- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #43.721
araştırayım olmazsa dr danışırım canım bir süre istemiyorum en azından hazır hissedene kadar testleri yaptık kan pıhtılaşmasının sonuçları çıktı genetik testin sonucu da 2 buçuk ay sonra çıkacak allahın izniyleDuamnur Burcu canım özlem haklı kan pihtılaşması olanlar doğum kont hapı kullanmıyor, başka bir yöntem deneyin ya da dr'ye danışın, bide sen neden korunuyorsun ve ne kadar korunacaksın ve son soru fakülteye gidip testleri yaptirdiniz mi?
oohh çok şükür bak bişey çıkmamış bundan sonra interneti açıpta gerekli gereksiz herşeyi okuma,kendini yıpratma sen şimdi kızına lazımsın,kendine çok dikkat et
bircaaaaannnn bu sabah uyandığımda aklıma sen geldin bircanı bayadır görmüyorum neden gelmiyor acaba dedim iyiymisin diye düşündüm,hatta aklıma geldi kesin bugün topiğe gelir dedim içimden öyle geçirdim ve direk topiğe girince senin yazını gördüm,iyisin inşallah
canım benim içine doğmuş demekki hep aklımdasınız aslında çok şükür iyiyim hamileliğin son haftaları zormuş azıcık dönsem evde sancım oluyor, eşim öğretmen evdeydi 2 haftadır o aradada hazırlıkları tamamlamaya calışıyordum, bu hafta bitecek inşallah yarın halılarımı vericem yıkamaya, bu hafta içide camlar perdeler kanepeler temizlenecek doğuma kadar her sey hallolur inşallah
tümay pompayı elektriklimi aldın manuelmi bide markası ne bide memnun kaldınmıne çok soru sordum dimi[/QUO
Canim sorucaksin tabi biz burda birbirimizden cok sey ogrendik pompa manuel markasi chicco kendi magazasindan aldim cok memnunum icinde anne memesine benzeyen biberonuda vardi.
Nazan cok gecmis olsun Rsbbim sifa versin.
tümay pompayı elektriklimi aldın manuelmi bide markası ne bide memnun kaldınmıne çok soru sordum dimi[/QUO
Canim sorucaksin tabi biz burda birbirimizden cok sey ogrendik pompa manuel markasi chicco kendi magazasindan aldim cok memnunum icinde anne memesine benzeyen biberonuda vardi.
Nazan cok gecmis olsun Rsbbim sifa versin.
canım manuel biraz eli yormazmı elektrikli daha iyi olur sanki bizim arkadaş lansinoh aldı ikili elektrikli, kızlar fikir verin siz ne kullanıyorsunuz
canım manuel biraz eli yormazmı elektrikli daha iyi olur sanki bizim arkadaş lansinoh aldı ikili elektrikli, kızlar fikir verin siz ne kullanıyorsunuz
Cnm bence elektirikliye hic gerek yok hem cok pahali hemde 1 2 ay kullanilacak birsey benim bi arkadaş elektirikli almisti memnun kalmadi birde illa priz olan yerde sagmak zorundasin ben aventinkini aldim cok memnun kaldim tavsiye ederim cnm
mesude zaten cevap yazmışsın canım teşekkür ederim yeni gördüm, bana 1-2 aydan daha çok lazım olur sanırım çünkü iş yerindede sağmak gerekir işe başlayınca,ama şu prize yakın oturmak zorunda kalmak gerçektende sıkıntılı,ama elle sağ sağ nereye kadar
Kızlarr ben geldiim..çok şükür pazar günü transferim oldu 2 tane kuzucuğum sağlıkla çözüldüler ve koyuldu biraz tuvalet tutmada sıkıntı yaşadım geçen seferden daha az içmeme rağmen çok kötüydüm işlem odasında yatamadım ayaklarımı çatalakoyamadım hemşire zorladı dr gelmemişti daha ve tutamadım çok kasıldım ağladım hemşire hiç yardım etmedi dr geldi git tamamen tuvaletini yap rahatla dedi benden sonra transfer vardı onu aldı ben lavaboya gittim sonra 1 lt bile içmedim yine gittim sonra işleme alındım dr dışardan doldurma yapcaktı taö tersi suyu boşalttı bile fazlaymıi hala bi de hemşire ilk normal diyordu salak işte dr kızmış ama belliydi neyse bu aksilikler iyi haberlerin kefareti olsun diyorum.çok güzellerdi gördüm iki pırıl pırıl nokta. Raporluyum evdeyim.
bende philips avent aldım..elektrikli...ben işe gidince hep sağıp bırakacam..elle ne zamana ne kadar sağardım bilmiyorum..evet fişe yakın oturman gerek ama illaki biyere oturmayacanmı:)) yani bi taraftan sütünü sağarken bi taraftanda çorba karıştıracam diyosan sen bilirsin tabi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?