- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #4.381
aşılama nasıl oluyor canım eşinle mi gidiyorsun doktora nasıl bi sistem uyguluyorlar hep adını duyuyorum ama hiç araştırmadım??
ilk defa yaptırıyorum bende aşılama eşiden alınan spremlerin yıkanması ve senin rahmine bırakılması seklinde oluyo acılı bir işlem olmadıgı ümit ediyorum klomen kullacam sanırım 2 kez yumurta takibine gider çatlatma ignesi ilede devam ederim hakkımız hayırlıs
ayy canım bu bana çok mantıklı geldi, içimede bir umut geldi valla, bence sende bende bu şekilde hamiş kalabiliriz, çünkü tahlillerde bir sıkıntı yok, bir sorun yok ama hamişlikte yok, demekki spermler belkide ulaşamıyor rahme yıorulup pes ediyorlar, şimdi direk aşılama yapılınca tutmaktan başka çaresi olmayacak inşallah. ayy sevindim hadi hayırlısı canım benim
Gül'cüm canım benim, taze hamişim şimdi seni hamişler listesine ekliyorum hemen maşallah sana yaa ayyy sen bu hafta hepimizin yüzünü güldürdün tatlım, ALlahta seni güldürsün inşallah hamilelleiğin boyunca herşey yolunda gitsin. aminnnnayyy bende şu adetmiyim neyim bi kurtulsam gidicem haftasonu tüm zatlara dua edeceğim, Allahım o mübarek kulların yüzüsuyu hürmetine dualarımı kabul et diycem hepinizede ediicem.
yerim ben senin kan tahlili sonuçlarını yaa ayy maşallah 41 kere
kızlar hamişler, ayyy şimdi merve diyince hatırladım yaa evet evet bizimde bir akraba var, hergün okumuş elini karnına koyarak, bebeği nasıl uslu, nasıl nur yüzlü, bi görseniz, demezsiniz hiç bu çocuk uyanıkmı nerde filan, maşallah büyük insan gibi uslu uslu duruyor annesinin koyduğu yerde. mutlaka oku, ihmal etme hemen bugün başlayın hepiniz aksatmadan da okuyun canlarım. ah ben bi hamiş olsam okuycam inşallah.
Canım benim yaa psikolojik kuşum benim, seni sevmeyen ölsünçok özledik seni zaten, telefondan dayazıyorsun ama bilgisayar başına bi gelsen uzun uzun yazsan, hikayeler anlatsan bize, güldürsen ah ah bekliyoruz seni tatlım benim, inşallah hamiş olarak gelip oturursun o bilgisayarın başına, Allah nasibederse hepimiz senin için ayetel kürsileri okuyacağız pazar günü, eğer perşembe günü olacak şey içinde oku dersen okuruz tatlım, perşembe ne olacak ben anlayamadım pek , o tabirlere henüz yabancıyım bi anlatsana?
Aylin'cim, sen kesin üşüttün canım, gerçi benimde geçen ay öyle olmuştu, o işi yaptıktan hmen sonra midem bulanmıştı kusacak gibi olmuştum, ama benim yorumum şuydu: "ayy ne çabuk hamile oldum, hemende belirtiler başladı ayyy inananamıyorum, olurmu ki acaba böyle bişey," gibisinden saçma hayallere kapılmıştım
çok geçmiş olsun Allah şifa versin tatlım.
Bedriyem harika bir fikir yazmak, insan yazınca sanki dertleşiyormuş gibi oluyor birde yani rahatlarsın canım , kimseye anlatamadığın şeyleri anlatırsın kendine ben ço0k sevdim bu fikri, bende yazsam mı diye düşünmeye başladım.
Tatlım sen bana bilgilerini yazdınmı geçmişte göremedim.
adın, yaşın, yaşadığın şehir, bat tarihi, sorunun, evlilik yılın.. bu bilgileri yaz bana seni listemize ekliyim hemen canım benim
tatlım geçmişi okudum ancak 1 saat sonra cevap yazabildim çok şükür bircanım iyiyim sen nasılsın canım arkadaşım??
tatlım evet pazar günü sabahtan 7 tane okuyacağız ALlah nasibederse, bundan sonra kim için böyle özel bir gün filan okursa böyle ekstradan okuruz, hepimiz birimiz içiniz burada
ayy canım bu bana çok mantıklı geldi, içimede bir umut geldi valla, bence sende bende bu şekilde hamiş kalabiliriz, çünkü tahlillerde bir sıkıntı yok, bir sorun yok ama hamişlikte yok, demekki spermler belkide ulaşamıyor rahme yıorulup pes ediyorlar, şimdi direk aşılama yapılınca tutmaktan başka çaresi olmayacak inşallah. ayy sevindim hadi hayırlısı canım benim
ah canım aynen bende yaa inşallah kendiliğinden olur tabi ama olmayınca ne yapacaksın mecbur kalıyor insantıpın gelişmesi ne güzel gebelik şansı artıyor ama inş doğal yollardan olur dr gitmeketn korkuyorum
iyiyim canım ben de çok şükür biraz moralim bozuk ama iyi olmaya çalışıyorum, şu erzurumda iyi bir doktor bulamadım. benim sanırım doktor fobim var kimseye güvenemiyorum.
