Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Sevgili birzerre hoş geldim Rabbim sana da çok sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah, inan ki bende hep senin gibi düşünüyordum ama baktım ki olmuyor, insan çareler aramalı bende ilaçlar tedaviler birçok şeyi deneyip Allah'a teslim oldum bekliyorum, benim. Evladım daha gelmedi ama gelecek inşallah, ama asıl söylemek istediğim şu, benim bir arkadaşım ım adeti hep gecikirdi ama gebe kalamzdi, sonra bir ay ilaç tedavisi oldu ve Allah o ilacı vesile tti ve gebe kaldı, bizim topikte de var o yüzden belki senin vesilende bir ilac olacak, çareler aramak lazım

Amin burcum inş.
Çok açken almıyı sagıp veriyorum tokkende emzirme slıltırması yapıyoruz az az alıyo bakalım alılcakmı

Nazanım en kısa zamanda bu günler gecer inşallah, ve senin kuzu tosun gibi olur hep emer seni

çiğdem duanı okudum canım Rabbim evine huzur ve bereket versin, evladına uzun ve sağ=ıklı bir ömür nasip etsin insallah

Evet bebegim burdayım, BUKET ve sen süt sağma makinasını o kadar çok anlattınız ki valla canım çekti bende şimdiden alıcam ve denicem :))))))

h
canikom inşallah seninde olurda emzirirsin..ben pompayı ilk kullandığımda öyle tuhaf hissettim ki...ayyy içim çekildi sanki..

canikom inşallah seninde olurda emzirirsin..ben pompayı ilk kullandığımda öyle tuhaf hissettim ki...ayyy içim çekildi sanki..

inşallah buketim, görümcem yaparken bakmıştım, benim bile içim çekilmişti, meme taksam nasıl olur hayal bile etmiyorum :))))

SEDA kadın programları süper fikir :))) yemek prog da izle hatta , annenle beraber yapın :))) bu sefer enerjinin yüksek olması süper, maşallah.

nasılsınız kızlar herkes iyidir umarım yarın spiral taktıracam ve benım doktoru şikayet etmiştim ya onunla ilgili ifadeye çağırdılar ifade vermeye gidecem bakalım hayırlısı olur inşallah şikayetten vazgeçmiştim salak ogün aramış dalga geçiyor hiç birşey yapamazsınız diye inadına şikayet edecem

canım araştırdım evet çok sakıncalıymış beyin kanamasına kadar gidiyormuş canım kromozon genetik testi 2 buçuk ayda çıkıyormuş bakalım inşallah temiz çıkar sonra çalışmalara başlarız

Evet müge anlı izliyorum aksiyon oluyor ordan gülbene geçiyorum sonra oktay usta filan derken telden de nete giriyorum akşam oluveriyor eneejim bu sefer çok iyi inşallah son güne kadar böyle gider. Eski liste bitti birkaç kişi kalmıştı zaten yarın yeni listeyi okucam.

Burcucum sparilin şimdiden hayırlı olsun, haptan daha iyi bence, ohhh iyi yapmışsın git şikayet et, adi herif bide dalga gecmiş vicdansız, sen onu öyle dediğine bakma korkmuştur çaktırmıyorudur, ama birinin o adama gününü göstermesi lazım, şikayetin sonunda birşey çıkmasa bile o korku ona yeter, ama inşallah ceza alır, sonucu yaz mutlaka

Ohh maşallah maşallah, bide seda sayanın çok saçma bir programı var, gelin kaynana diye, gecen kuaföre gittiğimde ilk defa gördüm iğrenç bişey, ama inan gözlerimi ayıramadan izledim, kız kaşımı alana kadar pür dikkat izledim :))))

Evet bebegim burdayım, BUKET ve sen süt sağma makinasını o kadar çok anlattınız ki valla canım çekti bende şimdiden alıcam ve denicem :))))))

burcum bende henüz o aşamaya gelmedim eninde sonunda almak lazım diye kızlardan fikir alıyorum,sende kullanacaksın canım hiç merak etme, bu duygu nasıl olur hiç bilmiyorum bebeğin emmesi bile benim için çok değişik ilginç bi tecrübe olacak,bakalım hayırlısı

Hoşbuldum kardeş teşekkr ederim.
Söyledğn doğru çare aramak lazım gerektğnde. Ama ben daha bi sene olmadı evleneli 8 aydır evliym. Bebek için engel koymasakta bu zamana kadar çabalamadıkta pek. Bundan sonra gebe kalmam içn yapmam gerekenleri yapacağım inşallah elmden geldğnce. Eğer hç olmazsa o zaman tedaviye başvurucam. Eşmde istiyor çünkü çocuk en az benm kadar.
Birde benm adetm geckmez normalde bu kadar upuzun zamandan sonra böyle oldu zannedersem yine iltihap kapmışım. Zaten ilthapta olablr düşüncesyle gttm hastaneye ama bayan bana öyle bşey demedi. Dahiliyeye gt dedi şaşrdm adetle dahlyenin ne alakası var dye.
Neyse..Allah çocuğunu sana bağışlasın burju arkadaşım. Temennilern içnde teşekkr ederm. Hayırlısı Allahtan.

