Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

burcuuuuuuuuuu
ne işin var senin bu saatte nette?dersin yokmu bakim?buarada haftada kaç saat dersin var?boş günün varmı?rahatmısın?anlat azcık

zeyno canım test günün pazartesiymiş, inan ki bilmiyordum, dün sen geldin aklıma ve içimden dedim ki pazartesi zeynep bize hamile olduğunun haberini verecek, valla kalbime öyle doğdu :) benim 20 saat dersim var, bugün de sabah bir saatim boşdu, hem bi bakıp çıktım şimdide dersim bitti otobusteyim eve gidiyorum, hamdolsun lise korktuğum gibi çıkmadı, zeyno bide bizim okulda bir hoca var, başı kapalı hamile ,ona bakınca sen aklıma geliyorsun :) zaman su gibi aksın ve sen pozitifi gör inşallah canım benim, okula ne zaman gideceksin?

özlem bebekim, artık her boş vaktimde burdayım :) valla bende senin gibi düşünüyordum, hatta arkadaşım doğurdu hemen yanına gittim, yanında ablası vardı hemen çantadan soğanı çıkardı bir iki damla avcuna sıktı ve sürdü, sen zaten yapamazsın mutlaka yanındaki yapmalı, inşallah yapabilirsin, olmadı memene badem yağı sürmeye başla şimdiden

Evet ona da arada bakıyorum saçna ama eğlenceli gülüyorum o kavga hallerine.yazın ki tedavimde her program tatildeydi zor olmuştu şimdi zaman geçiyor hiç değilse böyle

ooo maşalllah, zaman su gibi aksın gitsin inşallah

Evet tedavi içn çok erken, hatta çocuk içnde erken dyenler var bana.
Ayrıca sen çocuğum gelecek inşallah deynce ben hamile olduğunu dşündm ondan dolayı öyle dedm, ama inşallah dua olur dedğn gbi. Allah yardımcınız olsun inşallah anne oursun en kısa zamnda.. Ben senin yanında baya yeniyim:)

anacığıma söylerim o yapsın,bi zararı olurmuki, burcu sen liseye mi geçtin korktuğum gibi çıkmadı demişsin,badem yağı mı daha erken değilmi 8.ayda başlayın demiştin ya geçenlerde

bu topikte ne mucizeler yaşandı inşallah sende onlardan biri olursun, madem daha yolun başındasıngez toz eğlen ve akışına bı3ak, inşallah hiç ummadığın bir anda süpriz olur gelir bebegin :)

anacığıma söylerim o yapsın,bi zararı olurmuki, burcu sen liseye mi geçtin korktuğum gibi çıkmadı demişsin,badem yağı mı daha erken değilmi 8.ayda başlayın demiştin ya geçenlerde

özlem bende ilk duduğumda hurma bebege zarar verir boğazında kalır dedim, kadın bana dedi ki bu peygamber efendimizin sünneti ben kaçıncı kez yapıyorum hiçbişey olmadı dedi, bende sustum oturdum yerime :) evet canım köyde ortaokulda çalışıyordum şimdi merkeze bir liseye atandım evime dolmuşla 15 dk, eskiden servisle 1 saat gidiyordum, önce lisa diye korktum cocuklar çok hazlar edepsiz olur mu acaba diye, hamdolsun öyle çıkmadı, çok konuşuyorlar ama olsun hiç şikayetci degilim yaşlarına göre normal, hatta şimdi 4 saat boşluğum vardı eve geldim yemek yaptım işe geri gidicem :)

ooo iyiymiş hayırlı olsun eve yakın olmasıda iyi arada gidip gelirken çok zaman kaybetmezsin,ama bu aralardaki 4 saat boşluk hiç iyi değilmiş keşke boşluk arada olacağına başında veya sonunda olsa her zaman öyle git gel yaparsan dolmuş parasına yetişemezsin

canımsın burcum çok sağol.inşallah görürüm canım(sedayla birlikte)haftaya başlıcam okula bu hafta raporluyum.korktum gitmeye.unuturum oraya gidince eğil kalk,yaz,sil akşama kadar ayaktayız bide merdiven in çık korktum açıkçası.çocuklardan korkmamana sevindim :) çeneleri düşük yapcak bişey yok malum dünyayı kurtarma zamanları :)

