Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aşılama nasıl oluyor canım eşinle mi gidiyorsun doktora nasıl bi sistem uyguluyorlar hep adını duyuyorum ama hiç araştırmadım??

ilk defa yaptırıyorum bende aşılama eşiden alınan spremlerin yıkanması ve senin rahmine bırakılması seklinde oluyo acılı bir işlem olmadıgı ümit ediyorum klomen kullacam sanırım 2 kez yumurta takibine gider çatlatma ignesi ilede devam ederim hakkımız hayırlıs

ayy canım bu bana çok mantıklı geldi, içimede bir umut geldi valla, bence sende bende bu şekilde hamiş kalabiliriz, çünkü tahlillerde bir sıkıntı yok, bir sorun yok ama hamişlikte yok, demekki spermler belkide ulaşamıyor rahme yıorulup pes ediyorlar, şimdi direk aşılama yapılınca tutmaktan başka çaresi olmayacak inşallah. ayy sevindim hadi hayırlısı canım benim

tıpın gelişmesi ne güzel gebelik şansı artıyor ama inş doğal yollardan olur dr gitmeketn korkuyorum

iyiyim canım ben de çok şükür biraz moralim bozuk ama iyi olmaya çalışıyorum, şu erzurumda iyi bir doktor bulamadım. benim sanırım doktor fobim var kimseye güvenemiyorum.

yaseminimmm selam canım, taktım ama sen bi doktora gitsen hayırlısıyla eğer ki bir rahatsızlık yoksa zaten aşılamaya geçiyorlar kolayca.. mesela ben devlet hastanesine gidiyorum ya bana hiç klomen vermedi direk aşılama yaparız sen rahim filmi çektirebilirsen temiz çıkarsa eğer filmin dedi.. evet ben karar verdim bebekle ilgili beklediklerimi düşüncelerimi yazacağım. genelde ben sıkıntılarımı hep yazarak atarım zaten ama nedense bu konu ile ilgili hiç yazmayı düşünmemiştim.. hem bir anı olur, hemde dediğin gibi bir nev'i dertleşme olur.. Allah kısmet ederse ben bu ay kolları sıvıyorum kızlar.. adetimin geldiği andan itibaren doorıu 3.günü hormon testlerimi veriyorum.. ekim adetimde rahim filmi için randevu alıyorum.. ve bu filmi çektiriyorum.. vicdan azabı bitirecek beni boşa bekliyorum diye.. bari çektirip kurtulayım naapayım..

tıpın gelişmesi ne güzel gebelik şansı artıyor ama inş doğal yollardan olur dr gitmeketn korkuyorum
ah canım aynen bende yaa inşallah kendiliğinden olur tabi ama olmayınca ne yapacaksın mecbur kalıyor insan
iyiyim canım ben de çok şükür biraz moralim bozuk ama iyi olmaya çalışıyorum, şu erzurumda iyi bir doktor bulamadım. benim sanırım doktor fobim var kimseye güvenemiyorum.

kuşum bozma moralini herşey olacağına varıyor valla, bak Gül'e bu ay 2 defa çalışma yapmış ve hamiş olmuş, darısı başımıza inşallah herşeyin bir vakti var bu bizim elimizde değil tatlım takma kafana salla boşver de hep. boşver bircan boşver bircan boşver bircan... içinden hep bunu geçir

süpersin bedriyecim, i,şte senden beklediğim performans buydu yaa, silkelen kendine gel oh harekete geç
ayyy valla ebnimde doktora gidesim geldi kızlar yaa ayy ne oluyor bana, boş yere bekliyorum gibi geldi bana şimdi, ayyyy bi temizlensem varya adeti madeti beklemiycem ha gidicem ayyy dr krizim tuttu

öylede canım ne yapmam gerektiğini bilmiyorumki 2 aydır tedavi olduğum bir doktor var geçen hafta ona gittim muayene etti bu ay problem yaratacak bir kist oluşmamış dedi. klomene devam edelim beklemeye gerek yok aşılamaya geçelim önümüzdeki ay dedi. bir gün sonra başka bir doktora gittim (bu doktoru bana övmeyen kalmadı kendimi alamadım gitmekten) o da klomen sağ yumurtalığında kist yapmış dedi. klomeni kullanma ilaç vermeyeceğim dedi, şansını normal yolla bir dene dedi. şimdi hangisine güvenmeliyim ikiside prof. kafam çok bulandı çok.