yaseminimmm selam canım, taktım ama sen bi doktora gitsen hayırlısıyla eğer ki bir rahatsızlık yoksa zaten aşılamaya geçiyorlar kolayca.. mesela ben devlet hastanesine gidiyorum ya bana hiç klomen vermedi direk aşılama yaparız sen rahim filmi çektirebilirsen temiz çıkarsa eğer filmin dedi.. evet ben karar verdim bebekle ilgili beklediklerimi düşüncelerimi yazacağım. genelde ben sıkıntılarımı hep yazarak atarım zaten ama nedense bu konu ile ilgili hiç yazmayı düşünmemiştim.. hem bir anı olur, hemde dediğin gibi bir nev'i dertleşme olur.. Allah kısmet ederse ben bu ay kolları sıvıyorum kızlar.. adetimin geldiği andan itibaren doorıu 3.günü hormon testlerimi veriyorum.. ekim adetimde rahim filmi için randevu alıyorum.. ve bu filmi çektiriyorum.. vicdan azabı bitirecek beni boşa bekliyorum diye.. bari çektirip kurtulayım naapayım..
ah canım aynen bende yaa inşallah kendiliğinden olur tabi ama olmayınca ne yapacaksın mecbur kalıyor insan
kuşum bozma moralini herşey olacağına varıyor valla, bak Gül'e bu ay 2 defa çalışma yapmış ve hamiş olmuş, darısı başımıza inşallah herşeyin bir vakti var bu bizim elimizde değil tatlım takma kafana salla boşver de hep. boşver bircan boşver bircan boşver bircan... içinden hep bunu geçir
iyiyim canım ben de çok şükür biraz moralim bozuk ama iyi olmaya çalışıyorum, şu erzurumda iyi bir doktor bulamadım. benim sanırım doktor fobim var kimseye güvenemiyorum.
CANIM BENCE İLK DR UNA DEVAM ET, O DA PRF. dr diyorsun, hem onun konuşmaları bana daha umut verici geldi, diğer dr herşeyi başa saracak gibi görünüyor çünkü, bu en azından ilk dr un yani seni birkaç aydan beri takip etmiş, vucut mekanizmanı anlamış, senin için aşılamanın doğru olacağı kanaatine varmnış, yeni gittiğin dr senle ilgili bilgi sahibi olmadığı için bir karartı görmüş kist sanmış ve başa dönmüş. sen yolunu bozma eski dr una inan güven ve hamiş kal.öylede canım ne yapmam gerektiğini bilmiyorumki 2 aydır tedavi olduğum bir doktor var geçen hafta ona gittim muayene etti bu ay problem yaratacak bir kist oluşmamış dedi. klomene devam edelim beklemeye gerek yok aşılamaya geçelim önümüzdeki ay dedi. bir gün sonra başka bir doktora gittim (bu doktoru bana övmeyen kalmadı kendimi alamadım gitmekten) o da klomen sağ yumurtalığında kist yapmış dedi. klomeni kullanma ilaç vermeyeceğim dedi, şansını normal yolla bir dene dedi. şimdi hangisine güvenmeliyim ikiside prof. kafam çok bulandı çok.
tabi öyle yapacağız sebeplere yapışmadan olmaz bende acele etmicem 1 yıl bitsin sonra dr gidicem daha yasımız müsait o zaman kadarda tecrübeli arkadaşlarımın deneyimleriniincelicem ki bilgili olayım uyanık olayım
o ilk gidiyorsunda doktora bir merhabalaşıyorsun ya işte o zaman o elektrik geçti geçti geçmedi hemmen yeni doktor arayışı.. ben mesela çok korkak olduğumdan doktora gidince o beni zorlukla muayene ediyor diye minnetimden hep o doktorun peşinden gitmek istiyorum.. mesela bi doktorum vardı.. dış gebeliğimi o teşhis etti düşüğümü o tespit etti artık direk kadını arıyordum gebesin, arıyordum düşürüyorsun diye tlfda teşhisleri koyuyorduhatta sanki ona gitmeye devam edersem hep kötü haberler alıcam gibime gelmeye başlamıştı ama o kadar çok teselli ediyordu ki beni taa ki son düşüğümde cebinden aradım tatildeydi düşük yapıyorum dedim tatildeyim ben biraz acil durumu anlatırsan dedi düşük yapıyorum dedim bu kadar yani dedim.. o da düşük yapmazsın progestanı kullanmaya devam et dedi.. sonrada bi arkadaşının adını verdi o arkadaşına gittim.. düşürmüşsün bebeği arkadaşım neden ilacını içmeni istedi ki parça kalabilirdi iyi ki içmemişsin dedi.. ayrıca seni çok sık görmeliydi neden bir haftadır hiç tahlilin yok dedi tatildeydim dedim olsun bulunduğun yerden verebilirdin onuda arar söylerdin dedi.. de ki düşene o ne yapsın ama bende anladım ki bu olayda hastasını seven onu anlayabilen doktor bulmak gerçekten zor o yüzden devlet hastanesine gidiyorum.. her defasında başka bir doktorla görüşüyorum.. mantık çerçevesinde ilerliyorum.. ve bu topiklerde bir doktor var bu testlerim tamamlanınca ona gitmeyi düşünüyorum Bora Bey hiç hastası olmadığım halde Allah ondan Razı olsun en çaresiz zamanlarda hep elini uzattı.. uzun yazdım özür..