Selam caanlarim,
Aysem isitme testini gecti cok sukur sariligimiz dusmeye baslamis.Goguslerimize yeni ilac aldik geceden beri meme emiyor.O meme yiyince ben cok mutlu oluyorum.Allahim isteyen dileyen herkese nasip etsin bu annelik duygusunu.

Maşallah tümay hersey yoluna gşrmeye başlamış dahada iyi olsun inş.

Oyy maşallah sana özlemim, bak özlem yaziyorum lütfen unutma, benim gecen arkadaşim doğurdu dedim ya, o bebegi emzirmeden önce hastanede soğanin suyunu sürdü ve hiç silmeden emzirdi, göğüsleri çatlamadı, lütfen sende yap, bu göğüs yarılması benim bile içimi bir tuhaf yapıyor, bide bebegin ağzına mercimek. Tanesinden ufak hurma verdiler gazlı olmasın diye, bunlar anam babam usülü eski işler ama denemeye değer bak bizim kızlara

Birzerre ooooo siz daha çok yenisiniz tabikide şimdiden tedaviye hiç gerek yok, senin için formulü söylüyorum , eğer yapabiliyorsun bu fikri başinda at, ilişki anında başka bişey düşün, hatta perdeleri yıkayacağım falan diye gecir aklından :))) birde son yazdığın cümle için Allah razı olsun, fakat benim bir çocuğum yok, inşallah buda bir dua sayılır, sağolasın :) benim yaşim 31 ve yaklaşık 6 yıllık evliyim :))

NAZAN Canım duanı okudum biran önce iyileş inşallah, çok sağlıklı ol, evladında sağlıkla ve sakinlikle büyüsün, hayırlı evlat olsun inşallah

herkese günaydın kızlar.bugün uyuyamadım kalktım acık tv izledim,dolandım dolandım bide size bakayım dedim.Dertliler deva,hastalar şifa bulmaya başlamış çok şükür.Allah ım hiç birinize acı göstermesin inşallah.
Özlemcim test günümü sormuş 17 Şubat canım.çok az kaldı ama zaman azaldıkça ızdırap artıyo.ne uyku kaldı ne bişey.bide grip oldum üstünüze afiyet.baş ağrım hiç dinmiyor sanırım ilaçların etkisi.daha öncekilerdede oluyodu baş ağrısı strese bağlıyodum.bu kez stresli değilim desemde deli gibi korkuyorum :18: :18: bi taraftan zaman çabucak geçsede pazartesi olsa diyorum bi yandan da negatif olacaksa o gün hiç gelmesin ben böyle iyiyim diyorum.karışık ruh halleri işte.
buarada hassas noktam biliyosunuz onun için yeni yazan arkadaşa demeden edemicem;hap verincede DOĞAL YOLLA hamile kalıyosun canım.tabiki 1 yıl olana kadar bekle ama asla doğal değil diye düşünme.doğal olmayan bizimki yani tüp bebek.yoksa bir iki hap yutup sonra kocacığınla öpüşe koklaşa DOĞAL yoldan hamile kalacaksın.inşallah tez vakitte kavuşursun meleğine

burcuuuuuuuuuu
ne işin var senin bu saatte nette?dersin yokmu bakim?buarada haftada kaç saat dersin var?boş günün varmı?rahatmısın?anlat azcık

oooooo burcu hanım ve zeynep hanımda burdalarmış nasılsınız kızlar

anaaammm çocuk o soğanlı memeyi emdiği için daha gazlı bişey olmazmı,doğum esnasında aklıma gelirse alırım yanıma soğan ama hiç sanmıyorum

demek büyük gün pazartesi bu grip olayı beni hiç korkutmadı tümayda grip olunca hamile kalıyordu hatırlıyormusun bende hamileliğimden beri habire hasta oluyorum inşallah bu bi işarettir,hafta sonu çık gez dolaş kafa dağıtırsın ama yorma kendini olurmu

Evet ona da arada bakıyorum saçna ama eğlenceli gülüyorum o kavga hallerine.yazın ki tedavimde her program tatildeydi zor olmuştu şimdi zaman geçiyor hiç değilse böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…