Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

haaa haaa doktor yasakladımı size ama artık izin vermesi lazım bize bişey söylemedi bizim yasağı kocam koydu adam yanaşmıyor bile
önce çatlak doktorum yasak koydu sonrada adam korkudan yanaşamıyor zaten artık yanaşamazda kocaman göbekle tövbe tövbeee
Evet aslim valla bende gamzeyi merak ediyorum onunda iki tane oglu olacaktı maşallah. Sende yoksun canim bu aralar iyi misin?
ewett oğulları olacaktı inşallah hayırlısıyla kucağına almıştır..canım ben buralardayım okuyorum mutlaka ama biraz yoğunluktan dolayıyazmaya fırsatım bile olmuyo çoğu zaman bide bizim koşturmacalar yeni bitti şimdide bebişler için alışveriş koşturmacası başlıcak :)) yani şükürler olsun herşey yolunda

anacığım biz çocuğu o gelmeden yaptık,zaten o geldi geleli 1 kez oldu, zaten öğrendiğimizden beride 1 kez oldu oda öyle alel acele

kızım o daha ne kii..onun devamında bizde hala tık yok..
amannn sizde çok tembelmişsiniz ayolll :))) öyle koca dediğin boş bırakılmaz anacım çocuk uyuyunca ona da vakit ayırın azıcık bida duymayım böyle şeyler gidin şöyle en kırmızısından (benim hala yok ) bi gecelik iş tmm sevgiler saygılar...
Asli doktor niye size halvet yasağı koydu? Bebek iki tane ondan mi acep:)))) ne alaka :)))))

canım bize hep yasaktı bilmiyorumki tehlike vardı ya ondan olabilir son muayenede de sormadfım zaten annemde vardı kadının yanında :)) biz bebeillerin doğmasını bekliyoruzzz bu kadar beklemeye korkarım ben hemen 3.ye hamile kalırımm

aslııııı anacığım onun başka yollarıda var söyletme beni burdaaa

Buket senin yağmur iki aylik. Dokuz ayda hamilelik var etti mi sana 11 ay. Yuh adam kuruyup kalacak :)))))

hııı sneide görecez

kızım öyle demekle olmuyo..prolaktin hormonu bu hale getirdi bizim..zaten durum vahim ..başka şeylerde var..bana anlattırma şimdi..doktora gittim muayeneye nasıl kanadı:))off açtırma ağzımı

Anammmm butun topik dertliymis bu şey konusunda nerdeyse iyi bari yalniz degilim :)))
Bende artik bugece yapamazsam dr a gidicem heralde gerci o ne yapacaksa bilemiyorum. Ayyy hamilelik 9 ay. Betül de 3 aylik yani 1 senedir bekarim :)))

anladım kuzum valla senin iş zor, doğumdan hemen sonra gelebilir 3. Allah kolaylık versin. bizim kızlara akıl veriyosun bebekleri uyutun gece kocalarınızla ilgilenin diye bakalım aslım sen iki çocukla nasıl kocana vakit ayıracaksın

Ayy buket eminim bende aynı şeyleri yaşıcam ya neden kanadı neden neden:26:

Anammmm butun topik dertliymis bu şey konusunda nerdeyse iyi bari yalniz degilim :)))
Bende artik bugece yapamazsam dr a gidicem heralde gerci o ne yapacaksa bilemiyorum. Ayyy hamilelik 9 ay. Betül de 3 aylik yani 1 senedir bekarim :)))

oyy oyyy tam bir yıldır, kızz adam unutmuştur töbe hemen doktora git yasom ama mutlaka sprail takdır yoksa bu kadar aradan sonra hemen 2. ye hamile kalırsın kızz, sonuçta bir yılın birikimi var

Buket senin yağmur iki aylik. Dokuz ayda hamilelik var etti mi sana 11 ay. Yuh adam kuruyup kalacak :)))))
Benim kızım 2 aylık oldu ay yagmur daha büyük
Görürüm seni aslıı öyle kolay deil eslem gün de ya bir ya iki kez kesintisiz uyku uyyo tavşan uykusu uyuyo başlasan yarım kalır

