Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Cnm benim elektirikli hem büyük hemde gereksiz hiç zor degil beş on dakikada bi biberon süt sagiyordum o kadar para vermeye değmez inanki sonra pisman olursun sen beni dinle manuel al ben 100 milyona almistim ama daha uygunlarida var gitti gidiyordan bakabilirsin cnm

Sedacim hayirli oldun tatlim Rabbim hakkinda hayirlidini verdin guzel haberlerini bekliyoruz Rabbim yüzünü guldursun iyi bak kendine cok öptüm

sedacığım transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah hayırlısı ile o iki pırıl pırıl nokta tutunurlar iki tane kocaman kocaman melek olurlar.
Sağol canım benim inşallah.

Sağol canım inşallah güzel haberler veririm hiçbirşey hissetmiyorum şu anda.

Bu arada duamı okuyan okumayan arkadaşlarım allah razı olsun hepinizden

Ben de eski lsteyi bitirdim yeniyede başladım kızlar hakkınız helal edin canlarım...

Gülhancım benim hakkım varsa sonuna kadar helal olsun, öptüm seni ve kuzunu
Allah'a emanet olun

2 test daha yaptım hamileymişim hayırlısı tşkrler cnm

Hakkınızda hayırlısı buymuş demek ki sağlıkla gelsin, çok hayırlı bir evlat olsun inşallah

Puffff benim de testim pozitiv cikti oglum daha 5 aylik ben bebek dusunmuyordum ((((( hcg 25,12 cikti moralim cok bozuk INSALLAH hamile degilimdir diye bekliyorum sali hcg testini tekrar yaptiricam ((((((((

Kızzzzz bu ne hızzz maşallah :))) hayırlı olsun hiç üzülme Rabbim sabrını ve bereketini verir, ikiz gibio büyürler inşallah

Tümayım ahhh kuzum bu göğüs hasarına sende yakalandın Allah yardımcın olsun, valla kızların hepsi güzel çözümler yazmış, hepsini dene, benimde bir arkadaşım kırmızı kantaron yağıyla iyi olmuştü, Rabbim kolaylık versin annesinin tıpkısı minik ayşeyi öp benim için :)

Nazanım sonuçların iyi çıkmış hamdolsun Rabbim korusun seni, şifa versin, aman çok dikkat et, bu mikrobu nerden kaptın sen canım benim

Canim Allah'a cok sukur pompa aldik. Gunduz sagip gece emziriyorum goguslerim dinleniyor cok kaniyor aciya dayaniyorum ama kan olunca kizim kusuyor .İsitme testini takmiyorum evet cok hassaas bi makina. Sarilik degeri dusmeye baslamis cok sukur.

Tümayım işitme testini hiç düşünme bak bediş'de aynısını yaşadı ne kadar çok üzüldu, eminim senin ayşe'nde de herşey normal olacak, pompan hayırlı olsun kızzz :))

Allahrazı olsun herbirinizden oldum geldim şükür temiz çıktı dizanteri halen devamediyor geçicek oda inş.

Nazanım tekaradan gecmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın bu stresi çeşme suyu içme, yediklerine de çok dikkat et, Allah seni ve kızı koruyor

En erken 21 günde çıkıyor zaten, inşallah temiz çıkar, mutlaka yaz buraya canım, istiyorsan korunun tabiki, ama hapı mutlaka sor, benim doktorum bende çok az pıhtı=aşma olmasına rağman kesinlikle d.kontrol hapı kullanma demişti

bircan yemin ederim bu sabah benim de aklımdaydın, Özlem de yazmış aynısı, hemen topiğe girdim,baktım özlemle sen yazışıyorsunuz, okulda olduğum içinde cevap yazamadım, Rabbim kolay doğum versin senin içinde fetih suresi duyurusunu yapayım

Ayşem bizler evlat hasreti çektik, sen evaldına çok zor kavuştun, bırak tadını çıkar ,normal kadınlar gibi kolayca gebe kalamıyoruz, kalınca da kiloyu dert etmeyelim, boşver ye iç yat, sonuna kadar tadını çıkar

sedoşşşşş maşallah sana, her duamda sen ve zeynep varsınız, haydi ya Allah

canlarım nasılsınız bu ara yine sıkıntılı günler geçirdim hatta bugün doktordaydım kafam karıştı yine ama içimi sıkmamaya çalışıyorum inşallah tez zamanda herşey düzelir...nazancım çok sevindim sonuçların temiz çıkmış darısı başıma inşallah..
dualara daha başlayamadım hakkınızı helal edin oturup hepsini bir günde okuyacağım inşallah...

DUYURU

CANLAR BIRCAN yakında doğuracak Allah'ın izniyle, aklımızda olsun FETIH suresi okucaz,bilgisayarı açtığımda ilk sayfaya da yazarım, ben yazmadan önce doğurursa diye hemen yazayım dedim :)

Gögüs çatlaklarından kapmış olabilirmişim ediyorum ama hala devam ediyo kanlı dışkı moralimi bozuyo allahım yatdım etsin
saolasın zaten musluk suyu içmiyorumki hamile kaldıgum günden beri hazır su içiyorum

Allahrazı olsun inş. Darısı sana olsun cnm

Hayır olsun inşallah ferhan, dr ne dedi? Ama çok fazla doktora gitmiş biri olarak şunu söylemeliyim ki dedikleri şeyler gerçekten abartılı şeyler oluyor, insan kendini daha iyi bilir, kötüye inanmak hep daha kolay gelir, ama ben sebde güzel bir enerji görüyorum haydi hayirlisi :)

NAZAN canım benim doğum sonrası yaşadığın en son sıkıntın olur insallah, eslem'i emzirebiliyor musun?

Günaydın bayanlar. Banada dua edermsnz? Beklyorum aylardır bu sefer kesn gebelktr dedm, 7 gündür hasta olamadım dye ama yne negatf. Hapla tedavi edelm seni dedi doktr ama doğal yoldan gebelk istyorum. Olacagına inanıyorum umarım olur.
Selametle kalın.

dejavu_one/Seda 03.02.2014 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat
asyamca/ Gülhan 04.02.2014 salı Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
didemss/ Didem 05.02.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
graphicdesigner/ Yasemin 06.02.2014 perşembe Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
zakkumx/ Zeynep 07.02.2014 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat
hayatumuttur/ Gamze 10.02.2014 pazartesi Ailesine huzur ve bereket ,evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
baf32/ Ferhan 11.02.2014 salı Ailesine huzur ve bereket,evladına sağlıklı uzun bir ömür ve hayırlı,sağlıklı bir kardeş
akyüzçiğdem/ Çiğdem 12.02.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
melek2828/Nazan 13.02.2014 perşembe Ailesine huzur ve bereket ve evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
sunbal/Sündüz 14.02.2014 cuma Ailesine huzur ve bereket ve evladına uzun ve sağlıklı bir ömür

dualarınızı okudum kızlar.Allah kabul etsin inşallah

Kızlarr napıyosunuz ben yatıp duruyorum arada oturuyorum filan annem yemeğimi yapıyor temizliğimi de. Geçem sefer ki gibi stresli değilim çok negatife de hazırım Allah bilir artık hayırlısı.

Selam caanlarim,
Aysem isitme testini gecti cok sukur sariligimiz dusmeye baslamis.Goguslerimize yeni ilac aldik geceden beri meme emiyor.O meme yiyince ben cok mutlu oluyorum.Allahim isteyen dileyen herkese nasip etsin bu annelik duygusunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…