- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #43.821
yaaa aslına bakarsan bende aynı senin gibi düşünüyorum zaten ben hergün uğraşamam öyle günlük yapılan şeyler hiç bana göre değildir 2 gün yapsam 5 gün yapmam sonrada temelli bırakırım vücut tipi ile alakalı çatlayacağın varsa çatlarsın ki bende kesin çatlarım taaa ortaokulda kilo aldım diye dizlerimde çatlaklar olmuştu karnımda hayli hayli olur bide bolsu içmek lazım su içmeye çalışıyorum
ayyyy ben nasıl koyayım şimdi :))) sana yollarım olurmu :))) ewet Özlemm yaww ayarlayalım da bi görüşelimmm hatta ben Bukete gitmeyi düşünüyorum Bukete gidelimamiiiinnnnn, biz bu tarihi ayarlamadık öyle denk geldi ama güzel bi tarih
evet canım sağolsun eşim müdahale ediyor ama oda bir yere kadar sonuçta kardeşi bende arada bir heyheyleniyorum eşime çatıyorum sonunda bizim aramız bozulacak o olacak,böyle hiç rahat değil,birde böyle bi dönemde olması hiç iyi olmadı,neyse yapacak bişey yok , annem bir kat aşağıda canım kalmaz herhalde,gidemez canım yaa yok, çalışıp para kazanıp ev alıp eşini çocuğunu getirecekmiş bütün bunlar olana kadar bizde anlayacağın
aslııııı sende koysana göbüşünü , hadi ayarlayalım çıkalım alışverişe alışveriş bahane bi ara buluşalım
ya özlem varya ben hergün sürmedim..sürememde zaten unuturum..ama pekde inanmıyorum bence olacağı varsa oluyo..sadece azaltabilirsin okadar..
ayyyy ben nasıl koyayım şimdi :))) sana yollarım olurmu :))) ewet Özlemm yaww ayarlayalım da bi görüşelimmm hatta ben Bukete gitmeyi düşünüyorum Bukete gidelim
Buketcim benim çatlak doktorum da bana böyle dediii innan bende daha hiç bişe kullanmadım ara sıra nemlendirici kullanıyorum okadar
kııııız çıkında gelin. mart 7 de işe başlıyorum..gerçi hoş sizde çalışıyosunuz ya..niye söylüyosam:))
Maşallah canımmm ne güzel çıkmış karnın Allahım nazarlardan korusunbuda benim göbüşüm ama artık dahada büyüdü bunları çekeli 2-3 hafta oldu sanırım
Eki Görüntüle 976769 Eki Görüntüle 976770 Eki Görüntüle 976771
Evet burcu o hikayeleri çok okudum ben kaç sefer deneyip yatıp olmayıp son denemede boşverip gezip tozup tuttuğunu, hele biri çok etkilemişti transferin akşamı babası vefat ediyo şehir dışında o akşam uçakla gidiyo havaalanında bekliyor falan orda hiç oturmuyor üzüntü öyle 4. denemesi üstelik ve pozitifi görüyor Allah ol dedikten sonra olmayacak yok.zeynebim tabiki tedbir güzel inşallah sende seda'da sonunda pozitifi görürsünüz, ama sana birşey dicem, ben antalyaya gittiğimde bir kadınla hemşirenin konuşmasına şahit olmuştum, hemşire ; transferden sonra uçakla diyarbakıra gidiyor hastalarımız demişti, vay be dedim ben olsam asla uçağa binmem, hatta benim görümcem transferin ertesi günü işe başladı, hemde bir fabrikada çalışıyor sürekli ayakta ,ikizleri tutunmuştu maşşallah, Rabbim alnımıza yazdıktan sonra hoplasakta taklada atsak o kuzular tutunacak inşallah
Canım stres bebeklere geçiyor evet sen ne de olsa kaynana varkem gerilmişsindir kendi başına olduğum gibi olmaz ama bebeklerinde huyu değişiyor zaman zaman merak etme yine eskiye döner ama her ay bir huyu çıkacak hazır ol.ayyyyyy en sonunda gelebildim yaaa offff çok şükür Allahımaaaaa
kyınvalidem bendeydi 1 haftadır hiçbirşeye fırsatım yoktu, ah bide nazardanmıdır nedir betül hergün huy değiştiriyor, birkaç gün öncesine kadar hiç olmazsa gece rahat uyuyan çocuk uyumuyor, bütün gün kusuyor filan.... belkide benim stresim ona geçti bilemiyorum. dün akşam itibari ile k.v. gitti inşallah benim rahatlamam onada geçer.
