Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayyyyyy en sonunda gelebildim yaaa offff çok şükür Allahımaaaaa
kyınvalidem bendeydi 1 haftadır hiçbirşeye fırsatım yoktu, ah bide nazardanmıdır nedir betül hergün huy değiştiriyor, birkaç gün öncesine kadar hiç olmazsa gece rahat uyuyan çocuk uyumuyor, bütün gün kusuyor filan.... belkide benim stresim ona geçti bilemiyorum. dün akşam itibari ile k.v. gitti inşallah benim rahatlamam onada geçer.
özlem göbüşün harika maşallah maşallah canım benim ayy ne güel. badem yağına hemen başla 8. ay çok geç

Özlemm ay çok tatlı olmuşunn maşallah

Burcu yaa bana benzio yaaaa :)

Oyyy kıyamam büyüncede sana benzer üzülme :))))))

bircan kızzzzz bak özlemede dedim sana da diyorum benim bir arkadaş doğumdan sonra hastaneden bebesini emzirmeden önce soğanın suyunu memesine sürdü hiç silmeden emzirdi, bebek memeyi aldı, çatlama ve yarılma olmasın diye yaptı haberin olsun gülüm ,bu arada benim hakkım varsa sonuna kadar helal olsun

Yasommmm canim benim, sen ve bediş kızlarınız hemen nazara geliyor sanırım, maşallah )llahim korusun, kv gidince bak gör düzene girecek

özlem bizim 82gül'ü hatirla, 3. Ayinda sürmeye başladi hiç yarığı çatlağı olmadi, sende hemen badem yağına başla, bide sütünde çoğalmasını sağlıyormuş, böyle daireler çizerek masaj yapacaksın :))

anaaam 8 den 3'e indik ben 6 ya gireceğim ya geçen internette denk geldi masaj yapmadan sürmek lazımmış,doğumu tetikliyormuş hatta 8 den sonra doğum çabuk olsun diye sürülüyormuş,doktora gittiğimde sorayım öyle başlayayım diye düşündüm lansinoh krem iyiymiş onu alayım dedim.

canım badem yağını banyodan sonra sürüyorum ama hergün değil çok sık sürmüyorum anlayacağın acaba günlükmü sürmek lazım.
kv gitmiş rahatlarsın evde fazladan 1 kişinin varlığı hiç iyi değil ama en azından kv kadın sana yardımcı olur oturur konuşursunuz, ya ben ne yapayım 2 aydır kaynım bizimle daha 1 sene kadar bizimle kalacak bazen çok bunalıyorum geriliyorum oofff oofff

SÜNDÜZ canım duanı okudum Rabbim evine bereket ve huzur versin, evladına eşine sana uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin, huzur içinde olun inşallah

BİRCAN canım senin için FETIH suresi okudum Rabbim çok kolay bir doğum nasip etsin, evladını sağsalim kucagına alırsın inşallah

Valla heryerde ayrı bişey yazıyor tatlım, gecende benim arkadaşım kendi doktoruna sormuş meme yarılmaması için ne yapayım diye, 6. Aydan itibaren mustela diye bir krem var onu vermiş onu sürüyor şimdi, bakalım ne olacak, vay soğandı vay kremdi derken bir bakmışsın doğum gelmiş özlemim :)))

Anammm kv den daha zor, çünkü yatamazsın, banyodan çıkar gizli gizli giyinirsin, eşinle samimi olamazsın, çok zor, gerçi mecbur olmasanız zaten sizdew olmazdı, ama sana hak veriyorum, çünkü bazen haftasonları eşimin kuzeni bizde kalır, kendi işini kendi yapar, yemek hazirlanirken bana yardim eder, çok da efendidir ama yine de erkek olunca başka olur, senin kaynın nasıl? Yatağını falan toplar mi? Sana yardim edermi?

