah,bebek büyüdükçe hamilelikte zorlaşıyor canım Allah yardımcın olsun

SEDA
GULHAN
YASEMIN
DIDEM
GAMZE
ZEYNEP
FERHAN

canlarım adetim dün bitti dualarınız şimdi okudum hakkınızı helal edin, salavat getirerek herksein niyetine göre duamı ettim Rabbim kabul etsin inşallah

Bu aralar topige pek giremedim, akşam inşallah girip tek tek okuyacağım, neler yaptınız merak ediyorum, 1 haftadır annem ve kardeşim bizdeydi o yüzden gelemedim, dünde okul başladı, şimdi de vaktim varken size bakayım dedim

Gözüme takılan birşey oldu NAZAN'ın hastalığında bir sıkıntı olmuş sanırım Allahım esirgesin canım benim inşallah birşey çıkmaz, Rabbime emanetsin

Gunaydin kizlar bende isteyim bos vaktim var size yazayim dedim

sedayi cok merak ediyorum Insaallah tutunmustur civcivleri. Banlanmisti bitmedimi bani?

Gecmise fazla bakamicam kisacasi Rabbim sifaya ihtiyac olanlara sifa versin bebisler saglikli hayirli buyusunler

ben 7 kilo almisim suana kadar cokmu kizlar 23.haftada? Gecen genc bi abla 5 cocuk annesi ikizleriyle tabi ben hamileligim boyunca 11 kiloyu gecmem sen cok almissin dedi. Yahu inanin karnimda cok degil hani disardan tanimayan biri tombis biri oldugumu dusunur hamile oldugumu anlamazlar bile. Sanirim geceleri yememem lazim ve yogaya baslasam iyi olur. Yuruyuste yapmiyom duraktan duraga::))

Yasemin zeynep gamze ferhan dualarinizi okudum arkadaslar Allah kabul etain Insaallah

hatirladigim kadariyla meralinde transferi olacakti nezamandi hatirlayan varmi?
Meral Rabbim sonucunu hayirlisiyla positif olmasini nasip etsin Insaallah

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]baf32/ Ferhan[/TD]
[TD]11.02.2014 salı[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket,evladına sağlıklı uzun bir ömür ve hayırlı,sağlıklı bir kardeş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akyüzçiğdem/ Çiğdem[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar dualarınızı okudum Allah kabul etsin

Son düzenleme:
mesude zaten cevap yazmışsın canım teşekkür ederim yeni gördüm, bana 1-2 aydan daha çok lazım olur sanırım çünkü iş yerindede sağmak gerekir işe başlayınca,ama şu prize yakın oturmak zorunda kalmak gerçektende sıkıntılı,ama elle sağ sağ nereye kadar

Ozlem canim cok yorucu olmuyor alisiinca sagmaya kolay oluyor ben chiccodan 30 liraya aldim kampanya var suanda elektrikli 200 lira ama bence gereksiz.

Kızlarr ben geldiim..çok şükür pazar günü transferim oldu 2 tane kuzucuğum sağlıkla çözüldüler ve koyuldu biraz tuvalet tutmada sıkıntı yaşadım geçen seferden daha az içmeme rağmen çok kötüydüm işlem odasında yatamadım ayaklarımı çatalakoyamadım hemşire zorladı dr gelmemişti daha ve tutamadım çok kasıldım ağladım hemşire hiç yardım etmedi dr geldi git tamamen tuvaletini yap rahatla dedi benden sonra transfer vardı onu aldı ben lavaboya gittim sonra 1 lt bile içmedim yine gittim sonra işleme alındım dr dışardan doldurma yapcaktı taö tersi suyu boşalttı bile fazlaymıi hala bi de hemşire ilk normal diyordu salak işte dr kızmış ama belliydi neyse bu aksilikler iyi haberlerin kefareti olsun diyorum.çok güzellerdi gördüm iki pırıl pırıl nokta. Raporluyum evdeyim.

sedacığım transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah hayırlısı ile o iki pırıl pırıl nokta tutunurlar iki tane kocaman kocaman melek olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…