- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #43.741
mesude zaten cevap yazmışsın canım teşekkür ederim yeni gördüm, bana 1-2 aydan daha çok lazım olur sanırım çünkü iş yerindede sağmak gerekir işe başlayınca,ama şu prize yakın oturmak zorunda kalmak gerçektende sıkıntılı,ama elle sağ sağ nereye kadar
tümay pompayı elektriklimi aldın manuelmi bide markası ne bide memnun kaldınmıne çok soru sordum dimi[/QUO
Canim sorucaksin tabi biz burda birbirimizden cok sey ogrendik pompa manuel markasi chicco kendi magazasindan aldim cok memnunum icinde anne memesine benzeyen biberonuda vardi.
Nazan cok gecmis olsun Rsbbim sifa versin.
Ben lansinoh aldım kampanyadaydı 159 tl ekektirikli sütün varsa güzel sagıyor medelada jullandım illev aynı medela sdaha pahalı sadece
Sağol canım benim inşallah.sedacığım transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah hayırlısı ile o iki pırıl pırıl nokta tutunurlar iki tane kocaman kocaman melek olurlar.
Cnm benim elektirikli hem büyük hemde gereksiz hiç zor degil beş on dakikada bi biberon süt sagiyordum o kadar para vermeye değmez inanki sonra pisman olursun sen beni dinle manuel al ben 100 milyona almistim ama daha uygunlarida var gitti gidiyordan bakabilirsin cnm
Sedacim hayirli oldun tatlim Rabbim hakkinda hayirlidini verdin guzel haberlerini bekliyoruz Rabbim yüzünü guldursun iyi bak kendine cok öptüm
Bu arada duamı okuyan okumayan arkadaşlarım allah razı olsun hepinizden
Ben de eski lsteyi bitirdim yeniyede başladım kızlar hakkınız helal edin canlarım...
2 test daha yaptım hamileymişimhayırlısı tşkrler cnm
Puffff benim de testim pozitiv cikti oglum daha 5 aylik ben bebek dusunmuyordum((((( hcg 25,12 cikti moralim cok bozuk INSALLAH hamile degilimdir diye bekliyorum sali hcg testini tekrar yaptiricam ((((((((
Gununuz aydin huzurlu bereketli olsun.
Ben ve kizim surekli agliyoruz gogus uclarim yara oldu kizim emdikten sonra kan kustu .Sik sik emzirmem lazim sarilik baslangici var ama emziremiyorum kulaginin tekide isitme testinden gecemedi carsamba tekrar bakilacak dualariniza ihtiyacimiz var yine
Mrb kızlar nasılsınız benim dualarınıza ihtiyacım var dizanteri teşhisi konmuştu ilaç kullandım geçmişti dün gece kanlı dışkı geldi nette çok kötü şeyler okudum gece 3 kadar kızıma bakıp agladım yarın doktora gidixem kafam allak bullak rabbime güveniyorum sizlerdende dua bekliyorum allahrızası için
Canim Allah'a cok sukur pompa aldik. Gunduz sagip gece emziriyorum goguslerim dinleniyor cok kaniyor aciya dayaniyorum ama kan olunca kizim kusuyor .İsitme testini takmiyorum evet cok hassaas bi makina. Sarilik degeri dusmeye baslamis cok sukur.
Allahrazı olsun herbirinizden oldum geldim şükür temiz çıktı dizanteri halen devamediyor geçicek oda inş.
araştırayım olmazsa dr danışırım canım bir süre istemiyorum en azından hazır hissedene kadar testleri yaptık kan pıhtılaşmasının sonuçları çıktı genetik testin sonucu da 2 buçuk ay sonra çıkacak allahın izniyle
bircan yemin ederim bu sabah benim de aklımdaydın, Özlem de yazmış aynısı, hemen topiğe girdim,baktım özlemle sen yazışıyorsunuz, okulda olduğum içinde cevap yazamadım, Rabbim kolay doğum versin senin içinde fetih suresi duyurusunu yapayımcanım benim içine doğmuş demekki hep aklımdasınız aslında çok şükür iyiyim hamileliğin son haftaları zormuş azıcık dönsem evde sancım oluyor, eşim öğretmen evdeydi 2 haftadır o aradada hazırlıkları tamamlamaya calışıyordum, bu hafta bitecek inşallah yarın halılarımı vericem yıkamaya, bu hafta içide camlar perdeler kanepeler temizlenecek doğuma kadar her sey hallolur inşallah
Gunaydin kizlar bende isteyim bos vaktim var size yazayim dedim
sedayi cok merak ediyorum Insaallah tutunmustur civcivleri. Banlanmisti bitmedimi bani?
