- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #43.841
önce çatlak doktorum yasak koydu sonrada adam korkudan yanaşamıyor zaten artık yanaşamazda kocaman göbekle tövbe tövbeeehaaa haaa doktor yasakladımı size ama artık izin vermesi lazım bize bişey söylemedi bizim yasağı kocam koydu adam yanaşmıyor bile
ewett oğulları olacaktı inşallah hayırlısıyla kucağına almıştır..canım ben buralardayım okuyorum mutlaka ama biraz yoğunluktan dolayıyazmaya fırsatım bile olmuyo çoğu zaman bide bizim koşturmacalar yeni bitti şimdide bebişler için alışveriş koşturmacası başlıcak :)) yani şükürler olsun herşey yolundaEvet aslim valla bende gamzeyi merak ediyorum onunda iki tane oglu olacaktı maşallah. Sende yoksun canim bu aralar iyi misin?
Özlem ya o kadar uzun kalmaz inşallah. Neyse her bunaldiginda annene inersin artik. Bebek olunca belki o da daha farklı davranmaya baslar
Vay be evde biri varken birde bebek yapabildiniz supersin :)))) ben evde misafir varken asla halvet yapamam :))]
kızım o daha ne kii..onun devamında bizde hala tık yok..
anacığım biz çocuğu o gelmeden yaptık,zaten o geldi geleli 1 kez oldu, zaten öğrendiğimizden beride 1 kez oldu oda öyle alel acele
amannn sizde çok tembelmişsiniz ayolll :))) öyle koca dediğin boş bırakılmaz anacım çocuk uyuyunca ona da vakit ayırın azıcıkkızım o daha ne kii..onun devamında bizde hala tık yok..
Asli doktor niye size halvet yasağı koydu? Bebek iki tane ondan mi acep:)))) ne alaka :)))))
önce çatlak doktorum yasak koydu sonrada adam korkudan yanaşamıyor zaten artık yanaşamazda kocaman göbekle tövbe tövbeee
ewett oğulları olacaktı inşallah hayırlısıyla kucağına almıştır..canım ben buralardayım okuyorum mutlaka ama biraz yoğunluktan dolayıyazmaya fırsatım bile olmuyo çoğu zaman bide bizim koşturmacalar yeni bitti şimdide bebişler için alışveriş koşturmacası başlıcak :)) yani şükürler olsun herşey yolunda
Buket senin yağmur iki aylik. Dokuz ayda hamilelik var etti mi sana 11 ay. Yuh adam kuruyup kalacak :)))))
amannn sizde çok tembelmişsiniz ayolll :))) öyle koca dediğin boş bırakılmaz anacım çocuk uyuyunca ona da vakit ayırın azıcıkbida duymayım böyle şeyler gidin şöyle en kırmızısından (benim hala yok ) bi gecelik iş tmm sevgiler saygılar...
canım bize hep yasaktı bilmiyorumki tehlike vardı ya ondan olabilir son muayenede de sormadfım zaten annemde vardı kadının yanında :)) biz bebeillerin doğmasını bekliyoruzzz bu kadar beklemeye korkarım ben hemen 3.ye hamile kalırımm
Anam anam tobeler olsun evlerden ırak ,sizin kocalarin vay haline :)))
amannn sizde çok tembelmişsiniz ayolll :))) öyle koca dediğin boş bırakılmaz anacım çocuk uyuyunca ona da vakit ayırın azıcıkbida duymayım böyle şeyler gidin şöyle en kırmızısından (benim hala yok ) bi gecelik iş tmm sevgiler saygılar...
canım bize hep yasaktı bilmiyorumki tehlike vardı ya ondan olabilir son muayenede de sormadfım zaten annemde vardı kadının yanında :)) biz bebeillerin doğmasını bekliyoruzzz bu kadar beklemeye korkarım ben hemen 3.ye hamile kalırımm
hııı sneide görecez
kızım öyle demekle olmuyo..prolaktin hormonu bu hale getirdi bizim..zaten durum vahim ..başka şeylerde var..bana anlattırma şimdi..doktora gittim muayeneye nasıl kanadı:))off açtırma ağzımı
Anammmm butun topik dertliymis bu şey konusunda nerdeyse iyi bari yalniz degilim :)))
Bende artik bugece yapamazsam dr a gidicem heralde gerci o ne yapacaksa bilemiyorum. Ayyy hamilelik 9 ay. Betül de 3 aylik yani 1 senedir bekarim :)))
Benim kızım 2 aylık oldu ay yagmur daha büyükBuket senin yağmur iki aylik. Dokuz ayda hamilelik var etti mi sana 11 ay. Yuh adam kuruyup kalacak :)))))
Görürüm seni aslıı öyle kolay deil eslem gün de ya bir ya iki kez kesintisiz uyku uyyo tavşan uykusu uyuyo başlasan yarım kalıramannn sizde çok tembelmişsiniz ayolll :))) öyle koca dediğin boş bırakılmaz anacım çocuk uyuyunca ona da vakit ayırın azıcıkbida duymayım böyle şeyler gidin şöyle en kırmızısından (benim hala yok ) bi gecelik iş tmm sevgiler saygılar...
