Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aynen bende lisede boyum uzayınca çatlamıştım..suyu bo iç..şişeyle iç ki ne içtiğini bilesin

ayyyy ben nasıl koyayım şimdi :))) sana yollarım olurmu :))) ewet Özlemm yaww ayarlayalım da bi görüşelimmm hatta ben Bukete gitmeyi düşünüyorum Bukete gidelim

ya özlem varya ben hergün sürmedim..sürememde zaten unuturum..ama pekde inanmıyorum bence olacağı varsa oluyo..sadece azaltabilirsin okadar..

Buketcim benim çatlak doktorum da bana böyle dediii innan bende daha hiç bişe kullanmadım ara sıra nemlendirici kullanıyorum okadar

kııııız çıkında gelin. mart 7 de işe başlıyorum..gerçi hoş sizde çalışıyosunuz ya..niye söylüyosam:))

buda benim göbüşüm ama artık dahada büyüdü bunları çekeli 2-3 hafta oldu sanırım

Eki Görüntüle 976769 Eki Görüntüle 976770 Eki Görüntüle 976771
Maşallah canımmm ne güzel çıkmış karnın Allahım nazarlardan korusun

Evet burcu o hikayeleri çok okudum ben kaç sefer deneyip yatıp olmayıp son denemede boşverip gezip tozup tuttuğunu, hele biri çok etkilemişti transferin akşamı babası vefat ediyo şehir dışında o akşam uçakla gidiyo havaalanında bekliyor falan orda hiç oturmuyor üzüntü öyle 4. denemesi üstelik ve pozitifi görüyor Allah ol dedikten sonra olmayacak yok.
Canım stres bebeklere geçiyor evet sen ne de olsa kaynana varkem gerilmişsindir kendi başına olduğum gibi olmaz ama bebeklerinde huyu değişiyor zaman zaman merak etme yine eskiye döner ama her ay bir huyu çıkacak hazır ol.
bugün bizim nişan yıldönümümüz tam 5 yıl oldu nişanlandığımız

Canım biz zeyneple beklemedeyiz o benden önce yaptırdı çarşamba oldu onun benim de perşembe olcaktı uzadı rahim kalınlığı daha iyi olsun dedi ek il verdi bikaç gün uzadı benim pazar günü oldu zeynebin öğrenmesine az kaldı pazartesi öğrenecek bende cuma öğrenicem öyle yani.Zeynepcim senim adına da cevap vermiş oldum bizi kader arkadaşı sürekli irtibattayız.

varya hep aklımdasın bi fırsat bulabilseydim atlayıp gelicem pazar günleride eşin evdedir die yanaşmıyorum amann akşam kaçta geliyor kocan erkenmi geliyor?

ya hata sonu çalışmıyo evde ama olsun..onu yollarım..hafta içi de 6,5 da geliyo ..ama dert etme..bi hafta sonu ayarlayında gelin..hafta içide olur..bana uyarda size uymaz..:))mart 7 de işe başıyom ondan sonra hafta sonları olur

evet evet bukete gidelim ayarlayalım

Buketim ayni bendede tık yok hala. Hiçte canım istemiyor yani 40 yil olmasa aramam gibime geliyor. Ama iste kocalarida oyle bos birakmamak lazim diye bugun kendimi zorlayacagim bakalim ne olacak. Sevgililer günu bahanesiyle bi açılış yapim bskim yapabilirsem :) spiral icin dun dr a gittim kontrol etti sorun yok artik serbestsin dedi.

Ayrica 4. Aydan itibaren ek gidaya yani sebze çorbası ve meyve püresi ne azar azar baslanabiliyormus arastirdim. Nekadar gec baslanirsa ek gidaya cocuk okadar Seçici oluyor diyorlar. Bende hevesliyim zaten yedirmeye basliycam oyuzden. :) bide sutum şakır şakır degil yani hem hic olmazsa karni iyice doyar diye seviniyorum

kızlar iyice araştırın bebekler için yapılan çorbalara yağ tuz koyulmuyor sanırım, yada çok az koyuluyordur,birgünde çeşit çeşit yedirmeyin hergün başka bir tat

tamam ozaman biz ayarlayalım sen kocayı yolla :))) haberdar edicem seni işe başlamadan tabiii :)))
evet evet bukete gidelim ayarlayalım
ewettt gidelim canım ne zaman?sen ayarla kendini bana çok yakın Bukettt :))) ama ertelemeyelim hemen gidelim ok?biz senle en iyisi akşama araşalım :)

tamam konuşalım canım epeydir konuşmuyoruz zaten,ama bak söyliyim ben teee oralara tek başıma gelemem orta nokta bulup buluşalım buket senin işyerine yakın anacım evden gidersek yakın olmaz

kızlar gelinde nasıl geliyosanız gelin:)
yasocum açılışınız hayırlı olsun..:))ben sorun yaşıyorum..senle sonra konuşuruz bu konuları..ayıp denen bişey var demi yaa..

tamam konuşalım canım epeydir konuşmuyoruz zaten,ama bak söyliyim ben teee oralara tek başıma gelemem orta nokta bulup buluşalım buket senin işyerine yakın anacım evden gidersek yakın olmaz
tmm canım arıcam seni akşam bekle :)))
kızlar gelinde nasıl geliyosanız gelin:)
yasocum açılışınız hayırlı olsun..:))ben sorun yaşıyorum..senle sonra konuşuruz bu konuları..ayıp denen bişey var demi yaa..
en kısa zamanda seni haberdar ederiz Özlemle ayarlayalım da :)
Bukett Yasooooo ayıp ayıpppp yapan var bide doktor tarafından aylardır yasaklananlar varrr kocam çocuklar doğmadan terkedecek beni ama böylede süper yaaa

haaa haaa doktor yasakladımı size ama artık izin vermesi lazım bize bişey söylemedi bizim yasağı kocam koydu adam yanaşmıyor bile

Evet aslim valla bende gamzeyi merak ediyorum onunda iki tane oglu olacaktı maşallah. Sende yoksun canim bu aralar iyi misin?

Özlem ya o kadar uzun kalmaz inşallah. Neyse her bunaldiginda annene inersin artik. Bebek olunca belki o da daha farklı davranmaya baslar
Vay be evde biri varken birde bebek yapabildiniz supersin :)))) ben evde misafir varken asla halvet yapamam :))]

Buketim sağol canim. Vay be demek ki bebek olunca romantik geceler bitiyor. Valla sizin kocalar harika hic sesleri cikmiyor. Sen sprail isini hemen hallet

kızım o daha ne kii..onun devamında bizde hala tık yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…