aynen öyle bugün dedim zaten yok keseyi görelim yok kalp atışını duyalım derken 21.haftaya geldik rabbim kucağımıza almayıda nasip eder inşallah, bu gidişle ben kreme başladım başlayacağım diyene kadar doğum olur

canım biizm bi boş odamız var sözde çocuğumuz olunca ona oda yapacaktık orda bi bazamız var orda yatıyor kendi topluyor ama zaten örtü mörtü örtmüyor yorganı düzeltiyor işte, yediğini içtiğini makinaya koyuyor ama koymasa daha iyi direk koyuyor bu nasıl yıkanır diye düşünmüyor ağzı yukarı bakıyo koca kepçeyi kaşıklığa sokuyor yemeğe falan yardıma karışmaz gelir oturur zaten elinden geldiğinide sanmam çok derli toplu değil bişeyi bırakır biyere ya sen kaldırırsın yada abisi söyler kaldır diye anca öyle kaldırır,çok zor yaa evde rahat edemiyorsun eşim vardiyalı çalışıyor eşim evde olmuyor kaynımla oturmak zorunda kalıyorum,oda hiç konuşmaz ağzını bıçak açmaz bişey,biz normalde evde yemek olayını bazen geçiştirirdik,bazen kahvaltı gibi yapardık,ama şimdi öyle olmuyor bide geç geliyor mutlaka yemek bulundurmak zorunda kalıyorum

özlemcim inanki hergün mutlaka sür hemde sabah akşam sür. bende öyle 6.-7. ay gibi başladım sürmeye ama hergün sürmüyordum valla çatır çatır çtladım çok çirkin görünüyor ayy inşallah azalır o kötü görüntü. sakın ihmal etme canım, ben şimdi pişmanım keşke karnım büyümeye başladığı günden itibaren sürseydim diyorum. sana can dost tavsiyemdir bu bebeğim

burcuuuuu canımın içi ayyy yerim ben seni yaa nasıl seviyorum ben seni ayy burnumda tüttün kız birden bire. keşke hepimiz istanbulda otursakta geleneksel topik buluşması yapabilseydik yaaaa

ayyy bende heyecanlanıyorum 4. aydan itibaren yavaş yavaş ek gıdaya geçiliyor ya, onun araştırmasına başladım, çocuk gibi seviniyorum betüşüm başka bişeylerde yiyecek inşallah diye. bana ne oluyorsa aslında betül sevinmesi lazım dimi

bu arada sizi çok özledim ayyy dünya varmış insanın özgürlüğü yalnızlığı da nimetmiş yani. hani ne çok yalnız ne çok kalabalık ikisinin ortası güzel oluyor. özlemcim valla evde k.v. varken bile daraldım ki, bide senin misafirin erkek ve uzun süre kalıcı çok zor, hadi şimdi idare etmen daha kolayda doğum olunca insan daralıyor evde bi erkek olunca çünkü sık sık emzireceğin için her emzirme esnasında kalkıp bir odaya kapanmak zorunda kalıyorsun buda beni sinir eden bir durum oluyordu. hatta oturup ğlıyordum içerde herkes muhabbet ederken ben odaya kapanıyorum muhabbetten uzak kalıyorum diye ne manyağım

nerde benim buketim yaaa napıyor minik kuşu acaba???

nazancım bebeğim sen nasılsın minik kuşun emiyormu sen iyimisin.

sedacım zeynebim ne oldu sizin tüp bebeişler ayy bütün haberlerden uzağım, bana biri özet geçsin ne olur.

çiğdemcim senin delikanlı büyümüştür kaç tane dişi çıktı, diş çıkartma dönemi nasıl geçiyor?

mesudemmmmmm betüşümün büyük adaşı nasıl ayy özledim yaa özledimmmmm

tümaycım bebeğini kucağına aldığından beri haber alan varmı nasılmış acaba?

meralim yine öyle hayat dolu bomba gibi enerjikmisin spora epilasyone devam ediyormusun ayy o ruh haline aş eriyorum varya süper süpppperrrrr...

ayy betüş uyandı birazdan yne gelirim inşallah

bugün bizim nişan yıldönümümüz tam 5 yıl oldu nişanlandığımız

Vay be tam 14 şubata denk gelmiş süper, tebrikler cankuzu :)) allah sizi hiç ayırmasın

Ayy sen böyle anlatınca iyice sinir oldum, valla çok zor, Allahtan eşin müdahale ediyor, belki doğumdan sonra o da rahat edemz gidr, zaten senin annen kalacak yanında ev kalabalık diye gider inşallah

yasom yemin ederim daha az önce içimden geçirdim keşke yakın olsak diye, boş günümde 1 saatte olsa yanınıza uğrardım, bir kap yemek pişirir koyardım sevabına :)) bende seni çok çok özledim canım benim şu mübarek vakittew hepinize dua edicem şimdi, tek tek isim isim söylücem inşallah