hııı sneide görecez
kızım öyle demekle olmuyo..prolaktin hormonu bu hale getirdi bizim..zaten durum vahim ..başka şeylerde var..bana anlattırma şimdi..doktora gittim muayeneye nasıl kanadı:))off açtırma ağzımı
Allah Allah nie kanadı nolduki neden hiç anlatmiyosun şekerim gelince anlatirsin artıkhııı sneide görecez
Ben vakit ayırırim kocacime iki bebeyleanladım kuzum valla senin iş zor, doğumdan hemen sonra gelebilir 3.Allah kolaylık versin. bizim kızlara akıl veriyosun bebekleri uyutun gece kocalarınızla ilgilenin diye bakalım aslım sen iki çocukla nasıl kocana vakit ayıracaksın
Ayy buket eminim bende aynı şeyleri yaşıcamya neden kanadı neden neden:26:
Benim kızım 2 aylık oldu ay yagmur daha büyük
Görürüm seni aslıı öyle kolay deil eslem gün de ya bir ya iki kez kesintisiz uyku uyyo tavşan uykusu uyuyo başlasan yarım kalır
Görürüm seni aslıı öyle kolay deil eslem gün de ya bir ya iki kez kesintisiz uyku uyyo tavşan uykusu uyuyo başlasan yarım kalır
Anamm bukett kapanmışmı kızzzzz anommm bizdede yok tık amann canımda istemiyo zaten :))
Allah Allah nie kanadı nolduki neden hiç anlatmiyosun şekerim gelince anlatirsin artık
Ben vakit ayırırim kocacime iki bebeyle))
Başlasan yarım mı kalır)) ayy ilahi Nazoo güldürdün beni Allah da seni güldürsün amann çocuklar dogunca bakarız çaresine
senide göreceğiz anacığım
bukeeeettt anlatsana yaa merak ettim niye gittin doktora ne oldu ne kanadı,bak çatlarım sonra
Anammmm butun topik dertliymis bu şey konusunda nerdeyse iyi bari yalniz degilim :)))
Bende artik bugece yapamazsam dr a gidicem heralde gerci o ne yapacaksa bilemiyorum. Ayyy hamilelik 9 ay. Betül de 3 aylik yani 1 senedir bekarim :)))
Anamm bukett kapanmışmı kızzzzz anommm bizdede yok tık amann canımda istemiyo zaten :))
Buket simdi daha iyi anliyorum anneliğin ne kadar zor olduğunu. Gebe kalmak için uğraş,kaldıktan sonra 9 ay stresini yaşa, doğumdan sonra her an kaygılan, bide fiziksel değişikler ruhsal dalgalanmalar .... Ve bütün bu sıkıntılara rağmen hic bisey olmamış gibi yaşa ve sadece evladini düşün. Bunu sadece bir anne yapar.
Bu arada benim kardeşim tirnagini çektirdi. İlk seferde batma devam etti sonra bir kaç daha çektirdi ondan sonra düzeldi
çekmiyecekmiş yanını kesecekmiş..%70 düzelir dedi..düzelmezse bu sefer kökünü alırız dedi..en son çözüm çektirme..yani kökünden çekme yok şimdilik..baklaım ne olur..3 aydır çekiyorum..namaz kılamıyorum eğilip doğrulamıyorum..geçmedi iltihap..kanıyo hergün..
2 aydır çekiyorum..önceleri ayaklarım büyüdü sandım..oluyomuş ya han,,,..sonra baktım ki iltihap boşalıyo her yerden..Uff ya çok kötü hele ayakkabı giymek daha beter. Kenarını kesince de düzelir umarım. Ama çok bekle hemen git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?