özlemim bugün toplantım vardı o yüzden 4 saatim boşdu, aslında bir boş bir dolu dersim, yani eve gidemiyorum aslında ama perşembe ve cuma sadece 2 saatim var süper, ya özlem sana bişey dicem şu topikteki herkesin hamiş göbeğini gördüm ben, bir tek seninkini görmedim :) whatsapptan da yollasan olur :)

zeynebim tabiki tedbir güzel inşallah sende seda'da sonunda pozitifi görürsünüz, ama sana birşey dicem, ben antalyaya gittiğimde bir kadınla hemşirenin konuşmasına şahit olmuştum, hemşire ; transferden sonra uçakla diyarbakıra gidiyor hastalarımız demişti, vay be dedim ben olsam asla uçağa binmem, hatta benim görümcem transferin ertesi günü işe başladı, hemde bir fabrikada çalışıyor sürekli ayakta ,ikizleri tutunmuştu maşşallah, Rabbim alnımıza yazdıktan sonra hoplasakta taklada atsak o kuzular tutunacak inşallah

BİNBİRGECE GAMZE sana FETİH suresi okudum canım ,inşallah ikizlerin sağsalim dünyaya gelir, uzun zamandır yoksun topikte belki kalbine doğarda gelir bakarsın bugünlerde.

hadiyaa herkesinkini gördünmü ben geçen çekmiştim ama diğer telefonda onun üzerine yine büyüdü dur şimdi çekmeye çalışayım

hadiyaa herkesinkini gördünmü ben geçen çekmiştim ama diğer telefonda onun üzerine yine büyüdü dur şimdi çekmeye çalışayım

betül, nazan, mesude,bedriye,gamze, sen, sündüz, bu bıdıkların göbeğini gördüm belki unuttuğum bile olmuş olabilir

buda benim göbüşüm ama artık dahada büyüdü bunları çekeli 2-3 hafta oldu sanırım

Eki Görüntüle 976769 Eki Görüntüle 976770 Eki Görüntüle 976771

oyyyy özlem ya çok tatlı, o kadar da ufak değil kız maşallah

NAZAN facebook'ta Eslem'in fotosunu gördüm maşallah Rabbim nazardan korusun çok tatlı ve aynısı babası ( kızma )

kolay gelsin canım benim evde de yapılacak çok iş var doğuma yakın halletmeyi düşünüyorum inşallah,bebek büyüdükçe hamilelikte zorlaşıyor canım Allah yardımcın olsun
bebeğin hazırlığını önceden bitir canım ev işlerini de doğuma yakın halledersin benm evde 2 gündür temizlik var bir arkadaşım gelip yapıyo ben kadın alacaktım bırakmadı kendi evi gibi temizledi, kolay 2 odam kaldı çok şükür onunda bir günlük işi kaldı bu işler bitsin buzluğa sarma pasta börek yapıp atıcam inşallah, doğumdan sonra iyi olur

Allah razı olsun canım Rabbim hepimize kolaylık versin, ben duaların bu listede yarınki dahil okudum, önceki listeyi de kaydettim okucam inşallah, hakkınızı helal edin

betül, nazan, mesude,bedriye,gamze, sen, sündüz, bu bıdıkların göbeğini gördüm belki unuttuğum bile olmuş olabilir

oyyyy özlem ya çok tatlı, o kadar da ufak değil kız maşallah

sabahları daha küçük akşamları davul gibi kocaman , darısı sana ve tüm bekleyenlere

Özlemm ay çok tatlı olmuşunn maşallah

Burcu yaa bana benzio yaaaa :)

sağol canııımm

allahım ne iyi arkadaşlar var yarabbim neyseki annem yengem ve ablam var onlardan destek bekliyorum artık bebek için henüz bişey almadık canım eşim 7.ayı veya 6.ayı bekleyelim dedi onunla ilgili zaten erken sanırım şuan bişey yapamam e evde şimdiden yapılsa zaten geri batar,bişeyler hazırlayıp dolaba koyma fikride çok iyiymiş hemen hazır olur çıkarır çıkarır ikran edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…