Anamm bukett kapanmışmı kızzzzz anommm bizdede yok tık amann canımda istemiyo zaten :))

Allah Allah nie kanadı nolduki neden hiç anlatmiyosun şekerim gelince anlatirsin artık
Ben vakit ayırırim kocacime iki bebeyle ))
Benim kızım 2 aylık oldu ay yagmur daha büyük

Görürüm seni aslıı öyle kolay deil eslem gün de ya bir ya iki kez kesintisiz uyku uyyo tavşan uykusu uyuyo başlasan yarım kalır

Başlasan yarım mı kalır )) ayy ilahi Nazoo güldürdün beni Allah da seni güldürsün amann çocuklar dogunca bakarız çaresine

Ya demek ki doğum sonrası kaçınılmaz birşey bu, vay be, benimde canım hiç istemez kesin
bu arada yeni nesil bebeler niye bu kadar az uyuyor, geçen yeni doğum yapmış bir arkadaşımla konuştum, bebek emdikten sonra 3 saat uyuyormuş, bende 3 saat uyuyorum bana yetiyor çok dinç oluyorum dedi, ona üzülmüştüm şimdi sen böyle yazınca, onun ki süper lüks bir durum demek ki

Aslım bu lafların hepsini bir bir burnundan getirecekler doğumdan sonra haberin olsun
ee onların bebeleri büyümüş olacak rahat rahat gezip tozacaklar o zaman tabiki

senide göreceğiz anacığım

bukeeeettt anlatsana yaa merak ettim niye gittin doktora ne oldu ne kanadı,bak çatlarım sonra

ilahi kızlar beni güldürdünüz...okudum araştırdım..olabilecek şeylermiş..ağrılı cinsel ilişki(dsiparoni)..bi çok kadın yaşarmış..prolaktin hormonu zaten isteksizlik yaapıyo..bunun yanında yeni hayat..iki saatte bir uyanan bir bebek derken olabilir..ben yağmur 2 aylıktı doktora gittim kontrole..simir testi aldı usgyle alttan baktı..sonrasında eve geldiğimde kan gördüm..zaten çok acımıştı..
bi takım girişimlerimizde başarısız kalmıştı..ondan önce zaten..nazanın dediği gibi kapanmış mı ne olmuşsa artık:))
benim sadece oda değil..3 aydır tırnaklarım batıyo...
ayak tırnak batması doğum dan sonrada yaşanan bi olaymış.burada forumu da var...ayaklarım şişmişti tulum olmuştu ya ona bağlıyorum..serçe parmağım hariç bütün parmaklarımın tırnakları battı..kenarları şişti iltihaplandı..bütün iltihaplar aktı neyse düzeldi dedik birtek baş barmağım kaldı..ama onun durumu vahim..oturup kalkamıyorum ayakkabı hele mahvediyo..yanı iltihaplı biyerlere çarpıyo kanıyo..gidip kestirecem..bi türlü fırsat olmuyo...doktor yanından kesecez dedi..uyuşturup ta tabi..%70 oranında çözümdür ama yine olursa bu sefer kökünü alacaz dedi..bakalım naaparız..

Buket simdi daha iyi anliyorum anneliğin ne kadar zor olduğunu. Gebe kalmak için uğraş,kaldıktan sonra 9 ay stresini yaşa, doğumdan sonra her an kaygılan, bide fiziksel değişikler ruhsal dalgalanmalar .... Ve bütün bu sıkıntılara rağmen hic bisey olmamış gibi yaşa ve sadece evladini düşün. Bunu sadece bir anne yapar.

Bu arada benim kardeşim tirnagini çektirdi. İlk seferde batma devam etti sonra bir kaç daha çektirdi ondan sonra düzeldi

çekmiyecekmiş yanını kesecekmiş..%70 düzelir dedi..düzelmezse bu sefer kökünü alırız dedi..en son çözüm çektirme..yani kökünden çekme yok şimdilik..baklaım ne olur..3 aydır çekiyorum..namaz kılamıyorum eğilip doğrulamıyorum..geçmedi iltihap..kanıyo hergün..

Uff ya çok kötü hele ayakkabı giymek daha beter. Kenarını kesince de düzelir umarım. Ama çok bekle hemen git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…