tabi öyle yapacağız sebeplere yapışmadan olmaz bende acele etmicem 1 yıl bitsin sonra dr gidicem daha yasımız müsait o zaman kadarda tecrübeli arkadaşlarımın deneyimleriniincelicem ki bilgili olayım uyanık olayım

o ilk gidiyorsunda doktora bir merhabalaşıyorsun ya işte o zaman o elektrik geçti geçti geçmedi hemmen yeni doktor arayışı.. ben mesela çok korkak olduğumdan doktora gidince o beni zorlukla muayene ediyor diye minnetimden hep o doktorun peşinden gitmek istiyorum.. mesela bi doktorum vardı.. dış gebeliğimi o teşhis etti düşüğümü o tespit etti artık direk kadını arıyordum gebesin, arıyordum düşürüyorsun diye tlfda teşhisleri koyuyordu hatta sanki ona gitmeye devam edersem hep kötü haberler alıcam gibime gelmeye başlamıştı ama o kadar çok teselli ediyordu ki beni taa ki son düşüğümde cebinden aradım tatildeydi düşük yapıyorum dedim tatildeyim ben biraz acil durumu anlatırsan dedi düşük yapıyorum dedim bu kadar yani dedim.. o da düşük yapmazsın progestanı kullanmaya devam et dedi.. sonrada bi arkadaşının adını verdi o arkadaşına gittim.. düşürmüşsün bebeği arkadaşım neden ilacını içmeni istedi ki parça kalabilirdi iyi ki içmemişsin dedi.. ayrıca seni çok sık görmeliydi neden bir haftadır hiç tahlilin yok dedi tatildeydim dedim olsun bulunduğun yerden verebilirdin onuda arar söylerdin dedi.. de ki düşene o ne yapsın ama bende anladım ki bu olayda hastasını seven onu anlayabilen doktor bulmak gerçekten zor o yüzden devlet hastanesine gidiyorum.. her defasında başka bir doktorla görüşüyorum.. mantık çerçevesinde ilerliyorum.. ve bu topiklerde bir doktor var bu testlerim tamamlanınca ona gitmeyi düşünüyorum Bora Bey hiç hastası olmadığım halde Allah ondan Razı olsun en çaresiz zamanlarda hep elini uzattı.. uzun yazdım özür..

CANIM BENCE İLK DR UNA DEVAM ET, O DA PRF. dr diyorsun, hem onun konuşmaları bana daha umut verici geldi, diğer dr herşeyi başa saracak gibi görünüyor çünkü, bu en azından ilk dr un yani seni birkaç aydan beri takip etmiş, vucut mekanizmanı anlamış, senin için aşılamanın doğru olacağı kanaatine varmnış, yeni gittiğin dr senle ilgili bilgi sahibi olmadığı için bir karartı görmüş kist sanmış ve başa dönmüş. sen yolunu bozma eski dr una inan güven ve hamiş kal. derim ben

kuşum 1 sene bekleme derim ben, 6 ay dene olmadıysa git dr a. çünkü ben o senin dediğin yanlışlığı yaptım, boşuna beklemiş olduğumu farkettim, ilk 6 ay olmuyorsa zaten bi problem var demek oluyor aşşağı yukarı yani

tesbihlerinizi cektim dualarinizi ettim

güüüüüüüüüüüüülllllllllll hamilemisiiiiiiiiiinnn. Ay canim benim cok sevindim Rabbim saglikli hamilelik, kolay dogum ve hayirli evlat nasip etsin Insaallah.
bana hamis diye diye hamile kaldin 40 kere söylemismiydin hamisim diye? demekki sen kendine hamisim diyormussun
eveeeetttt hamissin Masaallah Allah hayirli etsin Insaalllah.