Gecmise fazla bakamicam kisacasi Rabbim sifaya ihtiyac olanlara sifa versin bebisler saglikli hayirli buyusunler
ben 7 kilo almisim suana kadar cokmu kizlar 23.haftada? Gecen genc bi abla 5 cocuk annesi ikizleriyle tabi ben hamileligim boyunca 11 kiloyu gecmem sen cok almissin dedi. Yahu inanin karnimda cok degil hani disardan tanimayan biri tombis biri oldugumu dusunur hamile oldugumu anlamazlar bile. Sanirim geceleri yememem lazim ve yogaya baslasam iyi olur. Yuruyuste yapmiyom duraktan duraga::))
Kızlarr ben geldiim..çok şükür pazar günü transferim oldu 2 tane kuzucuğum sağlıkla çözüldüler ve koyuldu biraz tuvalet tutmada sıkıntı yaşadım geçen seferden daha az içmeme rağmen çok kötüydüm işlem odasında yatamadım ayaklarımı çatalakoyamadım hemşire zorladı dr gelmemişti daha ve tutamadım çok kasıldım ağladım hemşire hiç yardım etmedi dr geldi git tamamen tuvaletini yap rahatla dedi benden sonra transfer vardı onu aldı ben lavaboya gittim sonra 1 lt bile içmedim yine gittim sonra işleme alındım dr dışardan doldurma yapcaktı taö tersi suyu boşalttı bile fazlaymıi hala bi de hemşire ilk normal diyordu salak işte dr kızmış ama belliydi neyse bu aksilikler iyi haberlerin kefareti olsun diyorum.çok güzellerdi gördüm iki pırıl pırıl nokta. Raporluyum evdeyim.
Gögüs çatlaklarından kapmış olabilirmişim ediyorum ama hala devam ediyo kanlı dışkı moralimi bozuyo allahım yatdım etsinGülhancım benim hakkım varsa sonuna kadar helal olsun, öptüm seni ve kuzunu
Allah'a emanet olun
Hakkınızda hayırlısı buymuş demek ki sağlıkla gelsin, çok hayırlı bir evlat olsun inşallah
Kızzzzz bu ne hızzz maşallah :))) hayırlı olsun hiç üzülme Rabbim sabrını ve bereketini verir, ikiz gibio büyürler inşallah
Tümayım ahhh kuzum bu göğüs hasarına sende yakalandın Allah yardımcın olsun, valla kızların hepsi güzel çözümler yazmış, hepsini dene, benimde bir arkadaşım kırmızı kantaron yağıyla iyi olmuştü, Rabbim kolaylık versin annesinin tıpkısı minik ayşeyi öp benim için :)
Nazanım sonuçların iyi çıkmış hamdolsun Rabbim korusun seni, şifa versin, aman çok dikkat et, bu mikrobu nerden kaptın sen canım benim
saolasın zaten musluk suyu içmiyorumki hamile kaldıgum günden beri hazır su içiyorumTümayım işitme testini hiç düşünme bak bediş'de aynısını yaşadı ne kadar çok üzüldu, eminim senin ayşe'nde de herşey normal olacak, pompan hayırlı olsun kızzz :))
Nazanım tekaradan gecmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın bu stresi çeşme suyu içme, yediklerine de çok dikkat et, Allah seni ve kızı koruyor
En erken 21 günde çıkıyor zaten, inşallah temiz çıkar, mutlaka yaz buraya canım, istiyorsan korunun tabiki, ama hapı mutlaka sor, benim doktorum bende çok az pıhtı=aşma olmasına rağman kesinlikle d.kontrol hapı kullanma demişti
bircan yemin ederim bu sabah benim de aklımdaydın, Özlem de yazmış aynısı, hemen topiğe girdim,baktım özlemle sen yazışıyorsunuz, okulda olduğum içinde cevap yazamadım, Rabbim kolay doğum versin senin içinde fetih suresi duyurusunu yapayım
Ayşem bizler evlat hasreti çektik, sen evaldına çok zor kavuştun, bırak tadını çıkar ,normal kadınlar gibi kolayca gebe kalamıyoruz, kalınca da kiloyu dert etmeyelim, boşver ye iç yat, sonuna kadar tadını çıkar
sedoşşşşş maşallah sana, her duamda sen ve zeynep varsınız, haydi ya Allah
canlarım nasılsınız bu ara yine sıkıntılı günler geçirdim hatta bugün doktordaydım kafam karıştı yine ama içimi sıkmamaya çalışıyorum inşallah tez zamanda herşey düzelir...nazancım çok sevindim sonuçların temiz çıkmış darısı başıma inşallah..