Günaydın kızlar.dün çatlatmaya iğnemi vuruldun bu gun iğnem yok aldığım 4 kutu iğne elimde patladı(yarın opu.
Yasemin opu nedir ben bilmiyorum demissin.bilmede zaten.Allah öğretmesin.hiç gerek kalmasın.opu yumurtaların toplanması işlemi anesteziyle yapılıyor.
Bircan hangi doktorlara gittiğini tahmin edebiliyorum:))vanada atnı şey olmuştu ama yapma bunu.birini seçip güvenmek zirundasin
Nazan aşılama cok kolay.esinde problem yoksa sayısı yeterlikte yaptırman iyi olur
Yasemin bence sen bosa bekliyorsun en azından bir aşılama yaptir,ama doktorun takı etmesi gerek.benim iklkinde bir sürü iğne vuruldum iki jete kontrol etti iyi tamam çatlatmadı vurul gel dedi.iysaki bende luf varmış.yumurtalar catlamiyoki...bu bile tek basına bı sorun ve cogu kisi bu nedenle hamile kalamıyor.bence doktora gidin cenazende hastanın yönlendirmesi gerek doktoru.benim son doktorum hep secimi bana bıraktı.sizde doktorlarınıza istediğiniz şeyi söyleyin bence.ben artık 32 tane doktor değiştiğim icin doktor reflekslerini ve nasıl konuşulması gerektiğine bu sekilde karar verdim.
Nedenirsin bende tüp bebek günlüğü tutuyorum biliyor musun ?????hergüne yazıyorum defterime
süpersin bedriyecim, i,şte senden beklediğim performans buydu yaa, silkelen kendine gel oh harekete geç
ayyy valla ebnimde doktora gidesim geldi kızlar yaa ayy ne oluyor bana, boş yere bekliyorum gibi geldi bana şimdi, ayyyy bi temizlensem varya adeti madeti beklemiycem ha gidicem ayyy dr krizim tuttu
öylede canım ne yapmam gerektiğini bilmiyorumki 2 aydır tedavi olduğum bir doktor var geçen hafta ona gittim muayene etti bu ay problem yaratacak bir kist oluşmamış dedi. klomene devam edelim beklemeye gerek yok aşılamaya geçelim önümüzdeki ay dedi. bir gün sonra başka bir doktora gittim (bu doktoru bana övmeyen kalmadı kendimi alamadım gitmekten) o da klomen sağ yumurtalığında kist yapmış dedi. klomeni kullanma ilaç vermeyeceğim dedi, şansını normal yolla bir dene dedi. şimdi hangisine güvenmeliyim ikiside prof. kafam çok bulandı çok.
Günaydın kızlar.dün çatlatmaya iğnemi vuruldun bu gun iğnem yok aldığım 4 kutu iğne elimde patladı(yarın opu.
Yasemin opu nedir ben bilmiyorum demissin.bilmede zaten.Allah öğretmesin.hiç gerek kalmasın.opu yumurtaların toplanması işlemi anesteziyle yapılıyor.
Bircan hangi doktorlara gittiğini tahmin edebiliyorum:))banada aynı şey olmuştu ama yapma bunu.birini seçip güvenmek zorundasın
Nazan aşılama cok kolay.esinde problem yoksa sayısı yeterliyse yaptırman iyi olur
Yasemin bence sen bosa bekliyorsun en azından bir aşılama yaptir,ama doktorun takip etmesi gerek.ben iklkinde bir sürü iğne vuruldum iki kere kontrol etti iyi tamam çatlatmayi da vurul gel dedi.oysaki bende luf varmış.yumurtalar catlamiyoki...bu bile tek basına bı sorun ve cogu kisi bu nedenle hamile kalamıyor.bence doktora gidin bazen de hastanın yönlendirmesi gerek doktoru.benim son doktorum hep secimi bana bıraktı.sizde doktorlarınıza istediğiniz şeyi söyleyin bence.ben artık 32 tane doktor değiştiğim icin doktor reflekslerini ve nasıl konuşulması gerektiğine bu sekilde karar verdim.
Nedenirsin bende tüp bebek günlüğü tutuyorum biliyor musun ?????hergüne yazıyorum defterime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?