özlem göbüşün harika maşallah maşallah canım benim ayy ne güel. badem yağına hemen başla 8. ay çok geç
bugün bizim nişan yıldönümümüz tam 5 yıl oldu nişanlandığımız
özlemcim inanki hergün mutlaka sür hemde sabah akşam sür. bende öyle 6.-7. ay gibi başladım sürmeye ama hergün sürmüyordum valla çatır çatır çtladım çok çirkin görünüyor ayy inşallah azalır o kötü görüntü. sakın ihmal etme canım, ben şimdi pişmanım keşke karnım büyümeye başladığı günden itibaren sürseydim diyorum. sana can dost tavsiyemdir bu bebeğim
burcuuuuu canımın içi ayyy yerim ben seni yaa nasıl seviyorum ben seni ayy burnumda tüttün kız birden bire. keşke hepimiz istanbulda otursakta geleneksel topik buluşması yapabilseydik yaaaa
ayyy bende heyecanlanıyorum 4. aydan itibaren yavaş yavaş ek gıdaya geçiliyor ya, onun araştırmasına başladım, çocuk gibi seviniyorum betüşüm başka bişeylerde yiyecek inşallah diye. bana ne oluyorsa aslında betül sevinmesi lazım dimi
bu arada sizi çok özledim ayyy dünya varmış insanın özgürlüğü yalnızlığı da nimetmiş yani.hani ne çok yalnız ne çok kalabalık ikisinin ortası güzel oluyor. özlemcim valla evde k.v. varken bile daraldım ki, bide senin misafirin erkek ve uzun süre kalıcı çok zor, hadi şimdi idare etmen daha kolayda doğum olunca insan daralıyor evde bi erkek olunca çünkü sık sık emzireceğin için her emzirme esnasında kalkıp bir odaya kapanmak zorunda kalıyorsun buda beni sinir eden bir durum oluyordu. hatta oturup ğlıyordum içerde herkes muhabbet ederken ben odaya kapanıyorum muhabbetten uzak kalıyorum diye ne manyağım
nerde benim buketim yaaa napıyor minik kuşu acaba???
nazancım bebeğim sen nasılsın minik kuşun emiyormu sen iyimisin.
sedacım zeynebim ne oldu sizin tüp bebeişler ayy bütün haberlerden uzağım, bana biri özet geçsin ne olur.
çiğdemcim senin delikanlı büyümüştür kaç tane dişi çıktı, diş çıkartma dönemi nasıl geçiyor?
mesudemmmmmm betüşümün büyük adaşı nasıl ayy özledim yaa özledimmmmm
tümaycım bebeğini kucağına aldığından beri haber alan varmı nasılmış acaba?
meralim yine öyle hayat dolu bomba gibi enerjikmisin spora epilasyone devam ediyormusun ayy o ruh haline aş eriyorum varya süper süpppperrrrr...
ayy betüş uyandı birazdan yne gelirim inşallah
varya hep aklımdasın bi fırsat bulabilseydim atlayıp gelicem pazar günleride eşin evdedir die yanaşmıyorum amann akşam kaçta geliyor kocan erkenmi geliyor?
ayyyy ben nasıl koyayım şimdi :))) sana yollarım olurmu :))) ewet Özlemm yaww ayarlayalım da bi görüşelimmm hatta ben Bukete gitmeyi düşünüyorum Bukete gidelim
Buketcim benim çatlak doktorum da bana böyle dediii innan bende daha hiç bişe kullanmadım ara sıra nemlendirici kullanıyorum okadar
Maşallah canımmm ne güzel çıkmış karnın Allahım nazarlardan korusun
tamam ozaman biz ayarlayalım sen kocayı yolla :))) haberdar edicem seni işe başlamadan tabiii :)))ya hata sonu çalışmıyo evde ama olsun..onu yollarım..hafta içi de 6,5 da geliyo ..ama dert etme..bi hafta sonu ayarlayında gelin..hafta içide olur..bana uyarda size uymaz..:))mart 7 de işe başıyom ondan sonra hafta sonları olur
ewettt gidelim canım ne zaman?sen ayarla kendini bana çok yakın Bukettt :))) ama ertelemeyelim hemen gidelim ok?biz senle en iyisi akşama araşalım :)evet evet bukete gidelim ayarlayalım
tamam ozaman biz ayarlayalım sen kocayı yolla :))) haberdar edicem seni işe başlamadan tabiii :)))
ewettt gidelim canım ne zaman?sen ayarla kendini bana çok yakın Bukettt :))) ama ertelemeyelim hemen gidelim ok?biz senle en iyisi akşama araşalım :)
tmm canım arıcam seni akşam bekle :)))tamam konuşalım canım epeydir konuşmuyoruz zaten,ama bak söyliyim ben teee oralara tek başıma gelemem orta nokta bulup buluşalımbuket senin işyerine yakın anacım evden gidersek yakın olmaz
en kısa zamanda seni haberdar ederiz Özlemle ayarlayalım da :)kızlar gelinde nasıl geliyosanız gelin:)
yasocum açılışınız hayırlı olsun..:))ben sorun yaşıyorum..senle sonra konuşuruz bu konuları..ayıp denen bişey var demi yaa..