dualara daha başlayamadım hakkınızı helal edin oturup hepsini bir günde okuyacağım inşallah...
canlarım nasılsınız bu ara yine sıkıntılı günler geçirdim hatta bugün doktordaydım kafam karıştı yine ama içimi sıkmamaya çalışıyorum inşallah tez zamanda herşey düzelir...nazancım çok sevindim sonuçların temiz çıkmış darısı başıma inşallah..
dualara daha başlayamadım hakkınızı helal edin oturup hepsini bir günde okuyacağım inşallah...
NAZAN canım benim doğum sonrası yaşadığın en son sıkıntın olur insallah, eslem'i emzirebiliyor musun?
bende philips avent aldım..elektrikli...ben işe gidince hep sağıp bırakacam..elle ne zamana ne kadar sağardım bilmiyorum..evet fişe yakın oturman gerek ama illaki biyere oturmayacanmı:)) yani bi taraftan sütünü sağarken bi taraftanda çorba karıştıracam diyosan sen bilirsin tabi:))
süt sağarken bir yandan dans etmeyi düşünüyordum hayallah yapamayacakmıyımalemsin buket, peki tekli mi ikilimi seninki?
Cnm benim elektirikli hem büyük hemde gereksiz hiç zor degil beş on dakikada bi biberon süt sagiyordum o kadar para vermeye değmez inanki sonra pisman olursun sen beni dinle manuel al ben 100 milyona almistim ama daha uygunlarida var gitti gidiyordan bakabilirsin cnm
mesudeciğim iş yerindede lazım olacağı için pratik bişey olması lazım diye düşünüyorum
Ben lansinoh aldım kampanyadaydı 159 tl ekektirikli sütün varsa güzel sagıyor medelada jullandım illev aynı medela sdaha pahalı sadece
lansinoh'un ikilisine bakıyorum 154 tl civarında internette,peki seninki ikilimi teklimi ikili olunca aynı anda sağılabiliyormu?
burcuuu sahalara dönmüşsün hoşgeldin
süt sağarken bir yandan dans etmeyi düşünüyordum hayallah yapamayacakmıyımalemsin buket, peki tekli mi ikilimi seninki?
mesudeciğim iş yerindede lazım olacağı için pratik bişey olması lazım diye düşünüyorum
lansinoh'un ikilisine bakıyorum 154 tl civarında internette,peki seninki ikilimi teklimi ikili olunca aynı anda sağılabiliyormu?
İkili benimkisi istersen teklide sagıyosun iyi bi makina tavsiye ederim
İkili benimkisi istersen teklide sagıyosun iyi bi makina tavsiye ederim
tamam canım sağol
yok benimki tekli..ama ikkilide olabilir tabi..bAAkalım nasıl yapcaz işe başlayınca
Kızlarr napıyosunuz ben yatıp duruyorum arada oturuyorum filan annem yemeğimi yapıyor temizliğimi de. Geçem sefer ki gibi stresli değilim çok negatife de hazırım Allah bilir artık hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?