Günaydın kızlar.dün çatlatmaya iğnemi vuruldun bu gun iğnem yok aldığım 4 kutu iğne elimde patladı(yarın opu.
Yasemin opu nedir ben bilmiyorum demissin.bilmede zaten.Allah öğretmesin.hiç gerek kalmasın.opu yumurtaların toplanması işlemi anesteziyle yapılıyor.
Bircan hangi doktorlara gittiğini tahmin edebiliyorum:))banada aynı şey olmuştu ama yapma bunu.birini seçip güvenmek zorundasın
Nazan aşılama cok kolay.esinde problem yoksa sayısı yeterliyse yaptırman iyi olur
Yasemin bence sen bosa bekliyorsun en azından bir aşılama yaptir,ama doktorun takip etmesi gerek.ben iklkinde bir sürü iğne vuruldum iki kere kontrol etti iyi tamam çatlatmayi da vurul gel dedi.oysaki bende luf varmış.yumurtalar catlamiyoki...bu bile tek basına bı sorun ve cogu kisi bu nedenle hamile kalamıyor.bence doktora gidin bazen de hastanın yönlendirmesi gerek doktoru.benim son doktorum hep secimi bana bıraktı.sizde doktorlarınıza istediğiniz şeyi söyleyin bence.ben artık 32 tane doktor değiştiğim icin doktor reflekslerini ve nasıl konuşulması gerektiğine bu sekilde karar verdim.
Bedriye: bende tüp bebek günlüğü tutuyorum biliyor musun ?????hergüne yazıyorum defterime

Son düzenleme:

aynen bende doktorlara güvenemiyorum. ben korkudan degil güvensizlikten gitmiyorum doktora. en son 4ay önce gitmistim. hicbirsey yapmiyorki benim suanki doktorum. biraz daha deneyin hicbir probleminiz yok stres yapmayin olur diyor. ben buraya tasindim doktor arayisina cikmiystim buldugum doktoru övdüler ama cok rahat biri cikti karsima. eski doktorumda bana cok uzak kaliyor. aslinda tekrar bi doktora görünsem iyi olacak ama hangisine gideyim mükemmel bir doktor nerden bulacamki???

doktorun tatilini bölmenden rahatsız olmuş anlaşılan. tatildeysen bile sana ilaç içmeni söyleyene kadar direkt arkadasına yönlendirebilirdi aklı nerelerdeydide sana öyle söyledi bunlar için çok normal bizim içimizde neler yaşadığımız bilmiyorlar. tek amaçları para kazanmak. tabiki kazansınlar ama insan aldığı parayı hak etmeli boğazından gecerken helal lokma diye içi rahat olmalı.... devlet hastanesinide denedim . her seferinde aynı hormon testleri, aynı şeyi yapıp durdular. çok zaman kaybettim.nerdeyse 8 aydır dr dr geziyorum hiç bir gelişme yok, paranla gidiyorsun ondada bir şey yok.

okadar umutlu deilim ben aşılama yaptıranların %30 ilk seferde tutmuş ama yinede mevlamdan ümit kesilmez diyorum

hosgeldin günaydin canim
pazar günü Insaallah senin icin 7tane Ayetel kürsi okuyoruz Allahin izniyle hersey güzel olacak sonucunu burda paylasip sevinecegiz Insaallah
günlük tutma fikrin süper. ilerde evladina okutursun bak kusum ne süreclerden gectik sana kavusmak icin, seni ne kadar cok sevdigimizi anliyormusun dersin

adetin 3 günü testleri verdimi sen

işte en nefret ettigim ikilem birinin dedigi ötekini tutmuyor allah yardımcın olsun ben olsam napardım bilmiyorum

Evet canım haklısın ama ah birde karar verebilsem. sorunu çözmüş olacağım ama eşiminde benimde kafam cok karışık, Allah yardımcın olsun şimdi topladıkları yumurtaları döllendirip belirli bir olgunluğa gelince sana taransfer edecekler değilmi inşallah hayırlısı ile yavrucugunu seninle birleştirirler ve sımsıkı tutunur sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…