Canlarımmm hayırlı cumalarrrr
Burcuuuuu bu kadar olurrr kaç gündür binbirgece gamze aklıma gelip duruyo çokk uzun zamandır uğramıyoda doğum yapmıştır sanırsamm :) bi gelse de haberdar etse

Özlemmmm kuzummm göbüşe bak yawww süperrr :))) alışverişe ne zaman çıkcaz canımcım :)))

amiiiinnnnn, biz bu tarihi ayarlamadık öyle denk geldi ama güzel bi tarih
evet canım sağolsun eşim müdahale ediyor ama oda bir yere kadar sonuçta kardeşi bende arada bir heyheyleniyorum eşime çatıyorum sonunda bizim aramız bozulacak o olacak,böyle hiç rahat değil,birde böyle bi dönemde olması hiç iyi olmadı,neyse yapacak bişey yok , annem bir kat aşağıda canım kalmaz herhalde,gidemez canım yaa yok, çalışıp para kazanıp ev alıp eşini çocuğunu getirecekmiş bütün bunlar olana kadar bizde anlayacağın

Özlemmmm kuzummm göbüşe bak yawww süperrr :))) alışverişe ne zaman çıkcaz canımcım :)))

aslııııı sende koysana göbüşünü , hadi ayarlayalım çıkalım alışverişe alışveriş bahane bi ara buluşalım

selam kızlar
sevgililer gününüz mubarek olsun:)

aslında ben giriyorum topiğe..okuyup çıkıyorum..
özlem döbişim çok tatlı maşallah..
zeynep seda pazartesiyi iple çekiyorum..önce zeynep inki tabi sanırım..
inşallah hayırlı haberler..
doğum yapacak arkadaşlarıma fetih okumak isterim ..bu akşam fırsatım olursa okurum inşallah

burcu okulu değiştirmişsin hayırlı olsun..inşallah iyi olur senin için..
nazan sen nasılsın iyileştimi biraz daha?

yasemin beni sormuş sağol..bende dün yağmurda yeşil kaka gördüm..3 aydan 4 aya geçerken olabilirmiş..karaciğer ve safra kendini ek gıdaya hazırladığı için oluyomuş...ağzında köpük ve salyalarda akabilirmiş..
sen heyecanlandım demişssin ama daha erken değilmi ek gıda için..
6. ayında verilmiyormu ek gida..eğer doktor uygun görürse 5.5 dan itibaren diye biliyorum..zaten neyle başlayacan..çorbaya felan erkendir sanırım..en basit yoğurtla başlayabiliriz diye düşünüyorum..ama bu benim düşüncem..araştırmadım daha..
yağmurda dünden sonra hiç kaka yapmadı bende onu takip ediyorum..
bide sana bi soru spiral taktırdın ya memnun musun..??bizim durum aynı..tık yok..:))

oooooo hergünmü süreceğiz hiç gelemem öyle şeylere neyse bakacağız çaresine, canım o kırmızı görüntü gidiyo beyaz olarak kalıyor dert etme , evet canım evde biri zor erkek olunca daha zor Allahtan öyle karışan eden biri değil kendi halinde yoksa çekemezdim,ama dediğin gibi çocuk olunca mecbur odaya kapanırım artık

ya özlem varya ben hergün sürmedim..sürememde zaten unuturum..ama pekde inanmıyorum bence olacağı varsa oluyo..sadece azaltabilirsin okadar..

sağol canım siz hamileyken sizin göbüşlere heves ediyordum şimdi aynısı bende var

ya özlem varya ben hergün sürmedim..sürememde zaten unuturum..ama pekde inanmıyorum bence olacağı varsa oluyo..sadece azaltabilirsin okadar..

yaaa aslına bakarsan bende aynı senin gibi düşünüyorum zaten ben hergün uğraşamam öyle günlük yapılan şeyler hiç bana göre değildir 2 gün yapsam 5 gün yapmam sonrada temelli bırakırım vücut tipi ile alakalı çatlayacağın varsa çatlarsın ki bende kesin çatlarım taaa ortaokulda kilo aldım diye dizlerimde çatlaklar olmuştu karnımda hayli hayli olur bide bolsu içmek lazım su içmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…