tmm canım arıcam seni akşam bekle :)))
en kısa zamanda seni haberdar ederiz Özlemle ayarlayalım da :)
Bukett Yasooooo ayıp ayıpppp yapan var bide doktor tarafından aylardır yasaklananlar varrrkocam çocuklar doğmadan terkedecek beni ama böylede süper yaaa
Canlarımmm hayırlı cumalarrrr
Burcuuuuu bu kadar olurrkızlar supergündür binbirgece gamze aklıma gelip duruyo çokk uzun zamandır uğramıyoda doğum yapmıştır sanırsamm :) bi gelse de haberdar etse
Özlemmmm kuzummm göbüşe bak yawww süperrr :))) alışverişe ne zaman çıkcaz canımcım :)))
Özlem ya o kadar uzun kalmaz inşallah. Neyse her bunaldiginda annene inersin artik. Bebek olunca belki o da daha farklı davranmaya baslaramiiiinnnnn, biz bu tarihi ayarlamadık öyle denk geldi ama güzel bi tarih
evet canım sağolsun eşim müdahale ediyor ama oda bir yere kadar sonuçta kardeşi bende arada bir heyheyleniyorum eşime çatıyorum sonunda bizim aramız bozulacak o olacak,böyle hiç rahat değil,birde böyle bi dönemde olması hiç iyi olmadı,neyse yapacak bişey yok , annem bir kat aşağıda canım kalmaz herhalde,gidemez canım yaa yok, çalışıp para kazanıp ev alıp eşini çocuğunu getirecekmiş bütün bunlar olana kadar bizde anlayacağın
aslııııı sende koysana göbüşünü , hadi ayarlayalım çıkalım alışverişe alışveriş bahane bi ara buluşalım
selam kızlar
sevgililer gününüz mubarek olsun:)
aslında ben giriyorum topiğe..okuyup çıkıyorum..
özlem döbişim çok tatlı maşallah..
zeynep seda pazartesiyi iple çekiyorum..önce zeynep inki tabi sanırım..
inşallah hayırlı haberler..
doğum yapacak arkadaşlarıma fetih okumak isterim ..bu akşam fırsatım olursa okurum inşallah
burcu okulu değiştirmişsin hayırlı olsun..inşallah iyi olur senin için..
nazan sen nasılsın iyileştimi biraz daha?
yasemin beni sormuş sağol..bende dün yağmurda yeşil kaka gördüm..3 aydan 4 aya geçerken olabilirmiş..karaciğer ve safra kendini ek gıdaya hazırladığı için oluyomuş...ağzında köpük ve salyalarda akabilirmiş..
sen heyecanlandım demişssin ama daha erken değilmi ek gıda için..
6. ayında verilmiyormu ek gida..eğer doktor uygun görürse 5.5 dan itibaren diye biliyorum..zaten neyle başlayacan..çorbaya felan erkendir sanırım..en basit yoğurtla başlayabiliriz diye düşünüyorum..ama bu benim düşüncem..araştırmadım daha..
yağmurda dünden sonra hiç kaka yapmadı bende onu takip ediyorum..
bide sana bi soru spiral taktırdın ya memnun musun..??bizim durum aynı..tık yok..:))
kızlar gelinde nasıl geliyosanız gelin:)
yasocum açılışınız hayırlı olsun..:))ben sorun yaşıyorum..senle sonra konuşuruz bu konuları..ayıp denen bişey var demi yaa..
kızım o daha ne kii..onun devamında bizde hala tık yok..tmm canım arıcam seni akşam bekle :)))
en kısa zamanda seni haberdar ederiz Özlemle ayarlayalım da :)
Bukett Yasooooo ayıp ayıpppp yapan var bide doktor tarafından aylardır yasaklananlar varrrkocam çocuklar doğmadan terkedecek beni ama böylede süper yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?